homepage

Mijn wens een dubbele penetratie.

Ik kan het nog voelen, die dubbele penetratie van vorige weekend. En lekker dat het was, niet te geloven gewoon. Ik was met mijn man alleen thuis en we hadden erg veel zin. We hadden het al een tijdje niet meer gedaan. Niet dat dit erg is, maar als je dan geil wordt, dan is het ook vaak meteen raak, zo heb ik uit ervaring geleerd. Dus we waren heftig aan het vrijen en deden dit gewoon in de huiskamer, we hadden een pornofilm aangezet en waren heerlijk met elkaar aan het spelen. Ik trok wat aan zijn lul en terwijl hij naast mij op de bank lag, was hij mijn kutje aan het vingeren.

Hij houdt er erg van als ik zo lig te kreunen terwijl hij mij aan het bewerken is, daar wordt hij zelf ook heel erg geil van. Op een gegeven moment lag hij achter mij en ik tilde mijn been op en voelde zijn dikke pik langs mijn klitje wrijven. Hij plaagde mij wat en ik wilde niets liever dan dat harde ding van hem in mij voelen, hij kan mij nou eenmaal zo erg lekker neuken. Ik voelde zijn dikke pik uiteindelijk in mij schuiven en ik wist dat ik nu heerlijk kon gaan genieten. De manier waarop hij mij neukte was zoals ik het graag wilde. Hij begon rustig, maar al snel ging hij mij keihard neuken. Ik ben er dol op om heel erg hard gepakt te worden, daar kan je mij wel voor wakker maken.

Ik wens al heel lang door twee pikken geneukt te worden, om een tweede man erbij te halen dat lijkt mij wel geil, maar dat ziet mijn man denk ik niet zitten. Dus, uiteindelijk ben ik gewoon aan het genieten van hem, als hij ineens even stopt en zegt dat ik op mijn knieën moet gaan zitten en mijn kont naar achteren moet duwen. Ook moesten mijn benen wat verder uit elkaar, tot hij het goed vond. Hij begon mij wederom af te palen, lekker diep in mijn kutje, ik voelde mij zo geil en genomen, ik ben echt zijn slet en was dat absoluut op dat moment. Heel erg diep ragde zijn leuter in mij en hij leunde ineens opzij en greep iets onder het kussen op de bank vandaan.

Het was een dildo. Ik wist even niet hoe of wat, maar toen ik het ding tegen mijn anus voelde drukken, wist ik hoe laat het was. Hij zou mij dubbel penetreren, iets waar ik dus al heel erg lang van droom. Ik was heel erg blij dat hij mijn wensen in zijn hoofd had op weten te slaan, want alleen op die manier kon hij dit weten, tenzij hij het ook een geil idee vond natuurlijk. Hij drukte het speeltje heel voorzichtig in mijn anus en ik werd van beide kanten opgevuld en voelde dat er haast geen ruimte overbleef en het speeltje en de pik van mijn man begonnen langs elkaar heen te wrijven. Ik genoot en ik hoopte dat hij het ook lekker vond, want dit was natuurlijk wel iets wat ik fijn zou vinden.

Ik had al veel filmpjes over dit onderwerp bekeken, stiekem als hij al naar bed was. Daar vingerde ik mijzelf dan heel lekker op klaar, maar nu gebeurde het dus gewoon echt bij mij. Niet met een andere man, maar met een dildo die mij aan het oprekken was en die daarnaast ook nog eens als een echte leuter aanvoelde, wat het natuurlijk allemaal een heel stuk echter voor mij maakte. Ik kreunde en steunde en wilde harder genomen worden, diep in mijn geile lichaam. De dildo ging hard in en uit mijn kont, zo ook de pik in en uit mijn kutje en ik kwam er zalig op klaar. Mijn man neukte harder door, ik werd echt bruut geneukt, ik ben toch zo gek op harde seks.

Hij naaide mij tot hij ook klaar ging komen en spoot mijn kutje helemaal vol. Ik zoog het zaad als het ware in mij op, wilde dat het nooit op zou houden, tot we allebei een beetje bij zinnen waren gekomen natuurlijk en ik merkte dat het behoorlijk uitputtend was geweest. Ik wilde niets liever dan dit nog meerdere keren met mijn man doen. Ik genoot nog even na, terwijl hij het speeltje schoon ging maken en ergens opborg, zodat de kinderen het niet konden vinden als ze weer thuis zouden komen van hun logeerpartij. Ik voelde mij echt een gebruikte slet, zijn sletje en ik voelde mij trots op mijn man, die dit voor mij over had.

Misschien gaan we er ooit nog een tweede kerel bij kunnen nemen, want dat zou ik helemaal geweldig vinden. Het is in ieder geval een fantasie die ik vaak heb en waar ik steeds over nadenk, nog steeds. Maar goed, sommige dingen kunnen niet uitkomen, maar het is wel heel fijn om te blijven hopen natuurlijk. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen, als hij ermee akkoord gaat, dan doen we het ook een keertje met een tweede vrouw erbij. Ja, als hij het voor mij wil doen, dan wil ik dat natuurlijk ook voor hem doen, dat heb ik voor mijn man wel over. Tot die tijd zal ik intens van ons spel genieten en kan ik het ook wel goed af met een dildo erbij hoor, dat is voor mij geen enkel probleem. Maar ja, de fantasie hé. Als het gaat gebeuren, dan maakt hij me echt gelukkig en zal ik dat verhaal hier zeker gaan delen!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten