Mijn vrouw neuken voor promotie.

Ik heb er lang over nagedacht of ik het volgende verhaal wel met iedereen wilde delen, maar het was zo fantastisch en ik hoop dat wij op deze manier weer een leuke jongeman gaan ontmoeten. Want hoe mooi en fijn het ook was, het is jammer genoeg ten einde gekomen na vele ontmoetingen met heel veel genot voor mijn vrouw, de jongeman en mij.

Het begon allemaal ruim een jaar geleden, mijn vrouw was in die periode werkzaam als bedrijfsleidster bij een groot fastfoodconcern waarvan ik de naam maar even achterwege zal laten. Als bedrijfsleidster was ze over het algemeen aanwezig tot sluitingstijd om de kas op te maken en de boel af te sluiten. Soms liet ze dat ook wel eens over aan een medewerker die al jaren werkzaam was binnen het bedrijf, maar dat is eigenlijk niet zo belangrijk. Het gaat hier namelijk over die ene avond dat het allemaal begon.

Het was iets voorbij middernacht toen mijn vrouw van haar werk thuis kwam, ze had er weer een lange dag opzitten en zoals gebruikelijk nam ze eerst een glas wijn. Ik vroeg haar hoe het op haar werk was geweest en zij vertelde mij dat het weer erg druk was geweest en dat ze behoorlijk moe was. Daar baalde ik behoorlijk van want ik was in een behoorlijk geile bui en had nog wel even zin in wat ontspanning, maar goed als zij moe was dan moest het nog maar een dagje wachten. Nadat ze haar wijntje op had gingen we dan ook naar bed en zoals gewoonlijk sloeg ik een arm om haar heen. Wij slapen altijd naakt en toen ik zo met mijn handen over haar borsten gleed voelde ik mijn pik groeien, normaal want ik was echt goed geil. Langzaam liet ik dan ook mijn hand verder afzakken, richting haar kut, maar ze trok gelijk mijn hand weg, zei dat ze echt moe was en draaide zich op haar zij. Nu lag ze met haar kont naar mij toe en ik besloot nog een poging te wagen. Ik streelde haar nu over haar rug, want ik weet dat ze daar erg van geniet en weer ging mijn hand langzaam naar beneden. Ze genoot zo van de strelingen over haar rug dat ze te laat was om mijn hand weer weg te trekken en zo voelde ik haar kut die wel erg nat was. Ik duwde mijn vinger zachtjes tussen haar schaamlippen en hoorde haar kreunen, maar ik verbaasde me nog steeds over de natheid van en in haar kut. Ik duwde nu twee vingers bij haar naar binnen en trok ze er gelijk weer uit en deed het licht aan. Ik haalde mijn vingers boven het dekbed uit en toen ik naar mijn vingers keek zag ik duidelijk dat er sperma aan mijn vingers zat en dat was absoluut niet van mij afkomstig.

Mijn vrouw had direct al door dat ze betrapt was, want ze ging gelijk rechtop in het bed zitten en begon te huilen. “Sorry, schat, sorry, het gebeurde voordat ik er erg in had, sorry, ik zal het echt nooit meer doen” waren haar eerste woorden. Ik was op dat moment woedend en in staat om haar zo naakt de deur uit te gooien “wat, wat, zal je nooit meer doen” reageerde ik op haar gesnotter. “Nou, neuken met Joey, het was echt de eerste en laatste keer, ik beloof het echt!” Ik dacht dat ik het in Keulen hoorde donderen, ze had zich door een zekere Joey laten neuken. “Wie is Joey, vertel, wie is die vent” bulderde ik. Ze vertelde dat Joey een jongen van 21 jaar was die in de zaak werkte en dat ze zich door hem op het kantoortje boven de zaak had laten neuken. Vreemd genoeg werd ik geil van haar bekentenis en ik wilde dan ook dat ze mij alles vertelde. Ze vertelde dan ook dat ze Joey naar haar kantoortje had geroepen om met hem over zijn gedrag tegenover de vrouwelijk klanten te praten. Joey was nogal vrij in zijn opmerkingen en een paar meisjes hadden daar over geklaagd. Toen ze hem daarmee had geconfronteerd en hem had gezegd dat hij zich voortaan een beetje in moest houden had hij gezegd dat hij dat zou proberen. Joey had haar verteld dat hij van sommige meiden en vrouwen ontzettend geil kon worden door er alleen maar naar te kijken en dat hij dan vrijwel direct met een stijve lul in zijn broek stond. Toen mijn vrouw hem had gevraagd bij wat voor type vrouwen hij dat probleem had, was zijn antwoord geweest dat hij daar vooral last van had bij vrouwen met mooie, stevige borsten. Nu heeft mijn vrouw toevallig ook mooie stevige borsten en toen ze hem had gevraagd of hij daar ook last van had op het moment dat hij met haar zat te praten, had hij daar bevestigend op geantwoord. Ze vertelde mij dat het gesprek haar behoorlijk had opgewonden en voordat ze er erg in had, had ze tegen hem gezegd dat ze dat dan wel eens wilde zien.

Joey was daarop gaan staan en had zo recht voor haar ogen zijn broek laten zakken, ze keek toen tegen een flinke stijve en ook nog eens grootte jongenslul aan van een knul van 21 jaar. Ze vertelde verder dat zijn eikel glom van het voorvocht en dat ze gelijk haar kut nat voelde worden. Ze had hem gezegd dat hij naar haar toe moest komen en met zijn broek op zijn knieën was hij naar haar toe geschuifeld. Ze zei dat ze het echt niet kon helpen, maar ze moest even aan die lul zuigen, ze moest hem proeven en dat had ze dus ook gedaan. Van het een kwam het ander en voordat ze er erg in had lag ze op de grond zonder haar slipje en Joey lag bovenop haar met zijn pik diep in haar kut te pompen. “Hij neukte me echt geweldig lekker en ik ben zeker wel vier keer klaar gekomen voordat hij mijn kut vol spoot” snikte ze nog even door. Terwijl ze mij dit vertelde had ik ondertussen mijn vingers weer in haar kut geduwd en was ik haar met drie vingers in haar met het sperma van Joey gevulde kut diep aan het vingeren, mijn vingers duwden gewoon het zaad uit haar kut. Al het zaad wat er uit kwam smeerde ik uit over haar schaamlippen en uit mijn lul voelde ik de druppels geil op mijn been druppelen, ik was waanzinnig geil geworden van haar bekentenis.

Wat er die nacht met mij gebeurd is weet ik nog steeds niet precies, wat ik wel weet is dat ik toen met mijn hoofd onder het dekbed tussen haar benen dook en haar met zaad besmeurde en gevulde kut begon te likken. Met de minuut werd ik geiler en ik bleef maar voor me zien hoed die knul mijn vrouw had liggen neuken en dat hij zijn ballen in haar had geleegd. Ik had haar kut al flink schoon gelikt toen ik weer met mijn hoofd boven het dekbed kwam en haar begon te kussen, ze moet het zaad van Joey geproefd hebben want het zat zeker nog op mijn lippen. Al kussend schoof mijn lul zonder problemen haar doorweekte kut in en begon ik haar te neuken. Ik neukte haar en zei allerlei dingen tegen haar, zoals, ik wil dat je jezelf vaker door hem laat neuken en denk maar aan zijn lul die je kutje vol gaat spuiten. Er was niets meer te bekennen van een vrouw die moe was, nee ik zag en hoorde alleen nog maar een vrouw die ontzettend geil was. Ze begon zelfs te kreunen en opmerkingen te plaatsen zoals, ja, Joey, neuk me maar, neuk me lekker klaar, spuit mijn geile kut maar vol met je heerlijke lul. We kwamen op hetzelfde moment klaar en ik spoot mijn zaad diep in haar kut, bij het beetje zaad wat er nog in zat van Joey, want ik had het meeste er al uit gelikt en uit gestoten met mijn lul. Vrijwel direct daarna zijn we in slaap gevallen.

Die ochtend toen we samen aan het ontbijt zaten begon ik over de afgelopen nacht. Ik zei tegen mijn vrouw, die zich nog steeds schuldig voelde, dat ik het meende wat ik haar had gezegd. “Ja, ik wil dat je vaker met die Joey neukt, maar dan wel bij ons thuis waar ik bij ben” zei ik tegen haar. Ze keek me aan alsof ik gek was geworden en vroeg toen “hoe zou ik dat moeten regelen, moet ik soms tegen hem zeggen, Joey ga je even mee naar huis dan moet je me even neuken en mijn man kijkt dan hoe je het doet?” Daar had ze een punt natuurlijk, ik dacht even na en zei toen “je zegt maar tegen hem dat die langs moet komen omdat je met hem over promotie wilt praten en dat je dat liever niet op de zaak wil doen.” “Goed, ik zal het proberen en kijken hoe die reageert, maar ik beloof niets”zei mijn vrouw. Ik moest naar mijn werk en de hele dag bleef het maar door mijn hoofd spoken, ik geilde mezelf gewoon op aan de gedachte dat ik mijn vrouw geneukt zou zien worden door een jonge knul.

Iets voor zes uur was ik die dag weer thuis en ik was nog geen twee minuten binnen toen de telefoon ging, het was mijn vrouw. “Hallo lieverd” begon ze en ze ging door “ik heb het er met Joey over gehad en hij komt vanavond met mij mee naar huis om even over zijn promotie te praten, maar hoe wil je het verder dan aanpakken?” Ja, dat wist ik zelf op dat moment ook nog niet, maar er zou me wel iets te binnen schieten, ik zei dan ook tegen haar “dat komt wel goed, ik zie jullie straks wel verschijnen.” Gelukkig had mijn vrouw een andere medewerker opdracht gegeven om die avond de kas op te maken en de boel af te sluiten, dus was het iets na tien uur toen haar auto voor de deur stopte. Een paar tellen later kwam ze binnen gelopen, gevolgd door een jonge knul die zich voorstelde als Joey. “Zo, dus jij bent Joey” zei ik tegen hem en gaf hem een hand. Joey was zeker een kop groter dan ik, een behoorlijk uit de kluiten gewassen knul dus. Ik vroeg hem wat hij wilde drinken en hij had wel zin in een biertje, ik liep fluitend naar de keuken en pakte een wijntje en twee biertjes, want ik lustte zelf ook wel een biertje. In de kamer gezeten werd er niet veel gezegd, er hing een bepaalde spanning in de lucht, wat vreemd was, want Joey wist van niets.

Het bleef stil voor zeker een kleine tien minuten toen Joey opeens de stilte verbrak “we zouden het toch hebben over mijn promotie” zei hij tegen mijn vrouw. Mijn vrouw keek me even vragend aan en zei tegen Joey “ja Joey, daar moeten we het inderdaad even over hebben.” “Laat mij maar” viel ik haar in de rede en Joey keek mij verbaasd aan. Ik ging er even goed voor zitten, keek hem aan en zei “luister kerel, ik weet dat je mijn vrouw hebt geneukt en daar heb ik geen probleem mee en als jij promotie wilt hebben dan krijg je die ook, op voorwaarde dat je mijn vrouw nu hier voor mijn ogen gaat neuken.” Joey pakte heel kalm zijn flesje bier van de tafel, nam een flinke slok, keek ons beide aan en zei toen “daar heb ik geen probleem mee.” Hij zette zijn flesje weer terug op tafel, ging gelijk brutaal naast mijn vrouw op de bank zitten en pakte haar borsten vast. Joey liet er geen gras over groeien en ging dus gelijk tot actie over. Voordat mijn vrouw zich realiseerde wat er gebeurde had hij haar blouse al open en was hij haar aan het kussen. Ik pakte mijn biertje van de tafel en ging er maar eens rustig voor zitten.

Joey was nu druk bezig haar borsten te masseren en zijn tong gleed langs haar nek langzaam naar beneden, bij haar borsten aangekomen begon hij met zijn tong cirkeltjes rond haar tepels te draaien. De borsten van mijn vrouw zijn bijzonder gevoelig en als je dan ook nog eens haar tepels bewerkt dan maak je haar echt goed geil. Het gevolg was dan ook duidelijk zichtbaar, haar hand zocht zich een weg naar zijn kruis en ze begon hem door zijn broek heen in zijn kruis te betasten. Joey besloot haar een handje te helpen door zijn broek open te maken en die een stuk naar beneden te schuiven. Toen zag ik wat mijn vrouw bedoelde met de grootte van zijn lul, die knul was niet alleen een kop groter dan ik, maar zijn lul was zeker vijf centimeter langer en een stuk dikker dan die van mij. Mijn vrouw pakte zijn lul beet en begon er zachtjes aan te trekken terwijl Joey haar blouse al uit had getrokken en nu bezig was om haar rokje uit te trekken, wat hem al snel lukte. Joey stond even op en trok nu al zijn kleren uit en keek met een geile blik in zijn ogen naar mijn vrouw die alleen nog in haar slipje op de bank zat.

Hij plofte weer naast haar neer en liet zijn hand in haar slipje verdwijnen, ik kon door haar slipje heen zien dat hij nu met zijn vingers in de kut van mijn vrouw zat te wroeten. Ik kreeg het warm van het hele gebeuren en moest mijn lul nu echt wat meer ruimte geven. Ik trok mijn broek naar beneden en met het biertje in mijn ene hand en mijn lul in de andere keek ik verder naar dit geile schouwspel. Joey werkte nu langzaam het slipje van mijn vrouw naar beneden en trok die al snel ook uit, daar zat mijn vrouw, naakt naast een jonge naakte knul. Joey begon haar nu intens te kussen en duwde haar naar achteren op de bank, ze lag daar wachtend op die flinke lul van Joey die elk moment haar kut zou gaan vullen. Hij ging op haar liggen en begon op haar te rijden met zijn lul tussen haar benen, mijn vrouw spreidde haar benen gewillig en ik zag hoe zijn lul centimeter voor centimeter in haar kut verdween. Mijn vrouw kreunde en hijgde, ze pakte hem bij zijn billen en duwde hem als het ware nog dieper in haar kut, ze was nu echt goed geil. Mijn lul klapte bijna uit elkaar toen Joey opeens als een wilde op haar in begon te stoten, hij pompte zijn lul hard en diep in haar geile kut en zij genoot met volle teugen.

“Ja Joey, ja, neuk me, je doet het weer zo lekker, kom neuk me klaar” kreunde ze. Nou Joey was daar druk mee bezig en hij wilde niet anders dan haar geile kut neuken en vol spuiten en ik mocht het allemaal zien gebeuren. Haar nagels klauwde in zijn rug toen ze haar eerste orgasme kreeg en dat spoorde Joey aan om nog harder te stoten, ik hoorde haar kut gewoon soppen ondanks dat ik op ongeveer twee meter afstand zat te kijken. Joey begon zwaarder te hijgen en ik begreep dat het niet lang meer zou gaan duren of hij zou de kut van mijn vrouw vol gaan spuiten met zijn heerlijke zaad, want ik kon immers de smaak van zijn zaad. Wat ik al aan zag komen gebeurde ook, Joey kreunde en steunde en zei tegen mijn vrouw dat hij haar kut vol ging spuiten en toen kwam hij ook echt hard in haar kut klaar. Bij iedere stoot die hij nu deed moest er gewoon een lading zaad in haar kut spuiten, dat dacht ik in ieder geval en het was zo geil. Joey had zich compleet leeg gespoten en alles zat nu diep in haar geile kut en ik, ik wilde het zien, ik wilde het proeven. Toen Joey van haar af ging zei ik tegen mijn vrouw dat ze moest blijven liggen en ik liep op haar af.

Ik trok mijn broek nu ook uit en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Mijn mond plaatste ik gelijk op haar zaad lekkende kut en ik likte haar eerst voorzichtig maar al snel steeds wilder schoon. Ik genoot weer van de smaak van het vele zaad dat Joey er net in had gespoten en van de smaak van haar kutsappen. Gelukkig hebben we een lederen bank want er was zoveel vocht van haar en het zaad van Joey op de bank terecht gekomen dat ze gewoon met haar kont in een plasje lag. Ik likte haar zeker vijf minuten aan een stuk door, waardoor zij ook nog een paar keer schokkend klaar kwam. Toen kon ik het ook niet meer houden en ging ik bovenop haar liggen, weer gleed mijn lul door het zaad van Joey heen in haar drijfnatte kut en weer was het puur genot voor mij. Ik neukte haar al snel weer naar een hoogtepunt en toen barstte ik loos, ik spoot als tweede haar kut vol en kreeg het orgasme van mijn leven. Toen ik mijn lul even daarna uit haar kut trok keek Joey met grote ogen naar de kut van mijn vrouw. Ze lag daar met haar benen wijd, afgeneukt en haar kut zag wit van het zaad. Ik vroeg aan Joey of hij het misschien ook even wilde proeven, maar daar bedankte hij voor.

Joey kreeg zijn promotie en een paar weken later heeft hij haar ook schoon gelikt, waarop hij weer promotie kreeg. Zo hebben we een paar maanden lang regelmatig mijn vrouw geneukt en haar kut keer op keer vol gespoten en schoon gelikt. Helaas kwamen er problemen tussen mijn vrouw en het hoofdkantoor dus zien we Joey niet meer. We hopen om ooit nog eens een knul tegen te komen die hetzelfde wil doen met ons. Want wat was het geil.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten