Ons huwelijk gered

Lekker geheim sexdaten

 

Ons huwelijk gered.

Mijn naam is Bert ik ben 39 jaar en al 15 jaar getrouwd met mijn 3 jaar jongere vrouw Trudy. Onze relatie is altijd heel passioneel geweest en sex speelde hier van af het begin een erg belangrijke rol in. Twee Jaar geleden echter heb ik een heel zwaar verkeersongeval gehad, waarbij ik een ernstig rugletsel opliep en verlamd raakte vanaf mijn heup. Het gevolg hiervan is dat ik sindsdien impotent ben geworden.

Het uitblijven van een erectie was in het begin geen probleem, mijn vrouw was immers al blij dat ik nog leefde en op sexueel gebied kon ik haar nog bevredigen met andere lichaamsdelen dan mijn penis. Na een paar weken was Trudy het gefriemel met mijn handen en het eeuwige beffen echter grondig beu geworden, zij had namelijk altijd graag wat afwisseling in standjes en van experimenteren was zij ook niet vies. Ik heb toen via internet zo’n dildo met strap-on gekocht zodat we weer eens “echt” konden vrijen.

Deze oplossing heeft een tijdje stand gehouden, maar na enkele maanden had ik het gevoel dat ook dat niet meer voldoende was. Het aantal standjes dat ik kan uitvoeren is erg beperkt en afwisseling tijdens het vrijen is ook niet eenvoudig. Het viel me na een tijdje op dat zij minder en minder vroeg om te neuken, zelf heb ik sinds mijn verlamming amper nog zin om te vrijen en eerlijk gezegd vind ik dat gedoe met die voorbind dildo erg vervelend en vernederend. Door het uitblijven van sexuele bevrediging zag ik mijn vrouw week na week chagrijniger en chagrijniger worden, niets kon zij nog verdragen van mij en onze relatie stevende af op een regelrechte crash. Ik was er de oorzaak van en ik beklaagde mezelf al dat ik het ongeval had overleefd.

Vijf maanden geleden kreeg Trudy op een avond telefoon, het was Viola haar beste vriendin, of ze geen zin had om iets te gaan drinken want ze had iets te vieren. We hadden net voor die telefoon weer een erge ruzie gehad en Trudy was bijna in huilen uitgebarsten. Toen Trudy de telefoon neerlegde zei ze me koeltjes “Ik ga iets drinken met Viola, die heeft tenminste iets te vieren.”. Ik was al blij dat ik even alleen kon zijn en de krant kon lezen. Ik keek zelfs niet eens op toen ze een half uurtje later zonder iets te zeggen vertrok. Toen ik wat later die avond naar bed ging zag ik in de badkamer dat Trudy zich blijkbaar nog gewassen en geschoren had, opruimen was nooit haar sterkste kant geweest dus de scheerspullen en de handdoek lagen nog gebruikt in de badkamer rond te slingeren. Bij het opruimen van haar scheergerief zag ik dat ze niet alleen haar benen en oksels een beurt had gegeven, maar ik zag ook restjes schaamhaar liggen. Dat had ze het laatste half jaar niet meer onderhouden. Misschien wilde ze het straks wel even goedmaken met me en met een goed gevoel ruimde ik de badkamer netjes op.

Toen ik daarna naar de slaapkamer ging om me in bed te hijsen zag ik dat haar kast ook nog open stond en dat de kleren die ze die dag gedragen had, allemaal op bed lagen. Blijkbaar had zij ook andere kleren aangedaan, dit maakte me nieuwsgierig en ik keek in haar kast welke kleren zij vermoedelijk aan had. Wat ik zag gaf me onmiddellijk een koude rilling, ze had haar pikante paarse lingeriesetje aangetrokken inclusief nylonkousen en daarboven een sexy, strakke zwarte jurk met diep decolleté en een snit die ver boven de knie kwam. Ogenblikkelijk voelde ik me een stuk minder op mijn gemak. Toegegeven ik kon de sexuele driften van mijn vrouw misschien niet meer helemaal bevredigen en zelf had ik geen enkele zin meer in sex, maar het idee dat mijn vrouw een andere vent zou gaan opgeilen dat viel me heel zwaar. Ik wist niet of ik nu verschrikkelijk boos moest worden of net heel verdrietig. Om mezelf gerust te stellen maakte ik mezelf maar wijs dat ze zich enkel zo had opgemaakt om niet uit de toon te vallen bij Viola, die kleedde zich namelijk ook altijd erg sexy. Met die gedachte viel ik uiteindelijk in slaap.

Die nacht werd ik wakker van gestommel in huis. Ik kroop stilletjes in mijn rolstoel om te kijken wat er gaande was. Toen ik de slaapkamerdeur voorzichtig opende zag ik mijn vrouw in gang staan zoenen met een andere vent. Trudy was overduidelijk dronken en ze streelde die kerel opgewonden terwijl ze hem passioneel kuste. Mijn hart voelde als bevroren en ik voelde de woede in mij opborrelen, wat dacht zij nu wel, dat ze gewoon een andere kerel meebracht naar ons huis ! Ik keek rond of ik niets kon vinden om die vent van haar af te slaan, maar buiten een donsdeken en wat kussens had ik niets beschikbaar. Misschien maar goed ook, want ik weet niet hoe ik het ervan zou afgebracht hebben. De man die bij haar was, was een grote struisgebouwde neger zo’n type waar je niet meteen ruzie mee zou willen maken. Ik bekeek mezelf eens en bedacht, ik kan maar beter stilletjes terug in bed kruipen en hopen dat hij snel weggaat ik heb geen zin in nog meer vernederd te worden.

Ik had me nog maar net terug in bed gelegd of Trudy stapte heel kalm de kamer in, hand in hand met haar minnaar. “Trek je van mijn man maar niks aan,” zei ze zachtjes tegen hem “hij zit in een rolstoel en krijgt hem toch niet meer overeind.” Daar had haar minnaar blijkbaar wel oren naar. “Moeten we hem niet wakker maken, zodat hij kan zien hoe zijn vrouw nog eens goed genomen wordt ?” vroeg de vreemde man aan haar. “Laat het voorlopig maar zo, we zullen wel zien of hij vanzelf wakker wordt” fluisterde ze hem giechelend toe. Ik had me met mijn rug naar haar toe gedraaid, maar ik kon alles zien via de spiegel die aan mijn kant van het bed hing. Ik zag hoe ze elkaar weer begonnen te kussen, maar ondertussen ritste hij haar jurkje los. De jurk viel stilletjes op de grond rond haar voeten. Daar stond ze dan, mijn vrouw, in super sexy lingerie terwijl ze een of andere kerel stond te kussen. Zijn handen hadden zich ondertussen verlegd van haar schouders naar haar borsten, die zijn handen ruimschoots vulden. Trudy gaf een instemmende kreun toen hij haar borsten zachtjes kneedde.

Trudy streelde zijn lichaam en trok zijn T-shirt omhoog, de borstkas die daaronder zat was die van een afgetraind lichaam. Trudy gaf een speelse grom toen ze die stevige sixpack zag. Ze zakte nu door haar knieën en gespte zijn broek open, bijna onmiddellijk sprong er een opgewonden pik tevoorschijn die wel van een heel ander formaat was dan die van mij in betere tijden was geweest. Ze trok zijn broek en onderbroek met een ruk naar beneden. “Laat me nog eens een echte stevige neuklat een beurt geven” fluisterde zij opgewonden. Ze greep de lange, dikke pik vast en nam de eikel rustig in haar mond. Met haar tong gleed ze langs de randjes van de voor mijn normen gigantische eikel, terwijl ze zachtjes aan de basis begon te rukken. Haar minnaar kon het duidelijk appreciëren, want je zag zijn lul nog iets groter en vooral harder worden. Trudy nam de eikel nu volledig in haar mond en probeerde hem nog iets verder naar haar keel te begeleiden, maar deze paal was zo groot dat het haar niet lukte. Ze begon onmiddellijk te kokhalzen. “Wat is er meisje ? Nog nooit een formaatje zoals die van mij gehad ?” zei hij lachend.

“Ga maar op het bed liggen meisje, dan kan je even bijkomen en kan ik jou eens goed verwennen” zei hij tegen haar. Trudy kwam op bed naast mij liggen nog steeds in haar lingerie. Haar minnaar begon haar opnieuw passioneel te kussen om vervolgens zijn kussen te laten zakken naar haar boezem. Hij maakte haar BH behendig los en nam haar tepels een voor een in zijn mond, nadat hij beide borsten voldoende had betast en gekust zakte hij weer verder naar haar slipje. “Zo” zei hij triomfantelijk, “zijn we een beetje geil ?” Hij trok haar slipje uit en hield het voor haar gezicht. “Dat noem ik nog eens een natte kut” lachte hij. “Wat wil je” zei Trudy verdedigend “ik heb al twee jaar geen echte beurt meer gehad”. Haar minnaar zei niets meer hij had zijn hoofd nu tussen haar benen en was haar onderkant een stevige likbeurt aan het geven. Trudy kreunde het uit, als ik nog niet wakker geweest zou zijn dan zou het wel hiervan zijn. Na enkele ogenblikken voelde ik het bed schokken. “Ik, kooooooom.” sprak Trudy al kreunend.

“Ik ben nog niet klaar met jou hoor” lachte die kerel weer. Hij tikte op mijn zij en zei “Draai je maar gewoon om hoor kerel, ik heb wel gezien dat je al de hele tijd wakker bent. Kijk jij nu maar eens goed hoe ik jouw vrouw neuk.” Ik kon niet langer verstoppertje spelen en draaide me om. Daar lag ik nu in bed met mijn eigen vrouw, die volop aan het neuken was met een of andere vreemde kerel. Ik keek droevig in haar ogen in de hoop dat ze zou zeggen dat hij moest stoppen en naar huis moest gaan, maar het enig wat ze zei was “Kijk schatje, ik heb gewoon sex nodig en als jij me dat niet kan geven dan moet ik het bij iemand anders halen.” Daarop draaide zij zich om en begon opnieuw haar minnaar een pijpbeurt te geven, ze deed dit op knieën en handen met haar kont naar mij gedraaid. Aan het glimmen van haar bilnaad zag ik dat haar minnaar niet alleen haar poesje een stevige likbeurt had gegeven, maar haar kontgaatje ook flink verwend had. De man keek naar mij en zei “Dat is nu mijn kutje begrepen ! Jij mag er nog naar kijken zolang het mij bevalt, maar denk er niet aan dat je er nog aan moet gaan zitten. Begrepen ?”

“Kom draai je maar terug om, met je gezicht naar hem” sprak haar minnaar, Trudy draaide zich om en zat nu op handen en knieën op bed met haar gezicht naar mij. De kerel nam achter haar plaats en plaatste zijn forse pik voor haar poesje. “Rustig maar, ik laat hem zachtjes in je glijden” zei hij. Ik zag mijn vrouw haar gezicht een beetje verkrampen toen hij haar begon te penetreren, maar onmiddellijk daarna begon zij heftig te kreunen. “Oohhhh, wat een heerlijk gevoel” zei Trudy opgewonden. “Hij moet er nog verder in hoor” sprak hij smalend in mijn richting. Toen de volle lengte van zijn neuklat in mijn vrouw zat liet hij haar even tot haar positieven komen om vervolgens rustig in en uit haar poesje te gaan pompen. “Dit is pas neuken kerel ! Kijk maar eens goed naar je vrouw, die wordt nu pas ontmaagd ! Met jou miezerig piemeltje of die fake spullen van dildo’s kan jij haar niet aan jongen !” riep hij me toe. Trudy liet het zich ondertussen allemaal overkomen en kreunde het uit, volgens mij was ze ondertussen nog een keer klaargekomen.

“Wacht eens even.” zei hij toen en hij sleurde me bij mijn benen naar het midden van het bed. “Blijf zo op handen en knieën maar met je kut boven zijn gezicht, dan kan hij pas goed zien hoe jou kutje aan het genieten is”. Gedwee deed Trudy wat hij haar vroeg. “Waag het niet om je ook maar iets te verplaatsen of iets aan te raken !” beet hij me nog agressief toe. Ik durfde me niet meer te bewegen, ik zag die gigantische paal weer plaatsnemen voor de uit elkaar getrokken schaamlippen van mijn vrouw. Je kon al een stukje naar binnen kijken, zo ver had zijn neuklat haar al opengetrokken. Hij duwde zijn eikel naar binnen en stootte daarna in keer door naar binnen, ik maakte me al zorgen over de binnenkant van mijn vrouw haar poesje. Als die kerel hier keihard in haar baarmoeder zat te pompen.

Op dat moment realiseerde ik me dat hij helemaal geen condoom droeg en aangezien ik geen sex meer kan hebben met mijn vrouw is zij ook al heel lang gestopt met de pil. Het was altijd een heel bewuste keuze van ons allebei geweest om geen kinderen te hebben, maar nu zat zij die kerel gewoon te neuken zonder condoom of pil. Ik kon niet anders dan stilletjes beginnen te huilen, ik wist met mezelf geen raad meer. Mijn hele lichaam voelde als verlamd aan, ik kon mijn ogen zelfs niet meer dicht doen alhoewel ik dit nu wel heel graag wou. Na even begon haar minnaar te grommen en ik zag vanuit mijn positie zijn ballen samenknijpen om een grote hoeveelheid zaad diep in haar poesje te spuiten, de samentrekkingen bleven maar duren en Trudy liet haar armen zakken zodat haar kont mooi omhoog bleef en het zaad nog dieper in haar kon lopen. Toen, na wat een eeuwigheid leek, hij zijn lul uit haar poesje trok, liep er onmiddellijk nog een grote hoeveelheid zaad van haar schaamlippen op mijn kin. “Proef er maar eens van pervert, dan zal je zien dat dit goeie kwaliteit is. De beste zwemmertjes op de markt.” Zei hij me lachend.

Trudy draaide zich op haar rug en liet het overtollige zaad verder uit haar poesje lopen. “Dat was niet slecht, maar ik neem aan dat jij nog niet klaar bent ?” zei mijn vrouw speels tegen haar minnaar. “Natuurlijk niet. Ik ben pas klaar met jou als ik het zeg” sprak hij dominant. Hij nam ondertussen weer plaats tussen haar benen en duwde nu in een stoot weer de gehele lengte naar binnen. Mijn vrouw die zijn formaat nu duidelijk gewend was en daarbij nog eens geholpen door zijn zaad als extra glijmiddel, liet zich rustig achterover geleund nemen. Na enkele minuten kwam hij nogmaals diep in haar poesje klaar. Zo gingen ze tot in de vroege uurtjes door, uiteindelijk kwam hij zes of zeven keer in haar klaar.

Toen hij klaar was liep hij naar de badkamer, douchte zich, kleedde zich aan en vertrok nadat hij Trudy nog eens innig gezoend had en tegen mij nogmaals gezegd had dat ik haar niet meer mocht aanraken zonder zijn toestemming. Mijn vrouw bleef naast me liggen terwijl er nog steeds kleine straaltjes zaad uit haar kutje liepen. Uitgeput viel ik in slaap, in mijn dromen zag ik telkens opnieuw Trudy geneukt worden door die kerel terwijl ik erop moest toekijken.

De volgende dag werd ik pas wakker na de middag, mijn hoofd voelde zwaar aan mijn stemming was onder nul. Tot mijn verbazing kwam mijn vrouw opgewekt de kamer binnen en zei “Kom op, laat je niet zo gaan. Kijk, ik heb gisterenavond onze problemen eens grondig besproken met Viola en zij kwam ook tot de vaststelling dat wij ofwel moeten scheiden ofwel dat ik een minnaar moest nemen. Als ik niet geneukt wordt is het voor mij geen leven. Ik heb daarop besloten dat ik beter de koe bij de hoorns kan vatten en heb toen kennis gemaakt met Guido. Hij is 35 jaar en hij zag het wel zitten om jou te laten toekijken terwijl we neuken. Hij wil wel niet delen, dus daarom heb ik hem moeten beloven dat jij en ik geen sex meer hebben. Ik heb ondertussen al een morningafter pil genomen, dus over kinderen moet je je geen zorgen maken. Vanaf nu komt hij een paar keer per week langs om mij te neuken en wij kunnen samen verder met de rest van ons leven. Akkoord ?”

Ik heb er even over moeten nadenken, want eerlijk gezegd vond ik het idee op het eerste zicht maar niks. Toen ik echter zag dat mijn vrouw weer helemaal opfleurde en weer de Trudy werd die ik vroeger kende, ben ik uiteindelijk overstag gegaan. Het heeft ons huwelijk gered en wij zijn weer gelukkig zoals vroeger.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb