Nieuwjaarsdag 2015

Nieuwjaarsdag 2015.

Wat volgde was een spetterende inleiding van het nieuwe jaar. De kamer vulde zich met de lucht van seks en het geluid van het soppen van zijn stijve pik in haar zeiknatte poesje….

Maar laat ik bij het begin beginnen.

Enkele jaren terug ontmoette wij Hans op het strandje. Zo noemen wij het strookje zand aan het meer, waar veel ouders met kleine kinderen komen. De kinderen kunnen daar naar hartelust in het ondiepe water spelen terwijl de ouders genieten van een hapje maar vooral van een drankje. Hans kwam daar met zijn vrouw en zijn dochtertje en al snel klikte het tussen ons. Voornamelijk dan met hem. Het werden lange zomers, met BBQ op het strand en vele liters witte wijn. Ieder jaar werden de vriendschappen tussen de buren sterker en er vormde zich een hechte club strandgangers. Nu zijn wij niet heel erg van dat kleffe, maar als Hans erbij was, was het feest. Hans was een flamboyante Vlaming met veel humor, een strak gespierd lijf en een charismatische uitstraling. Daarnaast had hij een veel oog voor mijn vrouw, wat mijn ego streelde. Zijn vrouw was mooi, maar hield er een eigen leventje op na, met als gevolg dat plots het nieuws kwam dat ze uit elkaar gingen omdat zij een ander had gevonden. Vanaf dat moment werd onze vriendschap met Hans alleen maar hechter. Hij kwam vaak bij ons over de vloer en wij bij hem. Hij kon bij ons zijn ei kwijt waardoor we vaak lange gesprekken hadden tot diep in de nacht. Na zijn scheiding werd zijn interesse in mijn vrouw alleen maar groter en tijdens een liederlijke avond waar het gesprek over seks ging bekende hij ons dat hij maar wat graag eens met haar naar bed wilde. Toen hij later die avond vertrok, werd mijn broek bijna van mijn kont getrokken, mijn vrouw was ongekend geil. Terwijl ik met haar neukte vroeg ik haar of dat kwam door wat Hans gezegd had. Eerst weigerde ze daar op in te gaan en beval me stevig door te neuken. En terwijl ze op haar knietjes zat, met haar prachtige kontje in de lucht vroeg ik het nog een keer. Terwijl ik haar op het randje van haar orgasme hield, bleef ik aandringen en kreunend bekende ze toen dat dat zo was. Doe je ogen dicht en denk maar dat ik Hans ben zei ik. Toe maar, moedig hem maar aan. En terwijl ze zijn naam riep, kwam ze tot een enorm orgasme.

Ik begreep Hans wel. Sandra was een verschijning. Met haar prachtige rode haar, haar roomblanke huid. Sandra had een prachtig lijf, slank en zacht met een paar prachtige borsten een zalig kontje. Ik ben nog altijd trots dat ze de mijne is, en ik houd van haar. Menig man had ze al het hoofd op hol gebracht, maar nooit had ze te kennen gegeven dat een andere man dan mij dat ook bij haar kon doen. En in plaats van jaloers te zijn merkte ik dat dit mij enorm opwond. Die avond was de teerling geworpen. Ik zou Hans haar laten neuken, of misschien wel andersom. Want dat er een behoorlijke seksuele spanning was tussen die twee was mij wel duidelijk nu. Ik vertelde mijn overpeinzingen aan Sandra, die er een kleur van kreeg en ze vertelde mij dat ze dit graag als fantasie wilde houden.

En zo kabbelde het voort. En iedere keer als we Hans hadden ontmoet resulteerde dat bij thuiskomst in een flinke neukpartij. Vooral als het tijdens een goed glas wijn over seks ging. Een onderwerp dat steeds vaker ter sprake kwam. Toen ik op een avond samen met Hans een pilsje zat te drinken en voetbal zat te kijken, vertelde ik hem wat Sandra voor hem voelde, en wat er gebeurde als hij weer naar huis was. Verlegen vertelde Hans dat ook hij iedere keer opgewonden was na zo’n avond en dat hij maar wat graag een keer met Sandra naar bed wilde. Ik vertelde hem dat hij dat ook absoluut moest doen, en dat ik totaal niet jaloers was. In tegendeel zelfs. Ik gaf hem een vrijkaart om haar te versieren. En dat deed hij. De keren daarop kreeg ze de volle aandacht. Toen Sandra een keer een middag vrij had, en Hans ook, trakteerde hij haar op een mand oesters op het strand. Toen ik die avond thuis kwam, was ze zowat in alle staten en hadden we heftige seks. Ze bekende dat ze hem bijna had besprongen nadat ze bijna hadden gekust. Maar ja, het hele strandje zat vol buren en bekenden. Dus tegen het eind van de middag was ze gefrustreerd tot op het bot, en bood mijn pik uitkomst. Ik stelde Hans op de hoogte van haar gevoelens die middag en hij bekende dat hij zich ook vreselijk had ingehouden. Ik moedigde hem aan dat haar ook te vertellen maar daar was hij te verlegen voor. Met dank aan het moderne tijdperk hadden we Whatsapp ontdekt en al snel hadden we gedrieën een groepje waar we over en weer berichtjes en ongein stuurde.

Wij waren op vakantie in Denemarken en Hans in Frankrijk toen het via Whatsapp opeens een andere wending kreeg. Door de zon en het strand had Sandra een hele geile bui en begon Hans via de Whatsapp uit te dagen. De teksten tussen die twee werden steeds schunniger en ik deed er een schepje bovenop door een foto te sturen van Sandra in haar badpak waar duidelijk te zien was dat haar tepels er bijna doorheen priemde. Hans reageerde met veel complimenten en wilde graag ook een foto van haar blote borsten. Tot mijn verbazing trok Sandra haar badpak naar beneden en maakte een selfie van haar stijve tepels. Ik keek naar haar kruis en zag een natte plek. Haar wangen waren rood en ze ademde snel. We waren weer een stapje verder dacht ik. Hans reageerde euforisch en stuurde een foto van zijn torso terug. Toen later die avond onze kinderen lagen te slapen kwam Hans weer op de app. De teksten waren schunniger, opwindender. Ik liet die twee begaan en volgde de berichten met rode oortjes. Ik zat buiten op het terras en Sandra binnen. Sandra appte dat ze enorm geil was, en Hans wilde weten hoe geil. Ik werd verrast door een foto van Sandra. Een close-up van haar kruis, waar ze met haar hand in haar onderbroek zat. Ik liep naar binnen en trof een Sandra aan die met de telefoon in haar ene hand en haar andere in haar broek op de bank lag. Woest lag ze zichzelf te vingeren terwijl ze teksten naar Hans probeerde te appen. Dat ze zijn pik wilde likken, dat hij haar moest neuken. Ik stond aan de grond genageld. Was dit mijn verlegen Sandra?

Ik maakte een foto voor Hans hoe ze erbij lag. Hij wilde meer zien. Ik vroeg aan Sandra of zij dit ook wilde, maar eigenlijk was er geen weg meer terug. Ik trok haar weinige kleren uit, en maakte foto’s voor Hans. Van haar borsten, van haar zeiknatte kutje. Hans appte dat ik haar moet neuken. En foto’s moest blijven sturen. Ik zei Hans dat ik haar zou neuken zoals hij dat wilde. En terwijl ik zijn opdrachten uitvoerde, kreeg ik een foto van Hans zijn stijve. Toen ik die aan Sandra liet zien kwam ze hard kreunend klaar. Dit herhaalde zich nog een paar keer tijdens de vakantie en tussendoor hadden Sandra en ik de meest spetterende seks ooit. Met als hoogtepunt dat we zo geil waren dat in het donker we voor het vakantiehuisje in het gras lagen neuken, waar iedereen ons zo had kunnen zien.

Dit moest bijna wel tot een trio gaan komen na de vakantie en blij reden we dan ook weer naar huis. Het liep echter anders. Hans was tijdens zijn vakantie een leuke vrouw tegen gekomen en was daar verliefd op geworden. In een ernstig gesprek gaf hij aan dat het een enorm geil avontuur was geweest tot nu toe, maar dat het door zijn nieuwe liefde niet verder kon gaan. Een flinke domper voor Sandra die later bekende die zomer stiekem verliefd op Hans te zijn geweest.

Hans zijn nieuwe vlam was een leuke vrouw, en we zochten elkaar nog steeds op. Maar toen we na de volgende zomervakantie weer thuis kwamen bleek Hans zijn vakantie met zijn nieuwe liefde niet goed te zijn gegaan en was de relatie voorbij. Hans was weer single en Sandra leek dat niet heel erg te vinden.

Het was een warme nazomerdag. Warm genoeg om de BBQ weer eens op te stoken. We hadden Hans uitgenodigd, want voor lekker eten was hij altijd van de partij. De avond verliep vrolijk. De wijn vloeide rijkelijk. Terwijl de kinderen binnen TV zaten te kijken, kwam het gesprek op de vakantie in Denemarken. Ik zag Sandra kleuren. Haar tepels stonden stijf in haar jurkje. Hans en ik maakten daar dankzij de drank schunnige opmerkingen over. Sandra zei dat we haar niet zo moesten pesten maar ik zag een glinstering in haar ogen. Het werd donker, en Sandra bracht de jongens naar bed. Hans en ik zaten binnen op de bank en het gesprek ging over seks en over Sandra. Toen ze terug kwam plofte ze tussen Hans en mij op de bank. Zo heren. Zei ze waar hadden jullie het over. Ik zei dat het over voetmassage ging. En pakte haar voet. Let op, zei ik tegen Hans als je zo tussen haar tenen wrijft, wordt ze vreselijk geil. Oh! Zei hans en pakte haar andere voet. Sandra zat nu wijdbeens op de bank. Haar jurkje bedekte nog net haar kruis. Hans en ik masseerde haar voeten en Sandra kon een kreun niet onderdrukken. Dit was het. Dit was het moment. Met een dikke keel zei ik dat ik even ging controleren of de kinderen sliepen. Ik liep naar boven en zag dat de jongens al diep lagen te ronken. Ik sloop de trap weer af en wat ik zag had ik al gehoopt.

Sandra en Hans lagen hevig tongend op de bank. Ze had zijn shirt al omhoog getrokken en wreef over zijn gepierde lijf. Haar onderlijf draaide onrustig tegen zijn hand aan die al tussen haar benen zat. Ik liep op ze toe en ze schrokken een beetje. Ga rustig door hoor, zei ik lachend en gaf Sandra een lange tongzoen. Al snel vlogen de kledingstukken in het rond en kroelde Sandra tussen onze naakte lijven in. We zoenden haar, zogen aan haar tepels, vingerden en beften. Maar de hoeveelheid drank had een groot nadeel op ons heren, en hoe geil alles ook was, een harde erectie konden we niet krijgen. Sandra trok en zoog, wij likten en vingerden. Keer op keer kwam Sandra klaar. Ze smeekte om een pik, maar we konden haar niet helpen. Zo eindigde de avond in een domper. Sandra dacht dat het door haar kwam en vertrok huilend naar boven. Hans verliet zwijgend ons huis. Daarna werd het even stil tussen ons. Hans schaamde zich. Sandra schaamde zich. Het duurde een tijd voordat we weer eens goed met elkaar konden praten en we erom konden lachen. Hans en ik zworen bij revanche. Maar Sandra zei dat we onze kans gehad hadden en daarmee basta.

Nu alweer een jaar later begint het toch weer bij Sandra te borrelen. ondertussen was de ervaring met Hans zodanig uitgekristalliseerd, dat het plezier om met zijn drieën te vrijen een fijne herinnering werd die naar meer smaakte. Wellicht was een goede vriend geen goed idee. En na de bekentenis van Sandra dat ze toch echt een keer twee stijve pikken in haar handen wilde hebben gingen we op internet op zoek naar een ‘huisvriend’. Maar alle kandidaten konden Sandra niet bekoren, hoe goed ze er ook uitzagen. Ik merkte dat dit Sandra frustreerde. Ik wist dat ze eigenlijk alleen Hans wilde. Achter haar rug om, stookte Hans en ik ondertussen snode plannen. Voor haar verjaardag kreeg Sandra van Hans dan ook een prachtig glazen object die bedoeld was om als dildo te dienen. En toen Hans weer naar huis was, hebben we hier veel plezier mee gehad. Liefkozend noemde ze het Hansje, Hansje die wel presteert, zei ze pesterig. Een paar dagen daarna verraste ze Hans en mij met een foto in de groeps app van haar met Hansje diep in haar kutje. Maar ondanks aanmoedigingen bleef het daarbij. Kerst kwam. En tweede kerstdag kwam Hans bij ons eten. Hij bracht wijn mee, en kreeft. Sandra’s lieveling’s kostje. Ik merkte dat hierdoor de spanning tussen die twee weer hoog opliep. Maar Hans had zijn dochtertje mee, en die wilde naar huis. En toen hij weg was, en onze jongens in bed, was het weer raak.

Sandra scheurde bijna mijn broek naar beneden. Precies op het moment dat ik Sandra van achter stevig aan het neuken was, zag ik op het nachtkasje dat er een appje binnen kwam. Het was Hans, of we nog wakker waren. Ik stuurde een foto terug van Sandra’s naakte rug en billen waar je nog net kon zien dat ik mijn pik er tussen had. Het werd weer even als vanouds. Alleen maakte ik nu filmpjes. Filmpjes van Sandra die zich met ‘Hansje’ lag te bevredigen terwijl ze ‘Oh Hans, neuk me! ‘ kreunde. En hoe ik haar vingerde zodat de spetters in het rond vlogen als ze klaar kwam. Hans reageerde met een filmpje hoe hij zich af lag te trekken. Ik liet ze tijdens het neuken aan Sandra zien en kreunend kwam ze dan tot een orgasme. Toen we later lagen na te hijgen, vroeg ik haar op de man af hoe ze er nu over dacht. Met een rood hoofd bekende ze dat ze eigenlijk liever eerst met Hans alleen wilde neuken. Zonder mij erbij. Ik vond dat prima. Maar ik zei wel dat ze dat dan ook echt moest doen. Hij wilde het graag. Zij wilde het graag. Dus wat hield hen dan tegen? OK, zei ze. Gewoon een keer. Maar daarna wil ik jullie alle twee tegelijk.

Het werd oudjaar. We hadden dit jaar geen zin in feestjes of toestanden. Gewoon met de jongens op de bank TV kijken en vuurwerk afsteken. Hans had gezegd dat hij alleen zat die avond. We hadden hem uitgenodigd, maar hij had geen zin. En wilde lekker in zijn eentje zichzelf bezatten.

De avond verliep relaxed. We keken een film. De oudejaars conference. Ondertussen zaten we Hans te pesten op de app dat hij daar in zijn uppie zat. Oudejaar kwam. Ik zoende Sandra lang op de klanken van Hotel California vanwege een verre geile herinnering en staken ons vuurwerk af. Beetje keuvelen met de buren. Goed glas champagne erbij. En opeens stond Hans daar met een fles. Ietwat aangeschoten en erg joviaal. Weer binnen schonk ik de glazen nog eens vol en zette volgens onze jaarlijkse traditie Jools Holland’s Hootany aan voor lekkere muziek. Ik bracht de jongens naar bed. Ik had mijn handen vol aan ze. Nog stuiterend van alle vuurwerk duurde het lang voordat ze eindelijk sliepen. Tijd voor een goed glas champagne dacht ik. Maar beneden gekomen stond ik als aan de grond genageld. Hans en Sandra waren weer aan het vrijen. Alleen lagen ze nu volledig naakt en was Hans Sandra met lange halen stevig aan het neuken. Sandra had haar armen om zijn nek en drukte hem stevig tegen hem aan terwijl ze haar benen wijd open hield om zijn pik te ontvangen. Ik sloop dichterbij. De kamer vulde zich met de lucht van seks en het geluid van het soppen van zijn stijve pik in haar zeiknatte poesje. Met haar ogen dicht en haar mond wijd open kwam Sandra tot een enorm heftig sidderend bevrijdend orgasme op het moment dat Hans zijn hoofd in zijn nek gooide en ik zijn ballen zag samenknijpen om de kut van mijn vrouw volledig vol te spuiten. Ik had mijn pik uit mijn broek gehaald en wilde gaan trekken, maar bij deze aanblik kwam ik spontaan klaar. Er viel even een stilte. Ondertussen klonk de muziek uit de TV. Toen ademde Sandra uit en zei. ‘DAT was lekker!’

Hans ging van haar af, zijn verslappende pik had nog een enorme omvang en een draad sperma vormde een brug tussen zijn geslacht en Sandra’s kut. Ik trok mijn broek uit en liep op ze af, mijn pik was ondertussen weer keihard. Ik zoende Sandra en proefde de smaak van pik op haar tong. Ze had gedaan wat ze ooit had gezegd. Eerst pijpen en dan moet hij me neuken. Ik schonk de glazen vol, en we dronken wat. Sandra lag tegen Hans aangeleund en aaide tevreden zijn gespierde borstkast. Hans keek naar me en vroeg of ik dit echt niet erg vond. Ik wees op mijn erectie en schudde van nee. Hans zijn pik was inmiddels weer gegroeid onder de strelende handen van Sandra en plagerig duwde ik haar hoofd naar beneden. Gretig begon ze hem te pijpen en ik trok haar op haar knieën. Haar bilspleet glom van haar vocht, vermengd met Hans zijn sperma. Ik stak mijn pik in haar kutje die heter was dan ik ooit gevoeld had, en wijder stond dan normaal. Ik voelde Hans zijn zaad rond mijn pik naar buiten vloeien. En terwijl ik begon te stoten schoof haar mond over zijn pik. Ik zette mijn duim op haar sterretje en begon die te masseren. Normaal gesproken vind ze dat wel lekker, maar nu duwde ze gelijk haar kont naar achter zodat mijn duim naar binnen schoot. We waren een geoliede machine neuken en pijpen en mijn duim kreeg steeds meer ruimte. Sandra ging opeens naar voren waardoor pik en duim uit haar floepte. Zonder een woord te zeggen ging ze schrijlings op Hans zijn schoot zitten, en met een gelukzalige zucht liet ze zich over zijn pik zakken.

Grommend begon ze hem te berijden en terwijl ze mij aankeek zag ik haar ogen wegdraaien. Ze zette haar handen aan weerzijden van zijn hoofd op de leuning van de bank en gebaarde met haar hoofd dat ik achter haar moest komen staan. Ik wist wat ze wilde, en zelfs in mijn allerstoutste dromen had ik dit niet durven hopen. We hebben wel eens af en toe anale seks, maar dan alleen als ze heel erg geil is, en ze er zelf om vraagt. Ik ga tussen Hans zijn benen staan en druk mijn eikel tegen haar kontje die glad en nat is van alle seks. Mijn pik lijkt wel liters voorvocht te produceren en met trillende benen begin ik zachtjes te drukken. Sandra bijt op haar lip. Hans begint ondertussen onder haar omhoog te stoten waardoor mijn pik stukje bij beetje in haar glijd. Als ik haar kringspier om mijn eikel voel sluiten begin ik in het zelfde ritme als Hans te stoten. Sandra roept au! Maar drukt haar kont naar achter zodat ik nu helemaal in haar zit. Ik voel Hans zijn eikel in haar kut langs de mijne glijden en begin nu tegen zijn ritme in te stoten. Om en om stotend brengen we Sandra naar haar hoogtepunt. Ik doe een hand voor haar mond want ze brult het nu uit. Ik voel haar lichaam verstrakken haar kont knijpt hard om mijn pik als ik onder mij voel hoe Hans pulserend zijn zaad in haar kutje pompt. Ik voel vanuit mijn tenen een orgasme naderen die als een vrachttrein komt aan gedenderd. Wild stoot ik nog een paar keer. Onder mij klapt Sandra met een brul naar voren op Hans zijn borstkas, onze pikken schieten uit haar. In een waas van sterretjes zie ik in een soort slow motion hoe ze spuitend klaarkomt over zijn pik, terwijl mijn zaad in grote stralen op haar rug en billen terecht komt. De ontlading van al die jaren opgeilen is een feit.

We drinken nog wat en we neuken Sandra om en om tot ze echt niet meer kan. Als Hans naar huis gaat geeft Sandra hem bij de deur nog een lange tongzoen, en knijpt ze zachtjes in zijn broek. 2015 kan nog wel eens een heel leuk jaar gaan worden.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten