Niets gezien en toch genoten.

Vorige week woensdag was het echt een warme zomerse dag en ik keek er al naar uit om weer naar huis te gaan. Mijn vrouw Irma, had me namelijk een mailtje gestuurd dat ze een verrassing voor mij in petto had. In de mail stond dat ze een geile avond met mij in gedachte had en dat een lang gekoesterde wens van ons nu werkelijkheid zou worden. En dat was nog niet alles, ze had er ook een foto bijgedaan van haar heerlijke kut. Nu hadden we op het gebied van seks wel meerdere wensen, dus waarop ze precies doelde wist ik op dat moment nog niet. Eindelijk werd het vijf uur en ik pakte zo snel mogelijk mijn spullen bij elkaar om maar zo snel mogelijk in de auto te kunnen stappen, richting huis.

Onderweg naar huis werd ik met de minuut geiler en zat ik maar na te denken over haar mail en wat ze van plan was. Na een voor mijn gevoel veel te lange rit kwam ik een kwartiertje later eindelijk aan bij ons huis. Ik stapte uit de auto en liep zo snel mogelijk ons huis binnen waar ik uitbundig werd verwelkomd met een liefdevolle kus. Irma was slechts gekleed in een doorzichtig jurkje, waar ze alleen een witte string onder droeg en ze had geen bh aan.

Ik liep de huiskamer in en daar zat onze verrassing. Joost, een oude schoolvriend van Irma met wie ze ooit wat gehad had, hij zat aan een biertje. Ze vertelden dat ze elkaar bij toeval waren tegengekomen in de stad, wat al snel uitdraaide op herinneringen uitwisselen op een van de vele terrasjes. Al snel was het gesprek op hun vroegere escapades gekomen en omdat de vonken al snel weer in het rond vlogen had Irma gevraagd of hij niet wou blijven eten. Zo gezegd zo gedaan. Al wist ik inmiddels wel dat het niet bij een etentje alleen zou blijven. Irma had tijdens onze gesprekken over seks al vaak over Joost gesproken. Lang, blond en gespierd. Daarbij had ze mij ook verteld dat hij een lul had waarbij die van mij in het niet viel en dat hij wel vijf keer achter elkaar klaar kon komen. Ik had al snel door dat ik daar vanavond nu eindelijk eens achter kon komen.

Na en heerlijke maaltijd waarbij de seksueel getinte opmerkingen over en weer gingen liep de seksuele spanning al snel hoog op. Irma zat constant aan zowel mij en haar ex te plukken en te plakken. “Als jullie nu de tafel opruimen fris ik me even op” zei Irma. Nog voor dat we konden reageren was ze naar boven vertrokken. Door de vele drank en de seksuele spanning die er hing klikte het tussen Joost en mij al snel. We ruimden de tafel af en nog voordat de vaatwasser gevuld was hoorden we Irma de trap afkomen. Gekleed in een veel te korte rode latex jurk en een paar hoge hakken aan haar voeten kwam zij naar beneden. Omdat wij lager dan haar stonden hadden we een prachtig zicht op haar glimmende schaamlippen. Nadat we beiden haar halverwege de trap gevingerd hadden en haar geil hadden geproefd verplaatsten we ons naar de zithoek. Handen gleden over het glimmende latex jurkje en in en uit haar soppende gleuf. Opeens stond Irma op en commandeerde me om naar boven te gaan. Nu weet ik dat Irma ervan houd om dominant te zijn, dus deed ik wat ze mij opdroeg. Ik moest me van haar boven uit gaan kleden en dan weer naakt terug komen en ik moest een blinddoek mee nemen. Joost keek ons verbaasd aan. Blijkbaar had hij nog geen ervaring met rollenspellen. Terwijl ik wat beteuterd naar boven liep om daar mijn kleren uit te gaan trekken voegde mijn vrouw er nog aan toe dat ik wel even moest roepen wanneer ik weer naar beneden zou komen. Op de slaapkamer aangekomen hoorde ik dat Joost en mijn vrouw niet van plan waren om nog langer te wachten. Hun gekreun was voor mij duidelijk hoorbaar en ik was ontzettend nieuwsgierig naar hetgeen zich beneden afspeelde. Ik wilde mijn Irma wel zien neuken met Joost en zijn grote lul.

Al vrij snel had ik mijn kleren uitgetrokken en was ik naarstig op zoek naar het blinddoek wat ik uiteindelijk in een van de vele lades van een kast vond. Geheel naakt met het blinddoek in mijn hand liep ik na ongeveer vijf minuten de slaapkamer weer uit en van boven af riep ik dat ik weer naar beneden kwam. Toen ik langzaam van de trap afliep was het muisstil en zag ik niemand in de kamer er lag wel opeens een groot zeil op de vloer. Beneden aan de trap hoorde ik Irma achter me zeggen dat ik me niet om mocht draaien, ze pakte het blinddoek uit mijn hand en deed die bij mij om. Ik zag werkelijk niets meer en op dat moment voelde ik de handen van Irma en Joost die me vast pakten en me naar het zeil begeleiden. Irma zei dat ik op het zeil moest gaan liggen en rustig af moest wachten. Ik begreep er werkelijk niets van maar het maakte me aan de andere kant wel ontzettend geil, wat zouden ze van plan zijn. Ik moest nu op de geluiden afgaan die er in de kamer waren en die logen er niet om. Joost was duidelijk bezig om mijn Irma uitvoerig te neuken. Het gekreun van hun beiden loog er ook niet om en alleen al door die geluiden schoot mijn pik recht omhoog. Ik kon ze niet zien maar in mijn gedachten zag ik haar al liggen met die grote lul van Joost die keer op keer diep in haar kut stootte.

Het gekreun van mijn vrouw werd met de seconde heviger en ik werd met de seconde geiler. “Ja, neuk me, stoot hem maar lekker diep, spuit mijn kut maar vol” hoorde ik haar tegen Joost zeggen. Het kraken van de bank werd alleen maar heviger en toen hoorde ik dat Joost ook luider begon te kreunen en zo te horen ging het tempo waarin hij haar lag te neuken ook omhoog. “Ja, ik kom, ik kom klaar, spuit me vol” waren de volgende woorden die mijn vrouw uitkraamde en toen werd het weer stil in de kamer. Een paar minuten later hoorde ik weer wat beweging en toen merkte ik dat ze opeens naast me op het zeil stonden. Irma commandeerde me dat ik haar schoon moest likken en ze drukte haar net vol gespoten kut op mijn gezicht. Het sperma van Joost druppelde op mijn gezicht en doordat ze duidelijk bezig was om zijn sperma uit haar kut te persen kwam er een flinke lading in mijn mond terecht. Ik likte haar vol overtuiging schoon en op dat moment voelde ik een hand rond mijn stijve pik. De hand was glad en zeker niet van Irma. Mijn pik werd echt glibberig en ik begreep dat het Joost was die mijn pik langzaam aftrok. Dat duurde echter niet lang want de volgende verrassing kwam er al weer aan. Ik voelde mijn lul opeens ergens tegenaan drukken en toen gebeurde er iets wat ik nooit had verwacht. Joost zakte met zijn kont over mijn pik heen, het was dus glijmiddel wat hij op mijn pik had gesmeerd.

Mijn pik verdween in een keer tot aan de wortel in zijn kont en Joost begon mij te neuken terwijl ik nog bezig was om zijn zaad uit de kut van Irma te likken. Irma bewoog wat naar voren en ik voelde dat ze de lul van Joost beet pakte en hem af begon te trekken. Wat was dit toch ontzettend geil zeg, Irma die haar spermakut over mijn gezicht bewoog, mijn pik in de kont van Joost en dan werd hij ook nog eens afgetrokken door Irma. Wat Irma mij had verteld klopte inderdaad want Joost begon steeds harder te kreunen en ik hoorde dat hij elk moment weer klaar kon gaan komen. Ik werd er nog geiler van en likte de kut van mijn Irma nu als een wilde. Irma was de eerste die weer een orgasme kreeg en daardoor kreeg Joost waarschijnlijk ook zijn tweede orgasme. Op het moment dat hij klaar kwam voelde ik de stralen sperma van Joost op mijn buik landen en ook zijn bilspieren aanspannen. Toen hield ik het ook niet meer en mijn sperma spoot ik met kracht in de gewillige kont van Joost. Toen Joost van mij af ging voelde ik mijn eigen sperma uit zijn kont op mijn lul vallen en ik was uitgeput.

Ik dacht dat dit wel het einde was van een heerlijk geil avondje maar daar vergiste ik me mooi in. Irma was ook al van mij afgegaan en ik hoorde haar aan Joost vragen of hij nog een keer zou kunnen. Joost lachte en zei “geen enkel probleem meid, ik kan nog wel een paar keer als het moet.” Het volgende moment hoorde ik weer de krakende geluiden van de bank en het gekreun van Joost en mijn vrouw. Hoelang het geduurd heeft weet ik niet meer. Het gevoel van tijd was ik volledig kwijt, maar uiteindelijk kwamen ze weer luid kreunend klaar en ik weet zeker dat Irma wel meerdere keren klaar is gekomen. Joost had dus ongetwijfeld ook weer zijn sperma in haar afgeneukte kut gespoten en ze had nog meer in petto. Irma kwam weer op het zeil staan en zei dat ik mijn mond moest openen, wat ik gewillig deed. Op dat moment voelde ik een straal spetterend vocht op mijn hoofd en in mijn mond kletteren. Een warme hoeveelheid urine vulde mijn mond. Ik proefde ook een klodder sperma bij het slikken waardoor ik extra geil werd. Spontaan begon ik zelf weer klaar te komen van geiligheid. Voldaan zakte ik weg in een lichte roes. Een roes van geilheid, verlangend naar meer en een nog steeds niet bevredigde nieuwsgierigheid. Een nieuwsgierigheid naar de pik van een ander die mijn Irma naar de sterren van de hemel geneukt had.

Even later hoorde ik Irma en Joost praten ze namen afscheid. Ik hoorde dat ze hartstochtelijk afscheid namen en elkaar beloofden het snel over te doen. De deur ging dicht. Nog geil aan het nagenieten hoorde ik Irma de trap op gaan. Blijkbaar was ze van plan me hier te laten liggen totdat het haar uitkwam. Na enkele momenten hoorde ik van de bovenverdieping brommende geluiden. Ze had haar vibrator schijnbaar uit de kast gehaald en was het nog even dunnetjes over aan het doen. Ik lag daar nog op het zeil met nog steeds de smaak van haar plas in mijn mond.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten