Na die ander is ze veel geiler geworden

Na die ander is ze veel geiler geworden. 

Mijn echtgenote van 35 is een mooie en lekkere vrouw van Indische afkomst en zij ziet er altijd geweldig uit. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik. Voor mij is zij perfect. Ze is ook heel naturel. Zo scheert ze haar schaamhaar wel een beetje langs de zijkant, maar zorgt altijd dat ze een mooi bosje overhoudt. De heerlijk fris geile geur die daar in hangt, zou ik voor geen goud willen missen. Ik moet er niet aan denken dat ze haar schaamhaar af zou scheren. Ik hou niet van zo’n kaal kleutergaatje bij ‘n volwassen vrouw.

Wij zijn al 15 jaar samen en ons seksleven was enkele jaren terug wat schraal geworden. Ik zou het liefst elke dag willen neuken, maar zij wilde hooguit eens in de drie weken. Vaak had ik al nagedacht hoe ik haar geiler zou kunnen maken, maar ik wist het gewoonweg niet. Het lag niet aan mij, want ze zegt altijd dat ik een goede minnaar ben en mijn altijd parate pik van bijna 22cm, daar kon het toch ook niet aan liggen. We zijn eerlijk genoeg tegenover elkaar, waardoor ze het wel eens tegen mij vertelde als er weer eens ‘n man in haar leven was langsgekomen, die ze wel leuk vond.

Dan zei ze altijd “Maar ik kan er toch niks mee, want ik ben met jou getrouwd” In zo’n periode neukte we dan wel vaker dan anders, omdat ze dan geiler was dan normaal. Als ik s’avonds zin had, begon ik er over te praten met haar en vroeg ik of ze hem nog tegen was gekomen. Meestal werd ze door erover te praten al geil genoeg om zich lekker te laten palen door mij. Op een gegeven moment vroeg ik onder het neuken of ze aan hem dacht. In het begin schaamde ze zich wel, maar ze gaf wel toe, dat het inderdaad zo was. Dit proces zette zich voort en kon ik tijdens het naaien gewoon tegen haar zeggen, dat zij zich maar eens ‘n keer door ‘die ander’ moest laten pakken, als ze er dan toch zo geil van werd.

Het werd een vast patroon, want we spraken er meer en meer over en vroegen ons af hoe het zou zijn. Hoe zou ik er op reageren als het werkelijk gebeuren zou? Het praten erover maakte haar al zo neukbereid elke keer, dat het idee mij steeds meer begon op te winden. Stel je voor, mijn eigen vrouw die met een ander ligt te neuken. We werden er allebei onrustig van. Een paar jaar verder was het er zo ingeslopen, dat de mogelijkheid steeds realistischer werd. Een collega van haar werk, die tien jaar jonger was dan zij, was s’avonds bij ons op bezoek en de rode wijn vloeide rijkelijk. Ik wist dat ze hem leuk vond en ze zat helemaal te stralen. Ik kon aan hem ook zien dat hij geil zat te worden op haar.

Om half 12 wenkte ze mij met haar ogen, dat ik maar naar boven moest gaan. Ze wist dat ik er vrede mee zou hebben als er iets tussen hen zou gebeuren. Ik verzon de smoes, dat ik de volgende ochtend vroeg op moest en dus alvast naar bed ging. Ik liet nog even zien met een kus dat er niks mis was met onze relatie en toen klom ik met een stijve pik de wenteltrap op in onze living. Ik kon het niet laten om de deur bovenaan de trap op een kiertje te laten, zodat ik het zou weten als er iets gebeurde tussen die twee. Het was vreselijk spannend en geil tegelijk. Het werd stil er werd niet meer gepraat tussen hen. ik hoorde alleen de muziek van de stereo zachtjes spelen. was dit het teken dat ze aan het zoenen waren? Ik hoorde zoengeluidjes, dus het was haar gelukt om hem aan te halen. Oh fuck, dacht ik, als het nu maar goed blijft gaan tussen haar en mij. Ik kon duidelijk horen dat er kleding uitgedaan werd en ik hoorde haar pumps en zijn lege laarzen op de grond vallen. gek maakte het mij. Gek van jalousie en tegelijk ook van geilheid. Het zuchten en kreunen kon ik duidelijk horen en er werd gefluisterd. Het was duidelijk dat ze met elkaar aan het rommelen waren. Mijn pik ontplofte zowat. Wat een raar gevoel. Ze deed het gewoon! Nog nooit van mijn leven was ik zo geil geweest als op dat moment. Een uur of wat later was hij de deur uit en kroop ik gauw mijn bed in, alsof ik daar al die tijd had gelegen. Jaja. Ik hoorde haar de trap op komen. Toen kwam ze naast mij liggen. Je hebt geen idee wat ik voelde toen ik mij omdraaide en in haar ogen keek. Ik vroeg of er nog wat gebeurd was. Toen vertelde ze dat het inderdaad zo was. Ze had zich door hem laten neuken op onze bank. Zij voelde zich schuldig naar mij, maar was ook nog vreselijk geil en ik ook. Nou, toen heb ik haar natuurlijk ook nog even lekker gepakt. Ik kon zijn geur ruiken aan haar lichaam en haar kut was gewoon nog nat en warm van ‘t neuken. Nou wat ik voelde toen ik daarna mijn eigen pik in haar kut stak, dat is niet te beschrijven zo geil. Ik spoot mijn verhitte zaad met gemak twee keer achter elkaar in haar geile spleet leeg. Wat een geil gevoel zeg, als er eerst een andere, vreemde lul in vrouw heeft zitten raggen.

Heel verwarrend ook, want je vraagt je af of je gek bent geworden om je vrouw zomaar door iemand anders te laten pakken. We hebben in de dagen daarna erg veel met elkaar moeten praten om elkaar niet te verliezen. Het was een overweldigende ervaring voor ons allebei en in de weken daarna, is hij nog enkele keren s’avonds langs geweest om haar te kunnen naaien. In het jaar daarna heeft ze nog twee keer tijdelijk ‘n neukvriendje gehad die ook allebei hun zaad in haar hebben gespoten. Zij is door deze ervaringen een veel geilere vrouw geworden en we neuken tegenwoordig veel vaker dan voor deze gebeurtenissen, bijna dagelijks en op de gekste momenten. Onze relatie is er rijker door geworden en we doen nu meer moeite voor elkaar dan voorheen, omdat we elkaar niet kwijt willen raken. Dat gevaar blijft natuurlijk altijd aanwezig. Maar dat is er ook zonder dit alles. Zij is wel bang geweest, dat ik ook sex met een ander zou willen, maar ik heb die behoefte helemaal niet. Ik heb genoeg aan haar. Zeker nu haar lusten zo zijn gewekt en zij zo heerlijk botergeil is geworden dat ze er maar geen genoeg van kan krijgen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten