Nu wil ik jullie beiden tegelijk.

Sinds enkele maanden woon ik nu samen met mijn vriendin Nicole. Na weer een heerlijk potje neuken zei ze tegen mij, dat ze alles voor me zou willen doen. Ik heb de volgende dag lopen denken wat ik haar zou vragen. Die avond na het eten zaten we samen op de bank en toen vroeg ik haar of ze het meende dat ze alles voor mij zou doen. Ze keek me met pretogen aan en zei “alles wat je wilt, ik doe het met plezier voor jou.” Ik zat flink opgewonden op de bank en kuste haar heel lang en intensief. Toen liep ik naar mijn computer en zocht ik een sexsite op met heel veel filmpjes. Ik keek over de monitor heen en riep haar. “Ga daar eens staan” vroeg ik en ze ging naast mijn bureau staan. “Kleed je nu eens langzaam uit, en blijf naar me kijken.” Met een blik in haar ogen die steeds geiler werd ging haar blouse uit. Op mijn verzoek draagt ze nooit een BH en verrukt keek ik naar haar borsten, niet te groot, maar precies groot genoeg om er heerlijk mee te spelen. Wat een lekkere meid.

Langzaam stroopte ze nu haar broek tegelijk met haar slip naar beneden en schopte die weg. Met haar handen in haar zij zei ze “en nu.” “Kom maar even bij mij op schoot zitten, ik wil je iets laten zien.” Onmiddellijk kroop ze bij mij op schoot met haar rug naar me toe. Nadat ik eerst mijn handen vrij spel gaf om haar eens lekker te strelen pakte ik de muis en startte een filmpje. Daar zag ze hoe een donkere vrouw van verschillende kanten onder handen werd genomen door drie heren. Vind je dat lekker om te zien” vroeg ik haar “lijkt je dat wat, terwijl ik het film.” Ze begon bij het zien van de film over mijn schoot te bewegen en te kreunen. Plotseling ging ze staan, rukte mijn broek open en ging weer op mijn schoot zitten om nu verder te kijken, maar met een verandering, ik voelde dat mijn lul bij haar naar binnen schoof. Nu begon ze als een wilde op mijn schoot te rijden en te kreunen. Steeds sneller en sneller ging ze en ineens liet ze zich met een luide schreeuw achterover vallen en greep ze naar mijn hoofd. Dat werd mij te veel en ik spoot me helemaal leeg in haar geile kutje. Hijgend lag ze tegen mij aan en fluisterde ze: “Wanneer gaan we die film maken?”

Het werd weekeinde en de weersvooruitzichten waren wisselvallig, warm maar zwoel weer met kans op regen en onweer. Een mooie gelegenheid voor een neukweekeinde. Ik had voor zaterdag twee vrienden uitgenodigd en Nicole gezegd dat ze geen kleren aan moest trekken. Dus op zaterdagmorgen stonden we op en zij ging heerlijk in bad terwijl ik boodschappen ging doen. Om vier uur die middag meldde mijn eerste vriend Paul zich. Hij wist een beetje wat er van hem werd verwacht dit weekeinde, dus was hij niet verbaasd over het feit, dat hij mijn vriendin naakt aantrof, maar wel door het feit, dat hij een heel hartstochtelijk welkom kreeg van haar. Hij was nog niet binnen of hij had die naakte schoonheid al om zijn nek hangen voor een heerlijke welkomstkus. Een half uur later arriveerde ook Mario en zo was het gezelschap compleet. Terwijl de regen tegen de ramen kletterde gingen ze op de bank zitten, Nicole tussen Mario en Paul in en ik nam plaats op een stoel. Ze keken nog een beetje onwennig en durfden haar niet aan te raken. Daarom besloot ik de spelregels voor dit weekeinde uit te leggen. “Jongens, het is vandaag een weekeinde om te neuken, en omdat wij hier onze prachtige Nicole hebben zal zij ons lustobject zijn. Zij heeft toegezegd dit hele weekeinde dag en nacht ter beschikking van ons te staan, we mogen ze neuken, waar en wanneer we maar willen. Haar kontje mag alleen gebruikt worden als ze dat zelf wil en voorspel is niet nodig want ze is verschrikkelijk geil.”

Na deze woorden stond Nicole op en ging ze voor de mannen staan, ze rekte zich verleidelijk uit zodat de twee een perfect zicht hadden op haar mooie naakte lichaam en zo liep ze naar de keuken om hapjes te halen. Maar dat was voor Mario al voldoende aanleiding om er gelijk maar werk van te maken. Hij ging achter haar aan en zette haar op de keukentafel, deed zijn broek naar beneden en ramde zijn pik gelijk bij haar naar binnen. “O, heerlijk” zei ze “je hebt het begrepen, ik hou van wilde neukpartijen.” Dat was voor Mario het sein om er als een razende op los te neuken en de tafel stond van het geweld hard tegen de muur te bonken. Gillend kwam Nicole klaar en gelijk spoot Mario haar hele kut vol. “Dat was heerlijk” zei Nicole, “dat belooft wat voor de rest van dit weekend, maar nu gaan we eerst eten.” Tijdens het eten werd er gezellig gepraat en gedronken, soms werd er aan de tepels van Nicole gefriemeld. Daardoor kreeg ze een steeds rodere kleur en een geilere blik. Toen de tafel afgeruimd moest worden zei ze “gaan jullie maar op de bank zitten, trek alvast wat kleding uit en steek de open haard aan, ik ben er zo.” Binnen een paar tellen zaten wij naakt op de bank te wachten met een mooie brandende haard, tot ze weer verscheen met mijn videocamera. “Ik wil dat we vanaf nu zoveel mogelijk filmen” zei ze. Ze gaf de camera aan mij en ging toen verleidelijk voor de haard liggen.

Mario en Paul schoten op haar af en begonnen haar te strelen, Mario begon haar te kussen en speelde met haar borsten, terwijl Paul haar kutje naar hartelust streelde en langzaam haar kutje en klit begon te likken en te zuigen. Ondertussen speelde hij met een en daarna met twee vingers in haar gewillige spleetje. Ze begon heftig te kronkelen en begon klaar te komen. Ineens hoorde ik een kreun en ze kwam weer heftig klaar. Ondertussen stond ik alles maar rustig te filmen. Paul was naar haar orgasme gelijk naar boven geklommen en stak zijn pik bij haar naar binnen. Nicole tastte ondertussen naar links en pakte de pik van Mario en begon erop te zuigen. Paul lag ondertussen stevig op haar te rijden. Plotseling gaf Nicole hem het teken van haar af te gaan en zei ze dat ze beiden op de grond moesten gaan liggen. Mario lag als eerste en ze liet zich met een zucht over zijn pik heen zakken en begon zittend op hem zijn pik te berijden, zodat ze beiden een prachtig zicht hadden op haar wiebelende borsten. Zo bereed zij om beurten de twee mannen, totdat ze beide hun zakken hadden leeggespoten in haar geile kutje.

Ik stelde voor dat Paul even de camera van mij overnam zodat ik haar ook even lekker kon neuken. Ik keek naar buiten en zag de regen nog steeds neervallen, maar het was niet echt koud. Ik nam haar via de tuindeuren mee naar buiten en zette haar tegen de tuintafel aan en begon haar zo te neuken. Terwijl de regen met bakken op ons viel, hing en zat ze half op en tegen de tafel en stond ik haar in hoog tempo te neuken. We werden nat van het zweet en de regen en waren een prachtig plaatje voor de twee toeschouwers die met een lege zak naar ons stonden te kijken. Nicole kwam al snel weer gigantisch klaar en ik spoot mijn zaad bij het zaad wat al door Paul en Mario was achtergelaten. Na onze hoogtepunten gingen we weer naar binnen en droogden ons af. Moe maar voldaan gingen we op de bank zitten om even bij te komen. Het was ondertussen al laat geworden, dus stelde ik voor dat we naar bed gingen. “Maar, houden jullie er wel rekening mee, dat ik altijd nat ben als ik slaap” zei Nicole.

Midden in de nacht werd ik opeens wakker en merkte ik dat er naast mij iemand stevig werd geneukt. Het was Paul die nog niet genoeg had gehad en nu midden in de nacht bovenop Nicole was gekropen, die voor zover ik zag nog steeds lag te slapen, terwijl ze door Paul werd geneukt. Ik zei “doe het zachtjes, dan blijft ze slapen, dat is een unieke ervaring.” En heel zachtjes neukte Paul verder en ik zag even later zijn gezicht samentrekken op het moment dat hij klaarkwam. Zachtjes kroop hij weer van haar af en keek naar haar. Ze lag met een tevreden blik op haar gezicht heerlijk verder te slapen.

Zondagochtend om negen uur werd ze wakker en voelde ze aan haar natte en plakkende kutje dat ze vannacht niet alleen maar had geslapen. “Wie was het” vroeg ze en ik antwoordde “Paul.” “O, ik heb zo fijn gedroomd, en nu komen dromen dan ook nog uit” zei ze. Mijn geile vriendin zo naast me in bed kon ik niet onberoerd laten en terwijl ik tegen haar aan kroop zei ik “vertel eens wat je droomde.” Nicole vertelde: “Ik droomde dat ik op een luchtbed in een zwembad dreef, heerlijk in de warme zon. Plotseling dook er een heel mooie man op, die op mijn luchtbed kwam, naar boven kroop en mij zomaar begon te neuken. En dat was heerlijk, het warme water, de zon en die heerlijke man.” Dat werd me te veel en ik trok haar op me en neukte haar met een heftigheid, die mezelf verbaasde.

Na te hebben gedoucht gingen we naar beneden om het ontbijt te maken, de mannen moesten om twaalf uur weer weg. Terwijl we in de keuken aan de koffie zaten, kwam Mario binnen en zag ons naakt zitten. “Zo, het feest gaat weer verder” vroeg hij. “Jazeker, maar ik heb je vannacht gemist. En mijn kutje gloeit alweer van verlangen” antwoordde Nicole. “Daar doe ik dan wel wat aan” zei Mario en hij draaide de stoel van Nicole zodat ze naast de tafel kwam te zitten en dook met zijn hoofd tussen haar benen om haar lekker te likken. Nicole kreunde en keek mij met een geil gezicht aan. “Dat is lekker” zei ze tegen mij. Mario kwam weer omhoog en ze pakte zijn pik en duwde die bij haar naar binnen. Mario begon haar op zijn knieën te neuken terwijl hij met haar borsten speelde. Zij bleef maar naar me kijken en haar blik werd steeds geiler, ineens draaide haar ogen en begon ze te hijgen en daar kwam de grom; ze kwam weer klaar. En Mario bleef niet achter en spoot haar weer vol. Ze sloeg haar armen om Mario heen en bedankte hem met een lange kus.

“Nu wil ik nog een mooi slot” zei ze en dat moet jij filmen. Ze ging Paul wakker maken en na een belofte dat hij haar zo weer mocht neuken kwam hij naar beneden voor een kopje koffie. Na de koffie pakte ze Paul bij de hand en nam hem mee naar het midden van de kamer. Ze drukte zich tegen hem aan en begon tegen hem op te rijden. Tegelijk wenkte ze Mario dat hij achter haar moest komen staan. “Nu wil ik jullie beiden tegelijk” zei ze en ze pakte Paul zijn stijve lul vast en stopte die in haar kutje. “En nu moet jij me in mijn kontje neuken” zei ze tegen Mario. Terwijl ze klem zat tussen Paul en Mario werd ze op twee pikken gespietst. Zoiets geils had ik nog nooit gezien. Midden in de kamer liet ze zich langs twee kanten neuken. Haar armen om de nek van Mario zodat haar hele voorkant ter beschikking was van de twee die met haar borsten speelden en haar klit, en terwijl ze hard kreunde van genot werd er via twee kanten in haar gaatjes gestoten. “Spuit me vol” riep ze en alsof het afgesproken was kwamen de twee mannen gelijktijdig in haar klaar. Totaal uitgewoond liet ze zich op de grond zakken en bleef ze liggen met een voldane blik in haar ogen.

Bedankt jongens, ik kijk uit naar een volgend weekend. Maar dan kijken we eerst naar de film.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb