Neuken met een zwarte man.

Mijn man Harry fantaseerde al een lange tijd dat ik mij een keer zou laten neuken door een zwarte man, om de een of andere reden het liefst in de laadruimte van een bestelwagen. Hij bleef er maar over doorgaan om zijn fantasie maar uit te laten komen. Ik moet toegeven, de gedachte alleen al lieten mijn sappen behoorlijk stromen, dus ik besloot uiteindelijk om hem zijn zin te geven.

Harry zei dat het de droom van een voyeur zou zijn om een mooie blonde vrouw zoals ik, een grote zwarte pik helemaal in mijn kutje te zien glijden. Dit gesprek wond me echt op, en ik was al net zo enthousiast als hij over de gedachte. Hij heeft toen een ontmoeting geregeld voor mij om Steve, zijn collega van het werk te ontmoeten. Steve was prachtig: jong, fit, en zag er zeer goed uit. We namen een paar drankjes in een plaatselijke bar, en het werd Steve al snel duidelijk waarom wij daar zaten.

Ik was precies gekleed zoals Harry het wilde, een blouse zonder bh, korte rok en nylons, geen slipje en schoenen met hoge hakken. In de bar ging Steve al snel met zijn hand op en neer langs mijn been, en ik zag dat Harry steeds meer en meer opgewonden raakte.

Dus besloten we om naar de parkeerplaats te gaan, waar Harry zijn werkbusje in een afgelegen hoek had geparkeerd. Harry zat in de laadruimte, op een matras die hij daar had neer gelegd, terwijl Steve en ik aan het zoenen waren in de cabine. Hij was al snel druk bezig om mijn tieten te zuigen en zachtjes aan het knabbelen op mijn tepels, terwijl Harry zat te staren naar ons. Ik kon niet echt ontspannen met hem daar, en door zijn aanwezigheid was ik een beetje geremd. Maar hoe zeg je tegen je man om weg te gaan, omdat je de lul van een andere man in je kut wilt voelen? Uiteindelijk heb ik hem gezegd terug naar de bar te gaan voor een half uurtje, om Steve en mij wat tijd te geven om elkaar wat beter te leren kennen.

Zodra Harry was vertrokken, schonk Steve pas echt al zijn aandacht aan mij, hij trok mijn blouse uit en ik raakte echt opgewonden van hem. Ik spreidde mijn benen, en ik voelde al snel Steve's vingers diep in mijn warme, natte kut. Ik voelde zijn pik door zijn broek heen, en voelde de lengte ervan. Hij was een stuk langer en dikker dan die van Harry, en plotseling besefte ik dat ik zo'n apparaat al die tijd had moeten missen. Steve vroeg me om in de laadruimte te gaan, en snel klom ik over de stoelen heen. Binnen enkele seconden lag ik op mijn rug, mijn benen over de schouders van Steve, en zijn enorme pik in mijn hand. Die was zo dik, ik kon mijn vingers er niet eens helemaal omheen krijgen. Ik begon me af te vragen of ik dat ding wel in mijn kutje kon hebben.

Ik keek hoe hij zijn voorhuid omlaag schoof om een flinke paarse helm te onthullen. Ik pakte zijn grote lul, trok hem naar me toe en liet zijn natte pik op en neer tussen mijn natte kutlippen wrijven. Toen duwde hij hem in me, en ik kreunde toen ik voelde hoe mijn kutje zich opende om hem toe te laten. Ik trok mijn knieën naast mijn hoofd om hem volledig in mij te voelen. Ik kon en wilde nu niet meer stoppen, hij neukte me heerlijk. Steve neukte me hard, en ik kreunde met plezier bij elke stoot.

Ik keek even over zijn schouder en zag opeens Harry's gezicht, hij stond door het raam van het busje naar ons te kijken. Wetend dat hij zo dichtbij stond om te zien hoe ik werd geneukt maakte mij nog geiler, en mijn kutje sloeg tegen Steve's pik aan terwijl hij me bleef neuken. Mijn kut werd uitgerekt door zijn enorme pik, en ik werd heen en weer geschoven over het matras door de harde en diepe stoten die ik in mijn kut kreeg. Steve hijgde en kreunde toen hij begon te komen, en ik voelde zijn zaad in mijn kutje schieten. Ik sloeg mijn benen om hem heen en hield hem daar, toen hij nog nastotend zijn laatste resten zaad in mij spoot.

Steve opende de deuren van het busje en liet Harry er weer in, hij lag naast me, kuste me en vroeg of ik het had genoten. Ik kon alleen maar kreunen als reactie. Harry knielde tussen mijn knieën, en ik dacht dat hij mij nu ook wilde neuken, maar hij stak zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutje te likken. Ik keek naar hem hoe hij op mijn clit zoog en toen naar Steve's erectie die glinsterde van onze gecombineerde liefdessappen. Ik duwde Harry weg en trok Steve's pik terug in mijn kutje, die had er nog steeds zin in. Hij neukte me weer, zonder genade, en al snel kwam ik een paar keer achter elkaar heerlijk klaar, ik dacht niet dat ik nog meer kon hebben. Maar juist op dat moment werden de ogen van Steve glazig, en ik voelde zijn pik meer van zijn heerlijke zaad in mijn kutje pompen. De hele tijd dat ik werd geneukt, zat Harry driftig aan zijn pik te trekken, en hij had een aanzienlijke hoeveelheid zaad op het matras achter gelaten.

Na een tijdje fatsoeneerden wij ons, en stelde Harry voor dat we naar ons huis zouden gaan om voort te zetten waar we mee waren begonnen. Onnodig om te zeggen, dat ik zeer enthousiast was om dit te doen, en gelukkig, Steve dacht er ook zo over. Om een lang verhaal kort te maken, Steve is nu mijn vaste neukvriend, en Harry? Nou, die trekt tot zijn pik  knalrood is, en soms kus ik zijn pikkie beter voor hem, als Steve het goed vindt. Maar dat is een ander verhaal ...

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb