Mijn vrouw smeekt om zwart zaad!

Ik probeerde al lang om mijn vrouw een keer te laten neuken door een grote zwarte pik terwijl ik toekijk. Ze had eerder met andere mannen geneukt in mijn aanwezigheid, maar ze had het nog nooit met een zwarte man gedaan en ik was gewoon geobsedeerd om een keer te zien hoe haar geschoren poesje uitgerekt en vol gespoten zou worden door een enorme zwarte pik.

Een paar maanden geleden was ik aan het rond kijken op een dating site tussen alle profielen en toen kwam ik een profiel tegen wat me echt enthousiast maakte. Het was een profiel van een zwarte kerel die een paar dagen in onze stad werkte en op zoek was naar een stel waarmee hij in zijn hotelkamer een gezellige avond wilde beleven. Ik antwoordde en hij reageerde onmiddellijk. We wisselden onze telefoonnummers uit en na het gesprek met hem voelde ik dat er een goede kans was dat ik eindelijk mijn fantasie vervuld zou zien worden. Ik wist wel dat ik mijn vrouw eerst nog zover moest zien te krijgen.

Ik vertelde haar over de man die ik had gevonden en stelde voor dat we hem op een neutrale plek zouden ontmoeten om te kijken of er een klik was. Als je er dan alsnog vanaf wilt zien, dan bedanken we hem en gaan we gewoon weer naar huis, had ik tegen haar gezegd. Ze wist het die avond nog steeds niet, maar besloot toch om te gaan douchen en zich klaar te maken voor het geval ze besliste dat we hem zouden ontmoeten. Ik belde hem terug en we kozen een café uit voor de eerste ontmoeting. Terwijl ze zich klaarmaakte, sprak ik er met haar over hoe geil het zou zijn en ik wist dat ze behoorlijk opgewonden raakte. Ze stemde er uiteindelijk toch in toe om hem te ontmoeten! We gingen naar het café, maar hij was er niet, gelukkig kwam hij een ​​paar minuten later toch opdagen. We gingen aan een tafeltje zitten en zaten een uur lang met elkaar te praten. We leken allemaal heel tevreden over elkaar te zijn. De man die ik “Mike” zal noemen was ongeveer 1.95 lang en ik stelde me al voor hoe het zou zijn om hem bovenop mijn vrouw te zien, die slechts 1.86 lang is. Uiteindelijk spraken we af om met hem mee naar zijn hotel te gaan.

We kwamen op zijn hotelkamer en Mike en ik praatte wat met elkaar, terwijl mijn vrouw naar de badkamer ging om zichzelf wat op te knappen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem in te lichten over haar voorkeuren en de dingen die ze niet fijn vind tijdens de seks. Na ongeveer 10 minuten kwam ze weer terug. Ze droeg een sexy nachthemd die nauwelijks haar borsten bedekten, maar hij was net lang genoeg om haar sexy kont en ongelooflijke kut te verbergen. Mike zei: “Zo! Je ziet er goed uit.” Ze glimlachte en zei ”dank je.” Ik zag dat ze zich erg op haar gemak voelde in zijn aanwezigheid en ik wist direct dat ik iets zou gaan zien wat ik niet snel zou vergeten. Ik zat op een stoel bij het raam en Mike was op het bed gaan zitten, die aan de andere kant van de kamer stond. Hij klopte op het bed en zei haar dat zij bij hem moest komen, wat ze deed. Hij begon over haar rug en schouders te wrijven, waarvan ze altijd erg veel geniet. Zijn hand sloeg hij al snel over haar schouder heen en hij begon zacht over haar tieten te wrijven. Hij schoof het bandje van haar nachthemd van haar schouder en ontblootte haar borsten. Ik had hem verteld dat ze ervan hield als er aan haar tepels werd gezogen en hij verspilde geen tijd om een ​​van haar tepels in zijn mond te krijgen. Ze begon te draaien met haar hoofd en ademde zwaar toen hij aan haar tieten begon te likken en te zuigen. Ik wist zeker dat ze nu kletsnat was, dat werd bevestigd toen hij een hand op haar been legde en langzaam omhoog gleed tussen haar benen en onder haar nachthemd. Hij had haar tieten en kut nu mooi bloot gelegd en ik voelde mijn lul hard worden toen ik hem zag zuigen aan haar tieten en hij een vinger in haar kut duwde. Ze kreunde en zuchtte van zijn inspanningen.

Hij ging voor haar staan ​​en spreidde haar benen, terwijl hij zijn mond naar haar glinsterende kale kut liet zakken. Hij begon haar kut te likken en haar te vingeren en toen ze haar hoofd draaide om even naar mij te kijken, herkende ik gelijk die geile blik. Ze was nu al waanzinnig geil en ze barstte gelijk in een orgasme los. Toen hij opnieuw zijn gezicht in haar kut begroef, werd dit snel gevolgd door nog twee orgasmes. Hij gaf haar een paar minuten om bij te komen en trok toen zijn boxershort uit. Ze draaide zich naar hem toe en ging voor hem zitten. Al snel had ze zijn zwarte pik in haar hand. Ze streelde zijn pik en ballen en liet toen haar mond zakken en nam zijn snel groeiende pik in haar mond. Ze had haar rug naar me gericht, zodat ik haar niet kon zien pijpen, maar ik kon aan zijn gezicht zien dat hij van haar talenten genoot. Na een paar minuten gingen ze op het bed liggen en hij zorgde ervoor dat ik kon zien hoe goed mijn vrouw aan zijn pik aan het zuigen was. Ze geeft altijd een prima pijpbeurt, maar ik had haar nog nooit met zoveel passie zien pijpen. Ze wilde hem duidelijk zo groot en stijf mogelijk krijgen. Ze had al snel zijn zwarte pik goed stijf en nat van haar slijm. Hij was ongeveer 25 cm lang en vrij dik. Ik kon niet wachten om te zien hoe ze zou reageren met die lul diep in haar kut, het zou zeker anders aanvoelen dan zoals ze gewend was, met mijn 17 cm lange lul. Hij trok haar van zijn pik af en ze begon hem te kussen. Ik begon mezelf nu langzaam af te trekken, terwijl ik toekeek hoe mijn mooie vrouw haar kutje over zijn grote harde pik liet zakken. Omdat ze allebei genoten van het gevoel dat hij bij haar binnenging, liet ze haar mond naar de zijne zakken en kusten ze hartstochtelijk. Toen hij er eenmaal helemaal in zat, begon ze op en neer te bewegen.

Haar gekreun werd luider en schreeuwend bewoog ze snel over zijn harde paal heen. Ze kwam bovenop hem weer tot een spetterend orgasme en toen manoeuvreerde hij haar op haar handen en voeten zodat hij haar in doggy style kon nemen. Op deze manier was ze nog nooit klaar gekomen, maar het leek erop dat dit nu snel zou gaan gebeuren. Ik weet zeker dat ze een hoogtepunt bereikt zou hebben, maar hij merkte dat waarschijnlijk ook want vlak voordat ze weer klaar ging komen stopte hij. Hij deed dit verschillende keren en liet haar toen op haar rug gaan liggen. Hij klom over haar heen en schoof zijn lul weer bij haar naar binnen. Het was echt geil om te zien hoe zijn grote lichaam boven op haar lag. Ze lagen zo een tijdje intens te neuken met elkaar totdat hij zijn lul weer uit haar kutje trok en tegen haar clitoris begon te slaan met zijn van sappen glimmende lul. Hij zei dat ze klaar moest komen en ik kon de controle die hij over haar had niet geloven, toen ze hem gehoorzaamde. Het was geweldig om te zien dat mijn vrouw op commando van deze zwarte man terstond weer klaar kwam. Dit was meer dan ik aankon en terwijl ze onder hem explodeerde, explodeerde ik over mijn buik heen! Dit was veruit het meest intense orgasme dat ze ooit had gekregen.

Toen haar orgasme weer iets was afgezakt, spreidde hij haar benen wijd uit elkaar. Ik heb toen niet verstaan wat hij in haar oor fluisterde, maar later vertelde ze me dat hij haar had gevraagd waar ze zijn sperma wilde. Toen ze hem vertelde dat hij het in haar kut moest spuiten, vertelde hij haar dat ze erom moest smeken. Ze begon hem te smeken dat hij haar kut op moest vullen met zijn sperma. Hij begon met de volle lengte van zijn enorme lul in en uit haar te stoten en ik kon zien hoe hij haar schaamlippen helemaal mee naar binnen duwde en dan weer helemaal mee naar buiten trok. Ik dacht even dat hij haar uit zou scheuren toen hij plotseling zijn onderlichaam hard tegen haar kut aandrukte en zijn zaad diep in haar kut begon te lozen. Ze vertelde me later dat ze had gevoeld hoe hij acht krachtige stralen sperma in haar kut spoot. Hij liet zich na zijn ontlading bovenop haar vallen. Ze lagen daar nog even en kusten en praatten wat met elkaar, terwijl hun lichamen zich langzaam herstelde van deze hevige neukpartij.

Onderweg naar huis waren we het erover eens dat het een geweldige ervaring was en we zouden het zeker nog een keer doen. Hij komt volgende maand weer naar onze stad en deze keer wil ik dat ze alleen naar hem toe gaat en de nacht met hem doorbrengt. Ik kan niet wachten om haar kutje te dan de volgende dag te zien als ze mij dan alles vertelt over hun ongetwijfeld heerlijke neuknacht.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb