Ontmoeting op het terras.

Afgelopen zomer liep ik op een zaterdagavond met mijn man in het uitgaanscentrum van Maastricht om een glaasje te gaan drinken op een gezellig terras. Het was warm die avond dus vanzelfsprekend waren de meeste mensen luchtig gekleed en in een prima stemming.

Ook ik was uiteraard zeer luchtig gekleed en men kon zo raden wat er onder mijn korte zomerjurkje te vinden was. Een geil lichaam en ik denk dat ik dat uitstraalde want veel mannen keken me na en riepen me complimentjes na, tot plezier van mijn man en waarschijnlijk tot nog groter plezier van mijzelf. Zeg nu eerlijk, het is toch altijd leuk om complimentjes te krijgen en zeker over je lichaam. Het was druk op de terrassen en na veel moeite konden we een plekje bemachtigen waar we snel voorzien werden van drinken. We keken op ons gemak naar de voorbij trekkende massa en af en toe stootte we elkaar aan als er iets leuks tussen liep wat onze aandacht trok. Man of vrouw dat maakte niets uit. Als mijn man dacht dat ik een mooie man miste dan stootte hij me ook aan zodat ik van al dat schoons kon genieten. Uiteraard deed ik dat ook andersom en niet geheel alleen voor hem want ook ik kan behoorlijk genieten van een mooi vrouwenlichaam, zeker als ze in hun BH goed gevuld zijn!

Wij zaten aan een tafel met vier stoelen en twee stoelen waren nog vrij, een stelletje vroeg ons of we er bezwaar tegen hadden als ze van die stoelen gebruik zouden maken. Daar hadden wij niets op tegen en wij boden hun een plaatsje aan. Zij gaven ons wat te drinken en zo raakten we in gesprek over van alles en nog wat. Zij heette Henny en hij Stefan. De avond vorderde snel en we raakten door alle alcohol in een gezellige roes. Henny droeg net als ik een kort zomerjurkje en haar decolleté was behoorlijk laag uitgesneden zodat wij haast constant haar mooie volle borsten zagen en als ze voorover bukte om iets te pakken had ze een inkijk tot haar navel. Ik had al snel in de gaten dat haar borsten groot waren en behoorlijk hard, net als haar tepels eigenlijk. Stefan mocht er ook zijn en het viel me op dat hij me steeds vaker met zijn been aanraakte en me langdurig zat te bekijken. Mijn man had dat ook wel in de gaten maar die deed net of zijn neus bloedde en keek zijn ogen uit naar de borsten van Henny. Volgens mij had Henny het net zo in de gaten als ik want toen ze terug kwam van het toilet had ze twee knoopjes extra los gedaan zodat haar jurkje tot onder haar borsten open viel en als ze een beetje bewoog konden we af en toe een glimp van haar tepels opvangen. Dit kon ik niet op me laten zitten en ook ik deed stiekem en onopvallend wat knoopjes los van mijn jurkje zodat ook mijn borsten bij tijden in vol ornaat te bezichtigen waren. Ik zag de mannen glunderen en ze keken hun ogen uit. Henny gaf me een knipoog en ik lachte naar haar terug ten teken dat we wat verder moesten gaan. We gingen samen naar het toilet en spraken daar af dat we mannen wel even goed zouden verleiden en besloten om onze slipjes maar uit te doen en dan eens kijken hoe ze reageerden.

Terug gekomen op het terras bestelden we nog wat te drinken en Henny ging zo zitten dat haar jurkje wat opbolde en wij tegen haar tieten aan konden kijken, echter voor de rest van het terras was er niet veel te zien. Wij hadden tevens afgesproken dat als ik een sigaret op zou steken wij zo zouden gaan zitten dat de heren tegen onze waarschijnlijk al natte kutjes konden aankijken. Na een half uurtje stak ik een sigaret op en Henny en ik draaide een beetje op de stoel zodat onze korte jurkjes wat omhoog kropen. Ik zag aan Stefan zijn gezicht dat hij schrok van wat hij zag want ik liet hem een vol zicht hebben op mijn geile opgewonden spleet. Ik keek naar mijn man en die keek me lachend aan en zei, dat hebben jullie afgesproken, het is wel heel toevallig dat jullie nu beide ineens geen slip meer aan hebben. Hoezo zij ik en keek naar Henny. Ook zij zat met haar spleet bloot en zo te zien was ze ook opgewonden. Ik vroeg aan haar, ben je net zo nat als ik? Voel maar eens, als je durft zei ze en ze keek me uitdagend aan! Ze kon mij dus nog niet en ik streelde haar been en liet een vinger over haar schaamlippen gaan, deze weken spontaan uiteen en mijn vinger gleed soepel haar hete natte kut in. Volgens mij ben je behoorlijk nat, zei ik lachend, maar ik weet zeker dat ik je nog veel natter zal krijgen dan je nu al bent. Ze boog zich voorover en ook zij streelde mijn kut en stak een vinger in mijn spleet. Net zo nat als jouw hoerige spleet, lispelde ze, anders doet Stefan er wel een schepje boven op!!!

Dan moeten we maar eens verder gaan, zei mijn man, kijken of de dames elkaar natter krijgen dan ze al zijn en ik denk Stefan, dat wij er dan ook niet veel slechter van zullen worden. We besloten om naar ons huis te gaan omdat dat het dichts bij was en daar aangekomen namen we een fles wijn mee naar boven, al snel lagen we met zijn vieren naakt op ons grote bed. Henny had zoals ik al zei grote borsten met heerlijke tepels en haar schaamlippen waren kaal geschoren. Op haar venusheuvel had ze een klein plukje schaamhaar wat haar geweldig stond. Stefan had een fikse stijve paal die een centimeter of 19 omhoog wees en een behoorlijke dikte had. Ook mijn man stak 18 cm de lucht in en beide heren hadden een glimmende eikel van het voorvocht. Voordat ik je natter ga maken, zei ik tegen Henny, zou ik eerst even graag de heren wat op temperatuur willen brengen om er zeker van te zijn dat ze ons niet in de steek laten. Ik pakte de dikke lul van Stefan vast en trok hem langzaam af. Henny greep de lul van mijn man vast en likte hem langs zijn schacht. Al snel hoorde ik hem kreunen en zag zijn staaf in de geile mond van Henny schuiven. Ik hapte de lul van Stefan in mijn mond en liet hem zo diep mogelijk mijn keel inglijden ondertussen kneedde ik zijn ballen en streelde ik zijn anus. Op het moment dat de heren bijna klaarkwamen in onze vakkundige mondjes liet ik de lul van Stefan uit mijn mond glijden en begon ik de billen van Henny te strelen. Mooie harde ronde billen met daartussen een paradijs van zacht warm nat vlees. Ik opende haar schaamlippen en begon haar van achteren over haar hete spleet te likken, mijn tong wist al snel haar klit te vinden en ze slaakte opgewonden korte gilletjes. De kamer vulde zich al snel met de geur van sex en onze spleten leken in brand te staan. Ik ben wel eens geil geweest maar nu was ik echt geil. Ik wilde deze geile mensen bezitten en me laten neuken en beffen als een rasechte slet.

Stefan was achter me komen zitten en hield mijn billen uit elkaar. Ik drukte mijn kont naar achteren zodat hij mijn spleet goed kon zien en betasten. Hij liet zijn handen over mijn billen glijden en gleed met zijn vingers door mijn zeiknatte kut. Doordat ik op mijn knieën zat opende mijn kut zich voor 100% en kon hij haast bij me naar binnen kijken, ik voelde hoe het vocht langst mijn lippen op mijn dijen stroomde. Zo, zo, jij bent nat meisje, zei hij. Ik heb zelden zo’n geile spleet gezien. Moet je haar eens likken, zei mijn man, dan is het helemaal zwemmen! Hij bukte zich voorover en liet zijn tong over mijn anus glijden en over mijn gevoelige kut. Mijn spleet leek te exploderen van het genot, Stefan kende de kneepjes zo te merken en liet geen plekje wat ongevoelig was achterwege. Henny haalde nu ook de lul van mijn man uit haar mond en draaide zich om. Ik wil je spleet likken terwijl de lul van Stefan erin zit, zei ze. Ik draaide mezelf boven haar in standje 69 en Stefan hield zijn geile wapen tegen mijn lippen aan. Henny haalde zijn eikel door mijn lippen om zijn eikel goed vochtig te maken zodat Stefan hem er in een keer helemaal in kon schuiven. Ik gilde van genot toen zijn harde paal tot de wortel mijn spleet in gleed. Henny haalde haar tong over mijn klit en kneedde de ballen van Stefan. Mijn man opende de benen van Henny en ik pakte zijn harde paal vast om ook zijn pik te begeleiden naar de opening van haar spleet. Neuk haar maar lekker schat, zei ik, geef haar een beurt die ze niet snel zal vergeten. Ik vind het altijd vreselijk geil om mijn eigen man te zien neuken met een andere vrouw, ook hij raakt vreselijk opgewonden als hij een harde pik in mijn spleet ziet verdwijnen. O jaaa, riep Henny, laat hem zijn geile staaf diep in me steken, ik wil geneukt en volgespoten worden door die geile vent van je. Ik haalde zijn lul door haar lippen en trok ze uit elkaar. Haar rose spleet opende zich en mijn man drukte zijn dikke eikel haar kut in. Henny gilde het uit en drukte haar spleet naar voren. Ooo meid, ik wil dat je me ook likt, alsjeblieft lik mijn geile spleet!

Ik liet mijn tong over haar lippen gaan en bij elke haal van mijn man beet ik zachtjes op haar gezwollen klitje, ook likte ik telkens aan de pik van mijn man als deze eruit gleed. Stefan ramde steeds sneller zijn lul in me en Henny probeerde zo goed als ze kon mijn klit te bewerken met haar tong. Ik voelde een orgasme opkomen en krijste dat ze door moesten gaan en dat ze mijn klit hard moest bewerken. Mijn orgasme kwam uit mijn tenen opzetten en even dacht dat ik van mijn stokje zou vallen, ik gilde en gilde en drukte mijn kont naar achteren om die hele geile lul diep in me te voelen. Mijn man neukte Henny de hemel in en ook zij kwam gillend tot een orgasme terwijl ik haar klit vingerde. O ja jullie maken me zo lekker klaar, naai en lik me als een hoer. Nog steeds ramde Stefan zijn lul mijn kut in en hij gaf te kennen dat ook hij klaar ging komen. Ik wil je zaad in mijn mond hebben, zei ik en draaide me snel om, om zijn lul voor mijn gezicht af te trekken. Dikke stralen sperma schoten uit zijn eikel tegen mijn gezicht aan en ik probeerde zoveel mogelijk op te vangen met mijn mond. Henny deed ondertussen hetzelfde en pijpte mijn man nu verder. Ik hoorde haar slikken en hem kreunen. Slierten zaad hingen aan haar kin en bijna verslikte ze zich in de hoeveelheid sperma die hij in haar mond spoot. Het zaad dat op mijn gezicht zat liep via mijn nek over mijn borsten naar beneden om vandaar op het laken te druppelen. Mijn mond had ik nog vol met sperma en ik verraste Henny door haar een tongzoen te geven met het zaad van haar man. Ik liet zijn sperma van mijn tong op de hare druppelen. Hiervan werden de heren wederom hitsig en terwijl wij elkaar schoonlikten namen ze weer een nieuwe positie in.

Volgens mij zouden de dames ook wel anaal geneukt willen worden, zei Stefan. Henny wordt daar heel heet van en volgens mij kan Vera ook wel een dikke pik in haar kont hebben. Hij drukte zijn eikel tegen mijn anus aan en liet hem langzaam naar binnen glijden. Het deed even pijn die echter vanzelf overging in een heerlijk gevoel. Ook mijn man stak zijn pik in de reet van Henny. Haar dikke tieten zwengelde bij elke stoot heen en weer en haar tepels schuurden over het laken. Neuk me, neuk me, hijgde ze met hese stem ram hem in mijn reet, ik ben je hoer en je mag met me doen wat je wilt. Ik zag het zweet met stralen van mijn man lopen en ik heb hem geloof ik nog nooit zo hard zien werken. Terwijl Stefan me zalig neukte vingerde ik mijn eigen spleet en concentreerde ik me op zijn stoten. In en uit mijn reet, dieper mijn vinger in mijn spleet, heerlijk. Overal om me heen neukende mensen en opgewonden geluiden. Ik kreeg een tweede orgasme die anders was dan normaal omdat nu de spieren van mijn anus anders samentrokken. Heerlijk!!!! Ook Henny kwam klaar en ik zag mijn man onbeheerst schokken, Ja, ja, gilde ze, spuit mijn reet vol en ook hierdoor kwam Stefan klaar en voelde ik zijn lul samentrekken. Een heel geil gevoel om een pik in je anus te laten spuiten. Uitgeput liet ik me voorover vallen en ik voelde het zaad van Stefan uit mijn anus stromen over mijn spleet. Ook uit de anus van Henny liepen dikke stralen sperma over haar benen naar beneden.

De heren lagen op hun rug en hun pikken hadden weer het normale formaat aangenomen, glimmend en nat van hun eigen zaad. Om ons op te frissen namen we uitgebreid een bad en de laatste restjes sperma verdwenen in het doucheputje. Naakt gingen we naar beneden om wat lekkere muziek op te zetten en de fles wijn te vernieuwen. Mijn man stak de open haard aan en schonk de glazen vol. Ik ging samen met Henny op de bank zitten en we lieten de heren op hun gemak onze wellustige lichamen zien. Bijzonder ontspannen dronken we enkele glaasjes wijn tot ik wat druppels wijn over mijn tepels liet glijden. Hmm, zuchtte Henny, dat is lekker en ze goot ook wat wijn over haar eigen harde tieten wat in een straaltje over haar buik naar haar schaamstreek liep. Mijn man pakte het glas van Henny en doopte zijn eikel erin. Lik deze eerst maar even schoon, zei hij, dan zullen wij jou dadelijk ook even “droog” likken. Henny hapte voor de derde maal zijn eikel in haar mond en likte alle wijn eraf. Ik ging op mijn rug liggen met mijn benen omhoog en schonk het hele glas wijn leeg in mijn spleet. Had jij nog dorst Stefan? vroeg ik. Hij kwam tussen mijn benen zitten en dronk gulzig wat wijn uit mijn spleet. Hij draaide zich op zijn rug en trok mijn spleet boven zijn gezicht. Ik opende mijn schaamlippen en liet de wijn over zijn gezicht stromen, hij probeerde zoveel mogelijk op te drinken. Henny had inmiddels de pik van mijn man tussen haar tieten genomen en bij elke stoot van zijn pik likte ze aan zijn eikel, haar volle tieten drukte ze hard tegen zijn pik aan en aan zijn gezicht te zien verkeerde hij in de zevende hemel. Stefan likte nu aan mijn klit en ik haalde mijn spleet over zijn gezicht. Ik lekte van geiligheid zodat heel zijn gezicht glibberig werd, ik maakte van zijn neus een kleine pik die door mijn lippen gleed.

Henny was op de bank gaan zitten en hield haar benen omhoog zodat haar geile kut tussen haar benen uitstak. Neuk je me nog een keertje lekker, kierde ze, ik ben zo heet als een wagenwiel en alleen je zaad kan me blussen. Als je dan zo heet bent heb ik wel iets anders, zijn mijn man en liep naar de koelkast, daar haalde hij wat ijsklontjes vandaan en stopte deze in de kut van Henny. Hmm, dat is lekker, gilde ze, dat koelt me even af. Het gesmolten ijs liep tussen haar lippen door op de bank. Stop er ook eens eentje in mijn reet, commandeerde ze. Mijn man trok haar billen uiteen en drukte een flinke ijsklont haar anus in. O, ja, dit is het einde, ik wil nu je warme tong op mijn kut voelen. Laat mij maar even, zei ik, en likte de koude spleet van Henny. O ja, dat is lekker warm, haar hele lichaam rilde en schudde onbeheerst. Ik stak ook nog een vinger in haar anus en gillend kwam ze klaar. Het ijswater had een hele plas op de bank veroorzaakt en ik dacht dat ik de dag erna toch wel even krabbend op mijn hoofd naar de ravage zou kijken. Ook ik wilde nog eens goed klaar komen en beval Stefan zijn dikke staaf in me te steken en mijn man moest naast me komen zitten op zijn knieën zodat ik hem lekker kon pijpen. Niks is lekkerder dan door twee geile palen verwend te worden. Terwijl ik me liet misbruiken door de beide heren likte Henny aan mijn tepels en vingerde ze mijn klit. Dit hield ik niet lang vol en snel kwam ik voor de derde keer denderend klaar. De beide heren waren als laatste aan de beurt en Henny en ik gingen naast elkaar op de grond liggen en trokken beide heren boven ons af. Haast tegelijk kwamen ze klaar en het laatste beetje sperma spoten ze over onze gezichten heen. Uiteraard likte ik het gezicht van Henny weer schoon en zij dat van mij. Terwijl wij elkaar heerlijk aan het tongen waren speelde Henny weer met mijn spleet.

Jij bent echt een geile snol, fluisterde ze, net zo erg als ik. Misschien kunnen we samen nog hele geile dingen ondernemen. Nadat we voor de tweede keer gedoucht hadden vertrokken Henny en Stefan naar huis, echter hadden we wel een nieuwe afspraak gemaakt voor een vervolg in hun huis! Daar, beloofde ze, mocht ik haar eens een keertje fistfucken, dat was ze vergeten deze avond!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb