Nu is het mijn beurt.

Geil besprak ze haar idee met Olaf, om door twee mannen geneukt te worden. Het leek haar ongelofelijk geil om een lul in haar kut te voelen rammen terwijl ze een ander pijpte. Hij was hier niet echt voor te porren. Het idee dat een vreemde vent in het kutje van zijn vriendin zou liggen rammen trok hem niet echt aan. Maar door het argument, dat ze nog wat in te halen had, en dat hij ook al een keer een ander had mogen neuken ging hij overstag. Als hij er over nadacht kon het eigenlijk best wel eens een geil avontuur worden. Ze besloten om het dit aankomende weekend te plannen. Olaf was dan ook vrij, en op de tijd hoefde ze dan ook niet te letten. De week gleed langzaam voorbij en het verlangen van Esmee groeide met de dag. Olaf was nog steeds een beetje sceptisch. Hij wilde alles maar rustig over hem heen laten komen. Maar nadat hij inderdaad een andere vrouw had geneukt kon hij het haar moeilijk weigeren. Hun oog was gevallen op iemand die ze van het internet kenden. Esmee was dan ook de hele dag on-line om hem uit te nodigen. Ze hadden hem nog nooit persoonlijk ontmoet. Ze hadden het met een foto moeten doen. Ze wisten dat hij getrouwd was maar een vrij huwelijk had. Het zou van zijn kant geen probleem zijn. Vandaag hadden ze Fred voor zaterdag uitgenodigd voor de “zogenaamde” koffie. De avond zou bepalen tot hoever ze zouden gaan.

De afspraken waren duidelijk zodra een van hun “ho” zou zeggen, zouden ze stoppen. Olaf had toegezegd om volledig mee te gaan in de fantasie van Esmee, maar zij zou het initiatief moeten nemen. De afgelopen week was hij niets tekort gekomen. Het vorige weekend was de vlam die bijna constant bij haar brandde alleen maar aangewakkerd. Op de meest vreemde plaatsen in het huis had hij haar van de week geneukt. Zelfs in de keuken had ze een beurt van hem gekregen. En echt bevredigd ondanks zijn inspanningen voelde ze zich nog steeds niet. Het idee dat ze zaterdag door een andere vent geneukt zou worden wond haar ongelofelijk op. Ondanks haar drukke werkzaamheden ging de week voor haar tergend langzaam voorbij.

Fred had de hele week naar de zaterdag uitgekeken en het hele geval kortgesloten met zijn vrouw Janet. Zijn vrouw had eigenlijk wel zin om mee te gaan. Ze hadden al een poosje het idee om het een en ander met een ander stel uit te proberen. Maar de vrouw wilde het eerst met twee mannen doen, en als het haar beviel was ze niet vies van een ander stel. Even was Janet teleurgesteld. Ze hadden echter afgesproken dat hij zou gaan om te kijken wat voor vlees ze in de kuip hadden. Zou het Fred bevallen dan zou hij ze uitnodigen voor het volgende weekend. Hij had moeten beloven dat hij vanavond als hij thuis kwam zijn vrouw alles in geuren en kleuren zou vertellen. Ze wilde de hele neukpartij tot in de kleinste details horen. Zijn vrouw Janet werd al nat bij het idee.

Fred was een man van in de veertig en zag er voor zijn leeftijd goed uit. Lang en stevig gebouwd zijn korte stekelige haar deden zijn krachtige gezicht goed uitkomen. Zijn lul was wat je noemt groot, maar dan ook echt groot. Vroeger gaf de grote van zijn lul nog wel eens problemen bij een meisje. Ruim 23cm was voor zijn vrouw echter geen probleem meer. Thuis kwam hij niets tekort op seksueel gebied, maar verandering van spijs doet eten was hun motto. Ze hadden nog nooit iets met een ander gedaan. Dit zou de eerste keer worden. Nu stond hij een beetje zenuwachtig met een fles wijn in zijn handen voor de deur van het appartementen complex. Voor hem was het duidelijk de eerste keer dat hij een date had gemaakt via het internet. Het was gelukkig dichtbij zodat hij zijn auto thuis had kunnen laten, en ontspannen een drankje kon nemen. Even twijfelde Fred nog of hij aan zou bellen. De twijfel was er maar even, de geiligheid won het echter van zijn twijfel, resoluut belde hij aan.

Esmee was die zaterdag behoorlijk zenuwachtig, ze had zich al een paar keer omgekleed, omdat het op de een of andere manier niet naar haar zin was. Uiteindelijk besloot ze om geen slip of BH te dragen, en een kort jurkje aan te doen. Nu zat ze samen met Olaf op de bank op de komst van Fred te wachten. Hard klonk de bel door het huis heen. Geschrokken veerde ze op om vervolgens in alle rust naar de deur te lopen.

Een ondeugend ogende vrouw opende de deur voor Fred, ze verwelkomde hem met een zoen, en liet hem binnen. Het eerste wat hem aan haar opviel, waren haar grote borsten die uitdagend in een heerlijke kort zwarte jurkje vooruit staken. De rits die het jurkje aan de voorzijde sierde stond een stukje open. Haar grote tieten deden duidelijk moeite om er uit te springen. Uitdagend staken de blanke bollen deels boven het jurkje uit. Hij was niet teleurgesteld door wat hij zag. “Haar wilde hij vanavond wel eens een heerlijk beurt geven” dacht hij verlekkerd. Hij stelde zich voor aan Olaf, en nam plaats op de witte lederen bank die prominent in de huiskamer stond. Het was zo op het oog een gezellig ingerichte huiskamer. Fred ontspande zich door het vriendelijke huiselijke sfeertje al snel. De koffie ging rond, en het viel hem op dat steeds als ze iets inschonk, of iets op tafel plaatste, ze iets dieper bukte dan strikt noodzakelijk was. Het uitzicht dat hij kreeg voorgeschoteld was heerlijk. Hij kon zich vergissen, maar hij had het idee dat de rits langzaam wat verder open ging. Als hij goed keek zag hij de aanzet van haar tepels. Hij voelde dat de geilheid langzaam bezit van hem nam. Esmee zag de geile blikken van de man maar al te goed. Die bult in zijn broek had ze al gezien. De grote ervan deed haar huiveren. Als ze het goed had beloofde dit wat voor vanavond. Ze voelde de kriebels in haar buik tot ongekende hoogte toenemen. Ze moest zichzelf dwingen om het verloop van de avond rustig af te wachten.

Het gesprek verliep op een plezierige manier, en de koffie maakte al snel plaats voor iets sterkers. Mede door de drank werd de stemming steeds losser. Ze waren zeker niet dronken maar een heerlijk ontspannen gevoel werd door de drank versterkt. De grenzen werden zo gezegd iets minder scherp. Esmee vroeg of hij er bezwaar tegen had dat ze op de achtergrond een filmpje zou afspelen. Fred hield wel van een geil filmpje, en stemde dan ook toe. De film vertoonde niets onthullende beelden van een vrouw die door twee mannen verwend werd. De vrouw werd hard van achteren genomen terwijl ze de ander aan het pijpen was. De hint die op deze manier gegeven werd kwam luid en duidelijk bij de beide mannen over.

Esmee excuseerde zich even en liep de huiskamer uit. In de keuken stapte ze uit haar slipje en voelde even aan haar kutje. Ze was zeiknat, ze had het niet meer. Olaf wachtte ongeduldig tot ze terug zou komen en het initiatief zou nemen. De gereserveerde gedachten van hem waren verdwenen, en hadden plaats gemaakt voor een geil gevoel. Esmee stapte even later heupwiegend de kamer in en nam weer plaats op haar fauteuil. Fred voelde door de erotische sfeer zijn lul in kleine schokjes omhoog komen. Enigszins opgelaten probeerde hij de enorme bult in zijn broek te verbergen voor de mooie vrouw.

Esmee zat recht tegenover hem en Olaf in een grote fauteuil. Ze had de rits van het zwarte jurkje aan de onderkant iets omhoog geritst, zodat het jurkje een stukje open viel. Ze plaatste haar voet op de salontafel. Fred moest even slikken toen ze haar benen iets van elkaar deed. Hij keek nu recht tegen haar geschoren kutje aan, ze had geen slipje aan. Ook Olaf die naast hem zat had dit niet verwacht en moest even slikken. Fred voelde dat zijn lul nog strakker in zijn broek kwam te zitten. Ze streek ongegeneerd met haar vinger over haar spleetje heen. Ze keek de beide mannen uitdagend aan. “Honger jongens” vroeg ze ondeugend lachend. “Bevalt het jullie wat je ziet”? De beide mannen knikte enthousiast, hun ogen niet van de geile vrouw afhoudend. De beide mannen hadden geen oog meer voor wat zich op de televisie afspeelde. Uitdagend drukte ze een vinger in haar behoorlijk natte kutje. Fred had het idee dat hij haar vinger een soppend geluid hoorde maken. Ze wilde de mannen gek van verlangen maken. Even speelde ze uitdagend met zichzelf en ging toen tot actie over.

Langzaam stond ze op en liep heupwiegend naar de beide mannen toe, die vol verwachting naar de geile vrouw keken. Voor de bank tussen de beide mannen in knielde ze op haar knieën. Verlangend streek ze de beide mannen over hun lul, die nu nog opgesloten zaten in hun broek. Even hield ze de adem in toen ze over het kruis van Fred heen wreef. Die lul was duidelijk groter dan die van haar vriend, ze kon haast niet wachten om hem in zich te voelen. Met vaardige hand ritste ze de beide gulpen open. Een voor een wipte ze de lullen uit hun schuilplaats. Geil streek ze met haar vingertoppen over de keiharde lullen heen. De lul van Fred is echt enorm, dacht ze verlekkerd. Hij was beduidend groter en dikker dan die van haar vriend. Met in iedere hand een lul begon ze de twee mannen langzaam af te trekken. Verlangend sloot ze haar mond om de lul van Fred. Ze had moeite om de enorme purperen eikel volledig in haar mond te nemen. Terwijl ze haar vriend aan het aftrekken was, pijpte ze een vreemde vent. Het idee dat deze lul straks diep in haar kut zou zitten maakte haar gek van geiligheid.

Fred had nu al zijn schroom laten varen. Hij voelde dat een hand het werk weer over nam. Ze pijpte nu haar vriend. Met haar lange nagels kraste ze over de stam van zijn lul. Een rilling van genot trok door zijn lichaam. Fred liet nu voor het eerst zijn hand over het lichaam van Esmee glijden. Hij trok de rits van het jurkje verder naar beneden en masseerde een van haar borsten. Tussen duim en wijsvinger kneep hij zacht in haar tepel. Ondanks de grote van haar borsten voelde ze verrassend stevig aan. Een gekreun van genoegen steeg op uit haar volle mond. “Mmmmm…..”. “Zullen we naar de slaapkamer gaan jongens” zei ze met schorre opgewonden stem. Ze wilde nog maar een ding en dat was de lul van Fred diep in zich voelen. De beide mannen knikte instemmend, en liepen rustig achter haar aan de slaapkamer in.

De slaapkamer was net als de huiskamer smaakvol ingericht. Ze ging met haar armen en benen wijd, gekleed in het midden van het bed liggen. “Kleed jullie uit”. Zei ze geil kijkend naar de twee mannen. De kledingstukken van de mannen vlogen op dit commando in het rond. Ondeugend en verlangend keek ze naar de naakte lichamen van de mannen. De twee pikken stonden fier overeind. Ze wist van geiligheid niet welke pik ze het eerste in zich wilde voelen. “Ik heb maar een geile opdracht voor jullie”. “Wat de ene man doet, doet de tweede man precies hetzelfde”. “Fred heeft als eerste de leiding en Olaf volgt”. “Straks keren we de rollen om”. “Maak me gek, en laat me genieten” commandeerde ze hitsig. Fred ging aan de linkerzijde naast haar leggen, wreef over haar buik en tieten heen die nog opgesloten zaten in de jurk. Hitsig ritste hij het jurkje een stukje verder open. Haar volle grote borsten sprongen uit het jurkje. Gelukzalig keek hij naar de enorme borsten. Olaf ritste het laatste gedeelte open, waardoor ze nu het volle zicht hadden op het van het vocht glinsterende poesje van Esmee. Fred pakte haar stevig bij een tiet beet, en zoog genietend op haar tepel, gevolgd door Olaf. Fred voelde geil een hand door zijn haar glijden, genietend zoog hij verder. Langzaam strelend bewoog hij zijn hand over haar bovenbeen, er voor zorgend dat hij haar kutje niet raakte. Hij zag dat Olaf ook verwoede pogingen deed om haar kutje niet te raken. De ademhaling van Esmee ging langzaam over in een gekweld gekreun. “Aaahh, jongens toe pak me” smeekte ze. Ze wilde bevredigd worden, haar verlangen bereikte ongekende hoogte.

Fred liet haar tiet los en concentreerde zich evenals Olaf nu volledig op haar kutje. Fred plooide, langzaam en genietend van de schokkende bewegingen van de vrouw, haar buitenste glibberige schaamlip naar buiten. Haar klitje stond strak naar voren verlangend naar een aanraking. Ze was zeiknat de druppels geil glinsterden op haar roze lipjes. Even tikte hij, gevolgd door Olaf, met zijn vinger tegen haar gevoelige plekje aan. Een kreet van genot klonk op uit de keel van de vrouw. “Jaa.. toeeee…”. Fred kwam naar voren en gaf een kort likje over haar klitje. Om en om lieten de mannen nu hun tong over het klitje glijden. Door het steeds afwisselen van de mannen, kon ze net niet klaarkomen en minuten lang zweefde ze op de rand van een explosie. Ze had het idee dat ze gek van het genot werd. Fred had zelden zo een geile vrouw meegemaakt als deze vrouw. “Ga dooooor toeee… ga dooooorrrr…..”. Kermend stootte ze haar heupen omhoog in de hoop dat een van de mannen haar zou verlossen van het kwellende genot die de tongen haar gaven. “Neuk haar” siste Olaf naar Fred, het om en om spel vergetend. Nog nooit had hij zijn vriendin zo opgewonden gezien als nu. Het idee dat Fred haar zou neuken zorgde er voor dat hij al bijna klaarkwam. De uitwerking op hem was ongekend, nog nooit was hij zo geil geweest als nu.

Fred kwam evenals Olaf overeind en ging op zijn knieën voor de gespreide benen van de vrouw zitten. Olaf had zijn positie ingenomen naast het hoofd van zijn vriendin om zich te laten pijpen. Fred pakte haar benen beet en plaatste ze op zijn schouders met de bedoeling haar diep te kunnen penetreren. Op het moment dat ze het harde vlees tegen haar kutje aanvoelde begon ze al te kermen van genot. “Neuk me toeee…….”. Hij drukte de grote paarse knop op zijn lul langzaam tussen haar schaamlippen haar kut in. Voordat hij doordrukte nam hij goed zijn favoriete positie in. Toen hij de juiste positie gevonden had drukte hij langzaam zijn kei harde lul bij haar naar binnen. Centimeter voor centimeter schoof hij langzaam bij haar naar binnen. Hij genoot van de warme natte kut die zijn lul perfect omvatte. Esmee voelde dat ze door de omvang van de dikke lul heerlijk werd opgerekt. Nog nooit had ze zo’n grote lul in haar buik gehad.

Langzaam en zorgvuldig begon Fred zijn lul in en uit te bewegen. Iedere beweging werd door de driftig pijpende Esmee met een schok ontvangen. Bij iedere beweging schoot er een voor haar een onbekend genot via de binnenkant van haar kutje door naar haar buik. Wild zoog ze op de lul van haar vriend. Geil keek Olaf naar de bij iedere stoot opwippende tieten van zijn vriendin. Fred zag aan het vertrokken gezicht van Olaf dat hij op het punt van klaarkomen stond. “Zuig, zuig me leeggggg….”.Met een hese kreet van genot spoot hij zijn sperma met kracht in de mond van zijn vriendin. Ze deed alle moeite om niets van het kostelijke vocht verloren te laten gaan. Even vergat ze de pompende lul in haar kutje. Gulzig slikte ze alles in en zoog verlekkerd de laatste druppel uit de verslappende lul van Olaf. Een druppel die langs haar mondhoek liep, veegde ze met een vinger op en stopte het in haar mond. Ze liet geen druppel verloren gaan. Nu ze de laatste druppel sperma had doorgeslikt concentreerde ze zich weer volledig op haar eigen genot.

De glijdende lul in haar opgezwollen kut maakte haar gek, keer na keer raakte de lul een ongekend plekje in haar binnenste aan. Wild stootte ze haar heupen naar voren. “Sneller … snellerrrrr…..”. kreunde ze met geile stem. Fred voerde het tempo op niet vergetend de lange slagen die hij maakte, nu ook met dit tempo volledig af te maken. Alleen op deze manier kon hij haar plekje bereiken. Bij iedere stoot kwam er een soppend geluid uit haar kut. Ze was ongekend nat. Hij had het gevoel dat hij op een vulkaan lag, zo heet was ze nu. Hij keek eens naar Olaf die geil naar het sensuele tafereel keek. Zijn lul die even verslapt was stond weer alweer fier overeind. Fred voelde het geil in zijn zak het kookpunt naderen. “Harderrr…. snelleeeerrrr….”. Het tempo bereikte ongekende hoogte. Hij voelde haar sidderen onder het genot van de harden rake stootten. Aan de bewegingen van de geile vrouw voelde hij dat ze naar een ongekende climax bewoog. “Ikkkk kommmmm klaarrrrrr…… toe meeeerrr meerrrr…… ga dooorrrrr…..”. keer na keer overspoelde de golven van genot haar lichaam. Fred voelde het zaad met kracht door zijn lul jagen, straal na straal spoot hij met kracht diep in de schokkende vrouw. “Het komt…… ik spuit je vollllll…..”. De spuitende lul in haar kut bracht haar naar het volgende hoogtepunt toe. Een meervoudig orgasme had ze tot nu toe nog nooit gehad. Even lag ze met gesloten ogen nog na te sidderen van het genot dat haar net had verlaten. De slapper wordende lul van Fred gleed langzaam uit haar volgespoten kutje. Uitgeput liet ze haar benen zakken en lachte gelukzalig naar Olaf. Op zo’n intense manier was ze nog nooit klaargekomen.

Fred rolde uitgeput naast de vrouw en keek naar Olaf die zijn positie had overgenomen. Olaf had echter iets anders in gedachten. Met een vloeiende beweging draaide hij haar op haar buik, en trok haar op haar knieën. In een felle harde stoot ramde hij zijn lul tot aan zijn ballen in de natte kut. Hij gaf haar niet de kans om te herstellen van de eerste neukbeurt. “Oooo…. jaaaa neuk me…”. Als ze al niet nat genoeg was, had het sperma van Fred voor de nodige smering gezorgd. Ruw begon hij in en uit haar te stoten, ze voelde het geil tussen haar benen door lopen. Nu meer aan zijn eigen genot denkend, dan aan die van zijn vriendin, ramde hij zijn lul in een ongenadig tempo op en neer. Het enige wat hij nu wilde was haar volspuiten. Grommend van genot pakte ze de lul van Fred vast en bracht hem naar haar mond. Steunend op haar ellebogen kneedde ze zijn zak en bewoog haar hoofd heen en weer. Haar tong kronkelde geil om zijn eikel. Haar enorme tieten schoten bij iedere stoot geil naar voren. “Zuig me dieppppp…”. Hij wist niet wat hem overkwam steeds verder nam ze de lange lul in haar hunkerende mond. Hij voelde zijn eikel in haar keel verdwijnen. Haar kronkelende tong en het zachte gekreun die zijn lul deden trillen maakte hem gek. Op een bepaald moment voelde hij haar tong over zijn zak gaan. Een ongekend genot trok door zijn lichaam heen. Hij was nog nooit op zo’n manier gepijpt.

Olaf ramde zijn lul onbarmhartig in haar kut, haar kont drukte ze bij iedere stoot hard naar achteren. Ze voelde dat het niet lang zou duren eer ze weer klaar zou komen. “Aaahhhh jaaaa…… harderrrrr”. Het idee dat ze geneukt werd en een ander lag te pijpen maakte haar gek. “Ik spuit je kut….. volllll….” gilde Olaf. Een siddering trok door haar lichaam toen ze het zaad van hem diep in zich voelde spuiten. Het was genoeg om haar voor de zoveelste keer te laten komen. “Goddd”….. ik kommmm weeerrrr…. Terwijl ze lag te schokken en te kreunen trok ze wild aan de lul van Fred en zoog ze hard op de eikel. Fred voelde het zaad uit zijn ballen omhoog borrelen en met kracht bij haar in haar keel schieten. Gulzig zoog ze het zaad naar binnen. Een voldaan gevoel trok door het lichaam van Esmee. Ze was op een heerlijke manier doorgeneukt. Voor even had ze genoeg!

Het was al laat toen Fred op huis aanging, hij voelde zich compleet afgepeigerd. Esmee liep naakt met Fred naar de deur. Ze gaf hem een verwachtingsvolle zoen, en streek ter afscheid even over zijn kruis. Op haar verzoek om de volgende zaterdag met zijn vrouw langs te komen knikte hij instemmend. De rest van de week zou hij proberen zijn krachten te sparen hij zou ze nodig hebben.

Ze sloot de deur achter hem, en liep uitkijkend naar volgende week terug naar de slaapkamer. Olaf was al in het land der dromen. Ze stapte naast haar vriend in bed en viel voldaan in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb