Mijn vrouw Simone (ingezonden verhaal)

Mijn vrouw Simone (ingezonden verhaal)

Afgelopen weekend was er in een dorpje naast ons een 90’s party. Mijn vrouw Simone (26) had met een collega afgesproken om daar naar toe te gaan en ik bleef thuis bij onze kids.

Simoon en haar collega kennen elkaar goed en praten samen open over hun sexleven. Haar collega heeft sinds 2 maanden een scharreltje met wie ze geregeld seks heeft. Ik heb hem nog nooit ontmoet maar Simoon wel 1 keer en vertelde me dat ze met z’n 3’en een goed gesprek hadden gehad over seks.

Ik vind het namelijk erg geil als mijn vrouw met andere mannen zit te geilen zolang ze maar eerlijk en open zijn en niet stiekem iets met haar willen doen zonder dat ik er iets vanaf weet. Daar heeft Simoon ook een hekel aan. Simoon en haar collega zijn beide bi en praten daar ook open over. Na de eerste ontmoeting tussen Simoon en “het scharreltje” heeft ze al duidelijk gemaakt dat wij een open relatie hebben en van seks houden.

Tijdens de 90’s avond had ik haar van tevoren gezegd dat als ze kon neuken het gewoon moest doen, zolang het maar niet stiekem gebeurde. Ik bleef haar de hele avond app’jes sturen aangezien ik thuis zat en aan het fantaseren was. Meestal kreeg ik korte berichtjes terug waarop ik niet kon fantaseren en wachtte tot ze thuis kwam. Rond 01:00 app’te ze me dat ze wat geils had gedaan maar zich ervoor schaamde en het me zou vertellen zodra ze thuis was. Een beetje jaloers maar toch vol gedachten wachtte ik af.

Toen ze thuis kwam zag ik aan haar ogen dat ze geil was en vroeg haar wat ze had gedaan. Ze zei: Ik stond aan de bar wat te bestellen en wou terug lopen. Toen ze langs het toilet liep pakte hij haar vast en trok haar naar binnen een “schijthokkie” op. Ze waren de hele avond al aan het geilen geweest en hij vroeg of ze echt met een ander mocht neuken. Simoon zei tegen hem dat ik het alleen maar geil vond. Hij zei dat hij al langer aan het fantaseren was om haar te neuken en zei dat ze hem moest pijpen.

Zonder moeite pijpte ze hem en iedere keer als de muziek stopte wachtte ze even anders zouden de andere “pissers” hun kunnen horen. Het was voor mijn vrouw de eerste keer dat ze seks zou gaan hebben met een ander ondanks ik er niet bij was. De keren daarvoor met 2 andere jongens heb ik toegekeken of meegedaan.

Hij vroeg of hij haar gewoon even snel mocht neuken. Simoon vertelde me dat ze zich als een sletje voelde maar dat zo geil vond dat ze toestemde en haar broek liet zakken. Ze leunde voorover tegen de deur en hij stopte zijn pik in haar kutje terwijl haar tieten uit haar BH hingen. Al met al duurde het nog geen 5 minuten zei ze maar het avontuur vond ze zo spannend.

Eenmaal terug in het café zei ze tegen haar collega wat ze gedaan had en of ze het erg vond. Dat vond ze niet maar ze wilde de volgend keer wel meedoen.

Ik kan niet wachten tot het zover is en geloof maar dat ik ook meedoe!

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten