Om hem een plezier te doen.

Ik was niet zo in de stemming om te gaan stappen maar mijn vriend had mij overgehaald. ‘Misschien kom je nog een leuke kerel tegen,’ had hij tegen mij gezegd. Ik had nog steeds geen zin om op stap te gaan, maar ik deed het om hem een plezier te doen. Was ik ook meteen van dat gezeur af. Maar die avond ben ik wel een heel leuke man tegengekomen die mij met zijn ogen aan het uitkleden was.

We stonden in de kroeg aan de bar en ik keek om mij heen omdat ik het gevoel had dat er iemand naar mij aan het kijken was. Dat heb ik wel vaker en vaak zit ik er dan gewoon helemaal naast, maar dit keer niet. Ik zag hem staan, een paar meter verderop. Ik zei tegen mijn vriend dat ik even een praatje met hem ging maken. Hij vond het allang goed en liet mij gaan. Hij was blij dat ik eindelijk die stap zette. Ik liep op hem af en vroeg waarom hij mij zo aan het aanstaren was. ‘Ik vind je gewoon een ontzettend lekker ding’ was zijn antwoord. Daar moest ik het mee doen en dat deed ik ook. Ik voelde een rilling van opwinding door mijn lijf gaan en ik vroeg hem wat hij daarmee wilde doen. Hij pakte mijn hand, kuste erop en liep weg. Hij trok mij met zich mee en bleef even staan tot ik uit mijzelf verder ging lopen. Ik besloot met hem mee te gaan, keek de kant van mijn vriend op en die stak zijn duim omhoog en gaf mij een knipoog.

Daar ging ik, met een wildvreemde man mee naar zijn huis. Hij nam mij mee een taxi in en we reden een aantal minuten tot we bij zijn appartement aan waren gekomen. In de taxi had hij al over mijn been zitten wrijven en ik voelde dat ik alsmaar natter en geiler van deze kerel aan het worden was. Hij betaalde de chauffeur, we stapten uit en hij nam mij mee naar boven. En daar, in zijn appartement, ben ik heel erg hard door hem geneukt. Ik wist niet wat mij overkwam. Zodra we beiden naakt op zijn bed lagen, trok hij mij ineens aan de haren en zorgde hij dat ik op handen en knieën ging zitten. Hij kwam achter mij zitten en trok mijn hoofd aan de haren naar achteren en neukte mij diep in mijn kutje. Echt, zo hard en wild pakte die man mij, dat ik haast geen adem meer kon halen. Geen voorspel, geen gedoe, gewoon neuken met die hap, dat zal hij gedacht hebben. Ik weet niet of hij dronken was of niet, maar het kon mij ook helemaal niets schelen als ik eerlijk moet zijn.

Ik voelde zijn dikke pik tussen mijn schaamlippen doorschuiven en iedere stoot voelde ik door mijn hele lichaam schieten. Hij sloeg me op mijn billen, draaide zich ineens om en gooide zich op het matras en ik moest op zijn lul komen zitten. Ik reed op die leuter alsof het de laatste keer was dat ik dat mocht doen en genoot er zalig van. Ik werd ineens weer op mijn rug gelegd en hij greep mijn tieten stevig beet, kneedde ze hardhandig en zoog aan mijn tepels, waarna hij mijn benen van elkaar duwde en mij weer neukte, dit keer gewoon lekker in een missionaris standje. Ouderwets, maar oh zo heerlijk. Ik had echt het gevoel hard genomen te worden en aan hem te zijn overgeleverd. Hij neukte net zo lang tot hij klaar ging komen en spoot zijn warme zaad in mijn kutje en een gedeelte over mijn onderbuik heen. Zelfs in mijn navel zat zijn sperma, wat nog een heel gedoe was om het daar een beetje uit te krijgen. Die nacht ben ik bij hem blijven slapen en hebben we nog twee keer liggen neuken en ook nog een keertje in de ochtend. Hij was een echte heer verder en bracht mij naar huis en ik gaf hem mijn telefoonnummer. Hij beloofde mij te bellen, maar dat is alweer een week geleden.

En mijn vriend, die vond het allemaal fantastisch. Ik heb hem precies verteld hoe heerlijk die man mij had geneukt en terwijl ik hem mijn verhaal deed heeft hij zich af zitten trekken op de bank. Hij kwam hard spuitend klaar en vroeg mij of ik dit vaker wilde doen. Nou reken maar dat ik me nu vaker zal laten neuken door die man of een andere leuke kerel die er hard tegenaan gaat. Ik hoop dat die man toch wel snel de telefoon pakt, want ik ben wel weer toe aan een harde neuk sessie!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten