Naar de parkeerplaats.

Mijn vrouw en ik hadden het over de homo parkeerplaatsen dat daar genoeg hetero en Bi mannen komen. We werden er allebei een beetje geil van en van het een kwam het ander. We besloten om in de avond daar eens een kijkje te nemen en wie weet wat er allemaal gebeurd. Ik had wel zin in een lekkere pik en ook mijn vrouw had wel zin in een spannend avontuur.

De avond viel en het begon donker te worden. We stapten in de auto en reden naar de parkeerplaats. Daar aangekomen zagen we meerdere auto’s staan maar geen mensen. We stapten uit en leunde tegen de auto in afwachting van wat er ging gebeuren. Ik was gekleed in een T-shirt en een korte broek en mijn vrouw in een doorschijnend topje zonder bh en een kort rokje. Al snel kwamen er verschillende mannen uit de bosjes die op ons af liepen. De meeste aandacht ging uit naar mijn vrouw. Meerdere mannen zaten aan haar, hun handen verdwenen gelijk onder haar topje en rokje en mijn vrouw genoot ervan, net als ik. Ikzelf had twee mannen die seks met me wilde. De eerste begon me gelijk te zoenen en de ander knoopte mijn broek los en begon me te pijpen. Mijn vrouw stond ook te zoenen, maar dan met twee mannen tegelijk en werd ondertussen gevingerd door een derde man terwijl de vierde man met zichzelf stond te spelen. Ik zei dat we er allebei een uit moesten zoeken en mee naar huis nemen voor een geile nacht. Zo gezegd zo gedaan. Mijn vrouw koos voor een goed uitziende man van een jaar of 40 en ik koos voor een jonger iemand van rond de 20.

Ze reden achter ons aan en tien minuten later waren we thuis. We liepen gelijk door naar boven naar ons bed en binnen een paar tellen waren we alle vier naakt. Ik werd gepijpt door de jongeman en genoot tegelijkertijd hoe mijn vrouw de oudere man pijpte. Nu kwamen ze allebei bij ons liggen en iedereen kuste elkaar en zat aan elkaar. Alle vier hadden we wel minimaal een vinger bij elkaar in de kont gestopt en mijn vrouw had er ook nog twee in haar kut. Iedereen kreunde van genot terwijl iedereen elkaars kont vingerde en aan elkaars pik trok.

Mijn vrouw werd op haar rug gelegd en spreidde haar benen. De man kwam er tussen met zijn stijve pik en drukte die zo in haar kletsnatte kut. Dit inspireerde de jongeman blijkbaar want ik moest op handen en knieën gaan zitten en dat deed ik maar al te graag. Eerst voelde ik zijn tong over mijn kont gaan en dat was een zalig gevoel, ik ontspande er helemaal van. Nu voelde ik geen tong maar iets hards. Hij drukte zijn eikel tegen mijn kontgaatje en duwde hem zachtjes naar binnen. Hier zat ik al de hele dag op te wachten, wat lekker! Zachtjes neukte hij mij terwijl ik zicht had op mijn vrouw die al zoenend geneukt werd door de oudere man. Alle vier genoten we en het gekreun werd steeds luider.

Mijn vrouw kwam naast me zitten en werd nu ook op zijn hondjes genomen terwijl ik haar kuste. De jongeman achter mij begon nu steeds sneller en harder te stoten en merkte dat hij bijna klaar kwam, maar dat wilde ik voorkomen want ik wilde nog niet dat het voorbij was. Ik legde hem op zijn rug en kroop bovenop zijn stijve pik en ging heerlijk op en neer terwijl hij met mijn pik speelde. Naast me hoorde ik een harde kreun en de oudere man spoot mijn vrouw helemaal vol met zijn sperma. Daarna trok hij zijn pik eruit en mijn vrouw ging zich met ons bemoeien. Ze ging met haar zaadkut boven het gezicht van de jongeman hangen en commandeerde hem om haar klaar te likken. Gulzig likte hij eerst al het sperma eruit en daarna likte hij haar binnen een paar seconden klaar. Met een luide gil kwam mijn vrouw nu klaar. Ik bedacht me geen moment, kuste de jongeman en proefde zo ook nog een beetje sperma. Lekker!

Ik ging nu snel op en neer en liet de jongeman mijn kont heerlijk vol spuiten. Iedereen was nu klaar gekomen behalve ik. Terwijl het sperma uit mijn kont drupte ging de jongeman vrijwillig op handen en knieën zitten zodat ik hem kon neuken. En dat deed ik, maar ik was al zo geil dat ik met een paar korte harde stoten al snel klaarkwam.

We genoten nog even na met ons vieren terwijl de spermaresten uit mijn vrouw en mij drupte. Het was een heerlijke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb