Neukend naar Rotterdam.

Gisteren ben ik met mijn vriend naar Rotterdam gegaan om daar het feest mee te maken van Feyenoord omdat ze landskampioen zouden worden. Mijn vriend Stefan, had een hotel geboekt waar we de nacht door zouden brengen en zo kunnen we vandaag naar de Coolsingel voor de huldiging. Maar de reis naar Rotterdam liep geheel anders dan verwacht.

We waren dus met de trein naar Rotterdam gegaan om daar op het Stadhuisplein de wedstrijd te volgen en dan zouden wij gezellig mee gaan feesten. Het was redelijk weer en ik droeg dan ook alleen maar een kort rokje en een T-shirt. Hoe dichter we bij Rotterdam kwamen, hoe drukker het werd in de trein. Toen we ook nog een overstap moesten maken kwamen we echt in een overvolle trein terecht. Het was echt belachelijk druk in die trein en met de mensen die er samen met ons instapten puilde de trein uit. Iedereen stond tegen elkaar aangedrukt. Stefan stond door de drukte een paar meter van mij af. Er stonden wat mensen tussen ons in en er was geen doorkomen aan. Ondanks dat iedereen tegen elkaar aan stond merkte ik dat er iets toch wel regelmatig tegen mijn billen aan drukte. Ik lette even goed op en ik merkte dat er inderdaad een hand tegen mijn billen duwde en ik voelde hoe er zachtjes in geknepen werd. Ik liet mijn arm zakken en bewoog mijn hand naar achteren en voelde de hand die in mijn billen aan het knijpen was. Zonder om te kijken duwde ik de hand weg. Een paar tellen later kwam de hand gewoon weer terug. Weer probeerde ik de hand weg te duwen, maar degene die me in mijn billen stond te knijpen liet zijn hand nu brutaal op mijn billen liggen en begon ze ongegeneerd te masseren.

Ik draaide me met veel moeite even om en keek in het gezicht van een vrij jonge knul die me brutaal aankeek. Het viel me op dat er aan beide kanten naast me ook twee jongens van ongeveer dezelfde leeftijd stonden en ook zij keken mij verlekkerd aan, blijkbaar hoorden ze bij elkaar. Ik draaide me weer om en duwde nu even ferm met mijn hand de hand van de man weer weg maar direct kwam de hand weer terug om mijn billen weer te betasten. Ik keek naar Stefan en maakte hem met een hoofdbeweging duidelijk dat ik lastig werd gevallen. Hij keek terug en trok zijn schouders op en liet blijken dat hij me niet begreep. Ik zuchtte maar even diep en besloot het ritje maar uit te zitten ondanks het geknijp in mijn billen. Na enige minuten leek de knul tevreden te zijn want zijn hand gleed van mijn billen af, maar net toen ik dacht er vanaf te zijn voelde ik hoe zijn hand nu onder mijn rokje ging en hoe zijn hand langs mijn string over mijn blote billen heen wreef. Ik schrok me een ongeluk en wist niet goed wat ik moest doen. Ik wilde geen herrie in de trein hebben en zeker niet omdat die knul niet alleen was. De knul liet zijn hand over mijn billen glijden en ik voelde hoe hij mijn rokje aan de achterzijde optilde. Tussen de opeen gepakte mensen kon hij dit blijkbaar makkelijk en ongezien doen. Ik duwde snel met mijn hand mijn rokje weer omlaag en zijn hand weg. Ik bleef met mijn hand op mijn billen staan zodat hij niet meer onder mijn rokje kon komen en ik zijn hand weg kon duwen.

Toch merkte ik aan mezelf dat ik erg opgewonden begon te raken van het hele gebeuren. Het had ook iets spannends, iets ontzettend geils. Ik weerde de hand van die knul nog een paar keer af en dacht dat ik het spelletje nu wel gewonnen had. We stopten nog bij een paar stations maar het werd alleen maar drukker in de trein. Opeens voelde ik de hand weer tegen de rug van mijn hand aandrukken. Ik draaide mijn hand om en wilde hem weer weg duwen, maar het was geen hand die ik weg duwde. In mijn hand voelde ik nu duidelijk een keiharde lul. Ik trok mijn hand geschrokken weg en was verbijsterd. Direct nadat ik mijn hand had weggetrokken voelde ik hoe die knul zijn harde lul tegen mijn billen aan duwde. Ik voelde hoe hij zijn lul omlaag duwde en de eikel onder mijn jurk kwam. De knul duwde zijn lul weer omhoog en zo schoof hij deze onder mijn jurk tegen mijn billen aan. Ik stond bewegingloos en merkte hoe die knul zijn eikel tussen mijn billen schoof. Ik liet mijn hand weer achter mijn rug zakken en schoof mijn rokje opnieuw weer terug over mijn billen en duwde zijn lul tussen mijn billen vandaan. Ik hield mijn hand weer beschermend op mijn billen en de knul duwde nu zijn stijve lul tegen mijn hand aan. Hij bewoog zijn eikel onder mijn hand en probeerde hem in mijn hand te duwen. Ik werd geil van de opwinding en ik liet hem nu zijn gang gaan.

De harde lul schoof omhoog in mijn hand en ik sloeg mijn vingers er omheen. Ik begon zachtjes trekkende bewegingen te maken en ik voelde hoe de knul zijn handen op mijn heupen legde en zich aan mij staande hield. Ik zag dat zijn vrienden aan beide zijden naast me, langs me naar beneden keken en ze zagen hoe ik hem zachtjes of stond te trekken. Beide jongens grinnikten zachtjes naar elkaar en naar mij. Ik bleef die knul zachtjes achter mijn rug aftrekken en keek ondertussen langs de mensen voor me naar Stefan die blijkbaar zag dat ik het erg warm had en zelf ook een gebaar maakte van: ‘Warm hé.’

Ineens liet de knul zijn handen van mijn heupen glijden en trok mijn rokje weer wat omhoog. Hij trok zijn lul uit mijn hand en met zijn hand duwde hij hem weer tussen mijn billen. Ik voelde hoe hij zachtjes tussen mijn billen begon te neuken. Ik was vreselijk geil geworden van dit alles en bewoog nu met mijn billen zachtjes mee. Ik bracht de hand die ik op mijn rug had gehad even snel en ongezien naar mijn mond en maakte mijn vingers snel nat en liet die ongemerkt onder mijn rokje tussen mijn benen verdwijnen. Ik voelde hoe de eikel tussen mijn billen en benen pompte en liet hem tussen mijn vingers glijden, zodat hij wat gladder werd. De lul gleed nu soepeler tussen mijn bilspleet door. Ik ging met mijn hand tussen mijn benen en ik trok mijn string ietsje opzij zodat mijn kutje bloot kwam. Ik voelde hoe de knul met zijn hand het koordje van mijn string aan de achterzijde over mijn bil opzij schoof, zodat zijn lul nu niet gehinderd door de stof heen en weer kon glijden. Ik hield mijn hand nog even tussen mijn benen en duwde zijn eikel omhoog zodat hij goed tussen mijn schaamlipjes gleed. Toen sloot ik mijn benen goed tegen elkaar aan, zodat zijn stijve lul goed op zijn plek bleef glijden. Die knul had echt een behoorlijk lange lul. Niet erg dik, maar wel lang en de eikel wreef steeds heerlijk tussen mijn schaamlipjes door, net niet tegen mijn klit maar wel vreselijk geil. Ik merkte opeens dat die knul bijna klaar ging komen. Ik wilde niet dat hij mijn billen en rokje helemaal onder zou spuiten, dus spreidde ik mijn benen weer iets en bracht ik mijn hand weer snel tussen mijn benen. Ik greep zijn lul vast en hield hem naar voren. Ik duwde hem met mijn vingers omhoog en drukte zijn eikel tussen mijn schaamlipjes door, tegen de opening van mijn kutje aan. Ik voelde die knul even duwen en de eikel gleed mijn kutje in. Vrijwel direct voelde ik een warme hoeveelheid zaad in mijn kutje spuiten. Ik bewoog mijn billen zachtjes heen en weer en melkte zo zijn lul goed leeg. Daarna liet de knul zijn lul uit me glijden. Ik schoof mijn string weer op zijn plek en voelde hoe deze meteen doorweekt raakte van het sperma wat uit mijn kutje stroomde.

Even later kwamen we aan op het centraal station en stapten we uit. De mannen verdwenen snel uit het zicht en Stefan begon over de drukke trein en hoe benauwd het was met al die mensen. We liepen de Weena op en ik vertelde hem wat er zojuist in de trein was gebeurd. Hij keek me ongelovig aan en dacht dat ik hem voor de gek hield. In een winkel kocht ik een nieuwe string en in een kroegje nam ik Stefan mee naar het toilet. Ik wachtte even tot we alleen waren en deed mijn rokje omhoog en trok mijn met sperma gevulde string uit. Ik waste mijn kutje zo goed als dat ging en trok de nieuwe string aan. Stefan had met open mond staan kijken. “Oh lekkere slet die je bent!” zei hij tegen me. “Je hebt je gewoon door een vreemde laten neuken in een volle trein.” We gingen wat drinken en hij wilde alles in detail van me horen. Het was duidelijk dat Stefan zelf enorm geil werd van het verhaal. Toen we vannacht in ons hotel op bed lagen wilde hij het verhaal nog een keer horen en hebben we nog heerlijk liggen neuken. Vanochtend heb ik dit verhaal even snel geschreven en ik ben benieuwd wat er vandaag nog allemaal gaat gebeuren, want ik ben er wel nog steeds ontzettend geil van. Wie weet sta jij straks op de Coolsingel wel achter mij tussen al die mensen. Ik wil jouw lul dan ook wel in mijn kutje voelen spuiten. En mijn vriend, die zou het ook super geil vinden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb