Nog steeds geil op haar ex.

Mijn naam is Ruud en ik ben getrouwd met een knap vrouwtje dat Hilda heet. Het is voor ons allebei ons tweede huwelijk. Haar ex-man Simon, komt vanwege hun kinderen nog wel eens over de vloer en ik bemerkte wel dat zij zich seksueel nog tot elkaar aangetrokken voelen door flirten en gebaren.

Op een avond, toen hij na een weekend de kinderen thuisbracht en nadat die naar bed waren gebracht, vroeg Hilda of hij nog wat wilde drinken. Na enige tijd en enige drankjes werd de stemming wat losser en kwam het gesprek op seks. Omdat ik enkele porno films in huis heb, zette ik op verzoek van Simon en Hilda een film op. Ik zat op de hoek van onze driezitsbank met Hilda naast me. Ze had een wit bloesje aan waarvan de bovenste twee knoopjes geopend waren en een kort zwart rokje. Simon zat op de andere bank. Op een gegeven moment, toen de film enkele heftige scènes vertoonde, zuchtte Simon en zei: “Ruud, dit is allemaal wel leuk, maar ik kan haast niet meer opstaan.” Waarop ik hem uitnodigde om aan de andere kant van Hilda te komen zitten. Ik keek hun beiden aan en zei: “Als Hilda ook zin in je heeft, vrijen jullie maar lekker met elkaar hoor, want per slot van rekening kan ik elke dag nog van haar genieten.”

Hilda bloosde, maar haar blauwe ogen glansden verliefd toen ze naar Simon keek. Terwijl de film verder ging, sloeg hij een arm om haar heen en trok haar naar zich toe. Vanaf dat moment zaten ze niet meer stil. Ik zag dat Hilda haar slanke vingers over zijn bult in zijn broek wreef en hij had razend snel een hand in haar bloesje gestoken en haar beha losgemaakt. Zijn sterke vingers kneedden haar puntige blanke borsten en streelden haar ronde tepels tot ze stijf in zijn grote handen lagen.

Hilda kreunde zachtjes: “O, schat, wat lekker.” Ze draaide haar gezicht naar hem toe en toen vonden hun lippen elkaar. Hun tongen speelden minuten lang met elkaar en ondertussen had Hilda met haar ene hand zijn lul tevoorschijn gehaald en streelde die forse knaap, die ze nog wel van vroeger kende! Toen hun lippen van elkaar gingen, bewoog zij haar mondje snel naar zijn paal en nam deze zo ver als ze kon tussen haar lippen. Haar tongetje likte langzaam langs zijn eikel en Simon kreunde. Hierna kon hij zich niet meer beheersen. “Mag ik?” vroeg hij en toen ik ‘ja’ knikte, tilde hij Hilda op en legde haar teder op de bank neer. Begerig trok hij haar rokje uit en schoof hij haar drijfnatte slipje van haar billen. Hilda keek me hulpeloos en verontschuldigend aan, maar toen ik haar toelachte, keek ze weer verliefd naar Simon die snel zijn broek uittrok. Zijn enorme paal zwiepte heen en weer en ik werd geil toen ik zag dat Hilda deze lul in haar slanke vingertjes nam en hem naar haar natte kutlipjes toe leidde, terwijl ze haar lange benen voor hem spreidde.

Simon drong met een woeste stoot diep in haar buik en ze kreunde: “Oh, schat, kom diep in me, oh ja lieverd, neuk me.” Hij gromde en joeg zijn paal snel en diep in haar. Ondanks hun verschil in gewicht en lengte bewoog mijn vrouwtje het meeste. Zij moest wel bloedgeil geweest zijn! Simon kneedde haar volle uiers tot ze stijf en puntig waren, zoals ik ze nog niet eerder gezien had. Af en toe likte hij zachtjes aan haar tepels en dan gilde ze weer: “Oh, ja, ja, ik ben nu van jou, doe alles met me lieverd, oh, ik ben zo geil.” Wild sloeg ze haar slanke sterke benen om zijn rug en kruiste haar enkels er achter. Hun ritme werd steeds sneller en toen kwamen ze praktisch gelijk klaar. Haar snikken en zijn gegrom maakte dat ook ik met een enorme snikkel in de hand al mijn sperma over plavuizen spoot. Elkaar zachtjes kussend en strelend genoten de twee minnaars nog steeds van hun liefdesspel en Hilda’s tongetje likte hem weer bloedgeil! Hij tilde mijn vrouw eenvoudig op en droeg haar naar de slaapkamer boven.

Toen ik zelf na enige minuten ook naar boven ging, waren ze weer aan het neuken. Hilda zat op haar knieën en werd van achteren als een hondje door hem genomen. Hij dreef met wellustíge bewegingen zijn paal in mijn vrouwtje’s zachte kutje. Haar glanzende billen pasten perfect in zijn schoot en zelfs zijn grote handen, die haar volle borsten kneedden, konden deze niet bedekken, zo groot waren ze! “Oh, schat, ik kom, ik kom!” schreeuwde ze en ook Simon kwam weer. Zeker twee uren neukte Simon mijn knappe vrouwtje nog in alle standen en ze genoot ervan. Een keer per maand neuken ze er voortaan op los en ik gun het ze!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb