Misschien leer je wat nieuws.

Na het lezen van vele verhalen mag ik nu toch echt een verhaal van mezelf neerzetten. Hoi ik ben Linda en ben nu 34 jaar oud en al weer heel wat jaren gelukkig met Stef. Stef is 10 jaar ouder dan ik zelf en dat heeft echt wel veel voordelen en tja ik val nu eenmaal op oudere mannen. Stef heeft me zien veranderen van meisje naar vrouw, al ben ik nog altijd niet heel groot en mijn figuur is de laatste jaren ook niet veel veranderd. Nog altijd een slank figuur met 75c ronde borsten met kleine tepels. Ronde strakke billen al zeg ik het zelf.

Op sex gebied heeft Stef me wel veel geleerd. Ik had toen ik hem net leerde kennen 2 bed partners gehad die niet veel voorstelde. Hij heeft me leren genieten van sex en dat ik me niet moet schamen en moet proberen mijn fantasieën na te leven. Stef is op dat gebied heel makkelijk en alles is te overleggen. Al had ik niet echt een fantasie riep ik altijd. Maar ja iedereen heeft die. En ik wilde wel eens gewoon puur sex met een andere man.

Maar goed ik hield dit altijd af, ook al wist Stef het en mocht ik het ook doen als ik het wilde als ik maar eerlijk was. Maar goed ik hield de boot altijd af. Tot afgelopen vrijdag. Zoals wel vaker moest Stef werken het weekend, de nacht. Het was vrijdagavond en een goede vriend van ons belde op of Stef thuis was. Hij kreeg hem niet te pakken op zijn mobiel. Hij kwam wat terug brengen, een boor. Rond half 9 stapte hij binnen met nog iemand. Sander en Tim bood ik een biertje aan en ik zelf dronk een rode wijn.

Tot zo ver was er niks aan de hand. Lekker muziek op en het was best wel gezellig. De drank ging ook best hard en ik had al snel een fles leeg en de heren dronken gezellig mee. Stef wist dat beide heren er waren en vond dat gelukkig nooit erg.

Sander is een goede vriend van hem en die twee delen veel. Het was rond de klok van 12 uur. De heren zouden de stad in gaan maar bleven bij mij. Of ik geen zin had in een spel, Chefstunt piloot. Deden we wel vaker met kleine drankjes erbij. Ik lachte en zei, op zich leuk maar die drankjes. Oké. toch werd het gedaan. Zo speelde we een uurtje en ieder had al een paar glazen drank op. Het was lachen en lol. Sander keek me aan en zei, ppfffff genoeg drank hoor. Dat was lachen en Tim zei, ach spelen we voor kleding. Daar werd omgelachen en de drank zorgde er voor dat ik mee deed.

Dus daar gingen we weer. Na een paar rondjes zat Tim zonder shirt en Sander zat in zijn boxer en ik droeg nog alles. Maar dat veranderde snel ik verloor twee keer en ik zat nu alleen nog in mijn kanten string en kanten bh. Ik zat tussen beide heren in en eerlijk is eerlijk ik had moeite om niet naar de kruis van Sander te kijken. Daar leek toch wel een flinke lul in te zitten. Tja daar zat ik dan in mijn lingerie en nu beide heren in hun boxer. Ik zat er tussenin en het leek wel of beide heren last hadden van een stijve. Sander was de eerste die naakt ging en inderdaad daar kwam een flinke lul te voorschijn. Zo te zien half stijf. Hij lachte en ging weer zitten.

Alleen ik en Tim nog. Gaan we door lachte Tim. Shit, dit kon toch niet, dacht ik als ik verlies zit ik straks naakt met hun. Tim lachte en zei, oké we stoppen. Sander lachte ook en zei, mooi is dat, zit ik dan alleen naakt. Tim ging staan en trok zijn boxer uit en daar plopte zijn stijve lul er uit. Shit, ik werd eerlijk gezegd geiler met de minuut. Ik stond op om een nieuwe ronde bier en wijn te pakken. Shit, ik was best wel een beetje teut. In de keuken liet ik het Stef weten wat hier gebeurde. Die lachte en ik klikte een foto hoe ik er nu bij stond. Hij lachte en tikte, en ik wed dat je kutje al nat is. Ik voelde en klikte en nam een foto van mijn inderdaad onwijs natte kutje.

Leef je lekker uit kanjer tikte hij, misschien leer je wat nieuws. Ik lachte en dacht, nee dat gebeurt niet. Terug in de kamer en beide heren naakt op de bank en beide een flinke stijve lul. Damm, heb ik dat dacht ik, dat ziet er toch echt wel lekker uit. Tim en Sander kwamen bijna tegen me aan zitten. Even een foto voor Stef, lachte Sander. Hij pakte zijn mobiel en maakte een foto. Shit, daar zat ik dan met twee naakte kerels naast me met een stijve. Stef stuurde smily’s en de tekst, dat ziet er warm uit. Dit was blijkbaar voor de heren een teken. Want gelijk had ik op elke been een hand van hun, die mijn bovenbeen streelde. Ik was verbaasd en wist even niet wat te doen. Het was mega spannend en geil, maar wilde ik dit echt. Beiden pakte een been en legde deze op hun been waardoor ik wat wijdbeens zat. Ik voelde beide handen omhoog glijden.

Shit, wat ging ik doen, dit was zo geil maar kan toch niet. Maar ik wil het wel, shit dubbel gevoel en ik keek Sander aan die mij begon te zoenen en al snel zaten we te tongen en gleden beide handen over mijn echt heel natte kutje. Elke drempel was weg in 1 keer. Ik pakte beide lullen vast en trok er aan en wilde alles, echt alles. Ik werd heerlijk gevingerd en tongde met Tim, terwijl Sander mijn blote borsten bespeelde en likte en geil dingen me deed. Tim zakte nu omlaag en trok mijn string uit en begon mijn mega natte kutje te likken en te vingeren. Wauw, wat lekker was dit en ik kreeg de lul van Sander voor mijn neus waar ik al snel mijn mond over heen schoof en likte en zoog. Dit was nog leuker dan in mijn fantasie. Wat was dit geil en lekker zeg. Ik zoog hem als of ik in jaren geen lul had geproefd. Met twee vingers in mijn kontje en twee in mijn kutje en tong over mijn clitje en mijn benen hoog en wijd kwam ik daar klaar niet normaal.

Tim kwam omhoog en wreef zijn eikel door mijn kutje en ik hijgde alleen maar, ja doe maar. Daar gleed zijn heerlijke harde flinke lul in me. Wauw, wat lekker een echte vreemde lul in me die me heerlijke begon te neuken en al snel naar een licht spuitend hoogtepunt. Sander gleed erin en wauw, wat kwam die diep en maakte die lul me gek. Ik werd steeds wilder en de heren naaide me echt heerlijk. Ik zoog ze om en om en we gingen naar de slaapkamer. Op bed zoog ik beide eerst lekker en Sander neukte me daar een partij hard, wauw het kutsap spoot uit mijn kut. Langzaam werd mijn kontje erbij betrokken en liet ik me anaal en vaginaal door de heren gek maken. Tim was de eerste die zijn zaad over mijn borsten spoot. Sander pompte in me en spoot zijn zaad op mijn kutje.

Zo zaten we om drie uur in de nacht naakt op de bank weer een borrel te drinken en tikte ik mijn verhaal naar Stef die het geweldig vond. Na een kleine half uur was duidelijk dat de heren nog wel een keer wilde en ik zelf was ook nog niet klaar. Ik werd door beide heerlijk gevingerd en trok aan hun lul en liet mijn tepels lekker likken. Ronde twee was pas echt neuken. Mijn kutje werd heerlijk gelikt en genomen en mijn kontje deed er in mee. Niks was te gek en door de hele woning heen. Op de aanrecht zat ik wijdbeens en de lul van Sander maakte mijn kontje gek terwijl Tim me likte. Nu zakte ik over de lul van Sander heen die op een stoel zat en toen hij erin zat, benen wijd en Tim duwde zijn lul in mijn kutje. Shit, wat was dat lekker twee lullen in me. Tim werd wilder en met een grom spoot hij zijn zaad diep in mijn kutje. Even rust en Tim ging weg. Mijn kutje was weer schoon en Sander en ik plofte op bed. Zoenen en tongen en al snel weer zijn lul diep in mijn kutje. Wauw, hij neukte me daar echt lekker. Soms hard en soms zachtjes en lekker.

Wat ik niet door had was dat Stef stond te kijken hoe Sander onder de dekens op me lag en naaide. Dekens weg en op mijn knieën, die lul weer diep in me. Nu kreeg ik de lul van Stef in mijn mond en ik schrok, maar likte met plezier. Ik keek op de wekker en het was half 7. Shit ik heb de hele nacht liggen neuken. Stef kwam klaar in mijn mond en Sander spoot zijn lul leeg over mijn kut en kont. Wauw, versuft viel ik in slaap. De volgende dag zat Sander beneden in zijn boxer om 10 min later met mij in de douche te stappen waar ik al snel zijn lul weer hard had. Nu lekker nuchter neuken met hem. Eerst in de douche en daarna op de bank lekker af gemaakt.

Nu ben ik toch wel om en wil ik meer veel meer. Deze week al twee keer met of Sander of Tim liggen neuken. Aankomende weekend komen Sander en Tim hier weer en is Stef vrij, dat word lekker veel sex voor mij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten