Sexcontactservice.nl

Mijn vrouw wil meer beleven.

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar weer eens ouderwets met de tent op vakantie gegaan, we hadden een mooie kleine camping gevonden in de Ardennen en dat leek ons wel wat. Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen op te zetten. Wij zijn Johan en Vicky, ik ben een man van 37 jaar en mijn vrouw is een goed uitziende slanke blondine van 33 jaar met stevige borsten. Helaas is ons seksleven niet echt spectaculair, gewoon vrouwtje onder mannetje boven en meer niet. Ik heb wel eens voorgesteld om een seksfilm te kopen, maar dat viel niet echt in goede aarde bij haar. Zij is dus een vrouw waar iedereen van zou denken dat ze er wel pap van lust, maar in de praktijk is ze nogal preuts.

Naast ons op de camping stond een man van een jaar vijftig, hij zag er eigenlijk uit als een zwerver. Hij had een vrij nieuwe tent en was daar alleen met zijn hond. De eerste dagen hadden we geen contact met deze man, alleen als we hem toevallig tegenkwamen dan zeiden we het gebruikelijke 'goedendag'. We wisten zelfs niet waar hij vandaan kwam, tot ik hem een keer zag rijden in een auto met een Nederlands kenteken. Op een avond toen wij net terugkwamen van een wandeling zat hij voor zijn tent en ik zei hem weer vriendelijk 'goedendag'. Mijn vrouw die al een paar keer tegen mij had gezegd dat zij hem een vreemde man vond zei ook goedendag. Even later kwam hij naar ons tent toe gelopen en vroeg vriendelijk of wij zin hadden in een biertje. Omdat wij toch geen andere plannen hadden zijn we toen bij zijn tent gaan zitten en al snel raakten we in gesprek over meer persoonlijke zaken. Mijn vrouw vroeg hem “waarom ga jij eigenlijk alleen op vakantie?” Hij moest even slikken en antwoordde dat hij een bedrijf had gehad en daarmee failliet was gegaan en zo was ook zijn huwelijk op de klippen gelopen. Om weer wat tot zichzelf te komen had hij een tent gekocht en was hij samen met zijn hond wat aan het rond trekken. De hond van Erik, zoals hij zichzelf voorstelde was een lief beestje die rustig in het gras lag.

Al pratende zaten we dus aardig door te drinken bij Erik, mijn vrouw ging helemaal op in zijn verhalen. Hij kwam verder niet zielig over maar bleef maar doorvertellen over de plannen die hij in zijn hoofd had zitten om het gewone leven weer op te pakken. Hij had een restaurant gehad en zijn werk altijd met heel veel plezier gedaan. Naarmate de avond vorderde kreeg ik wel het idee dat hij steeds meer oog kreeg voor mijn vrouw, wat ik overigens wel leuk vond, want wie zou niet leuk vinden als een andere man zijn vrouw aantrekkelijk vindt. Het gesprek tussen mijn Vicky en Erik werd ook steeds intiemer, maar het ging niet echt over seks. Ik raakte wel een beetje geïrriteerd omdat zij mij een beetje links lieten liggen, maar akkoord Erik had in de vakantie nog niet veel kunnen praten. “Jullie zijn zo gezellig aan het praten” zei ik, “zal ik de hond dan maar even uitlaten.” Dus zo gezegd zo gedaan, ik op pad met de hond die overigens heel goed luisterde. Ik was bijna bij de uitgang toen ik erachter kwam dat ik mijn pasje voor de camping was vergeten, dus kon ik weer terug. Op enkele meters van de tent hoorde ik Vicky heel erg hard lachen om een opmerking van Erik.

Ik was nu vlak bij de tent en hoorde mijn vrouw nog net zeggen “een pik van 21 cm en 8 cm in omtrek, kom op dat kan helemaal niet.” Erik antwoordde daarop “ik heb mijn ex er anders nooit over horen klagen. Kom laten we nog een biertje nemen.” Ik dacht nog, dat is niets voor mijn vrouw om mee te gaan in een dergelijk gesprek, maar dat zal wel door de drank komen, maar aan de andere kant was ik wel benieuwd hoe de avond verder zou verlopen. Ik liep naar hun toe en mijn vrouw zei verbaasd “zo dat doe je snel?” Ik lachte en zei “ja lekker stom, ik was het pasje vergeten, ik ben over een half uurtje wel weer terug.” Ik pakte het pasje uit onze tent en liet hun weer alleen achter. De hond had binnen twee minuten al zijn behoefte gedaan, ik was wel nieuwsgierig hoe het gesprek tussen mijn vrouw en Erik verliep, dus liep ik weer snel terug. Op enkele meters van de tent af zag ik Vicky en Erik nu dicht bij elkaar zitten. Ze hadden mij nog niet gezien. “Oh ja, dat is wel een grote!” hoorde ik mijn vrouw zeggen. “Johan kan zo terugkomen, stop hem alsjeblieft terug”. “Nee joh, je man komt pas over twintig minuten terug, nu wil ik ook iets van jou zien” reageerde Erik. Mijn vrouw was behoorlijk aangeschoten, tegen het dronken zijn aan, het verschil kon ik nooit zien. “Wat wil je dan zien” zei ze heel zachtjes. “Begin maar met je borsten, doe het topje maar naar beneden”. Ik had zoiets van, dat doet ze nooit en als ze het doet dan ga ik er gelijk op af. Maar ik deed helemaal niets toen mijn vrouw haar topje naar beneden deed.

Erik bewoog zijn handen voorzichtig naar mijn vrouw haar tepels, ik stond aan de grond genageld en voelde mijn lul groeien. De hond lag naast me op de grond en hield zich gelukkig rustig. Ik zag dat Erik op zijn knieën voor mijn vrouw ging zitten. Mijn vrouw zat nog steeds op stoel en ik hoorde haar zachtjes hijgen en hoorde haar fluisteren “dit moeten we niet doen.” Erik ging onverstoorbaar verder en begon zachtjes aan haar tepels te likken. Ik durfde ondertussen niet meer van mijn plaats te komen, maar had wel het idee dat Erik mij allang had gezien. Voorzichtig zag ik Erik met zijn hand onder het rokje van mijn vrouw gaan. Mijn vrouw stribbelde niet tegen, ze ging zelfs iets verzitten zodat Erik er nog beter bij kon. Met een hand zat hij bij de kut van mijn vrouw en met de andere hand probeerde hij zijn korte broek uit te krijgen, wat vrij snel lukte. Ik zag zijn lul in vol ornaat verschijnen, het was inderdaad een enorm grote lul. Erik keek Vicky aan en zei “gaan we neuken of wil je me pijpen, zeg het maar. Je man is pas over 10 minuten terug dus dat moet lukken.” Ik wil niet pijpen, dat vind ik vies” zei Vicky. Erik dacht niet langer na en drukte zijn lul tegen het nauwe kutje van mijn vrouw aan. Vicky kreunde en dat was het moment dat ik dacht, ik moet wat doen.

Ja, je raad het al ik begon me zelf af te rukken. Vicky werd enorm gepaald en genoot daar zo te zien behoorlijk van. “Oh, ja ga door, ik kom bijna, ik kom bijna, oh wat is dit lekker, toe ga door”kermde ze. Erik deed dat dus maar al te graag en beukte maar door. Op een bepaald moment zag ik hem eventjes inhouden en gelijk daarna zag ik hem een paar keer schokken. “Oh dat was lekker, ik ben klaar gekomen” zei Erik. Vicky was nu echt geil want ze smeekte hem bijna “oh, kun je nog even doorgaan?” Nou daar had Erik schijnbaar geen probleem mee, hij zei “oké, draai je maar even om dan gaan we verder.” Vicky draaide zich om en dacht dat ze nu op zijn hondjes in haar kut zou worden geneukt. Ik schrok er echt van toen ik zag dat hij zijn eikel tegen het kontgaatje van mijn vrouw plaatste. Ik had haar nog nooit anaal mogen nemen en hij duwde zijn lul nu zonder pardon met kracht in haar strakke kontje. Vicky wilde het uitschreeuwen, maar realiseerde zich natuurlijk dat ik elk moment terug kon komen. Erik pompte zo nog een paar minuten door en zei toen “ik kom weer”. Hij trok zijn lul uit haar kontje en wilde zijn zaad over haar heen spuiten. “Niet over mij heen spuiten hoor, dan ziet mijn man het” zei Vicky. Erik drukte snel zijn lul in de mond van Vicky en tot mijn grote verbazing pijpte zij Erik af en slikte ze de hele lading sperma door. Ik was zo geil geworden van dit alles en spoot mijn lading in de bosjes.

Ik wachtte nog een paar minuten voordat ik tevoorschijn kwam alsof ik net mijn rondje met de hand had gelopen. “En hebben jullie nog een beetje gezellig gekletst?” vroeg ik met een grote glimlach. Ik had besloten om niets te zeggen over wat ik had gezien en zolang zij er niet over begonnen dan vond ik dat prima.

De volgende morgen vertrokken wij heel vroeg van de camping. Mijn vrouw had die nacht gezegd dat ze naar een andere camping wilde, waar misschien wel wat meer was te beleven. Nog meer, dacht ik.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten