Ontmoeting in Griekenland

Ontmoeting in Griekenland.

Het begon een jaar geleden. Miranda en ik waren op vakantie in Griekenland, waar we twee weken zouden blijven. Na twee dagen van de omgeving te hebben bekeken, gingen we op een avond wat drinken in een strandtent. Daar maakten we kennis met Ben, een jongen uit Nederland en hij woonde ook vlakbij ons in de buurt. We raakten aan de praat en hadden veel lol die avond, het klikte echt geweldig. Ben was daar op vakantie met zijn ouders, maar ging meer zijn eigen gang. De dagen erna spraken we regelmatig af met Ben, het was gewoon erg gezellig.

Miranda had al een paar keer aangegeven dat ze Ben een erg leuke jongen vond. Op een avond toen we beide in ons hotelletje waren, en na een tijdje heerlijke sex te hebben gehad, zei Miranda ineens dat ze wel geilde op Ben. Dat floepte ze er ook zo uit, en ze keek me dan ook aan van “oeps, dat ik dat nu zeg.” Ik begon te lachen en zei “je zou wel eens willen neuken met Ben he? “ Ze keek me aan met een glimlach en knikte een beetje verlegen van ja. Ik vond dit geweldig om te horen, ik had namelijk al langer de fantasie om mijn vriendin met iemand anders te zien neuken. Na een elkaar een beetje lachend aan te kijken, zei ik tegen haar of ze anders misschien zin had om eens een trio te doen met Ben erbij. Haar ogen werden groot van ongeloof, en ze zei “meen je dat nou?” Ik zei “ja dat meen ik” waarop zij weer zei “ja wat dacht jij, natuurlijk lijkt me dat geweldig” Ik zei tegen haar dat ze het zelf aan Ben moest vragen, dit zou ze de volgende dag dan ook doen.

De volgende avond kwam Ben bij ons langs om wat te drinken. Na ongeveer een uurtje vertelde Miranda tegen Ben dat ze wel op hem geilde. Ben werd een beetje rood en wist niet veel te zeggen. Miranda ging verder en zei hem dat ze wel zin had in een trio met ons. Zijn ogen werden nog groter nu, maar hij gaf wel aan dat hij dit best zag zitten. Miranda en ik begonnen elkaar een beetje te betasten en al snel had ik al veel kledingstukken van Miranda uitgetrokken en likte ik haar borsten. Ben zat op een stoel en dit alles deed hem zeker wat, zijn broek werd steeds strakker in zijn kruis. Miranda had dit dus al snel door en kon haar ogen niet van hem af houden. Ze vroeg Ben om bij ons te komen zitten, dit deed hij. Miranda pakte zijn hand en bracht hem naar haar inmiddels kletsnatte kutje. Dit werd Ben ook te veel en hij ging nu ook helemaal los. Al snel waren we alle drie naakt, daar zaten we dan, Miranda met een kletsnatte kut, en Ben en ik beide met een enorm harde lul. Ik hoorde Miranda’s kutje gewoon soppen terwijl Ben haar vingerde, ze kreunde zachtjes. Ben ging verder, pakte haar borsten en likte deze terwijl ik Miranda’s kutje likte en Ben haar nog aan het vingeren was. Miranda werd hier echt bloedgeil van en riep “neuk me, neuk me”. Ik zei tegen Ben “aan jou de eer, neem haar maar.”

Hij twijfelde geen moment en ging achter Miranda zitten die ik op zijn hondjes had neergezet. Hij pakte zijn lul vast en zetten hem tegen Miranda's kut aan en stootte hem er hard in, Miranda gaf een gil van genot. Ben ging als een beest tekeer, hij neukte haar echt enorm hard en ongelooflijk lang, met diepe en harde stoten. Miranda werd hier helemaal gek van, ze kreunde en gilde tegelijk en als snel kwam ze klaar. Na een tijdje was het ook aan Ben zichtbaar dat hij ging komen, al snel riep hij “ik kom!!!!” en hij spoot echt met enorme ladingen Miranda’s kutje helemaal vol. Echt zijn zaad liep gewoon langs haar benen er weer uit. Beide keken ze echt super gelukkig. Maar nu ik nog zei ik, “ja neuk haar” zei Ben. Dit deed ik dan ook als nooit tevoren. Ik was van dit alles zo geil geworden, dat ik Miranda als een bezetene begon te neuken. Na een tijdje kwam ik ook, en ook ik spoot alles in haar kutje. Nu was ze echt helemaal vol, overal lag het zaad.

Dit was voor ons een super avond en we hebben later in Nederland nog meerdere avonden met Ben afgesproken en fantastische sex gehad met z'n drieën. Echt voor mij was dit alles een super geile ervaring, ik wist niet dat het zo geil kon zijn om je eigen vriendin zo lekker en hard door een ander geneukt te zien worden. Helemaal top!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb