Mijn vrouw

Mijn vrouw.

En zo naderde de bewuste avond. Gerard kwam om zes uur Paula afhalen. Paula had zich in een leuk jurkje gehuld, met een mooie push up bh, waardoor haar lekkere borsten goed zichtbaar waren. We hebben hier best wel eens over gefantaseerd, maar de werkelijkheid is best wel spannend. Maar goed, ik had Paula gezegd dat ze best geil mocht zijn, als ze maar met hem thuis kwam neuken . Dan had ik er ook nog wat aan.

Het is best een geile gedachte om je vrouw met een ander te zien. En zo vertrokken ze beiden in zijn auto. Achteraf hoorde ik van Paula dat ze erg geil was, en in de auto werden er al toespelingen gemaakt. Tijdens het feest hebben ze ook nog lekker geflirt, en tijdens de terugreis had Gerard direct zijn hand op Paula been gelegd. Thuis aangekomen vroeg ze of hij nog even mee wilde komen, om wat te drinken. Dit was natuurlijk geweldig. Ze kwamen met z’n tweeën naar binnen, en ik zag de geile blikken al. Paula kuste me op de mond en ging wat te drinken inschenken. Gerard en ik gingen op de bank zitten, en hij vertelde over het feest, en liet ook nog even weten dat Paula er wel prachtig uit zag. Toen Paula terug kwam, ging ze op mijn schoot zitten, en legde haar benen over de benen van Gerard, die zijn hand maar over haar been liet strelen. Zij deed haar benen iets uit elkaar, zodat hij beter in haar dijbeen kon kneden. Op mijn vraag of het lukte, schrok hij zich rot, maar ik stelde hem gerust, en zei dat hij door moest gaan.

Op dit teken had hij gewacht, en zei dat hij super geil was geworden en ging met zijn vingers richting het slipje. Die was inmiddels behoorlijk nat geworden. Ik trok de jurk iets omhoog, en het bovenstuk naar beneden. Zo was de lingerie mooi zichtbaar, en we werden er behoorlijk geil van. Paula en ik begonnen te zoenen, en Gerard vermaakte zich best met haar natte spleetje, die hij lekker begon te likken. Hierbij gaf Paula aan dat ze naar boven wilde, en dat we allemaal onze kleren uit moesten doen. Zo gezegd, zo gedaan, en we stonden snel naakt in de kamer en gingen naar boven. Paula liet zich op het bed zakken, en we gingen aan beide kanten van haar liggen om haar lekker te strelen, vingeren en afwisselend te zoenen. Ik gaf aan dat Gerard zijn lul wel lekker stijf was geworden, en pakte hem plagend beet. Die wil vast wel naar binnen, en ik begeleide zijn pik in de natte spleet van Paula. Dit was een geweldig gezicht. Wat waren we geil.

Die lichamen gingen super te keer, en Paula kwam helemaal klaar. Haar handen gingen over mijn pik, en die was ook helemaal nat. Wat verlangde ik om bij haar naar binnen te gaan, maar eerst moest Gerard klaar komen, om zijn warme zaad naar binnen te pompen. En dit gebeurde ook. Kreunend spoot hij zijn lading naar binnen. Toen Gerard zijn lul eruit haalde stroomde het zaad langs haar benen en billen. Snel likte ze zijn eikel schoon. En mijn vingers gingen snel haar grotje binnen om te voelen hoe warm en nat het was. Wat een geil gevoel, je eigen vrouw net geneukt door een ander en helemaal vol gespoten.

Nu moest mijn pik erin. Ik heb haar nog een keer helemaal klaar geneukt. Kreunend kwamen we klaar. Zij zoenend met Gerard, die lekker haar borsten masseerde. Daarna hebben we nog een half uur lekker met z’n drieën liggen zoenen en strelen. Toen zijn we maar gaan slapen, met de geile lichamen tegen elkaar aan.

De volgende ochtend hebben we eerst ontbeten, daarna weer naar de slaapkamer voor nog een lekkere geile beurt. Toen is Thijs weggegaan en hebben wij ons lekker gedoucht.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb