Oh, mijn kleine kutje.

Mijn naam is Desiré, negenentwintig jaar, getrouwd en ik ben een nymfomane. Mijn gestalte is eerder aan de kleine kant en ik ben trots op mijn slanke figuurtje, dat sommigen misschien wel zouden omschrijven als mager. Mijn honger naar lullen is onverzadigbaar en liefst laat ik me neuken door vreemdelingen. Zwart, bruin, eender welke kleur, het is mij vooral te doen om het formaat van hun lul. Ik ben niet altijd zo geweest, integendeel. Vroeger was ik behoorlijk preuts maar nadat ik de eerste vreemde lul in mijn kutje voelde ben ik totaal veranderd. Mijn lieve man weet dat ik me regelmatig door vreemden laat neuken en hij heeft daar geen probleem mee, hij geniet er zelfs van. Als ik me weer flink heb laten neuken vertel ik het hem dan ook eerlijk en dat maakt hem ongekend geil. Het liefst neukt hij me dan in mijn net nog volgespoten kutje omdat hij dan het sperma van die vreemde nog langs zijn lul en ballen voelt lopen. Maar wat me laatst is overkomen sloeg werkelijk alles, ik zal het hieronder proberen te beschrijven.

Geil ga ik de badkamer in, mijn hemdje verdwijnt met een zwaai in de propvolle wasmand en naakt sta ik voor de spiegel. Ik streel mijn kleine borsten, mijn tepels reageren onmiddellijk en worden hard. Ik schud mijn kastanjebruine, halflang geknipte haren, zodat ze als een gordijn voor mijn glinsterende ogen hangen. Mijn blik gaat naar beneden en blijft rusten op mijn kutje. Afgezien van een klein streepje haar op mijn schaamheuvel ben ik volledig gladgeschoren. Vele mannen geilen op mijn voluptueuze schaamlippen, waarmee ik dan ook uitzonderlijk ben begiftigd. Als ze mij de eerste maal naakt zien, zijn velen verwonderd over de grootte. Met een zucht neem ik een douche en zeep mij neuriënd in. Mijn schaamlippen gloeien en hangen rood opgezwollen van de poetsbeurt tussen mijn beentjes. Ik droog mij af en huppel poedelnaakt naar boven. De deur piept als ik op zolder aankom. Met wiegend kontje ga ik de kamer in, met mijn hand wrijf ik langzaam over mijn kutje. Gedurende mijn intense wrijfbeurt heeft de onblusbare wellust weer bezit van mij genomen. In het voorbijgaan pak ik de grote dildo van de tafel en leg me neer op de stoel, de benen steunend in de daarvoor voorziene chroom beugels. Ik begin me klaar te maken en trek mijn schaamlippen zover mogelijk van elkaar. Mijn glinsterende kut staat nu helemaal open en langzaam duw ik de eikel van de dikke kunstlul tot tegen mijn vagina.

“Oooh, mijn kut, mijn klein kutje” steun ik, terwijl de dikke kop van de lul langzaam in mijn spleetje schuift. Ik begin te pompen en na enkele ogenblikken is de dertig cm lange kunstlul praktisch geheel in mijn glibberige scheur verdwenen. Ik duw de enorme dildo langzaam heen en weer in mijn druipende spleet. De hele lengte van de kunstpik wordt benut, mijn lippen plakken aan de staaf als ik hem volledig terugtrek. Ik heb mijn hoofd opgericht, zodat ik de penetratie duidelijk kan volgen. De gigantische eikel even blootleggend, schuif ik hem langzaam terug in mijn gleuf. Na korte tijd kom ik met een luide schreeuw klaar. Met mijn vingers liefkozend over mijn geile kutje wrijvend blijf ik volledig uitgeblust een poosje nagenietend liggen. Ik trek een dunne bloes en een kort rokje over mijn blote lichaam en daal de trap af. Ik zit pas enkele minuten op de bank als de deurbel gaat. Verrast kijk ik op en mompel binnensmonds: “Wie is dat nu weer?” Een reusachtige neger staat er voor de deur.

Hij lacht zijn hagelwitte tanden bloot als begroeting. Een, nogal voor mij verwarrend verhaal over energie en daaruit voortvloeiende kosten, wordt door de neger afgerateld. Op mijn vraag even binnen te komen gaat hij gretig in. Ik voel de neger zijn blik over mijn slanke lijfje glijden als ik hem voorga. Ik nodig hem uit plaats te nemen en ga met mijn benen licht gespreid, recht tegenover hem zitten. Mijn ademhaling gaat feller en ik fantaseer over de grootte van zijn lul, ondertussen probeer ik het gesprek te volgen. Ik volg zijn blik, ongegeneerd zit hij tussen mijn benen te kijken. Een drankje wil hij wel en als ik opsta merk ik uit mijn ooghoeken dat hij mij met zijn ogen probeert uit te kleden. In de keuken grijp ik onder mijn rokje en strijk mijn vinger tussen mijn gezwollen kutlippen. Ik ben intussen zo geil geworden als boter, mijn vinger glimt van de afscheiding. “Een neger, nou het is zeker de eerste niet!” denk ik, intussen mijn kleding in orde brengend. Hij staat galant op als ik terug in de woonkamer kom en ik merk onmiddellijk de enorme bobbel in zijn strak gespannen broek. Mijn lichaam begint te trillen van geilheid, ik wrijf mijn benen tegen elkaar in een volkomen nutteloze poging mijn jeukende spleet te blussen. Ik besluit de koe bij de horens te vatten en vraag met een klein onschuldig stemmetje: “Is het waar dat alle negers zo groot geschapen zijn?” De man schijnt helemaal niet verrast te zijn. “Men zegt dat,” antwoordt hij, mij intussen met geile ogen van kop tot teen bekijkend. “Ik denk wel dat de grote van mijn lul je zou bevallen.” Ik bekijk hem met grote ogen, ga weer zitten en spreid mijn benen, zodat de neger een ongehinderd zicht op mijn kutje heeft.

“Mijn kutje is wel behoorlijk strak” lieg ik, mijn onschuldigste gezichtje opzettend. “Ja, je bent dan ook wel heel tenger gebouwd, je weegt denk ik zo’n vijftig kilo. Ja, dik is het woord niet. “Ik ben nog geen een meter zestig en weeg ongeveer 49 kilo” antwoord ik gevleid. “Maar, het heeft weinig te maken met je grote” is zijn antwoord. “Hoezo.” “Nou, het is de rekbaarheid van je kutje wat telt” verklaart hij nader. Zijn ogen zijn al die tijd op mijn spleet blijven rusten. Ik voel mijn kutje natter worden en antwoord “mijn kutje kan heel wat hebben hoor.” Hij kijkt verbaasd en geïnteresseerd op als ik hem trots de kunstlul toon. “Kijk, hier heb ik helemaal geen moeite mee.” Mijn dunne rokje schuift nog verder omhoog en zijn ogen zuigen zich vast aan mijn kruis. De neger begint nu met zijn ogen te rollen en vraagt met hese stem of ik zijn lul soms eens wil proberen. Ik sta op en zeg gelijk “niet hier, kom maar mee” en ik ga hem, met wiegend kontje voor. Ik voel zijn ogen branden op mijn lichaam. Achter mij, op de trap voel ik zijn gulzige blik in mijn kruis. Het dunne korte rokje is niet voldoende om mijn scheur te verstoppen. Hij krijgt een uitgebreid zicht op mijn volle, donkerroze schaamlippen en strakke billetjes. Als we in de badkamer aankomen merk ik wel dat hij er genoegen aan beleeft. De bobbel is, voor zover mogelijk nog dikker geworden en zijn adem gaat sneller. Ik ga, mijn borstjes masserend naar de andere kant van de badkamer en hij ziet een tafel staan. “Dat ziet er praktisch uit” glundert hij, hierbij zijn witte tanden tonend. Hij tast opgewonden naar zijn flinke lul terwijl hij zijn dikke lippen aflikt. Ik ben wel benieuwd naar zijn lul en kan haast niet wachten. Ik trek langzaam mijn bloesje uit en hij kijkt opgewonden naar mijn borstjes en stijve tepels.”Je hebt wel kleine tietjes” merkt hij op. “Ik ben er tevreden mee” antwoord ik gekrenkt. Hij begint opgewonden zijn kleren uit te trekken. Ik slaak een kreetje als hij zijn dikke massieve, pikzwarte lul eindelijk tevoorschijn haalt.

“Zo, dat is pas een lul” roep ik verschrikt uit. Mijn kutje heeft al vele lullen verslonden, alle maten en kleuren heb ik wel gehad, maar deze spant werkelijk de kroon. Zijn lul hangt dik gezwollen, in halfharde toestand tussen zijn benen te pronken. Diepzwart, kolossaal, ongewoon dik en minstens vijfentwintig cm lang, mijn eerste ruwe schatting en hij is nog niet eens stijf. Ik laat mijn rokje zakken en wrijf mijn hand door mijn scheur. Mijn lichaam rilt van opwinding, mijn sappen stromen uit mijn gezwollen, verwachtingsvolle kutje. “Hemel, wat ongelooflijk dik” fluister ik met hese stem. “En zo lang” slik ik, mijn vingers verborgen in mijn natte kut, buig ik voorover, mijn borstjes bengelend. Mijn hand lijkt wel speelgoed, als ik aarzelend zijn reusachtige lul beet pak. Ik open mijn vochtige mond en laat de dikke eikel naar binnen glijden. Aarzelend schuiven mijn lippen heen en weer over de enorme zwarte stam. De neger kreunt luid, zijn lul is nu voor de helft opgeslokt door mijn gulzige mond en hij is inmiddels volledig stijf geworden. Ik beweeg mijn hoofdje in een toenemend ritme over de sappige knots. Opeens trekt hij zijn gezwollen lul uit mijn mond, neemt me in zijn armen en draagt me naar de wachtende tafel. Zijn ogen staan wild van verlangen, hij spreidt mijn benen en legt ze in de steunen. Mijn ogen geloven niet wat ze zien, ik schrik en begin over mijn hele lichaam te sidderen als ik zijn geslacht volledig opgericht, voor mij zie. Mijn, toch wel flink doorneukte kutje trekt krampachtig samen bij de aanblik van zijn enorme apparaat. Ik hoop dat dit een nachtmerrie is.

“Nee, je gaat mijn kutje uitscheuren, niet doen” gil ik. Hij bindt mijn enkels vast aan de beugels en lacht. Mijn armen worden genadeloos vastgesnoerd aan de tafel en ik schud van nee met mijn hoofd. Hij komt voor mij staan, zijn pik vooruit gericht en bekijkt zijn werk. Volledig hulpeloos lig ik daar, met mijn natte kutje blootgesteld aan de geile blik van de imposante neger lig ik te trillen als een rietje. Mijn borstjes hangen opzij van mijn tengere lichaam en mijn buik gaat in snel tempo angstig op en neer. God, waar ben ik aan begonnen? “Wees alsjeblieft voorzichtig” smeek ik “Doe me asjeblief geen pijn” Hij lacht, terwijl hij wellustig aan zijn lul trekt. Tergend langzaam komt hij dichterbij en opent mijn kale schaamlippen. “Ik zal je lekker klaar maken, blijf maar rustig, je zal zien dat je kutje heel wat kan hebben” gromt hij. Hij buigt zich voorover en keurt mijn wachtende spleetje. “Je bent bang, maar je bent wel een smerig geil klein sletje” merkt hij op, intussen mijn kutje ver open rekkend. “Je kutje is al goed gesmeerd, kleine slet, volgens mij ben je al heel wat keertje geneukt.” Ik richt mijn hoofd op zover ik kan en zie dat zijn wanstaltig grote eikel tot tegen mijn neukopening is genaderd. Hijgend van schrik en verwachting, trillend als een riet, wacht ik op het splijten van mijn kutje. Onder diep gegrom schuift hij zijn enorme lul een stukje in mijn gapende spleet. Ik begin te kreunen en voel mijn kontgaatje samentrekken. Tot mijn verassing lijkt het nog mee te vallen, ik heb blijkbaar de neiging de capaciteiten van mijn kutje te onderschatten “Nog meer, steek je dikke lul in mijn kut” hoor ik mezelf tot mijn verbazing roepen. “Vooruit, klein sletje, laat eens merken dat je oefeningen resultaat hebben opgeleverd.” Ik span mijn kutspieren rond zijn zware lul en knijp met mijn kutje zijn sappen naar boven. “Voel je hoe ik je melk” steun ik. Zijn vertrokken gezicht spreekt boekdelen, zweetdruppels lekken van zijn voorhoofd. “Mijn kutje spant lekker rond je lul, niet?” De rollen zijn nu omgedraaid en al mijn ervaring aanwendend bezorg ik hem het orgasme van zijn leven. Met een angstaanjagend gebrul komt hij hevig spuitend klaar en loost zijn dikke lading sperma in mijn hongerige kletsnatte spleet. Langzaam trekt hij zijn lul uit mijn geteisterde spleetje en ik voel de grote hoeveelheden zaad er uit lopen, best wel geil.

Nadat hij zich even snel had gedoucht vertrok hij met zijn heerlijke lul en heb ik nog een tijdje mijn sperma lekkende kutje gestreeld. Toen mijn man even later thuis kwam opende ik mijn benen en zag hij gelijk mijn met zaad gevulde kutje. Je begrijpt wel dat hij zich niet in kon houden en hij spoot al snel zijn ballen leeg in mijn behoorlijk af geneukte spleetje.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten