Onderweg naar Hulst

Onderweg naar Hulst.

Vandaag zijn we samen met de auto onderweg naar Hulst, niet enkel om wat te winkelen en iets te drinken, maar ook het bezoekje aan een seksshop staat op het programma.

Als we samen op de snelweg rijden vind ik het altijd fijn dat mijn vrouw met haar bloempje bloot zit, ten eerste zie ik dat graag en ik kan er dan zo nu en dan aankomen, maar ook met de bedoeling dat als we een vrachtwagen inhalen en ik er zo wat naast blijf rijden die chauffeur een goede kijk heeft op haar spleetje. Een aanrader voor lange ritten dat breekt de verveling en zij speelt het spelletje graag mee, en opent dan haar benen wijd terwijl ze zich vingert, ze wordt nu eenmaal geil als mannen haar zo bekijken en wij maken daar onder ons geen geheim van. Een onschuldig spelletje voor iedereen, de mannen in de trucks zien dat graag en er kan toch niet veel gebeuren, juist op het gas duwen en het is voorbij…….

Tot we de zoveelste vrachtwagen passeren, en terwijl we naast de cabine rijden en ze met haar benen wijd open zit, wuift de chauffeur haar lachend toe, ik blijf er naast rijden er is toch niemand achter me, en dan zegt ze me: dat ziet er als een toffe vent uit. Haar woorden zijn nog niet koud of de man geeft een teken om bij de volgende parkeerplaats de snelweg af te gaan. Mijn vrouwtje bekijkt me en zegt: zouden we dat wel doen? Je vond het toch een toffe vent antwoord ik. Ja, dat wel, en jij wilt natuurlijk dat ik het doe, we zien wel antwoord ze. Ondertussen heb ik al de afrit genomen naar de parkeerplaats en de grote truck rijd achter me aan. Ik parkeer de auto en we wachten af wat er gaat gebeuren, de trucker komt onze richting uit gewandeld, zij zit nog steeds met haar rokje omhoog, en natuurlijk zo met haar kutje open en bloot, met haar jarretelles en kousen is het wel een sexy zicht. Ze opent haar deur en de man staat nu voor haar en zegt: dat was te mooi om voorbij te laten gaan, is dat enkel om naar te kijken of mag ik daar ook aankomen?

O nee je mag er gerust aankomen antwoord ik, waarop hij de daad bij het woord voegt en zijn ene hand verdwijnt tussen haar dijen en de andere begint haar borsten te strelen, zij laat hem rustig begaan, ze spreid zelfs haar benen om hem zo toegang te geven tot haar intiemste plekje. Wanneer zijn vingers in haar kutje dringen haalt hij zijn penis uit zijn broek en ze neemt nu zijn lul in haar hand en begint hem af te trekken, waarna ze, na even, zijn lul in haar mond neemt en hem pijpt. Ze schuift in haar stoel naar voren om zijn vingers dieper in haar te voelen en duwt haar geile kut harder tegen zijn hand. Heb je geen zin om even in mijn truck te komen, ik heb daar plaats genoeg? We twijfelen even, maar het lijkt ons wel een leuke man dus besluiten we het dan toch maar te doen. Zo’n truck is wel hoog om in te stappen en als zij als eerste instapt krijgen we een mooi zicht onder haar rokje en kan de man het niet laten haar schaamlipjes te strelen. In de cabine zie ik dat daar echt wel ruim plaats is en het bed achterin lijkt groot voor zo’n truck. Hij gaat op het bed liggen en stroopt zijn broek af, zij laat zich niet onbetuigd en na hem wat afgetrokken te hebben neemt ze zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen met lange halen, ze zuigt hem diep in haar keel terwijl ik haar poesje uitlik. Na een tijdje vraagt hij haar erbij te komen liggen, en aan mij vraagt hij of hij haar mag neuken. Ik zeg hem dat hij zijn gang mag gaan als zij zin heeft, en het duurt dan ook niet lang voor ze samen liggen te tongkussen en hij haar hevig aan het vingeren is.

Haar handen betasten zijn behaarde borst en ze trekt hem ondertussen af, na een tijdje leid ze zijn paal naar haar kutje en vraagt ze hem, neuk me, neuk me nu, ik zie zijn dikke ontblote eikel tussen haar schaamlippen langzaam bij haar naar binnen dringen, mijn schatje kreunt wanneer hij langzaam dieper in haar door stoot tot hij helemaal in haar zit. Terwijl ze haar bekken tegen hem op stoot ramt hij zijn fallus in en uit haar gleufje, en terwijl die vent zijn lul diep in haar kut zit kust ze me en zegt: O, schatje dat voelt goed, tot ze kreunend en hijgend klaarkomt en hij zijn sperma in haar spuit, en ze beiden tot rust komen. Ze blijven samen even zo, met zijn lul in haar, stil liggen terwijl zij nog wat zachtjes naschokt. De man bedankt ons en we besluiten de rit verder voort te zetten, een kusje tot afscheid en we zijn weer alleen, weer op weg, zo vervelend is een rit op de snelweg dus niet.

Als ze naast me zit in de auto, nog steeds met haar benen open zie ik nog wat sperma van de man uit haar spleetje lopen, ze wrijft het weg met haar vingers en steekt ze in haar mond om ze af te likken. We zijn nog niet op onze bestemming en we hebben al een totaal onverwacht avontuurtje achter de rug.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb