Mijn vrouw neukt met vreemden.

Dit is geen fantasie maar een relaas over hetgeen ik al heel vaak samen met mijn vrouw heb meegemaakt, natuurlijk niet elke dag maar het gebeurt toch wel regelmatig.

Ik ben nu 45 jaar en al tien jaar samen met mijn vrouw, zij is een paar jaar jonger en ziet er nog steeds lekker uit. Ik weet al lang dat zij een beetje exhibitionistisch is aangelegd en werkelijk kan genieten van seks met twee, drie of meerdere mannen. Zij weet dat ik ervan hou en er ook naar verlang dat ze haar lichaam aan andere mannen laat zien en dat ze met hen neukt. Het is dan ook een normale zaak, dat als we samen op stap gaan ze altijd een korte rok aan heeft en nooit een slipje draagt.

Als we dan op een terras of in een café wat gaan drinken en er een man tegenover haar zit, weet ze dat ze steeds met haar benen lichtjes gespreid moet gaan zitten. Dat geeft de man tegenover haar dan een mooie inkijk onder haar rokje, want ook zij houdt ervan zich te tonen aan vreemde mannen. Ze doet het dan wel zo, dat de mannen die tegenover haar zitten haar heerlijk geschoren kutje kunnen zien, maar wel op een zodanige manier dat het voor hen lijkt alsof ze het niet opzettelijk doet.

Meestal zie je dat die vreemde mannen wel heel belangstellend kijken, over het algemeen trachten ze zo onopvallend mogelijk te gluren, maar steeds gaat die blik terug onder haar rokje. Het gebeurt bijna nooit dat ze niet geïnteresseerd zijn en niet kijken. Als de man die tegenover haar zit me bevalt dan vraag ik haar, haar benen ietsjes verder te spreiden zodat hij begrijpt dat het niet meer per ongeluk is, ik zie dan haar benen verder uit elkaar gaan terwijl wij rustig verder blijven praten.

Laatst zaten we in een café, het was er niet druk maar wel gezellig, zoals gewoonlijk had ze haar benen lichtjes gespreid en droeg ze geen slipje, zoals ik het graag heb. Tegenover ons zat een leuke man. Op gegeven moment keek hij onze kant op. Ik zag aan zijn reactie dat hij haar kutje onder het rokje zag. In eerste instantie keek hij haar even aan maar aangezien mijn vrouw niet reageerde zag ik dat hij weer een andere kant op keek. Blijkbaar kon hij het toch niet laten om zo af en toe weer even onder haar rokje te gluren, want hij draaide zijn hoofd met regelmaat richting ons tafeltje. Zij had dat natuurlijk ook gezien en ze wist donders goed dat hij recht tussen haar benen, naar haar naakte kutje zat te kijken. De opwinding kwam langzaam door haar lichaam opzetten en ze voelde hoe haar kutje langzaam vochtig werd. Ze voelde als het ware zijn ogen tussen haar benen en dat zei ze dan ook tegen mij. Ik zei haar dat ze haar benen nog een beetje meer moest spreiden, zodat de man begreep dat het niet per ongeluk gebeurde.

Voorzichtig deed ze haar benen nog wat verder uit elkaar waardoor er wat meer licht viel op haar ongeschoren kutje en ze keek hem even recht in de ogen. De man had nu alleen nog maar aandacht voor onze tafel en niemand anders in het café had in de gaten wat er zich tussen mijn vrouw en die man afspeelde. Ze sloot haar benen even en opende ze daarna een stuk wijder. Nu moest hij zeker weten dat mijn vrouw wel door had dat hij onder haar rokje gluurde. Heel even leek het of hij wat wilde zeggen, hij keek haar aan, maar er kwam geen woord uit zijn mond.

Ik zei tegen haar dat ze maar even naar het toilet moest gaan en ze begreep gelijk waarom. Ze stond gelijk op, gaf me een kus, keek de man aan en liep naar achter, richting de toiletten. Een paar tellen later zag ik hem ook opstaan en naar de toiletten lopen en ik begreep gelijk wat zijn bedoeling was. Hij zag ze voor de spiegel staan toen hij langs het damestoilet liep en snel ging hij daar ook naar binnen. De man ging achter haar staan en ze voelde gelijk zijn stijve lul door de kleding heen tegen haar billen aan drukken. Ze reageerde niet want ze was al zo geil dat ze toch wel alles toe zou laten. Hij begon haar borsten te betasten en ze liet hem zijn gang gaan, ook toen zijn hand over haar dijen streelde in de richting van haar kutje. Hij streelde haar intiemste plekje en ze voelde zijn vingers in haar natte kutje verdwijnen. Ze keek in de spiegel en glimlachte naar hem, zijn vingers drongen dieper in haar kutje en hij kuste haar in de nek.

Toen trok hij haar mee het toilet in en duwde haar zachtjes tegen de muur aan. Ze opende zijn broek en trok die samen met zijn onderbroek naar beneden. Zijn lul sprong tevoorschijn en die was al behoorlijk stijf. Ze glimlachte nog steeds, bukte en nam toen zijn dikke pik in haar mondje en begon aan een fantastische pijpbeurt. Ze likte zijn eikel, zijn stam en zijn ballen met haar heerlijke, beweeglijke tongetje en hapte dan weer zijn pik helemaal in haar warme mondje om er heerlijk op te zuigen. Zijn lul groeide in haar mond tot maximaal formaat. Maar ze voelde dat hij bijna klaar ging komen en ze stopte met pijpen. Ze kwam weer omhoog en gaf hem een heerlijke, natte en lange tongzoen. Er was nog geen woord gezegd maar, die vreemde man die ze totaal niet kende liet zijn hand weer onder haar rok gaan en hij vingerde nu haar natte kutje en masseerde tegelijk haar heerlijke borsten. Met haar hand pakte ze zijn stijve lul vast en ze begon hem af te trekken, ze was nu heet en geil en ze wilde dat hij haar zou nemen. Hij draaide haar om en ze steunde met haar handen op het toilet terwijl ze zijn stijve harde pik langzaam voelde binnendringen in haar natte kutje. Hij neukte haar hard en diep en het duurde niet lang of ze voelde zijn sperma in haar kutje spuiten. Hij trok zich langzaam terug. Mijn vrouw fatsoeneerde haar kleding en zei: “Dank je wel” voor ze weer het toilet verliet.

Toen ze weer bij me aan tafel kwam zitten hoefde ik haar niets te vragen, ik zag zo aan haar dat ze nog na zat te genieten. Ze kuste me en vertelde me wat er zich op het toilet had afgespeeld. Ik weet dat ze in haar binnenste een echte slet is, maar daarom zijn we ook samen en daarom hou ik van haar. Even later zag ik de man ook terug komen van het toilet, meestal is zo’n man dan ook snel vertrokken. Als het heel geil en goed is geweest, dan is mijn vrouw nog bloedheet en soms als het haar echt is bevallen en de man niet gelijk vertrekt, dan nodig ik hem uit om bij ons te komen zitten om nog iets te drinken. Als het dan klikt dan vragen we of hij met ons mee naar huis wil gaan en dan neuken we mijn vrouw samen.

Later toen we weer in de auto zaten liet ze me aan haar kutje voelen, ik voelde hoe zijn sperma nog uit haar kutje droop. Ik ben toen snel naar huis gereden waar we nog een hete avond hebben gehad.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
net69vr

Maak jouw eigen website met JouwWeb