Mijn vrouw tot een slet gemaakt.

Mijn vrouw en ik zijn midden vijftig en van echte sex is al heel lang geen sprake meer. Wel wat zoenen, strelen, een beetje vingeren en borsten strelen, even snel aftrekken en dat is het dan wat mijn vrouw betreft. Soms wil ze nog wel eens een sexy jurkje of kleren aantrekken, maar ook dat wordt steeds minder. Een keer heb ik haar zo ver gekregen dat ze zonder slipje mee uitging, met een sexy jurkje en spannende nylons aan, maar ook daar kwam geen hete vrijpartij uit voort.

Alleen laatst gebeurde er iets waardoor ze als een blad aan een boom omgedraaid is. Ze had met een mannelijke ex-collega afgesproken om een keer uit eten te gaan en bij te kletsen. Terwijl ze zich omkleedde om weg te gaan zei ik tegen haar dat ze zich niet zo degelijk moest kleden maar gewoon wat leukers aan moest trekken. Een jurkje, nylons en dergelijke, en voor de grap zei ik erachter aan dat ze dan ook weer geen slip aan moest doen. Ze keek me aan en zei, “geil je daarop dan?” waarop ik alleen maar bevestigend kon antwoorden. Ze deed de andere kleren uit en trok inderdaad haar jurkje en nylons aan. Terwijl ze me aankeek deed ze langzaam haar slipje uit. Dit deed ze echter in haar tas met de mededeling dat ze het in het restaurant weer aan zou doen.

Na een kus, waarbij ik niet aan haar kutje mocht zitten, vertrok ze. Na anderhalf uur of zo, kreeg ik ineens een appje. Het was een foto van een onder de tafel genomen foto, waarop een paar open benen stonden met een naakt kutje. Ik begreep hieruit dat ze haar slipje niet aangedaan had. Ik kreeg natuurlijk een paal van jewelste. Ik appte haar terug dat ik het ontzettend geil vond en haar eigenlijk ter plaatste zou willen vingeren. Wat ik niet wist was dat ze op dat moment echter naar het toilet was gegaan, maar haar mobiel had laten liggen. Wat er toen gebeurde hoorde ik pas de dag later.

Ze vertelde me dat, toen ze terugkwam en mijn berichtje las, haar ex-collega haar lachend aankeek en zei dat hij haar ook een lekker ding vond en haar ook wel wilde vingeren en meer ook natuurlijk. Toen ze begon te kleuren trok hij de conclusie dat ze waarschijnlijk zonder slipje zat. Hij ging naast haar zitten en zei dat ze iets op moest staan. Terwijl ze dit deed trok hij haar jurk aan de achterkant iets op. Zij ging daarna weer op haar blote kont zitten, en daarna trok hij ook de voorkant van de jurk omhoog zodat ze met een bijna naakte kut in het restaurant zat. Ze werd er echter wel geil door en wachtte af wat hij verder ging doen. Hij begon haar langzaam te vingeren en stopte, toen ze de ober met het eten aan zagen komen. Hij hield haar wel tegen toen ze haar jurkje naar beneden wilde doen. Tijdens het eten ging hij regelmatig met zijn vinger langs haar natte kutje. Voor het eerst sinds lang werd ze ook zo geil als boter. Ze zei tegen hem dat hij met alleen maar vingeren niet meer wegkwam. Waarop hij antwoordde dat dat ook zijn bedoeling niet was en dat hij nog iets veel geilers in gedachten had.

Nadat ze uitgegeten waren zei hij dat hij nog een leuke kroeg kende, waar ze nog veel plezier zou beleven. Ze besloten ook om met de auto te gaan. Terwijl ze instapte deed ze uit zichzelf al haar jurk tot over de heupen, zodat hij tijdens het rijden vrij baan had. Hier maakte hij ook regelmatig gebruik van, zonder echter mijn vrouw een hoogtepunt te bezorgen. Toen ze bij de kroeg aankwamen parkeerde hij de wagen aan de achterzijde en deed de jurk van mijn vrouw helemaal uit. Toen ze hiertegen protesteerde vingerde hij haar naar haar eerste hoogtepunt toe waardoor haar verzet gebroken was. Als een geile hoer ging ze via de achterzijde de kroeg mee in. Binnen zaten vier mannen en de café-eigenaar. Ze begroetten de ex-collega van mijn vrouw. Ook stelden ze zich netjes voor aan mijn vrouw, waarbij ze haar kusten en ook meteen vingerden. Bij de derde man kwam ze weer hijgend klaar. Toen ze de twee laatste mannen begroet had sopte ze weer als een spons.

Ondertussen hadden de mannen wat drinken besteld en kreeg mijn vrouw een baileys. Ook werd er toen besloten dat mijn vrouw mooier was met een kaal kutje dan de bos die ze had staan. Terwijl ze op de bar gelegd werd, werd er door de café-eigenaar scheerspullen gehaald. Nadat mijn vrouw op de bar gelegd was werden haar benen gespreid. Een van de aanwezige mannen had ondertussen warm water en scheerspullen gehaald. Mijn vrouw protesteerde wel dat ze niet geschoren wilde worden. In haar achterhoofd wist ze ook dat ze geen plausibele verklaring meer tegenover mij had, als ik haar kaal kutje zag. Ik had haar namelijk nog met haar bosje zien vertrekken.

De man die haar met scheerschuim inzeepte trok zich hier echter niets van aan en twee anderen hielden haar benen uit elkaar, terwijl ze ook af en toe haar schaamlippen en liezen streelden. Ondertussen hadden de vierde man en de caféhouder zich ieder om een borst bekommerd. Ze streelden, knepen en rolden de tepels tussen hun vingers of zogen, beten of likten eraan. Omdat het steeds afwisselend was en voor elke borst verschillend, raakte ze steeds meer opgewonden en werd haar verzet, als er dat al echt was, steeds minder. Het stopte helemaal toen haar kutje ingezeept was en de eerste haren verdwenen. De man die aan het scheren was wisselde het scheren namelijk ook af met het stimuleren van de klit van mijn vrouw. Na een paar minuten slaakte hij een luide kreet en riep, “jongens, dit geile neukvlees gaat weer komen.” Deze vernederende roep en het verwennen van haar borsten maakte mijn vrouw zo geil dat ze spuitend en gillend klaarkwam.

Nadat ze wat bijgekomen was werd de scheerbeurt weer hervat, ondertussen zocht de hand van mijn vrouw naar de lul van de man die voor de bar stond. Toen ze deze gevonden had opende ze de ritssluiting. Voor het eerst sinds wij getrouwd waren had ze een andere lul dan die van mij in haar hand. Haar ogen zochten ondertussen naar haar ex-collega en toen ze die gevonden had nodigde ze hem uit om met haar te tongen. Tijdens deze geile tongzoen trok ze de vreemde man langzaam af, terwijl de mannen die haar benen vasthielden om de beurt haar klit streelden, of er op sloegen. Nadat ze geschoren was en de laatste zeepresten weg gewreven waren werd ze door de man die haar geschoren had naar haar volgende hoogtepunt gelikt.

Ze mocht even van dat orgasme bij komen en werd toen van de bar getild, hierbij werden haar borsten, billen en kut weer flink gestreeld en gepakt. Ze gingen gezamenlijk aan een tafeltje zitten en er werd weer voor iedereen een drankje ingeschonken. Terwijl ze allemaal aan hun drankje nipten kwam de vrouw van de eigenaar binnen. Ze keek even naar de zes nog geklede mannen en mijn, op nylons en schoenen na, naakte vrouw. Daarna vroeg ze aan niemand in het bijzonder, “zo, weer een vrouw zover gekregen dat ze zich als een slet gedraagt?” Waarop de ex-collega zei dat mijn vrouw al een slet was. Dit omdat ze zonder slip naar een andere man ging en zich in een restaurant gewoon liet vingeren, terwijl de obers en gasten aan en af liepen. Bij deze woorden kleurde mijn vrouw wel, maar ze liet ook toe dat de man die naast haar zat haar begon te tongzoenen en ondertussen weer vingerde.

De eigenaresse keek dit even aan en ging daarna de deur op slot doen, ook draaide ze het bordje open naar gesloten. Toen ze terugkwam greep ze mijn vrouw bij haar borsten en pakte de tepels stevig tussen haar vingers en kneep er flink in. Op hetzelfde moment zei ze dat als de mannen klaar met haar waren ze samen ook nog wat plezier zouden beleven. Op het moment dat de drankjes op waren zei de ex-collega van mijn vrouw, “kom op jongens, de tweede ronde. Ik denk dat ze nu ook wel lullen wil zien en voelen,” en onder luid gejuich werd dit voorstel aangenomen. De mannen ontdeden zich van hun kleren. Nu had mijn vrouw al niet veel verschillende lullen gezien in haar leven en meestal nog alleen in de sauna, dus in plaats van lullen in slappe toestand, zag ze er nu echter ineens zes die alle zes fier overeind stonden. Ze keek er even naar en schatte in dat er een iets kleiner, drie vergelijkbaar, een iets groter en een veel groter dan die van mij waren. Zeker van de grootste kon ze haar ogen haast niet vanaf houden.

De caféhouder, van wie die grote lul was, zag haar kijken en zei met een geile grijns, “zoiets heb je nog nooit gezien en gehad hè meisje?” Mijn vrouw knikte dat dat inderdaad zo was, waarop de man zei dat ze hem vanavond en vannacht in al haar drie de gaatjes zou krijgen. Hij zag aan haar reactie dat ze schrok en trok direct de conclusie dat ze op sexgebied nog niet veel meegemaakt had. Met een brede grijns zei hij dan ook tegen de anderen, “volgens mij hebben we hier nog twee maagdelijke gaten.” De andere mannen keken naar mijn vrouw en vroegen of dat klopte. Zij bevestigde dit met de opmerking dat ze wel ooit gepijpt had, maar zeker niet geslikt en anaal nog nooit genomen was. Hierop antwoordde haar ex-collega dat dat na vannacht dus anders zou zijn en dat er na het pijpen gewoon geslikt werd, er mocht niets verspild worden. Mijn vrouw was ondertussen zo geil dat ze zei dat ze volledig ten dienste van de mannen stond en dat al haar gaatjes gevuld mochten, nee, moesten worden en zeker meer dan een keer. Dit leverde een luid gejuich op van de mannen.

Toen kwam er echter een probleem om de hoek kijken, want alle aanwezigen wilden mijn vrouw anaal ontmaagden en anders de eerste zijn die zijn sperma doorgeslikt zag worden. Na wat woordenwisselingen greep de eigenaresse in en die bepaalde dat de ex-collega die dat lekkere geile mokkel meegenomen had, als eerste mocht en ook mocht kiezen tussen anaal of pijpen. Hij koos natuurlijk voor de anale ontmaagding. Voor de overige vijf had ze een ander plannetje. Ze moesten allemaal op een stoel gaan zitten en dan zou mijn vrouw ze elk drie minuten berijden. Degene die mijn vrouw klaar zou laten komen mocht haar als eerste sperma laten slikken, kwam de man eerder klaar dan was hij af. De volgorde werd door loting bepaald. Terwijl er nummertjes op een papier geschreven werd door de collega van mijn vrouw, was de eigenaresse zich over het kutje van mijn vrouw aan het ontfermen. Ze likte en vingerde het en stopte er op een gegeven moment vier vingers in. Door dit geile gevoel, en de eerste keer dat ze sex had met een vrouw, kwam mijn vrouw weer klaar. De eigenaresse trok haar vingers terug en liet mijn vrouw deze schoonlikken. Dit deed ze zonder een tegenwoord te geven, terwijl ze dit voor deze avond altijd smerig had gevonden en nooit had gedaan. Haar grenzen schoven steeds meer op en ze werd steeds geiler en sletteriger.

Ondertussen was de volgorde van de mannen bekend. Degene met het kleinste pikkie mocht eerst, dan een van mijn lengte en dan de cafébaas. Dan de andere twee. Mijn vrouw ging naar de eerste toe, ging met haar kut boven zijn lul staan en zakte langzaam naar zijn pik toe. Toen haar schaamlippen de kop raakten stopte ze even en zei, “laat de tijd maar lopen.” De arme man was echter al zo geil van wat er zich allemaal al afgespeeld had, dat toen mijn vrouw haar tieten in zijn gezicht duwde en met haar ene hand zijn ballen vastpakte en razendsnel over zijn lul zakte en weer omhoogkwam, hij het al niet meer had. Na nog een paar keer op en neer te zijn gegaan, en zijn ballen gestreeld en gekneed te hebben, kwam hij met een kreet klaar. De andere vier juichten en zagen een concurrent voor de eerste spermadonatie afvallen.

Mijn vrouw had zich al om nummer twee bekommerd. Met een geile blik in haar ogen keek ze hem aan, pakte zijn hand en bracht die naar haar natte spleet en liet hem er een paar volle vingers sperma uithalen. Deze bracht ze naar haar mond en nu begon ze langzaam het sperma van zijn vingers te likken. Ook zakte ze weer langzaam naar zijn eikel toe. Toen haar schaamlippen deze raakte knikte ze weer dat de tijd moest gaan lopen. Maar in plaats van dat ze nu razendsnel zakte ging ze heel langzaam naar beneden, ondertussen nog steeds zijn vingers likkend. De man begon steeds sneller te hijgen en probeerde zijn orgasme op te houden. Na hem zo’n twee minuten geplaagd te hebben begon mijn vrouw het tempo op te voeren, waarbij haar kut af en toe haast de lul liet ontsnappen, maar op het laatste moment steeds weer omsloot. Ook begon ze geile woorden en zinnen tegen de man te roepen zoals, “spuit deze zaadslet vol. Vul mijn geile kut met je sappen. Stoot die lul van je in mijn hoerenkut.” Een paar seconden voordat de tijd voorbij was kwam hij klaar, terwijl mijn vrouw ook haast klaargekomen was.

Nadat ze bijgekomen was, en wat gedronken had, ging ze naar de café-eigenaar toe. Ze streelde zijn ballen, kuste hem op zijn mond en keek hem geil in zijn ogen. Ze stond weer op, met nog steeds zijn lul in haar handen en zei toen tot de rest, “als hij me klaar maakt binnen twee minuten dan mag hij als tweede mij in mijn kontje neuken en daarna klaarkomen in mijn mond. De andere mannen waren het daar niet mee eens, terwijl ook de vrouw van de eigenaar bedenkelijk keek. Na even de protesten aangehoord te hebben zei mijn vrouw dat ze natuurlijk ook konden stoppen en dat ze dan naar huis zou gaan. Dit vonden alle mannen een heel slecht idee dus stemden ze er mee in. De eigenaresse echter had nog wel een voorwaarde. Als het haar man zou lukken, mocht zij daarna met een voorbinddildo mijn vrouw nemen. Die was ondertussen zo geil dat ze overal mee instemde.

Mijn vrouw maakte zich op om de grootste pik van allemaal tot zich te nemen. Ook had ze zich voorgenomen dat hij haar klaar zou laten komen. Ze verlangde er niets liever naar dan die heerlijke pik als eerste in al haar drie de gaten te hebben gehad. Ook vond ze het ontzettend geil om te proeven hoe het was om eerst een pik in je kont te hebben gehad en daarna in je mond. Zeker omdat er dan van alles aanzat.

Had ze zich bij de andere twee met het gezicht naar de mannen toe gezet, nu ging ze met de rug naar hem toe zitten. Ook ging ze iets voorover zitten zodat hij een uitnodigend kontgaatje zag. Terwijl haar kut de eikel voelde, voelde ze ook meteen dat ze veel meer gevuld werd dan ooit tevoren. Ze ging nu in een regelmatig tempo op en neer terwijl haar handen afwisselend steun zochten en zijn ballen en haar klit stimuleerde. De andere aanwezigen kregen in de gaten dat ze zich naar een hoogtepunt aan het werken was en dat het de bedoeling was dat wat ze voorgesteld had uit zou komen. Ze werkte steeds harder, voelde hoe de lul haar kut oprekte, hoe hij af en toe haar klit beroerde en ineens haar g-spot raakte. Haar partner van dat moment begreep dat ze niet veel meer nodig had om te komen en begon te roepen, “kom op geile slet, neuk deze lul. Laat die hoerekut mijn sperma drinken en daarna gaat hij in dat smalle neukgat waar ik tegenaan kijk, om daarna zich in die slettebek leeg te spuiten en schoon gelikt te worden.” Dit was voor mijn vrouw de druppel en schokkend kwam ze weer klaar.

Na even uitgerust te zijn ontfermde ze zich over de twee over gebleven mannen, die nu geen kans meer hadden op een prijs en nu zo snel mogelijk voor de eerste keer hun zaakje in mijn vrouw wilden deponeren om daarna nog allemaal geile spelletjes te gaan spelen. Na even een time out genomen te hebben om op adem te komen, werd mijn vrouw op haar buik op de tafel gelegd om haar anale ontmaagding te ondergaan. Om haar kontgaatje gereed te maken voor de lul van haar ex-collega schoof een van de twee overgebleven mannen onder haar kut en begon haar te beffen. Afwisselend zoog hij haar klit diep naar binnen of beet er hard of zachtjes op. Ook wisselde hij dit af door twee of drie vingers in haar kut te stoppen. Door deze stimulatie ging ze steeds meer sappen produceren en toen hij op een gegeven moment haar g-spot raakte begon ze spuitend klaar te komen. Het merendeel van de sappen ving hij in zijn mond op en spuwde het enkele tellen later over haar poepgaatje uit. Door dit nog verder met tong en vingers haar darmen in te brengen maakte hij ze neukklaar.

Haar ex-collega vond dat het op een gegeven moment lang genoeg geduurd had en duwde de man aan de kant en zette zijn eikel tegen het maagdelijke kontje van mijn vrouw en begon te drukken. Helaas was mijn vrouw te veel gespannen en duwde net zo hard terug. Een van de andere mannen dook nu naar beneden en begon te beffen en de klit van mijn vrouw te bewerken, zonder dat het eigenlijk zichtbaar effect had. De eigenaresse keek het nog even aan en begon de borsten en tepels van mijn vrouw te strelen en te masseren. Ze rolde de tepels tussen haar vingers en kuste mijn vrouw af en toe in haar nek. Toen de ex-collega weer begon te duwen, trok ze ineens keihard aan de tepels, mijn vrouw slaakte een gil van pijn. Daarna weer een toen de lul van haar ex-collega ineens naar binnen schoot omdat ze de tegendruk opgegeven had. Hij zat er dan ook meteen tot zijn ballen in. Na eerst langzaam neukbewegingen te zijn gaan maken voerde hij het tempo steeds meer op. Elke keer als hij helemaal in haar darmen zat sloegen zijn ballen tegen de kont van mijn vrouw. Dat gaf een hard petsend geil geluid. Nadat hij in het begin de heupen van mijn vrouw vasthad, verplaatste hij zijn handen daarna naar haar tietjes. Doordat hij zich al de hele avond opgegeild had nam hij deze hardhandig onder handen, afwisselend trekkend en knijpend aan de tepels. Het tempo waarin hij haar neukte werd steeds hoger opgevoerd. Hierdoor bewoog mijn vrouw zo wild dat de man die haar aan het beffen was zijn mond niet meer op haar kut kon houden. Daarom besloot hij maar om haar te gaan vingeren. Eerst met twee, daarna met drie, en op het laatst had hij vier vingers in haar kut.

Net toen hij bedacht dat er misschien ook wel vijf in zouden kunnen kwam de ex-collega met een brul klaar. Dit was voor de eigenaar het teken dat hij aan de beurt was. Hij duwde beide mannen weg van mijn vrouw en ramde met een ferme stoot zijn pik tot de ballen in de kont van mijn vrouw. En hoewel haar kontgaatje nog openstond en behoorlijk gesmeerd was, slaakte ze toch een kreet van pijn. Deze ging echter al snel over in geil gekreun, omdat hij en een hoog tempo van neuken aanhield, en met een hand haar kut, klit een g-spot bewerkte en ondertussen haar vertelde dat ze een geile hoer, een zaadslet en een stuk neukvlees was. Terwijl hij mijn vrouw naar een hoogtepunt neukte en vingerde hield hij wel in de gaten dat hij zelf zorgde dat hij niet klaarkwam. Hij wist namelijk heel goed dat anders een van de anderen zijn sperma wel in de pijpbek van mijn vrouw zou spuiten. Nadat mijn vrouw voor de tweede keer klaargekomen was op zijn vingers, trok hij zijn lul uit de reet van mijn vrouw en ging naar haar mond toe. Een van de andere mannen stootte direct zijn lul in de zeiknatte kut van mijn vrouw en begon haar met lange halen te neuken, ondertussen haar bij haar tieten in bedwang houdend.

Ondertussen ramde de eigenaar, die nergens rekening mee hield en mijn vrouw als een goedkope hoer behandelde, zijn pik in haar mond. De eigenaresse keek van dichtbij toe hoe de lul van haar man in de mond van mijn vrouw verdween. Ze begon toen mijn vrouw te adviseren hoe te zuigen, te likken en de pik diep in haar mond te nemen. Haar tong achter de eikel te gebruiken op de eikel en in het pisgaatje te krullen. De lul uit haar mond te laten glippen, langs de schacht naar beneden te likken, zijn ballen in haar mond nemen. Kortom, ze kreeg pijples.

Nadat ze zo de man al een paar keer haast een hoogtepunt had bezorgd, maar hij elke keer net stopte, vond hij het mooi geweest. Hij nam haar hoofd vast en zei tegen de man die haar aan het neuken was, “zorg ervoor dat we alle drie tegelijk klaarkomen.” Het duurde nog geen minuut of mijn vrouw kwam klaar en kreeg ook meteen een groot aantal flinke stralen sperma in haar keel gespoten. Ook haar kut werd weer gevuld. Terwijl de eigenaar zijn lul uit de mond van mijn vrouw trok zei hij, “mooi doorslikken en niet knoeien.” Toen tilde hij haar op en gaf haar een geile tongzoen. Maar rust kreeg ze echter niet. Ze werd opgetild en omgedraaid en op haar rug op een van de mannen gelegd, die al weer op tafel was gaan liggen. Zijn lul verdween in haar kut en terwijl die er inging kwam de tweede man op haar liggen en duwde zijn lul bij de andere, zodat ze door twee lullen gevuld was. Ze begon van geiligheid te roepen dat ze geneukt moest worden en dat ze de zaadslet van de mannen was en dat ze bij borsten en billen gepakt wilde worden en getongzoend. Toen ze stiller werd hoorde je alleen het geluid van drie neukende lichamen en het geile gehijg van mensen die niets anders waren dan parende dieren, die alleen op hun eigen genot uit zijn.

Op het moment dat de mannen klaarkwamen stonden de twee volgende alweer klaar. Ook nu werd ze gesandwiched. Alleen verdwenen de lullen nu in haar kont en kut. Terwijl de man die in haar kut zat met zijn mond en tong haar borsten bewerkte, afwisselend zacht en hard lief en gemeen, bewerkte de man die haar kont aan het bewerken was haar klit. Het duurde even, maar toen hadden de mannen hetzelfde ritme te pakken en voelde ze hoe de lullen in en uit haar gingen en slechts door een beetje geil vlees gescheiden langs elkaar schuurden. Dit bracht haar weer naar een geil hoogtepunt, waardoor ze meer en meer de slet werd die ze nooit geweest was. Terwijl de mannen ook sperma doneerden in de gaatjes van mijn vrouw hadden de anderen besloten dat ze ook wel in alle drie de gaten genomen kon worden. Terwijl ze al twee groepjes van drie vormden rolden de twee mannen van mijn vrouw af en dwongen haar om hun pikken schoon te maken. Dit werd met een vermoeide, maar wel geile blik, door mijn vrouw met plezier gedaan. Terwijl de mannen mijn vermoeide vrouw in positie zette om nu door de eerste drie gebruikt te worden greep de eigenaresse in.

Ze zei dat het mooi geweest was en dat er misschien nog wel een andere keer zou komen. De mannen moesten opruimen en mijn vrouw zou zich mogen gaan douchen en opknappen. Nadat de eigenaresse een eind had gemaakt aan het gebruiken van mijn vrouw door de mannen, en deze opdracht had gegeven om het café op te ruimen, nam ze mijn vrouw mee naar het privé-gedeelte van het café. Hier aangekomen zag mijn vrouw dat de woonkamer gedempt sfeervol verlicht was. Ze gingen deze echter voorbij en kwamen langs een spaarzaam verlichte kamer, waarvan de deur iets openstond. Deze deur werd echter door de eigenaresse dicht gemaakt, terwijl ze zei, “misschien kom je hier ook nog wel een keer terecht.” Dit maakte mijn vrouw wel heel nieuwsgierig maar meer zei de vrouw ook niet. Daarna kwamen ze bij de slaapkamer die eveneens sfeervol verlicht was. Ook waren er langs de wanden en aan het plafond spiegels aangebracht. De vrouw zei tegen mijn met grote ogen rondkijkende vrouw, “sex in heel veel facetten is onze hobby, en we willen zoveel mogelijk genieten en zien als we aan het vrijen zijn. Maar schat, doe nu je nylons en schoenen uit, dan zal ik de douche vast aanzetten.

Vanuit de badkamer riep ze naar mijn vrouw, “gooi die nylons maar hier in de prullenbak. Ik heb wel wat nieuwe voor je.” Mijn vrouw ging naar de badkamer waar een prachtige grote inloopdouche was die al heerlijk op temperatuur was. Terwijl ze onder de douche ging en rondkeek naar doucheschuim hoorde ze dat de eigenaresse zich ook uitkleedde. Terwijl ze zich om wilde draaien hoorde ze een strenge stem zeggen, “kijk voor je.” Hier schrok ze wel van, omdat de vrouw de hele avond lief, zorgzaam en aardig was geweest. Maar door het heerlijke water, dat over haar toch wel vermoeide lijf stroomde, ontspande ze weer en dacht ze weer aan de geile avond. Langzaam gingen haar handen over haar borsten en naar haar gladgeschoren kutje, wat ze ook een bijzondere ervaring vond.

“Niet met jezelf spelen,” werd haar toegesnauwd, “dat doe ik dadelijk wel.” Geschrokken trok mijn vrouw haar handen van haar lijf. Even daarna voelde ze dat de eigenaresse ook de douche in kwam. Terwijl ze dacht, door de snauwende stem, dat ze stevig ingezeept zou worden, gebeurde dat heel zacht en liefdevol. Haar hals en nek, haar borsten, buik, rug, armen en billen, langzaam naar haar bovenbenen en onderbenen. Heel rustig, geen plekje overslaand, gleed het washandje met heerlijk ruikende zeep over haar lichaam. Terwijl ze door deze aanrakingen in een roes kwam voelde ze zich weer opgewonden raken en ze probeerde zich met haar lichaam tegen de vrouw aan te drukken. “O meisje,” hoorde ze de vrouw zeggen, “je begint weer geil te worden.” Hierop knikte mijn vrouw ja. Waarop de vrouw vroeg, “ooit sex met een stevige vrouw gehad?” Mijn vrouw schudde ontkennend. “Dan gaat dat nu gebeuren, zoals ik al in het begin van de avond beloofde.” Geil kreunde mijn vrouw, “ja.”

Het woord was nog niet uit haar mond ontsnapt of ze voelde hoe een hand tussen haar benen greep. Twee vingers verdwenen hard in haar toch weer natte kut, terwijl de duim in haar kont verdween. De twee vingers in haar nu alweer soppende kut gingen op zoek naar haar g-spot, terwijl een derde vinger haar klit aan het bewerken ging. De andere hand van de vrouw ging naar de keel van mijn vrouw en dwong haar gezicht naar het gezicht van de eigenaresse. Hierop volgde een hete tongzoen. Regelmatig kneep de vrouw de keel van mijn vrouw dicht. Hierdoor raakte mijn vrouw af en toe in een trance waardoor de vingers in haar kut haar nog meer opwonden en haar nog meer in extase brachten. Net op het moment dat mijn vrouw klaar dreigde te komen werden alle handelingen abrupt afgebroken. Daar voor in de plaats sloegen de handen hard op haar borsten en billen, terwijl er ook een paar slagen op haar kut volgde. Mijn vrouw gilde het uit van pijn en nog meer van teleurstelling. Veel tijd kreeg ze echter niet, met een flinke ruk aan haar heupen werd ze naar achter getrokken en meteen voorovergebogen. Ze moest haar handen tegen de muur zetten om haar evenwicht te bewaren. Ruw werden haar benen uit elkaar getrokken en met een ferme stoot verdween er een grote voorbinddildo in haar zeiknatte kut. Na een paar stoten begon mijn vrouw alweer naar een hoogtepunt te komen.

“Waag het niet om klaar te komen, vuile slet,” beet de eigenaresse haar toe, terwijl ze hard in de tepels van mijn vrouw kneep. Door de pijn zakte het aankomend hoogtepunt iets weg, maar door de aldoor keihard neukende kunstlul kwam het weer net zo snel terug. Terwijl het orgasme zich weer in razend tempo op ging bouwen, kneep de eigenaresse de keel van mijn vrouw nu helemaal dicht. Dit zorgde ervoor dat ze daverend klaarkwam. De vrouw liet ook direct haar keel los en uitgeput zakte mijn vrouw, nog naschokkend van het klaarkomen, in elkaar en van de kunstlul af. Veel tijd om uit te rusten kreeg ze echter niet. “Schoonmaken kut,” snauwde de vrouw terwijl ze de kunstlul voor mijn vrouw hield. Uitgeput begon ze die grote lul schoon te likken. Terwijl ze hier nog mee bezig was deed de vrouw hem af en gaf ze hem aan mijn vrouw. Ondertussen spoelde ze mijn vrouw en zichzelf schoon en zette toen de douche af. Ze haalde een handdoek en droogde toen mijn vrouw zacht af en daarna zichzelf.

Mijn vrouw was wat bijgekomen en keek de vrouw toen eens goed aan. Het was een dikke vrouw, met overal vetkwabben en grote hangborsten, ook haar billen hingen al. Ze had echter wel een kaal kutje en ook onder haar oksels waren geen haren te zien. Het was geen slons. Terwijl ze mijn vrouw optilde gaf ze haar een van haar tieten en zei, “verwennen die handel. Nu ben jij aan de beurt om mij te verwennen.” Terwijl mijn vrouw de tiet begonnen te likken en te zuigen begon ze de andere tiet met haar handen te verwennen. Dit kon de vrouw goed waarderen. In de slaapkamer aangekomen werd mijn vrouw op bed gelegd en de vrouw kwam naast haar liggen. “Doorgaan,” klonk het nu weer snauwerig, “en daarna mijn kut, slet.” Mijn vrouw begon weer aan de tieten te zuigen en te strelen en af en toe beet ze erin. Toen klonk het ineens, “rimmen!” Nu wist mijn vrouw niet wat dat was, dus klonk het, “mijn kontlikken kut.”

Snel ging mijn vrouw naar beneden en begon de reet van de vrouw te bewerken, echter niet naar de zin van de vrouw. “Ook die tong in mijn gaatje hoer,” klonk het weer. Voor de tweede keer die avond proefde mijn vrouw de smaak van een kont. Na een tijdje de kont en het kontgaatje verwend te hebben werd ze aan haar haren naar boven getrokken. “Lik me klaar spermahoer.” En ijverig viel mijn vrouw aan op de vette kut. Snel vond ze de klit van de vrouw en tijdens het likken kreeg ze ook nog een vinger in de kut van de vrouw. Snel daarna propte ze er nog twee bij, die ijverig op zoek gingen naar de g-spot. Toen ze deze gevonden had duurde het niet lang of de vrouw kwam schokkend klaar. Meteen riep ze tegen mijn vrouw, “drink mijn sappen kutwijf,” wat mijn vrouw ijverig deed en ook weer, door alles wat er gebeurde, klaarkwam. Na even uitgerust te hebben zei de vrouw, “kom we spoelen ons maar weer even af.” Lachend gingen ze samen weer onder de douche waar ze nog even geil aan het zoenen gingen.

Nadat ze onder de douche uit waren en zich weer afgedroogd hadden, haalde de vrouw nog wat andere nylons voor mijn vrouw. Deze waren sexier dan die ze eerst had, maar ze pasten helemaal bij hoe mijn vrouw nu was. Ook kreeg ze van de vrouw een paar pumps met hogere hakken. Wat haar er nog hoeriger uit liet zien. Toen ze zo beneden kwam begonnen de mannen weer te roepen, dat ze wel weer wilden. De eigenaresse zei echter dat het afgelopen was. Ze gaf de ex-collega van mijn vrouw opdracht om haar jurkje uit de auto te halen en de rest moest door de voordeur vertrekken. Dit deden ze ook allemaal, maar wel na eerst mijn vrouw nog een geile tongkus gegeven te hebben en haar even bij haar kutje gepakt te hebben. Nadat haar ex-collega met haar jurkje teruggekomen was en ze dit aangetrokken had nam ze afscheid van de eigenaar, die ze ook nog even bij zijn lul pakte en zei dat ze die nog wel een keer wilde hebben, en daarna van zijn vrouw. Hierbij was de tongzoen intenser en het afscheid geiler. Ook fluisterde ze de eigenaresse in het oor dat ze graag een keer de speciale kamer wilde zien. De vrouw zei dat dat zeker zou gebeuren en dat ze daarom zo dominant in de douche was geweest, om te peilen hoe mijn vrouw daartegenover stond. Met een geile lach namen ze afscheid van elkaar.

Toen mijn vrouw bij haar ex-collega in de wagen stapte deed ze haar jurk weer over haar heupen. Ze zei, “ik ga hoe ik gekomen ben, alleen ben ik wel heel veel veranderd. Ik wil dat je me klaar vingert als we terugrijden.” Hij deed met plezier wat hem opgedragen was. Thuis aangekomen namen ze afscheid van elkaar en zeiden lachend dat ze toch nog een keer bij moesten kletsen.

Toen mijn vrouw binnen kwam maakte ze me wakker, en toen ik zei dat het wel laat was zei ze, “lul niet, ik vertel morgen wel het verhaal.” Toen trok ze het dekbed van me af en zei, “doe die broek uit.” Verbaasd keek ik haar aan, maar ze snauwde, “nu die broek uit lul. Ik ga je een pijpbeurt geven die je nog nooit gehad hebt.” Stomverbaasd heb ik razendsnel mijn broek uitgedaan. Ik heb inderdaad een geweldige pijpbeurt gekregen en tot mijn groot plezier slikte ze ook nog alles door en maakte ze mijn paal heerlijk schoon.

De dag erop vertelde ze me het hele verhaal. Ze vertelde ook dat ze wel vaker een bezoekje bij die kroeg af wilde leggen. En misschien zou ik wel ooit mee mogen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten