Nu is hij een cuckold.

Peter en Karin wonen in een rijtjeshuis in een klein dorpje net onder Rotterdam. Een koppel zoals er zo veel rondlopen. Anoniem en onbekend. Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn. Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Dit verhaal is waar gebeurd en wordt nu op verzoek van hen zelf op ‘papier’ toevertrouwd. Het is in een gekke geile bui ontstaan bij hen in de tuin een maand geleden. Het verhaal begint eigenlijk al veel eerder toen ik ze voor het eerst ontmoette op een terras in het centrum van Rotterdam.

Ik zat daar van het zonnetje te genieten zo rond twaalf uur wanneer een man en een vrouw een paar tafeltjes bij mij vandaan kwamen zitten. Ergens kwamen ze me bekend voor en ineens schoot het me te binnen. De middelbare school ! Ze hadden allebei bij mij in de klas gezeten. Peter en …..Peter en…Karin… ongelooflijk dat die twee… een koppel ! Karin was best een stoot vroeger en nog steeds een mooie vrouw. Bijna iedere jongen in de klas wilde wel iets met haar, maar Karin had daar niets mee. Karin interesseerde zich er niet voor, eigenlijk voor niks, leefde in haar eigen wereld en al gauw raakte ze uit de gratie bij de jongens. En Peter, ja Peter was zo’n jongen die altijd zijn huiswerk af had, altijd goede cijfers haalde en nooit uit de klas werd gestuurd. Vriendelijk maar vlak en onopvallend net als Karin. Dus op zich niet zo raar dat ze elkaar gevonden hebben. Karin zag er wel lekker uit met een mini rok aan met de nadruk op mini ! Lange benen met daarboven een kort mini rokje. Je moet het maar durven te dragen, maar Karin zal er vast niet bij stilgestaan hebben. Het was druk op het terras.

Veel zakenmensen eten hier een broodje in de zon om even hun saaie kantoorbaan te ontvluchten. Karin zit in de zon, haar benen ietsjes gespreid. Met een dergelijke rok is dat niet handig, maar zoals gezegd, Karin zou Karin niet zijn als dat haar compleet ontgaat. Het wordt onrustig op het terras vooral rondom Karin. Ik heb vanaf mijn plek een mooi zicht op haar. Haar witte oversized hemd dat opmerkelijk ver openstaat waait regelmatig wat open waardoor haar borsten veel van haar charme prijsgeven. Karin wil duidelijk haar borsten van de warme zon laten genieten. Na een kwartiertje besluit ik even kennis met ze te maken. Ze herkennen mij direct en het toeval wil dat we eigenlijk maar een paar straten van elkaar af wonen. We besluiten direct een dag te plannen eventjes na de vakantie om eens bij te praten. Het huis van Peter en Karin staat in een rijtje met smalle, diepe tuinen. Hun tuin loopt nog een stuk verder door dan die van de buren en daarom zitten ze achterin helemaal vrij. Hier staat dan ook hun grote steigerhouten lounge set met overkapping met mooie sfeervolle verlichting. Wat er nog aan inkijk overblijft voor mogelijke buren wordt weggenomen door de wilde begroeiing in de tuin. Het is al gauw gezellig want gespreksonderwerpen zijn er genoeg na zoveel jaren en de ene na de andere fles wijn gaat open. Peter en Karin weten er wel raad mee. Het weer is perfect, om 22.00 uur nog gewoon 20 graden ! Als Peter even later nog eens de glazen wil bijschenken struikelt hij en gooit hij pardoes het volle glas over Karin die daar helemaal niet blij mee is. Maar de alcohol gaat een beetje zijn tol ging eisen ben ik bang. Karin gaat zich maar even verkleden en dat is balen want haar korte short zit zo strak in haar kruis dat haar kutlipjes bijna zichtbaar zijn.

Peter krijgt een inkakker en als ik zo naar hem kijk vind ik hem een beetje een stakker. Toen al en nu nog. Starend voor zich uit alsof ik er niet ben begint hij ineens te vertellen over het terras waar wij elkaar hebben ontmoet. Hij buigt wat naar me toe alsof er toehoorders zijn die het niet mogen horen en hij verteld over de schaamteloze aandacht van de mannen op het terras. Hoe ze hun best deden om in het kruis van Karin te kijken, maar ook dat Karin net zo schaamteloos haar benen gespreid had zodat je recht in haar kutje kon kijken (en dat klopt want ik was er ook, maar dat scheen Peter even vergeten te zijn). Hij had haar daarop gewezen maar het scheen haar niet te deren. Dat hij daar nog steeds niet achter is verbaast me werkelijk. Maar het schokkendst voor mij was wel dat Peter mij vertelde dat hij zo enorm opgewonden raakte van al die mannelijke aandacht voor zijn vrouw. Hij had gefantaseerd dat zijn vrouw was ingegaan op de talrijke avances van de mannen en gepakt werd in een steegje achter het café en hij keek stiekem toe. Hoe ze haar rokje over haar billen omhoog zou doen, haar string, warm en nat, opzij deed en dan die harde lul in haar kutje liet verdwijnen. Hoe die mannen haar borsten grepen door haar blouse heen en een borst uit haar cup wipten en aan haar tepel trokken tot die stijf en dik was. Ze neukten haar dan tot ze hun zaad diep in haar kut spoten. Haar kapotte string deed ze uit en ze probeerde haar strakke rok weer te fatsoeneren terwijl het zaad in dikke klodders op de straat klettert….shit, Ik kan het niet helpen en raak opgewonden van zijn verhaal wat plots onderbroken wordt…

 “Waar zitten jullie zo gezellig samen over te keuvelen ?” Karin was ongemerkt door de donkere tuin geslopen en staat ineens voor onze neus. Zou ze wat gehoord hebben ??. Nou ja, niet mijn probleem denk ik, maar een beetje geil voel ik me wel. En dat wordt er niet beter op als ik naar Karin kijk die nu een soort van Japanse kimono aanheeft. Best wel kort en slechts met een ceintuur elkaar gehouden. Karin ziet me kijken en maakt een rondje. “ Leuk he, net gekocht !” Ze doet weinig moeite om de zwierende kimono omlaag te houden en verdomd, ik zie volgens mij haar naakte ronde billen. Als ze gaat zitten valt de stof als een 2e huid over haar lijf en houdt, jammer genoeg, het meeste lekkers wel bedekt.

“Zo, waar waren jullie zo druk over bezig? Karin wil duidelijk weten waar ons gesprek over ging en waarschijnlijk omdat ze iets gehoord heeft. Ze kijkt indringend naar mij en Ik vertel haar de we oppervlakkig spraken over de ontmoeting op het terras en dat Karin daar wel wat opschudding veroorzaakt had. Karin lijkt door mijn opmerking oprecht verbaasd en vertelt me dat ze de rok kort daarvoor had gekocht en hem voor het eerst aanhad die dag. Als extra aanvulling op haar kledingkeuze die dag werpt ze me uitdagend toe :“Als ik wist dat het zo lekker zou zijn, die warme zon tussen mijn benen dan zou ik ook mijn broekje uitgelaten hebben zoals nu ook”. Met een ondeugende grijns doet Karin ineens haar benen een flink stuk uit elkaar. De kimono valt uiteen tussen haar dijen en een mooi glad geschoren en strak kutje wordt mooi belicht in het schijnsel van de brandende tuinkaarsen. Ik voel me nu echt opgewonden want exhibitionisme was wel het laatste dat ik bij Karin had verwacht. There is more to come denk (hoop) ik. Maar voorlopig vinden we weer genoeg gespreksonderwerpen en de wijn smeert onze kelen.

Het is Peter die de boel weer wat oppept door ineens te gaan staan met de opmerking “Ik mot pissen.” In plaats van terug te lopen naar huis trekt hij vlak naast de zithoek in het volle licht zijn broek omlaag en grijpt zijn lul. Karin kijkt maar zegt niets en ik kijk vol verbazing toe hoe hij met een sterke straal zijn overtollig vocht loost in zijn tuin. Ineens strekt Karin haar arm en pakt de pik bij de ballen en Peter laat automatisch los. Karin trekt hem onder het pissen af. Ze trekt haar naar voren richting zijn eikel en weer terug. Peter duwt zijn heupen wat naar voren en Karin gaat door met haar massage. Mijn mond valt open en de pik van Peter wordt stijver en stijver tijdens het pissen. Als hij klaar is laat ze hem net zo makkelijk weer los en staat hij na te druppen met een half stijve lul. Hij kijkt wat treurig naar haar, maar stopt hem vervolgens in zijn broek en gaat weer zitten. Dan pas draait Karin haar hoofd en kijkt me aan, haar ogen zwoel en half gesloten zegt ze “zal ik jou eens vertellen wat er van de week gebeurde?” Vervolgens kijkt ze naar Peter die angstig van mij naar haar kijkt en duidelijk wil maken dat ze dat niet moet doen. Met een smalend lachje vervolgt Karin haar verhaal. “Hij komt thuis van de week”, en ze knikt naar Peter, “uit z’n werk. Ik sta boven het bed te verschonen, komt hij zijn pak uitdoen om z’n jogging broek aan te trekken. Ik reik naar de andere kant van het bed om een kussen te pakken trekt ie ineens mijn broek van mijn kont, doet mijn billen uit elkaar en schuift zijn stijve penis tussen mijn lipjes in mijn kutje. Ik kan geen kant op en val op mijn ellebogen op het bed. Weet je, wij neuken eigenlijk niet. Ja, af en toe zaterdag of zondagmorgen even snel een paar minuten, maar niet echt lekker neuken… neuh. (ze kijkt Peter niet eens aan). En nu kwam hij (weer knikje naar Peter) ineens achter me staan. Toevallig had ik ’s-middags een gave serie gekeken met die detective Luther (Idris Elba), ken je die ?” Karin wacht mijn antwoord niet af en vervolgt “Dat is een loeiknappe neger, lang, breed en met een heerlijke lul denk ik en daar heb ik wel wat fantasietjes bij ja. Dus mijn poes was denk ik behoorlijk nat. Peter schoof hem er onverwacht in en ik wilde hem wel een beetje behulpzaam zijn”.

“Behulpzaam ?”. Peter mengt zich ineens in het gesprek. “Je was zo geil als boter”. Een beetje gênant was het wel om zo tot in detail de seks tussen 2 partners te horen. Karin nam het gesprek weer over en vertelde hoe ze zich voorover gebogen op het bed liet nemen door haar man. “ Ik hield mijn kontje in de lucht dus hij kon er goed bij, weet je Peter heeft niet zo’n grote lul, maar als ie er echt helemaal in zit dan gaat het wel”. Peter kon wel wegkruipen in de tuin ondertussen. “Dus we gingen net lekker”, verteld Karin onverstoorbaar, “hij stootte lekker in mijn natte doosje en ik voelde al langzaam mijn orgasme opborrelen. Met mijn vingers kon ik lekker mijn clitje stimuleren en dat is zoooo lekker om gepaald te worden en dan ook je clitje te masseren, dat is zo geil hmmm”. Misschien ongemerkt, laat Karin haar hand onder haar kimono glijden tussen haar benen. Kolere, ze gaat gewoon naar haar kutje toe. Karin doet haar ogen dicht en ik zie de stof op en neer gaan. Die f… kimono verhinderd het zicht ook al zijn haar benen een beetje gespreid. Karin doet haar ogen weer open en…. vervolgt haar verhaal “Ik vond het lekkerder om klaar te komen op mijn rug en daarom heb ik me snel omgedraaid en zijn lulletje gauw teruggestopt in mijn natte doosje, heerlijk mijn benen wijd” en verdomd, Karin spreidt nu haar benen en de kimono valt tussen benen en laat haar poes vrijkomen. Karin gaat met haar vingers door haar kutje en spreid daardoor haar lippen. Onder bij haar gaatje neemt ze wat geil mee naar boven waardoor haar kutje nog verder gaat openstaan. Ze gaat nu los en ik kijk schuin naar Peter die nu steeds weggedoken zit in zijn stoel. Zijn en mijn blik kruisen elkaar. Ik zie wanhoop en geilheid door elkaar en ik kan het niet plaatsen. Ik hou het er op dat hij dronken is. “ooeewww lekker”, kreunt Karin en verteld verder “Dus Peter pakte mijn benen en schoof zijn lul lekker in me en uit en ik smeerde wat geil uit mijn kutje over mijn harde bolle clitje, lekker was dat hmmm, alhoewel het met een grotere lul toch nog lekkerder is”. Karin houdt op met praten en kijkt me aan.

“Hoe is jouw lul eigenlijk Marco ? Laat hem eens zien !” Ik kijk verschrikt op, weet even niet wat te zeggen en kijk vervolgens naar Peter die rustig terugkijkt. De wanhoop is er nog maar de geilheid (of de alcohol) heeft de overhand zo lijkt het. Het lijkt zelfs dat hij op en neer knikt als zijnde een ja, of verbeeld ik mij dat ? “ Kom op doe niet zo lullig”, zegt Karin en ze lacht om haar woordkeuze, “Wij doen ook niet moeilijk”. En daar heeft ze wel een punt. Dus ik knoop schoorvoetend mijn broek los en haal mijn redelijk stijve lul naar boven. Nu ben ik ruim 1,90 lang en het geluk wil dat mijn lul niet is achtergebleven. Naar verluidt wordt hij in opgewonden toestand zo’n 23 cm en blijft hij behoorlijk dik. Onderuit gezakt en mijn broek op mijn voeten grijp ik mijn lul een beetje vast. Karin kijkt me lang aan, masseert ondertussen haar drijfnatte kut. Ze stopt er een, twee vingers in steeds dieper. Trekt haar lippen uit elkaar en zonder naar Peter te kijken zegt ze “Neuk me, kom neuk me nu, ik ben geil”. Ze houdt mijn blik vast als ik mijn broek uitdoe en mijn sokken. Op mijn knieën leg ik de 2 meter af die ons scheiden en richt me tussen haar benen op. Peter kan ons uit elkaar halen, hij zit er boven op, maar doet het niet. Op mijn knieën sta ik tussen de benen van Karin die haar ceintuur heeft losgeknoopt. Haar kimono hangt nog netjes over haar borsten maar ik maak ze bloot, streel ze, kneed ze zachtjes. Nu ga ik ervoor. Karin sluit haar ogen onder mijn strelende handen. Mijn lul staat knalhard naar voren. Ik richt mijn pik op de wijdgeopende lippen van Karin en zonder moeite vind mijn eikel de ingang. Haar ingang is strak, ze is de dikke eikel niet gewend en ik maak hem eerst nat door hem door haar spleet te halen. Over haar clit en door haar gaatje. Dan is hij nat genoeg om haar vochtige tunneltje te betreden. Ze duwt haar kontje tegen mijn penis en ik glij naar binnen. Langzaam schuif ik door en door.

Centimeter voor centimeter tot ik Karin glibberig en glimmend van het vocht zonder moeite kan neuken. Heerlijk strak voelt ze aan als ik met mijn pik door haar vochtige warmte glij. “ Ooohhhh je voelt lekkerrrrrrrr, neuk me harder Marc, harder, je moet dieper, please dieper, oohhh”. Karin drukt met haar handen haar buik plat en kijkt naar haar poesje. Hoe ik haar penetreer met mijn pik. “ Oh je neukt me zo Marc, ik heb maar een klein poesje en jij met die grote lul ooooo neuk me maar, neuk me”. Ze drukt haar poes bijna plat, trekt haar lippen uit elkaar en masseert als een bezetene haar clit. “ PETER, LIK ME”. Het klinkt als een commando en verdomd Peter gaat staan en buigt zich over de poes van zijn vrouw. Hij gaat met zijn tong een paar centimeter boven mijn glimmende lul en likt haar clitje. Jezus, zo dicht heb ik nog nooit een mannentong bij mijn lul gehad en af en toe raakt hij mijn pik. Het voelt best geil. Ondertussen houdt Karin het niet meer, “ JAAAA ZOOOO, ja harder, harder, HARDER. JAA, Godver, neuk me hard, harder OOOOHHHH JEZUS ik kom, ik kom oooohhhhh ik kom zo klaaarrrrr, OOOOHHHHH GOD O GOD”. Karin zakt als een pudding in elkaar en ik trek mij even terug naast haar op de bank. De loungeset is bijzonder groot met heel veel kussens en we kunnen met gemak naast elkaar liggen, hangen wat je maar wilt. Peter trekt zich terug in zijn fauteuil. “ Oh dat was geil, jij hebt een lekkere lul Marc”, zei Karin. Mijn lul staat hard en fier naar voren en liefdevol omvat Karin hem en masseert hem een beetje “ Die kan nog wel even mee, dat zaad is van mij” zegt Karin verlekkert. Ik voel me ineens een beetje opgelaten want Peter heeft zich eigenlijk niet laten horen, maar ik lig wel zijn vrouw te neuken waar hij bij zit. Alsof Karin mijn gedachten leest zegt ze “ Maak je om Peter geen zorgen Marco, hij vind het geiler dan jij denkt laat hij het verhaal maar eens afmaken”.

Peter kijkt op, twijfelt en denkt even na, kijkt berustend en begint. “Oké, nou ik stond Karin lekker te neuken. Weet je ik had mijn kleren uitgedaan en zag ineens die strakke reet voorovergebogen over het bed en daar begon mijn pik ineens te steigeren. Het leek wel of er een knop omging in mijn hoofd want in trance trok ik haar broek naar beneden en voor ik het wist schoof ik mijn lul diep in haar kutje. Het was zalig om haar zo te pakken alleen was ik vergeten dat een collega ’s-avonds een oude bank zou komen ophalen die boven op zolder stond. Hij mocht hem gratis hebben als hij hem zelf van de zolder zou pakken. Dus ging ineens de bel toen ik Karin aan het palen was. Karin zei mij door te gaan, maar ik wist al dat het mijn collega moest zijn. Stonden er ineens 2 mannen voor de deur. Met dat ik opendeed en de mannen zag kwam er iets in me op. Ik vroeg ze binnen en vertelde zacht dat de bank op zolder stond. Dit met de wetenschap dat Karin nog op me lag te wachten. Zoals ik je net vertelde heb ik sinds dat terras fantasieën over Karin alleen durfde ik het niet ter sprake te brengen. Nu liet ik ze naar boven gaan ik de hoop dat…”. “Ja”, neemt Karin het gesprek weer over, “in de hoop dat ik me lekker zou laten nemen door die gasten en meneer door de trap alles kan volgen. Ik lag daar dus te wachten en een beetje met mezelf te spelen, botergeil te zijn. Ik stopte als ik dreigde klaar te komen, maar ik was zo geil en ik zou werkelijk iedere lul in mijn geile kut gestopt hebben. Nu waren het twee forse mannen waaronder een heerlijke neger. Dus toen ze boven kwamen schrok ik wel want ik lag pontificaal naakt voor ze.”

Peter haakt even in. “ Zij schrokken ook, maar ik zag dat mijn collega die voorop liep, Steve die neger dus een stil zijn gebaar maakte naar zijn vriend en zachtjes doorliep. Zodoende stonden ze ineens bij Karin in de kamer. “Voor mijn neus dus”, zegt Karin “en ik schrok me helemaal lam. Maar tegelijk zag ik die neger, wow, dus ik stopte mijn vinger weer terug in mijn kutje. Ze kwamen om mij heen zitten en begonnen de binnenkanten van mijn benen te strelen. Heel erg brutaal maar ontzettend lekker. En Peter was nergens te bekennen hè !! die stond door de spijlen van de trap te loeren. Ze kriebelden aan mijn dijen tot aan mijn poesje en weer naar boven en zo werd mijn hele been bewerkt. Telkens probeerde ik hun hand op mijn poes te krijgen, maar dan haalden ze hun hand snel weer weg. Doe jij ook maar Marc bij mij dat is lekker”. Voor ik zelf actie kan ondernemen legt ze mijn hand al op haar blote been vlakbij haar kutje en automatisch begin ik haar te kriebelen. Alleen sla ik haar kutje niet over, maar vergeet ik al snel haar benen. “Ow stouterd, jij bent direct zeg” en Karin begint direct wat steviger aan mijn lul te rukken. “En die ene blanke gozer gaat lekker aan mijn tietje sabbelen. 4 handen die met je lijf bezig zijn is wel heel erg lekker Marc”. Ongemerkt trekt ze mijn lul zo af dat ik haar hand moet stoppen omdat ik (nog) niet wil klaarkomen. Het verhaal heeft Peter toch ook niet onberoerd gelaten en ik krijg langzaam een idee welke rol hij hierin aan het spelen is. Hij heeft zijn broek grotendeels uitgedaan en speelt nu mijn zijn behoorlijk stijve lul.

“op een gegeven moment”, vervolgt Karin haar verhaal, “gaat die donkere man, Steve, met mijn kutje spelen. Die Steve die is donker van huid joh, bijna zwart.. ik werd er helemaal botergeil van dat hij met die donkere vingers mijn blanke kutje aan het vingeren is, OOOWWW ja lekker over mijn clitje mmmm, doe nog een vinger ooohhh lekker soppen daar, over mijn clitje nu, ja lekkerrrrr, oh shit dat is goed, ja, ja, lekker Marc lekkeerrrrr, OOOOOO Ik KOM, O GOD wat lekker mmmmmm.” Karin moest haar verhaal onderbreken voor haar 2e orgasme en ligt nu even voor dood op de bank met haar benen wijd open. NU streel ik wel de binnenkant van haar dijen…. Als ze bij adem gekomen is gaat ze verder. “Ik buig me voorover en neem eerst die witte lul in mijn mond. Best een grote pik moet ik zeggen en hij werd nog groter toen ik hem zoog. Lekker likte ik zijn ballen en zijn schacht naar boven. Met het puntje van mijn tong ging ik in zijn pisgaatje en maak ik zijn eikel lekker nat. Met mijn andere hand masseer ik die lekkere negerlul”. Karin buigt zich voorover en herhaalt wat ze net vertelde maar nu met mijn lul in haar mond. Peter rukt zich af. Half in zijn fauteuil, voeten op tafel, wijd gespreid staan zijn pik omhoog en met lange stevige halen rukt hij zijn pik af. Karin hangt nu over mij heen, heeft haar mond in een grote O en pijpt met vol overgave. Ik duw haar van me af omdat ik het niet langer vol hou zo. Ik zet haar op haar knieën en ze grijpt de leuning als steun als ik haar van achteren penetreer met mijn stijve lul. Ik neuk haar langzaam en nog niet om klaar te komen. “Ooo, je doet net als Steve, die draaide me ook in het bed, trok mijn reet naar hem toe en plantte zo zijn ultradikke negerpik diep in mijn zeiknatte kut.

Ik was wel heel erg nat en geil maar hij moest me toch wel een beetje oprekken hoor. MMmmm lekker Marco, je naait me lekker, ga door, lekker, ik voel je zo goed zo ooohhhh lekker. Steve had niet zo veel geduld. Hij paalde me stevig en ik vingerde me onderlangs terwijl Jan, zijn vriend zich door mij liet pijpen. Ha, bijna alle gaatjes gevuld. Oohh, ga maar dieper Marc, jaaa zoooo, lekker stevig, pak me maar, ik voel je ballen, ha lekker. Die Steve stopte niet meer hè, die was geil die gozer. Nog geiler dan ik. Hij pakt me bij mijn heupen en trekt me telkens tegen zijn lul. Het leek wel of hij bij elke stoot tegen mijn baarmoeder aankwam. God, wat lekker zeg.

Alhoewel, nnnnnn, jij komt ook diep zeg. AAHHH ga je lekker ? Ik ben maar een klein vrouwtje hoor, je mag me niet zo neuken, ooooo kut ik voel weer wat aankomen. Wacht even, ik wil je zien”. Karin maakt zich voorzichtig los en gaat op de bank liggen in de kussens. Een been over de rugleuning, het andere op de tafel. Wijd gespreid (in de richting van haar Peter) wacht ze op mij als ik tussen haar benen richting haar kutje kruip. Met mijn vingers raak ik haar kutje aan en gevoelig trekt ze zich een beetje terug. Haar lippen zijn dik en rood en vochtig van het geil. Haar kutje staat wijdopen en zonder moeite glij ik in een keer bij haar naar binnen. Ik trek aan haar tepels en neuk haar stevig. Pak haar bij de enkels en duw ze tegen haar kont. Diep jaag ik mijn pik in haar kut en mijn stoten worden steviger, zeg maar hard. Karin kreunt diep en ik buig naar voren. Ze is mooi in het alom aanwezige kaarslicht. Met mijn heupen blijf ik haar neuken en ik bereik haar gezicht. Wild verstrengelen onze tongen zich in een wild gevecht voor ultiem genot. Karin krult haar rug waardoor ik nog dieper kom en ik haar nog lekkerder kan kussen. Ik ga het niet langer houden maar ik wil dat Karin meegaat. Aan haar ademhaling te horen kan het niet lang meer duren. Ze kreunt diep en regelmatig, steeds sneller. “oh ja” fluistert ze in mijn oor, “oh ja Marc, zo gaan, lekker diep, doe maar hard, jaaaa zo, hard, neuk die kut, pak me, pak me dan, neuk me dan, neuk me, kom maar met dikke lul van je ooohhhh”. Als Karin komt kan ik ook losgaan en in haar orgasme spuit ik 3,4, 5 keer mijn zaad diep in haar warme natte kut. Ik blijf haar nog even neuken en ik neem wat van mijn zaad mee bij elke stoot tot ik mij terug trek en neer zak op de bank.

Ik kijk opzij naar Peter die nog niet is klaargekomen. Hij kijkt naar Karin en als zij blijft liggen met haar benen wijdopen kruipt hij tussen haar en schuift hij zijn lul in haar met zaad besmeurde kut. Hij verdwijnt met gemak in haar soppende muts. Hij heeft maar een paar stoten nodig en wild schokkend voegt hij zijn zaad bij het mijne. Schielijk trekt hij zich daarna terug in zijn stoel. Karin blijft loom liggen met haar benen wijd. Het zaad loopt gestaag uit haar kut naar beneden op de kussens. Het kan haar niet deren, sterker nog met haar vingers glijdt ze door haar kut en smeert het zaad over haar venusheuvel en schaamlippen uit. “Lekkerrrrrr”, en ze rilt van gevoeligheid en geilheid.

Het verhaal van Steve en zijn vriend hebben we niet meer afgemaakt. Peter is een jongen gebleken van diepe wateren, stille….. Hij is een cuckold geworden. Regelmatig kom ik bij hen langs en doen we leuke spelletjes. Heel soms als ik heel erg geil ben mag hij me even pijpen. Als het mag van Karin natuurlijk….

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb