Om mij een plezier te doen.

Het begon allemaal toen ik na lang twijfelen uiteindelijk mijn fantasie aan mijn vrouw opbiechtte. Ik droomde er namelijk al een lange tijd van om haar een keer met een andere man te zien neuken. Mijn vrouw is best wel een preuts type dus ik wist wel dat ze hier niet direct akkoord mee zou gaan. Haar eerste reactie was dan ook zoals verwacht zeer afwijzend, maar ik bleef maar doorgaan dat ik het zo graag een keer mee wilde maken. Uiteindelijk ging ze dan toch akkoord, maar alleen om mij een plezier te doen.

Ik sprak met haar af dat ik op internet naar een man zou gaan zoeken en dat zij op de bewuste avond op onze slaapkamer zou wachten tot ik de man naar boven zou sturen. Ikzelf zou niet aanwezig zijn in de slaapkamer, zodat ze zich volledig zou kunnen laten gaan. Ik wist zeker dat haar hart in haar keel bonsde van de zenuwen die bewuste avond. Om negen uur ‘s avonds ging de deurbel, daar was hij dan. Ik had een knappe fors gespierde man voor haar uitgekozen. Eigenlijk hoopte ik dat ze zichzelf niet in zou kunnen houden, maar mijn vrouw is over het algemeen niet zo snel geil te krijgen, dus dat zat er niet in.

Ik deed de deur open en verwelkomde hem. Ik legde hem uit dat ik er erg op zou kicken als hij haar zo ver mogelijk zou laten gaan. Aangezien mijn vrouwtje nogal onderdanig is zal ze niet zo snel nee durven te zeggen, zei ik hem. Ik vertelde hem dat hij eerst even kon gaan douchen en wees hem alvast de slaapkamer waar mijn vrouwtje lag te wachten. Toen ik hoorde dat hij klaar was met douchen sloop ik de trap op. Ik zag hem nog net de slaapkamer binnengaan. Nu kwam mijn moment. Ik ging bij de deur staan en duwde deze op een kier. “Je ziet er heerlijk uit!” hoorde ik hem zeggen. Ik had haar outfit uitgekozen. Ze had geen bh aan maar alleen een strak T-shirtje over haar welgevormde tieten en verder alleen een kort strak rokje.

Mijn vrouwtje durfde niks te zeggen denk ik. Ze ademde zwaar door haar mond. Ik zag aan die kerel dat hij niet in de gaten had dat ik mee gluurde, want hij ging al direct met zijn stijve lul naast haar gezichtje hangen. Daar bleef hij wel een hele minuut aan zijn pik rukken, op zo'n 5 cm van haar mondje. Ja, ja, ik had mijn vrouw voor een geile beer gegooid en ik werd zo geil als boter van die gedachte. Ik zag ook dat hij wel enkele maatjes meer had dan ik. Hij pakte mijn vrouwtje vanachter bij haar hoofd beet en duwde haar richting zijn dikke harde paal. Mijn vrouw had al gelijk door wat er moest gebeuren, haar mondje ging meteen open. Volgens mij was ze geil geworden van de geur van zijn vocht want zo had ik haar nog niet dikwijls zien pijpen.

Binnen in mij werden het gevoel van jaloezie en opgewondenheid samengesmolten in een abnormale geilheid. Dit had ik nog nooit gevoeld. Ongeveer tien minuten later stond hij nog steeds met zijn pik in haar mond en ze vond het zalig. Af en toe gleed er wat speeksel vermengd met zijn zaad uit haar mondje. Ik had ondertussen mijn lul uit mijn broek gehaald en stond daar al glurend rustig aan te trekken.

Opeens werd het die geilaard een beetje teveel denk ik. Hij pakte haar nogal ruw vast en legde haar met haar gezicht naar beneden op het bed. Hij pakte haar billen stevig beet en trok haar kontje omhoog. Nu schoof hij haar rokje omhoog en likte haar kutje. Je kon zien dat mijn vrouw zo geil was als boter want ze was nat, kletsnat. Het duurde dan ook maar enkele seconden voor hij zijn dikke lul in haar kutje stak. Hij begon in mijn vrouw te pompen dat ik er bijna medelijden mee kreeg, zo hard. Maar mijn vrouw, dat preutse vrouwtje van voorheen, begon te hijgen en te kreunen en mee te pompen. Ik heb ze nog nooit zo vaak "ja" horen roepen als wij het deden. Het bed piepte en kraakt als nooit tevoren. De geile slet in mijn vrouw was naar buiten gekomen!

Dit was zo’n geile neukbeurt! En ik kwam bijna klaar van het zien hoe mijn brave vrouwtje afgeneukt werd door een hete vreemde vent. En ze was geil, supergeil. Regelmatig schoof zijn lul eruit van de nattigheid waarna ze er hem zelf weer in duwde. Nu gingen ze bijna klaarkomen! Hij stopte en haalde zijn mega lul uit haar strakke kutje en draaide haar op haar rug. Hij schoof haar strakke T-shirt omhoog en daar kwamen haar lekkere stevige tieten tevoorschijn. Hij duwde haar benen wijd open en ramde zijn paal direct weer naar binnen. Nu beukte hij erop los als een beest, terwijl hij haar bij haar mooie tieten pakte. Hij zoog aan haar beide tepels en pompte harder en harder. Mijn vrouw begon het uit te schreeuwen. Ze kwam luid kreunend klaar. En even later kwam ook hij klaar in haar kutje. Die kerel had schijnbaar nogal wat zaad opgespaard want ik zag het langs zijn lul uit haar kutje stromen, zoveel had hij in haar geile spleet gespoten. Op dat moment kon ik het ook niet meer houden en ik spoot mijn eigen lading vol kracht over de vloer heen.

Ik dacht dat het nu over was. Maar hij ging zijn vol met zaad hangende kloppende lul nog een keertje lekker in haar mondje duwen. En ze genoot er van. Zo had ik ze nog nooit zien smullen van mijn lul. Mijn verlegen vrouwtje was een geile slet en ik had ze daartoe gedwongen. En ik, ik kon gewoon niet wachten om een volgende date te zoeken voor mijn slet.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten