Ons plan.

Als we onze straat in lopen en we dichter bij ons huis komen, begin ik toch wat zenuwachtig te worden. Ik voel krampen in mijn buik en mijn hart bonst, als ik denk aan wat er straks gaat gebeuren. Naast me loopt mijn man, John. Al maanden fantaseren we erover en nu staan we op het punt om van onze fantasie werkelijkheid te maken. Achter ons lopen René en Bart, twee van John’s beste vrienden. We zijn gezellig op stap geweest en nu gaan we bij ons thuis nog even wat drinken. Als ik de voordeur open, vraag ik me af in hoeverre John zijn vrienden op de hoogte heeft gebracht van ons plan. In de kroeg gedroegen ze zich niet anders dan anders, maar dat gold ook voor John. Ik zal het wel merken.

Eenmaal binnen nestelen we ons in de woonkamer. Flessen bier en wijn worden opengetrokken, muziek wordt opgezet en even later zitten we gezellig te drinken en te kletsen. Een uur verstrijkt, de drank vloeit rijkelijk en ik ben al bijna vergeten wat het idee achter deze avond is als John me van de bank trekt. ‘Dansen jij,’ zegt hij en trekt me tegen zich aan. Hij slaat zijn armen om me heen en beweegt me mee op het ritme van de muziek. Hij legt zijn hoofd in mijn nek en zoent mijn hals. Zijn handen glijden over mijn rug en heupen, ze verdwijnen onder mijn rokje en grijpen mijn billen. John draait me zo, dat ik met mijn rug naar René en Bart kom te staan en schuift dan langzaam mijn rokje omhoog tot boven mijn kont. Een golf warmte rolt door mijn onderbuik naar mijn klitje bij het idee dat die twee mannen op de bank nu een prima zicht hebben op mijn grote ronde billen, ongehinderd door mijn niets verhullend stringetje. Ik werp een blik over mijn schouder en zie de beide heren staren. Uitnodigend wieg ik mijn brede heupen heen en weer op de maat van de muziek. Geen reactie. Ik draai me om, met mijn rokje nog steeds boven mijn heupen, om ze een blik te gunnen op mijn rode kanten stringetje, die de vorm van mijn kutje goed laat zien. Nog steeds geen beweging. De vlammen slaan zowat mijn kut uit als ik mijn ene hand over mijn spleetje laat glijden en met de andere mijn shirtje omhoog schuif. Kom op, mannen, actie! Ik heb jullie vaak genoeg naar me zien kijken en geile blikken zien werpen op mijn tietjes of kont wanneer jullie dachten dat ik dat niet door zou hebben. Ik weet zeker dat als ik niet met John was geweest, jullie me allebei meteen hadden genomen bij de eerste de beste gelegenheid en nu jullie me op een presenteerblaadje krijgen aangeboden zitten jullie verstijfd te staren als zombies. John moet hetzelfde denken, want hij zegt: ‘kom, jongens, dansen met die hap.’ Bart reageert meteen, hij staat op, komt op me af en pakt me stevig bij mijn heupen. Even is hij nog wat terughoudend, maar al snel rijdt hij tegen me op en sta ik ingeklemd tussen Bart en John. John’s erectie drukt tegen mijn billen en ook in Bart’s broek begin ik een verharding te voelen ter hoogte van zijn kruis. Dit begint ergens op te lijken. Alleen die arme René lijkt nog wat aanmoediging nodig te hebben. Ik steek mijn hand naar hem uit. Hij aarzelt even, maar pakt dan mijn hand vast en ik trek hem naar me toe. Zodra hij naast me staat sla ik een arm om hem heen en druk hem tegen me aan. Hij legt zijn hand op mijn blote buik, maar lijkt zich nog steeds geen raad te weten met de situatie. Ook Bart’s handen zijn inmiddels niet veel verder gekomen dan mijn heupen. John’s goede voorbeeld doet kennelijk niet volgen. Sommige mensen moet je ook alles uitspellen. ‘Neuk met me,’ zeg ik, bijna smekend.

Nauwelijks ben ik uitgesproken, of ik voel Bart’s handen naar mijn billen gaan, gulzig voelend en knijpend en René heeft al een hand onder mijn bh gestoken. Gewillig steek ik mijn armen in de lucht als John mijn shirtje uittrekt. Er spoelt een hete golf geilheid door mijn lijf, waardoor ik bijna door mijn knieën zak. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan de handen, die gretig over mijn lichaam dwalen. Ze lijken overal tegelijk te zijn. Ze strelen mijn buik en krassen zacht mijn rug, ze pakken me bij mijn billen en klauwen in mijn haar, ze aaien mijn gezicht en hals, voelen aan mijn borsten en knijpen in mijn tepels. Ik hoor mezelf kreunen. Behendige vingers openen mijn bh, een ruwe hand trekt mijn rokje van mijn kont. Overal zijn de handen, behalve daar waar ik het meest naar aanraking smacht. Telkens komen voelende vingers en hongerige handen in de buurt, maar steeds slaan ze af naar links of rechts, boven of onder, vlak voordat ze mijn kloppende kutje geven wat het hebben wil. Ik schok en draai mijn heupen in de richting van elke naderende hand, maar iedere keer zijn ze me te vlug af. Mijn stringetje is doorweekt van mijn eigen geil, maar er is geen hand die ook maar aanstalten maakt het van mijn lijf te rukken. Dit is geen plagen meer, dit grenst aan marteling.

Maar mijn verlossing laat nog op zich wachten. Alsof de handen nog niet genoeg waren, doen de monden hun intrede. Lippen sluiten zich om mijn tepels, tongen likken over mijn buik, tanden bijten in mijn billen, ik word gekust en gezoend, op mijn mond en in mijn hals en op mijn billen. Ondertussen geven de handen mij geen rust. Ik word bijna gek.

In een poging iets terug te doen, laat ik mijn handen over de kruizen van de drie mij omringende mannenlijven glijden, waarmee ik enkel mijn eigen glazen ingooi, want drie maal voel ik onder de stof van hun broeken een keiharde erectie en drie maal snak ik zowat naar adem van geilheid. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo verlangd heb naar een harde pik in mijn kut. Ik sta op het punt om te bevelen, te smeken, om geneukt te worden, als ik ruw bij mijn haar word gegrepen. Het is John die me beet pakt en me langzaam op mijn knieën dwingt. Eenmaal geknield open ik mijn ogen. John heeft kennelijk kans gehad om zijn broek open te maken, want het eerste wat ik zie is zijn grote stijve lul. Zonder omhaal of plichtplegingen duwt hij zijn eikel tussen mijn lippen en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar zich toe, terwijl hij zijn pik naar voren stoot. Ik kokhals als zijn lul diep mijn keel instoot. Ruw begint hij me in mijn mond te neuken, mijn haar in zijn vuist geklemd, zich niets aantrekkend van mijn braakneigingen en geproest. Als snel voel ik hoe het kwijl me over de kin loopt en ik hoor mezelf naar adem happen. Even voel ik de neiging te protesteren tegen deze onaangekondigde ruwe behandeling, maar dan snap ik het. John staat op het punt mij volledig aan te bieden aan zijn beste vrienden en hij doet dat voor mij, omdat ik degene ben die altijd heeft verlangd naar meerdere mannen en naar groepsseks. En dat geeft hij me nu. Met deze brute behandeling laat hij zien dat Bart en René met me los mogen gaan en ik met hen, zolang het duidelijk is dat ik bij hem hoor. Ik denk niet dat ik verliefder op hem kan zijn dan ik nu ben. En ik wil dat hij dat voelt. Ik begin hem steeds gulziger te ontvangen in mijn keel, leg mijn handen op zijn billen om hem te helpen harder en harder in mijn mond stoten. Zijn eikel lijkt nog meer te zwellen en ik verwacht elk moment zijn zaadlozing, maar opeens laat hij mijn haar los en trekt hij zich terug. Voordat ik daarover verbaasd kan zijn, zie ik aan weerszijden nog twee grote stijve lullen.

Ik lik en slurp, zuig en kus en voel en trek als een kind dat vrijgelaten is in een snoepwinkel, en niet kan beslissen waar te beginnen. Ik zou willen dat ik alle drie die pikken tegelijk in mijn keel krijgen kon. Mijn kutje klopt en gloeit, maar ik kom er niet aan toe mezelf te vingeren, ik kom nu al handen tekort om al deze lullen en ballen te behandelen. Als dit de hemel is, word ik vanavond nog non. Deze pikken mogen eeuwig duren. Allereerst natuurlijk mag de mooie rechte pik van John met zijn prachtige roze eikel, al mijn gaten voor altijd vullen, en ook die lange dunne lul van René wil ik blijven proeven, afgewisseld met de donkere dikke stam van Bart.

Ik kan pijpen en likken tot in de oneindigheid, maar er blijken mannen in de buurt te zijn met andere plannen. Stevige handen pakken me vast en trekken me overeind. Ik krijg een paar ferme tikken op mijn billen en word voorover op de bank geduwd. Eindelijk wordt dan toch mijn string van mijn kont gerukt. Een hand glijdt door mijn spleetje. ‘Jezus, wat is ze nat!’ Dat was Bart. Meerdere handen glijden nu over mijn kont naar mijn kutje en twee vingers glijden mijn kutje in en uit. ‘Godverdomme, ze is zeiknat!’ Het waren dus de vingers van René. Ondertussen zie ik af en toe een kledingstuk op de vloer geworpen worden. Terwijl ze mij betasten, ontdoen de mannen zich van wat ze nog aan kleding aan hebben. Weer wordt er een vinger in me gestoken. Mijn kutje knijpt van vreugde bij de aandacht die ze nu eindelijk krijgt. De handen zijn weer terug, maar concentreren zich nu op mijn kutje en mijn kont. Mijn billen worden gespreid, mijn kutlipjes uiteen getrokken, ik word betast en bevoeld. Ik duw mijn bekken zo hoog als ik kan de lucht in, om de mannen zoveel ruimte als mogelijk te geven. Ik voel me een heerlijke slet, door zo met mijn kont omhoog, voorover op de bank te liggen en mijn meest intieme delen te tonen aan deze drie kerels. Nooit eerder voelde ik me een zo begeerlijke vrouw als nu, met mijn billen geopend en mijn kutje gespreid.

Ondertussen graaien de vingers, glijden in me, smeren mijn sap over mijn klit en mijn anus, er wordt aan me gelikt en gesabbeld, ik word geknepen en gekeurd. Ik sta op het punt om klaar te komen, als opeens een pik bij me naar binnen wordt geduwd, hard en mannelijk. Een hese kreet ontsnapt me. Twee handen grijpen mijn billen en de pik begint meedogenloos toe te stoten, ruw en onpersoonlijk, enkel voor het eigen plezier. Dit is wat ik wil, genomen en gebruikt worden, mezelf een geile slet voelen, wat ik nu ook ben. Een ander paar handen pakt mijn tietjes beet, kneedt en knijpt ze tot het bijna pijn doet. ‘Godverdomme!’ Deze keer ben ik het die vloekt, als mijn eerste orgasme door mijn lichaam davert. Tijd om even bij te komen krijg ik niet, voor ik het weet wordt er weer een harde lul mijn openstaande mond ingeduwd. De slet in mij weet wat te doen, zuigen. Ik pijp en gil, ik word gelikt en gekust, gedraaid en gekeerd van standje naar standje, en geneukt en geneukt en geneukt.

Tot René als eerste van de mannen klaarkomt, onverwacht in mijn mond. Ik slik weg wat ik kan, maar het meeste van zijn zaad druipt langs mijn wangen en in mijn hals. Goed voorbeeld doet nu wel volgen, want vrijwel meteen spuit Bart zijn lading in mijn kut.

Uitgeput lig ik op mijn rug op de bank. Ik voel Bart’s zaad uit mijn kutje druipen en dat van René plakt op mijn gezicht. Maar nog steeds ben ik er niet. John trekt mijn benen uit elkaar, en penetreert me zo diep als hij kan. Hij kust me op mijn mond en in mijn hals, het duurt even voor ik door heb dat hij het zaad van René op likt. Met iedere stoot van zijn lul in mijn kut, glijdt hij door Bart’s sperma. Hij weet dat, ik weet dat en ik weet dat hij het weet. Ik voel hem groot en hard in me, soepel in en uit me glijdend door mijn kutsap en Bart’s zaad. Ik kom ongenadig hard klaar op zijn pik, mijn knijpende kutje perst het sperma naar buiten. Ik klem me aan hem vast, terwijl hij begint te rammen als een beest. Mijn orgasme lijkt eindeloos, tot John’s diepe grom zijn orgasme aankondigt. Diep boort hij zich in me, zijn lichaam schokt als hij in me leeg stroomt. De laatste golven van zijn orgasme ebben weg, uitgeput blijft hij op me liggen. Dan richt hij zich op, kijkt me verliefd aan en geeft me een lange, intense tongzoen, en ik weet, dat ik me geen betere man kan wensen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb