Ontmoeting op de parkeerplaats.

Op weg naar een groot huwelijksfeest ergens in Friesland, zaten Simon en Fiona in hun pas gekochte nieuwe stationwagen. Ze hadden beide een verschrikkelijke hekel aan dit soort feesten, maar ze voelden het als een verplichting om hun gezichten te laten zien. Om de boel een beetje op te vrolijken in de auto had Simon al voorzorgsmaatregelen getroffen. Hij had een kleine vibrator met afstandsbediening, de blinddoek en een klein zweepje meegenomen. Hij had Fiona opdracht gegeven om een heel kort rokje aan te trekken met daar boven op een heel strak shirtje. Fiona had even wat commentaar gegeven, maar had het uiteindelijk toch gedaan.

Toen ze al een tijdje onderweg waren, pakte Simon de vibrator uit zijn binnenzak. Fiona zag dit en haar ogen begonnen meteen te glinsteren. Ze keek Simon met een vragende en verlangende blik aan. Simon gaf haar de opdracht om hem de rest van de reis alleen maar aan te spreken met Meester, en vervolgens moest ze haar string uittrekken.

Fiona gehoorzaamde en trok haar rokje omhoog. Ze ging iets omhoog met haar lichaam om op die manier wat makkelijker bij haar string te komen. Haar borsten staken vooruit en haar tepels drukte mooi door haar strakke shirt heen. Ze pakte haar string vast en begon die langzaam uit te trekken. Nu ging dat niet zo makkelijk met een gordel om, dus haar hele lichaam maakte allerlei mooie en opwindende bewegingen. Haar onderlichaam duwde ze naar voren om haar string over haar mooie gladde billen te laten glijden. Haar kutje was hierdoor heel goed zichtbaar. Simon zag dit en legde meteen zijn hand op haar kutje. Hij voelde eraan en merkte dat haar kutje al aardig vochtig aan het worden was.

Hij haalde zijn hand weer weg en liet haar verder gaan met het uittrekken van haar string. Toen ze deze uiteindelijk uit had getrokken, keek ze haar Meester aan. Hij gebaarde haar dat hij haar string wilde hebben. “Alsjeblieft Meester”, zei Fiona. Simon keek haar aan en nam vervolgens haar string in ontvangst. Hij gaf haar de vibrator en vertelde haar dat ze hem op haar kutje moest zetten. Toen ze de vibrator op haar kutje had gelegd, zette Simon hem via de afstandsbediening aan. Haar lichaam schokte en haar pupillen werden groter van genot. Automatisch zakte ze iets naar onder en drukte haar kutje naar voren. Haar ademhaling versnelde, en ze begon zachtjes te kreunen.

Simon stopte zijn vinger in haar kutje en voelde dat hij in een natte oase terecht was gekomen. Hij draaide met zijn vingers en Fiona probeerde haar kutje nog verder naar voren te brengen. Oh wat was ze verschrikkelijk opgewonden aan het worden. Simon gaf haar de opdracht om met haar lichaam te spelen. Hierop reageerde ze meteen en streelde haar borsten en tepels. Haar lichaam kronkelde van genot en het kreunen van Fiona werd steeds luider.

Wat Fiona niet wist is dat Simon had afgesproken met een goede vriend van hem op een bepaalde parkeerplaats. Hij had ook een uitnodiging gehad voor het feest en ze zouden vanaf die plek met twee auto’s verder gaan. Toen hij in de buurt kwam van die parkeerplaats zette hij zijn richtingaanwijzer aan en ging van de snelweg af. Simon zette de vibrator uit en gebaarde Fiona om weer normaal in haar stoel te gaan zitten. Fiona keek hem met grote vragende ogen aan waarom hij nou juist nu van de snelweg af was gegaan. Ze was ontzettend geil en wilde helemaal niet dat hij zou stoppen.

Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen gaf Simon haar de opdracht om uit de auto te stappen en voor de auto te gaan staan. Het was inmiddels al aardig donker geworden en ze kon buiten de auto maar weinig zien. Ze protesteerde door te zeggen: “maar het is veel te koud buiten, en het is al donker Meester.” Simon keek haar aan met zijn dominante blik en gebaarde haar om de auto uit te stappen. Ze stapte hierop uit de auto en ging voor de auto staan. Simon stapte ook uit en ging achter haar staan. Hij zette haar met haar handen op de motorkap en deed vervolgens haar rokje omhoog.

Hij pakte uit zijn binnenzak het kleine zweepje en gaf haar 5 flinke tikken om haar linker bil. “Hoeveel waren het er?” vroeg hij aan Fiona. “5 Meester” zei Fiona. Simon vertelde haar dat ze het goed had, maar vroeg haar nu waarom ze die 5 zweepslagen had gekregen. “Omdat ik in eerste instantie weigerde om de auto uit te gaan, Meester.” Simon vertelde haar dat ze het juiste antwoord had gegeven, maar vertelde haar er meteen bij dat hij er niet van gediend was dat dit in de toekomst nog en keer zou gebeuren. “Je bent helemaal van mij”, zei Simon, “dus als ik je een opdracht geef, dan wil ik dat je die uitvoert, in plaats van te klagen.” Fiona schaamde zich een beetje voor de weigering en vertelde haar Meester dat ze hem in het gevolg altijd meteen zou gehoorzamen.

Simon gaf haar de opdracht om met haar handen op de motorkap te blijven staan, wat er ook gebeurde. Dit maakte Fiona nerveus. Op deze manier had hij haar nog nooit gedomineerd. Het was altijd binnenshuis, maar nog nooit zo op een parkeerplaats. Maar ze merkte dondersgoed dat ze er opgewonden van raakte. Ze kreeg het gevoel dat haar kutje aan alle kanten aan het druipen was.

Hij trok zijn broek naar beneden en stopte zijn inmiddels keihard geworden lul in het druipende kutje van Fiona. Haar lichaam reageerde hier heel heftig op. Ze schokte van alle kanten en ze begon te hijgen. Simon begon heel hard te stoten en hoe harder het ging, hoe harder Fiona begon te kreunen. Ze vond het verschrikkelijk geil om hard genomen te worden. Maar doordat ze nu midden op een parkeerplaats genomen werd, had ze het gevoel dat iedereen haar kon zien.

Na een aantal maal verschrikkelijk hard gestoten te hebben, en hij Fiona al een aantal keer op het punt van klaarkomen had gebracht, haalde hij zijn lul uit haar kutje en pakte een blinddoek uit zijn zak en deed die bij haar om. Ze was ontzettend geil geworden en het maakte haar dan ook niet uit.

Simon gebaarde naar zijn vriend die even verderop al stond te wachten op zijn teken. Zachtjes kwam zijn vriend erbij staan. Fiona had niets in de gaten. Hij gaf haar de kleine vibrator in haar handen en gaf haar de opdracht om die op haar klitje te zetten. Haar hele lichaam draaide. Haar kutje uitnodigend naar achteren. Niemand raakte haar aan. Ze moest zichzelf verwennen, maar mocht absoluut niet klaarkomen. Ondertussen had zijn vriend zich klaargemaakt om zijn lul in het druipnatte kutje van Fiona te schuiven. Hij stond achter haar en duwde zijn lul erin. Fiona reageerde hier weer heftig op en begon meteen te kreunen. Ze had niet in de gaten dat er een andere lul in haar kutje zat dan die van Simon. Niemand had haar beet, het enige wat ze voelde was een lul in haar kutje en de vibrator op haar klitje.

Toen ze weer op het punt stond om klaar te komen vroeg ze kreunend om toestemming aan haar Meester. Simon gaf in eerste instantie geen antwoord. Ze vroeg het opnieuw. “Meester mag ik alsjeblieft klaarkomen?”. Het ging nog meer smekend als de eerste keer, maar dat kwam omdat ze nu echt op het punt stond om klaar te komen en het eigenlijk niet meer in kon houden. Simon gaf zijn toestemming en meteen daarop kwam Fiona al kreunend en heftig schokkend klaar. Ze hijgde en was helemaal uitgeput. Ze hing voorover op de motorkap. De vriend van Simon begon weer harder te stoten zodat Fiona meteen weer overeind kwam en haar lichaam weer begon te schokken. Zijn vriend kwam niet snel daarna klaar over de rug van Fiona. Simon was naast haar gaan staan en pakte haar hoofd vast.

Op dat moment snapte ze er even helemaal niets van. Hoe kan hij nou achter me klaarkomen en tegelijkertijd mijn hoofd pakken. Simon spoot recht in haar gezicht. Nu wist ze het zeker. Er was nog iemand bij. Ze schaamde zich en vroeg aan Simon of ze haar blinddoek af mocht. Simon deed de blinddoek af en ze keek meteen achter haar. En ja hoor, ze had gelijk. Er was inderdaad nog iemand bij. Het was de beste vriend van Simon, Frank. Ze was heel verbaast dat Frank erbij was, maar ze voelde zich ontzettend trots. Simon pakte haar stevig vast en vertelde haar hoe blij hij met haar was, en dat hij verschrikkelijk trots was op zijn subje.

Hierna stapte ze samen weer in de auto en vervolgden de reis naar het feest. Hoe het feest ook zou zijn, haar avond kon niet meer stuk.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Slavin SM Tinder

Maak jouw eigen website met JouwWeb