Ontmoeting na het chatten

Ontmoeting na het chatten.

Mijn naam is Frank. Ik ben 27 jaar en woon in het zuidelijk deel van het land. Meer dan vijf jaar ben ik een frequent chatter en neem de laatste 3 jaar deel aan verschillende erotische gespreksgroepen. Ruim 2 jaar geleden ben ik via een chatkennis terecht gekomen bij een internationale chatruimte met oudere biseksuele paren of waarvan een van de partners biseksueel is. Een chatruimte waar je kennis met elkaar maakt en als het klikt apart kunt voor cyberseks of het maken van een “live”afspraak.

Na een paar weken deze chatsite bezocht te hebben, ontmoette ik Sigmund en Vivian, een Duits echtpaar uit de omgeving van Aken. Het klikte onmiddellijk tussen ons. Het was Sigmund die het eerste contact legde. Ik vond hem direct al een sympathieke man. Hij was aardiger dan zijn vrouw Vivian, die behoorlijk oversekst en dominant overkwam. De cyberseks met hen was fantastisch. Beiden waren ervaren chatters, fantasierijk in hun verhaallijnen en expliciet in hun uitdrukkingen. Sigmund had alleen wat meer tijd nodig om te ontdooien. Om de beurt verwenden wij elkaar. Het was voor mij vanzelfsprekend dat Sigmund en ik het ook af en toe met elkaar deden, terwijl Vivian hielp of toekeek en haar geile commentaren leverde op ons virtuele liefdesspel. Ik raakte helemaal aan hun verslingerd en zag elke keer weer uit naar onze chats.

Na een half jaar durfden we het voor het eerst aan om buiten de chatruimte om het programma Netmeeting te gebruiken en direct met elkaar te chatten, waarbij we ook een webcam gebruikten. We zagen elkaar voor het eerst naakt en dat is een heel vreemde ervaring. Je bouwt namelijk een bepaalde voorstelling op van elkaar. Dat is eigenlijk ook de charme van het chatten. Alles vindt plaats in het brein. In de praktijk blijken de beelden vaak niet te kloppen. Ook bij Sigmund en Vivian had ik een andere beeldvorming. Ze vallen beiden niet direct op door hun schoonheid en het leeftijdsverschil met hen is even wennen. Sigmund is kaal, klein en smal. Zijn borstkas, armen en benen zijn uitbundig zwart/grijs behaard. Voor een klein mannetje heeft hij echter een uitzonderlijk groot geslacht, die donker af steekt tegen zijn blanke huid. Vivian is lang, heeft opgestoken geblondeerd haar, is slank van boven en breed van onder. Ondanks haar smalle bovenpostuur had zij een flinke voorgevel. Mijn ogen werden direct getrokken naar de opvallend grote donkere aureolen en de lange uitstekende tepelpunten aan de uiteinden van haar pendelende borsten.

Sigmund en ikzelf hadden enige problemen met het gebruik van de webcam en sprongen in het begin een beetje schutterig om met onze naaktheid. Vivian was veel sneller in haar element voor de lens en toonde zich weldra een vamp. Ze schepte er een geil genoegen in om zich in allerlei exotische lingerie te vertonen en deze weer voor mij uit te trekken, om vervolgens haar flexibele kut ongegeneerd voor de camera te vingeren. Een paar maal trok Vivian de grote pik van Sigmund af voor de camera, terwijl Sigmund haar borsten door zijn handen liet glijden of aan haar grote tepels zoog. Ook liet ze zich wel eens door hem voor de camera berijden. Ik was onder de indruk hoe makkelijk zij Sigmunds grote geslacht opnam. Natuurlijk bleef ik ook niet achter en liet ik hen zien hoe ik mijn borst en buik een aantal maal bevochtigde met mijn zelf geproduceerde sappen. Na elkaar fysiek redelijk verkend te hebben, ging de aardigheid van de webcam er toch snel af. De aandacht voor de visuele aspecten begon onze fantasie te blokkeren, terwijl fantasie de charme en drijfveer van onze chatsessies was. We besloten dus weer gewoon te chatten zonder webcam.

Twee maanden later kregen we de behoefte om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten en eens wat fantasieën in praktijk te brengen. We spraken voor een weekeinde af bij Sigmund en Vivian thuis. Zij wonen landelijk aan de rand van een dorp niet ver van Aken af. Zij lijken goed bij kas te zitten, want ze wonen in een prachtig landhuis met veel grond er om heen en met alles er op en er aan, zoals een zwembad, sauna en fitness ruimte.

Sigmund en Vivian ontvingen mij met alle égards. Het was prachtig zomerweer en we dineerden op de bloemrijke veranda achter hun huis. Sigmund en ik liepen in korte broek met ontbloot bovenlijf. Vivian had een of ander floddertopje aan waarin haar grote borsten BH-loos rond flodderden. Dit topje was meer geschikt voor de tuin, dan voor de supermarkt. Het was eerlijk gezegd geen gezicht, maar droeg wel bij tot de stemming. Haar grote ronde billen werden bij elkaar gehouden in een te strakke tennisbroek. Onder de rand welfden haar zachte dijen uit in een stel stevige mooi gevormde benen. Een incidenteel plukje donker haar stak uit onder de rand van haar broekje, dat strak tegen haar kruis zat. Je kon de welvingen van haar schaamlippen gewoon door de stof zien. Ze deed het er gewoon om en gooide alles in de strijd. Voor mij zag ze eruit om op te vreten. Na een paar wijntjes kwamen onze tongen pas goed los. Door onze lange intieme chatsessies kenden we elkaar al enigszins en was er geen enkel ijs te breken. Na het eten ruimden we af en kwamen terug op de veranda en zetten onze verkennende tocht langs politiek, cultuur en sport voort. Uiteindelijk kwamen we later op de avond aan bij ons lievelingsgesprek: seks! Naar mate de avond vorderde en de wijn doorvloeide, werd Vivian hitsiger. Als vanzelf en mogelijk er zelf niet bewust van, wreef zij af en toe zachtjes door het textiel over haar hard geworden tepels of streelde zij de binnenkant van haar benen en gleden de vingers zachtjes over haar kruis.

Sigmund was even weg geweest om een nieuwe fles wijn open te maken. Toen hij weer op zijn stoel zat, stond Vivian onverwachts op maakte een paar danspassen en ging bij Sigmund over zijn schoot zitten en begon hem opeens heftig te kussen.

“Kom Sig, ik ben door al die verhalen reusachtig geil geworden. Laten we nu lekker van elkaar genieten, anders wordt het veel te laat”, murmelde Vivian tussen het kussen door.

Sigmund schoof haar topje omhoog, waardoor haar borsten vrij naar voren vielen tegen zijn naakte borstkas. Met beide handen pakte hij het zachte vlees op en kneedde deze met zijn vingers. Vivian plaatste haar voeten op de grond en kwam overeind. Zij sjorde de riem los van Sigmunds broek en trok de rits omlaag. Triomfantelijk bevrijdde zij zijn hard geworden geslacht. Zij duwde zijn benen open en ging op haar knieën tussen hem in zitten. Met veel gesmak likte zij langs de dikke lange schacht en omsloot de dikke purperen kop met haar lippen. Sigmund wenkte mij om er bij te komen. Ik stond op en stapte uit mijn shorts. Ik was al enige tijd op temperatuur en wilde maar wat graag meedoen. Bij elke stap slingerde mijn pik met een pijnlijke stijfheid heen en weer.

Ik hurkte achter Vivian en drukte mijn stijfheid tegen haar rug. Ik schoof mijn handen onder haar topje en omvatte haar zachte borsten. Ze liet even de pik van Sigmund los en bracht haar hoofd naar achteren om mij een uitgebreide tongzoen te geven. Haar geile lange warme tong, waarmee ze kort tevoren nog Sigmunds lid aflikte, drong in mijn mond en zocht mijn tong op. Van geilheid begon ik zachtjes mijn pik tegen haar onderrug en billen te schuren. Na ons tonggekronkel liet ze mij weer los en gaf ze weer de volle aandacht aan Sigmund. Ik kon niet nalaten om vlak voor het moment dat Vivian haar mond over de kop sloot, mijn hand uit te steken en Sigmunds dikke pik bij de basis te vatten en een paar slagen op en neer te maken over de harde stam. Aan het zachte gekreun van Sigmund te horen, kon hij dit wel waarderen. Vivian nam zijn lid van mij over en begon hem zachtjes af te trekken, terwijl ze door bleef zuigen aan de kop.

Mijn hand zocht een nieuwe bestemming en probeerde langs haar buik in haar broekje te komen. Dit lukte niet want deze zat zo strak om haar buik en heupen gespannen, dat deze geen enkele ruimte toeliet voor mijn handen. Vivian schoot me echter te hulp. Terwijl zij bukkend doorging met haar activiteiten stond zij voorzichtig op, zodat ik haar broekje uit kon trekken. Ik wurmde haar knoopjes en rits aan de voorkant los en stroopte haar broekje en slip over haar brede heupen en dijen omlaag. Vivian schudde haar ronde billen mee om zich van haar broekje te ontdoen. Ze had nu alleen nog haar opgestroopte topje aan. Ze knielde weer tussen de benen van Sigmund en zette haar taak voort. Ik ging weer achter Vivian zitten en begon haar lichaam te strelen. Met mijn rechterhand streelde ik haar naar voren hangende borsten en met mijn linker hand haar schouders, rug en billen. Tergend langzaam naderde ik met deze hand in omtrekkende bewegingen haar bilspleet en schoof langzaam door naar onderen naar haar kruis. Mijn vingers gleden zachtjes over haar kontgaatje en voelde de aanzet van het krullende schaamhaar rond haar schede-ingang. Ik kon mij niet langer meer inhouden en legde mijn hand op haar harige kruis en kneedde het zachte vlees van haar flexibele kut. Vivian schudde met haar kont en kreunde gesmoord over het lid van Sigmund heen. Ik zinderde van geilheid door het contact met haar natte kut. Ik speelde met haar flexibele opening en schoof mijn vingers af en toe bij haar binnen en masseerde zachtjes haar klit. Vivian zuchtte van genot en begon steeds intensiever aan de pik van Sigmund te zuigen en trekken. Ze veerde omhoog op haar knieën en drukte haar billen naar boven en naar achteren tegen mijn hand. Ik gaf tegendruk en mijn gehele hand schoof in zijn geheel bij haar naar binnen. Vivian kronkelde haar lijf om mijn hand en wiegde zachtjes heen en weer over mijn hand. Mijn rechter hand wreef over haar zachte onderbuik en zocht haar lustknopje. Terwijl ze de leuter van Sigmund bleef verwennen, bewoog zij haar geile kut over mijn hand. Plotseling liet ze Sigmunds pik los en hief haar hoofd omhoog. Ze kwam klaar met luide snikken. Ik voelde hoe haar lichaam krampte over mijn hand. Haar onderlichaam begon te trillen en te beven. Mijn hand dreef in haar vocht. Langzaam trok ik deze er uit en boog ik me diep voorover en drukte mijn mond op haar schede opening. Ik probeerde al de vrijkomende sappen tot mij te nemen. Mijn pik stond op exploderen en ik was net van plan om mijn pik in haar te steken en mijzelf in haar te ontladen, toen Vivian mijn naam riep.

“Frank, wacht nog even. Kom naast me zitten en help me met Sigmund”, zei ze.

Ik liet haar kut even voor wat het was en knielde naast haar neer. Ze wenkte mij om Sigmund’s pik over te nemen, terwijl zij nahijgend tussen zijn benen langzaam tot rust kwam. Met mijn linkerhand omvatte ik zijn grote ballen, terwijl ik mijn rechter hand stevig om zijn pik sloot en hem in langzaam tempo begon af te trekken. Wat een oerkracht voelde ik in dit orgaan. Even later toen Vivian weer bij haar positieven gekomen was, pakte zij mijn stijve pik en begon deze ook af te trekken. Het duurde niet lang of ik voelde de contracties bij Sigmund in zijn ballen en pik opkomen. Met een gesmoorde kreet kwam hij klaar en voelde ik hoe het zaad door zijn buis geperst werd. Langzaam kneedde ik zijn ballen en masseerde ik zijn kloppende pik, terwijl hij zich schokkend ontlaadde. Vivian had zich snel over hem heen gebogen en nam zijn hele lading in haar mond. Het kleine beetje dat zij miste, liep langs haar kin omlaag. Ze draaide zich naar mij toe. Terwijl ze mijn pik stevig bleef aftrekken bood ze mij haar volle mond aan. Ik aarzelde niet en gaf haar een tongzoen. In een heftige kus verdeelden onze tongen de lichtzoutige sperma massa van Sigmund. Vivian duwde de vingers van haar vrije hand tegen mijn kontgat en liet deze langzaam naar binnen dringen. Ik hield het geen minuut meer. De genotscheuten trokken nu ook door mijn onderlichaam en ik spilde mijn zaad in golven over haar hand. Kreunend bleef ik haar door kussen. Het geil in haar mond liep nu uit over onze kinnen en druppelde op mijn borstkas.

Na deze uit de hand gelopen sessie op de veranda, ruimden wij de boel op en maakten ons gereed om naar bed te gaan. Ik kroop in het grote bed bij Vivian en Sigmund. Vivian lag in ons midden. Zij nestelde zich tegen de rug van Sigmund en ik drukte mij op mijn beurt tegen haar rug aan en legde mijn arm langs haar flank. Ik had geen vijf minuten nodig om in slaap te vallen.

De volgende morgen werden we gewekt door Vivian. Ze stond naakt naast het bed en had een dienblad met glazen sinaasappelsap en warme croissantjes bij haar. Ik voelde het warme lichaam van Sigmund tegen mij aangedrukt. Zijn stijve lid drukte tegen mijn rug. Hij had zijn arm om mij heen geslagen en speelde met mijn ochtenderectie. Met zijn vingertoppen streelde hij langzaam over de gespannen schacht en betastte voorzichtig mijn ballen. Vivian schoof het dienblad op een afzet tafeltje naast het bed en sloeg het laken open. “Mmmm, wat zie ik daar. Twee zware ochtendpikken”

We draaiden ons op ons rug. Ze keek verlekkerd naar onze opgerichte wapens en drong zich tussen ons in op het bed. Ze knielde en nam onze beide pikken in haar handen en bewoog ze heel zacht op en neer. De stijfheid van mijn pik nam nog verder toe en begon bijna pijn te doen. Vivian merkte mijn probleem en liet de pik van Sigmund los. Ze knielde over mij heen en liet haar kut over mijn stijve pik zakken. Haar schede was al goed vochtig en maakte soppende geluiden toen zij over mijn pik heen en weer gleed. Ze boog voorover om mij te kussen. Haar borsten rustten tussen ons in. Ik liet mijn handen langs haar volle billen en heupen naar boven glijden en zocht het zachte vlees van haar borsten op. Vivian begon me op mijn mond te zoenen toen ik haar dikke tepels tussen mijn vingers nam en deze met melkende beweging begon te kneden.

Sigmund die nog naast ons lag keek naar ons. Hij had zijn grote pik in zijn hand genomen en masturbeerde zich in traag tempo. Kennelijk kreeg hij een ingeving, want hij kwam overeind en nestelde zich achter Vivian. Zijn handen omsloten die van mij en samen kneedden wij de uiteinden van haar borsten. De gezamenlijke aandacht voor haar borsten liet Vivian zich welgevallen. Met kleine schokjes bewoog ze door over mijn pik. Sigmund haalde een hand van haar borst weg en bracht deze naar het contactgebied van onze beider geslachten. Hij legde zijn hand over mijn ballen en schoof langzaam zijn vier vingers over mijn lid in Vivian’s flexibele kut. Wat hij daarna deed voelde sensationeel. Heel subtiel masturbeerde hij mijn pik in haar wijde kut. Ook Vivian genoot ervan. Zij perste haar lange tong dieper in mijn mond en ik beantwoordde geil haar kus.

Het genot leek van korte duur. Vivian protesteerde luid toen Sigmund zijn hand terug trok. Hij had echter wat anders in gedachten. Na wat pijnlijk botsingen met zijn knieën, had hij zijn positie achter Vivian veranderd. Zijn hand had plaats gemaakt voor zijn dikke schacht, die hij in de schede van Vivian perste. Ik voelde zijn grote bobbelige geaderde lid over de onderkant van mijn pik heen schuiven. Hij schoof hem in een beweging naar binnen, welke eindigde met een contact met zijn gevulde balzak. Sigmund rustte even tegen de billen van Vivian om zich goed staande te houden in zijn nieuwe houding. Langzaam begon hij in haar te bewegen. Ik voelde zijn lid schuren. Vivian verbrak onze kus en hief haar hoofd op. Met steeds snellere en hardere stoten kreeg zij er van langs. Vivian genoot van het geweld in haar schede. Elke stoot ving zij op met een zachte kreet van genot. Door het wrijvende contact tussen onze pikken en balzakken, kwam ik onverwachts snel klaar. Geheel buiten mijn controle schokte mijn onderlichaam zich leeg in Vivian. Mijn slap geworden pik gleed uit haar gladde tunnel. Vivian werd nu zwaar op de proef gesteld. Nu de weg volkomen vrij was, ramde Sigmund zijn grote lid met diepe stoten in haar en kwam na een paar minuten schokkend en hijgend tot stilstand. Zijn zaad stroomde uit Vivian’s schede en lekte uit over mijn geslonken geslacht. Sigmund trok zich zwaar nahijgend uit haar terug en liet zich op zijn rug naast ons vallen. Ik schoof mezelf naar onderen. Vivian begreep wat ik wilde en veerde een stukje op. Ze bleef zo zitten. Ik schoof verder tot ik met mijn mond bij haar kruis kwam. Ik trok Vivian bij haar heupen omlaag en drukte mijn mond op haar lekkende openstaande kut. Ik likte het zaad van haar gezwollen schaamlippen en clitoris. Af en toe haalde ik diep adem en dook ik met mijn tong in haar schede en ving het geurende zaad uit haar diepste delen op. Na vijf minuten likken en lebberen kondigde Vivian haar orgasme aan en ontplofte weldra in mijn mond. Zij drukte trillend haar bekken omlaag en smoorde mijn hoofd tegen het matras. Kermend en hijgend wreef zij haar kut over mijn gezicht. Sidderend kwam zij klaar en liet al haar sappen vrij lopen in mijn mond. Mijn tong deed pijn van vermoeidheid om alles naar binnen te werken.

We bleven nog even op bed om uit te rusten van deze heftige morgenstond en spoelden de sekssappen weg met de sinaasappelsap, die Vivian eerder had meegenomen.

Ik leerde Vivian en Sigmund in de loop van de tijd nog beter kennen. Zij waren hartelijk en ondernemend. Onze chatrelatie is ondertussen uitgegroeid uit tot een werkelijke vriendschap. We ontmoeten elkaar nog steeds regelmatig in het weekeinde.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten