Nog even naar huis gaan

Nog even naar huis gaan.

Het was weer maandag na alweer een neukloos weekend. Over mijn soort relaties lees je en op verjaardagen lach je erover. De sleur is killing, Je verliest de aandacht in elkaar. Ik haat het. Ik wil neuken op zijn tijd, leuke kleding aan, speeltje/filmpje, spannende plek maar vergeet dat alles maar.

Ik had die maandag een afspraak waarvoor ik een eind moest rijden. Ik had nog aan die klus gewerkt in het weekend en vergat prompt natuurlijk de papieren van huis mee te nemen. Maar aangezien ik toch eerst naar mijn werk ging en de afspraak later was nam ik mezelf voor iets eerder weg te gaan om nog even langs huis te rijden. Nu is het zo dat ik het op een of andere manier altijd spannend vind om onverwacht thuis te komen. Ik weet uiteraard wel of er iemand thuis is of niet (behalve als een van de jongens uitval heeft van school) maar het blijft spannend. Ik kan het dan ook niet laten om altijd heel zachtjes binnen te komen. Zo ook nu. De auto van mijn vrouw was weg en dus zou ze niet thuis zijn. Heel zachtjes schuif ik de sleutel in het slot, ga naar binnen en sluit onhoorbaar de deur. Ik luister en sta als aan de grond genageld. Daar waar ik wel eens over gedroomd had en nooit voor waar had gehouden leek uit te komen. Kirrende geluiden van mijn vrouw en een donkere bromstem van een man waren hoorbaar boven in de slaapkamer. Ik doe zachtjes mijn schoenen uit en sluip naar boven. Ze hadden niet de moeite genomen de deur dicht te doen en er was een ruime spleet van een centimeter of 10, 15 open. Wat ik aantrof overtrof mijn stoutste verwachting. Mijn vrouw had niet 1 man in ons bed maar wel 2. Eentje met een behoorlijke pens en de ander strak met zo te zien een grote snikkel. Ze was de een druk aan het pijpen (iets wat ze bij mij al eeuwen niet meer had gedaan) en de ander, de dikke, had achter haar plaats genomen en schoof zijn ongetwijfeld ook hard gezogen snikkel in de wijd geopende kut van mijn vrouw.

Ik moet zeggen dat ik er niet jaloers van werd. En ook kreeg ik er geen gevoelens om er aan mee te doen maar het feit dat ik voor het eerst in mijn leven LIVE naar neukende mensen aan het kijken was, wond me wel op ja. De dikke was met een hand in zijn zij heerlijk in de kut van Paula (mijn vrouw) aan het pompen ondertussen vieze woordjes prevelend als’ oh wat een lekkere geile doos heb je’, en ‘zal ik je eens even lekker diep palen met die snikkel van mij’. Normaal is zij hier niet gevoelig voor maar dat zal ook hier wel anders liggen. Ze zei overigens niet veel want ze was nog altijd druk aan het pijpen. De dikke legde Paula neer op haar zij met haar voorkant naar mij gericht en ging min of meer achter haar liggen. Hij legde haar been over zijn heup, haalde zijn stijve een paar keer door haar gleuf en liet hem vervolgens in haar kut verdwijnen. Paula keek hem even zwoel aan toen hij kletsend met zijn ballen tegen Paula’s billen aan duwde. Ik werd er zowaar behoorlijk geil van wat er allemaal voor mijn neus afspeelde. Maar Ik moest dringend weg want ik had niet op dit tafereel gerekend. Snel stuurde ik even een appje naar mijn klant dat het wegens omstandigheden wat later zou worden…..

Aan het gehijg en het gesteun te horen ging de dikke het niet lang meer redden. Hij hees zich weer overeind en trok mijn vrouw naar de rand van het bed. Daar pakte hij haar opnieuw en begon weer woest te pompen. Paula was gelijktijdig bezig haar clit te masseren en ik besloot het geheel maar eens even vast te leggen. Mijn vrouw die daar door twee mannen heftig werd verwend, dat zou ik toch niet vaak meer meemaken.. toch ?

De dikke trok zich terug en spoot zijn witte klodders zaad over het lijf van Paula die haar best deed om alles op te vangen. Ik moet zeggen het was aardig wat zaad wat de dikke man al puffend uit zijn snikkel liet komen.

De man met de grote pik was inmiddels genoeg gepijpt en nam plaats voor het met zaad besmeurde lijf van mijn vrouw. Hij liet zijn forse paal in de lekker openstaande kut van mijn vrouw verdwijnen die er wel raad mee wist. Ik zag aan haar ogen dat ze er nu voor ging. Met een lekkere massagestaaf in haar doos en haar eigen masserende vingers kon ze wel klaarkomen. De dikke lag bij te komen aan de rand van het bed en trok langzaam aan zijn met zaad besmeurde pik. Hij dacht waarschijnlijk aan nog een rondje.

Mijn pik stond op springen maar ik deed niks want ik was als de dood dat ze mij zouden betrappen met mijn broek op m’n knieën. Paula werd heerlijk gepaald en zo te horen vond zij dat ook. Haar benen waren wijd gespreid en de man hield haar bij de enkels vast. Zijn pik schoof helemaal in haar kut en telkens als hij er helemaal in zat moest Paula zuchten van genot. Het tempo ging omhoog en de stoten harder. Paula denderde naar haar orgasme. Ik kende dat zuchten. Ze gaat dan ook vies praten, ‘durf je wel zo’n klein vrouwtje zo te neuken?’ en ‘ga je lekker met die dikke paal’ of zoals nu ‘ohh wat neuk je me diep, oohh wat lekker’.

En zo kwam ze gillend klaar waarbij ze niet stil kon blijven liggen en hevig met haar kont schudde. De man ging met haar mee en zo te horen ging ook hij het niet lang meer redden. Hij trok zich terug maar iets te laat want de eerste klodder zaad belandde boven op (en in) de wijd open kut van Paula en op haar hand. De volgende lading belandde op haar buik en tieten. En zo bleven ze even liggen en moest ik dringend weg. Of er nog een volgende ronde kwam weet ik niet maar ik vermoed van niet. Eenmaal beneden deed ik superzacht de deur open maar trok hem met een knal weer dicht. Ze heeft nooit geweten dat ik het was.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten