Na een avondje stappen.

Ze waren allebei een beetje aangeschoten toen ze van een avondje stappen waren thuisgekomen. Na een heerlijke neukpartij op de bank in de huiskamer, lagen ze een beetje bij te komen en raakten ze in gesprek over hun wederzijdse fantasieën. Hij was door de drank wat dapperder dan normaal en liet zich ontvallen dat hij het best geil zou vinden als zij door een andere man geneukt zou worden terwijl hij toekeek.

Dat was iets heftiger dan haar eigen fantasie die ze aan hem vertelde. Zij wilde graag een trio met een andere vrouw erbij hebben, maar het idee om door een andere man geneukt te worden deed haar toch meer dan ze had verwacht. Ze maakten de afspraak dat zij eerst door een andere man geneukt zou worden en daarna zouden ze samen een vrouw gaan zoeken voor een trio.

Haar man had al iemand op het oog die zijn vrouw mocht gaan neuken, zijn beste vriend. Hij wist dat die naderhand niet moeilijk ging doen of verliefd zou worden, het zou hem alleen om de seks gaan. Hij had het er ooit wel eens met hem over gehad en hij wilde direct van de gelegenheid gebruik maken. De volgende dag, het was zondag, lag zijn vrouw nog uit te slapen terwijl hij een telefoontje ging plegen.

Hij kwam daarna wat gehaast de slaapkamer binnen lopen en schudde zijn vrouw wakker. Hij zei alleen maar dat ze zich moest gaan douchen, sexy lingerie aan moest trekken en dan weer op bed moest gaan liggen. Zijn vrouw sliep nog half toen ze onder de douche stapte, maar een stroom koud water loste dat probleem helemaal op. Ze was redelijk fris toen ze haar meest sexy lingerie uit de kast trok en op bed ging liggen, wachtend op wat er zou gaan komen. Ze was het gesprek van die avond ervoor eigenlijk al weer vergeten, want ze had stevig aan de wijn gezeten.

Ze keek dan ook heel vreemd toen ze de beste vriend van haar man naakt de slaapkamer in zag komen lopen. Ze wilde wat gaan zeggen, maar haar man drukte zijn vinger op zijn lippen, ten teken dat ze stil moest zijn. Opeens kwam er weer wat bovendrijven bij haar en vaag herinnerde ze zich iets over de fantasieën waar ze het over gehad hadden. Ze voelde dat haar kutje al een beetje nat werd, want Theo, de beste vriend van haar man, was gewoon een lekker ding en hij had nog een grote lul ook.

Ze besloot om het over zich heen te laten komen en ging op handen en knieën klaar zitten op het bed om van achteren genomen te worden. Haar man was in de stoel in de hoek van de kamer gaan zitten en had zijn pik tevoorschijn gehaald. Hij keek met een geile blik naar het tafereel voor hem en begon zich af te trekken. Zijn vrouw bleef hem strak aankijken, terwijl ze de dikke pik van Theo helemaal in zich voelde verdwijnen. Van de opwinding kreeg ze al een klein orgasme toen hij haar voorzichtig begon te neuken. Daarna kwam ze in een soort van orgastische roes terecht en kwam ze hard klaar op de grote pik die in haar kletsnatte kut zat. Ze rolde ze zich om en nam de pik van Theo in haar handen en begon die af te trekken. Na een minuut of wat voelde ze dat hij klaar ging komen en ging ze op haar knietjes klaar zitten met haar ogen dicht, ze wist dat ze een stevige lading zaad op haar gezicht zou gaan krijgen. Met haar inschattingsvermogen bleek niets mis te zijn.

Nog een mazzel dat ze haar ogen dicht had gedaan, want de eerste klodders zaad kwamen op haar rechteroog terecht. Theo bleek zijn zaad aardig opgespaard te hebben, want haar hele gezicht zat onder zijn sperma. Ze deed voorzichtig haar ogen open en zag nog net dat haar man klaarkwam terwijl ze de laatste druppels zaad op haar gezicht voelde druppelen.

De aanblik van haar man die heftig klaarkwam, zorgde voor nog een orgasme bij haar en ze was nog niet klaar. Nu ze toch met z’n drieën naakt in de slaapkamer waren konden ze net zo goed een trio doen, maar dan met twee mannen. Diep verborgen had ze een verlangen om tegelijkertijd in haar kontje en kutje geneukt te worden. Dit leek haar een uitstekend moment om ook die fantasie uit te laten komen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb