Mijn vrouw, mijn zaad.

Mijn vrouw heeft in de dertig jaar dat ik met haar getrouwd ben al met een paar van mijn vrienden en een aantal vreemden liggen neuken. Ja, ze wist precies waar ze aan begon toen wij trouwden. Ik heb altijd een hoge seksdrive gehad en toen we elkaar nog maar net kenden, vertelde ik haar dan ook eerlijk dat ik niet monogaam kon zijn en ook wel eens met andere vrouwen zou willen neuken. Ik verwachtte dat ze hier echt een probleem van zou maken, maar ze keek me rustig aan, glimlachte en zei, dat als ik met andere vrouwen neukte, dat zij dat dan natuurlijk ook mocht doen met andere mannen. Gelukkiger kon ze me niet maken met die reactie. Natuurlijk was ik ontzettend verliefd op haar en ik wilde haar niet kwijt raken, maar toen ze zei dat ze ook met andere mannen wilde neuken, wist ik dat ik de beste vrouw van de wereld had getroffen.

Ik had nog nooit in mijn leven de pik van een andere man aangeraakt, tot op die bewuste dag. We waren eigenlijk nog maar net getrouwd toen ik van mijn werk thuis kwam en zag hoe een van mijn vrienden, eigenlijk was en is hij nog steeds mijn beste vriend, mijn vrouw neukte. Ze waren al een tijdje in doggy style aan het neuken en hij stond op het punt om klaar te komen, toen hij opeens van positie wilde veranderen naar de missionaris positie voordat hij in haar klaar zou komen. Ze lag op haar rug en verraste me opeens door te zeggen: Lieverd, ik denk dat je zijn pik maar in mijn kut moet stoppen. Ik wist in eerste instantie niet hoe ik op die vraag moest reageren. Dus zonder na te denken heb ik zijn pik in mijn hand genomen. Het was de eerste keer dat ik naast mijn eigen pik een andere pik in mijn handen hield. Hij was nog steeds nat van haar kutsappen, maar het was ook heel vreemd, het gevoel van een vreemde pik in mijn hand. Zijn pik was een beetje langer dan die van mij, ik sloeg mijn hand vlakbij zijn ballen om zijn pik heen en nog steeds waren er enkele centimeters pik die uit mijn hand staken. Ik kneep zacht in zijn pik en ik genoot van het harde sponsige gevoel. Hij ging wat meer in de richting van mijn vrouw en ik leidde zijn pik recht in haar natte kutje. Hij neukte haar nog een minuut of twee en kwam toen diep in haar geile kutje klaar. Hij bleef nog een tijdje op haar liggen, alsof hij zijn zaad diep in haar kutje wilde houden, hoewel ik duidelijk kon zien dat er een beetje zaad naar buiten kwam en langs haar billen liep. Ik vermoedde dat hij net als ik, een enorme fetish heeft, alsof je een vrouw zwanger maakt en ik denk dan ook dat hij fantaseerde over het bezwangeren van mijn vrouw. Natuurlijk was dat onmogelijk omdat ze de pil slikt.

Al snel ging hij van haar af, toen was het mijn beurt. Maar eerst wilde ik haar romige kut schoon likken. De smaak van hun gemengde sappen was seksueel uitmuntend. Mijn pik was nog nooit zo stijf geweest. Ik was geiler dan ooit. Ik likte eerst al zijn zaad van haar kutje en duwde toen mijn tong diep naar binnen om het uit haar te likken. Ze kreunde, toen ik zijn zaad uit haar zoete natte kut zoog en bewoog haar kutje al neukend op en neer tegen mijn mond aan. Toen gebeurde er iets wat ik nooit eerder had meegemaakt. Ik was zo geil, dat ik gewoon spontaan klaar kwam door zijn zaad uit haar kut te likken!

Na een poosje kwamen we uit bed en gingen we douchen, daarna spraken we over wat er net gebeurd was. Op dat moment hadden we ontdekt dat ik een grote creampie fetish heb. Ik denk dat het samen gaat met de fetish om een vrouw te bezwangeren, dat moest het wel zijn. Ik hou ervan om het zaad van andere mannen uit het kutje van mijn vrouw te likken.

Nadat ik in de loop der jaren een behoorlijk aantal andere pikken in mijn handen had gevoeld, was het dan ook niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk wilde proberen om er een af te zuigen. Ik vertelde mijn vrouw dat ik de volgende keer als ze iemand mee naar huis nam, dat ik dan die man zijn pik schoon wilde likken.

Het was maar een paar dagen later toen ze thuis kwam met een van de jongens van haar werk. Hij was zwart, niet donkerbruin of zoiets, nee deze man was echt pikzwart. Hij was langer dan ik en ik ben met mijn 1.87 m. niet een van de kleinste. Hij was ook ongelofelijk gespierd. Hoe dan ook, mijn vrouw nam hem mee naar onze slaapkamer en al snel waren ze naakt en had ze de meest zwarte pik ooit in haar mond. Ze is zo’n geil sletje! Ze zoog net zo lang aan zijn pik totdat hij zijn lading in haar mond spoot en daarna ging ze met haar benen wijd gespreid op het bed liggen en begon hij haar kutje te likken. Ik zag dat ze er echt van genoot toen haar handen in het beddengoed knepen en ze haar kut in zijn gezicht draaide.

Even later was zijn pik weer stijf en waren ze klaar om te gaan neuken. Ze lag nog steeds op haar rug, zodat hij op zijn knieën dichterbij kon komen, ze hield zijn pik vast en richtte hem op haar natte gat. Ik keek gefascineerd naar het diepe contrast van hun huid. Mijn vrouw is een lichtgekleurde roodharige en deze man was zwarter dan de nacht. Het was geweldig om te kijken naar haar open kutje en te zien hoe hij langzaam zijn pik in haar werkte. Ze hebben een tijd zo liggen neuken. Natuurlijk had ik mijn pik in mijn hand en zo nu en dan leunde ik over mijn vrouw heen zodat ze me een beetje kon zuigen, terwijl ze hard, diep en natuurlijk zonder condoom lag te neuken. Na een tijdje veranderden ze van positie en begon zij op zijn pik te rijden, terwijl hij met haar heerlijke tieten speelde. Ze hield van deze manier van neuken. Dit was de eerste zwarte pik in haar kutje en er zouden er nog vele volgen, ik zag gelijk aan haar gezicht dat ze van deze grote zwarte pik genoot.

Na een paar minuten veranderden ze weer van positie, ze gingen weer verder in doggy style. Ik genoot er echt van om die grote zwarte pik in en uit haar natte kut te zien glijden. Al snel begon hij het tempo op te voeren en ik wist dat hij zijn zaad diep in de buik van mijn vrouw zou spuiten, waar het ook hoort. Hij neukte haar goed hard en zij neukte net zo hard met hem mee. Toen zag ik eindelijk zijn pik pulseren, hij begon klaar te komen in het kutje van mijn vrouw. Ze zei, of eigenlijk gilde ze het uit, dat ze hem kon voelen spuiten in haar kutje. Hij leek langdurig te blijven spuiten en haar kutje echt op te vullen met zijn zaad, want het duurde wel een paar minuten voordat hij uiteindelijk zijn pik uit haar vol gespoten kutje liet glijden. Ik verspilde geen tijd om mijn mond op haar kutje te plaatsen. Ik wilde dat vers gespoten zaad proeven. Hij zat nog op zijn knieën naast mijn vrouw op het bed toen ze zei: Mijn man zei dat hij je pik graag schoon wil likken. Ik had geen idee dat ze dat zou gaan zeggen, maar in mijn achterhoofd denk ik dat ik had moeten weten dat ze zoiets zou gaan zeggen. Mijn vrouw is de meest kinky vrouw die je je maar voor kunt stellen. Als ze grenzen kent of enige terughoudendheid op het gebied van seks heeft, dan heb ik dat in ieder geval nog nooit bij haar kunnen ontdekken.

Het viel me op dat deze man niet eens verbaasd was. Ik ben vrij zeker dat wij niet het eerste blanke stel waren waar hij seks mee had. Hij draaide me een beetje, om mij beter toegang te geven tot zijn pik, die nog steeds goed stijf en ongeveer 24 centimeter lang was. Ik leunde over het been van mijn vrouw en nam de eikel van zijn pik in mijn mond, dat was de eerste pik die ik ooit in mijn mond had gehad en ik was gelijk verkocht. Zijn pik was absoluut heerlijk, helemaal bedekt met zijn sperma en haar kutvocht. Ik likte de hele lengte van zijn pik schoon en nam toen zijn eikel weer in mijn mond. Zijn pik was groot, een stuk dikker dan de mijne, maar perfect om aan te zuigen. Ik zoog nog een paar minuten door aan zijn zwarte pik, maar ik wilde maar al te graag die grote lading zaad proeven, die in mijn vrouw’s kutje op me wachtte. Ik dook met mijn hoofd weer tussen haar benen en begon al het sperma op te likken wat uit haar kut was gelekt en over haar kont op het laken droop. Ik heb dat eerst allemaal opgelikt en me toen geconcentreerd op het zaad wat nog steeds in haar hete natte kutje zat. Uiteindelijk heb ik al het zaad wat er in en op haar kut zat heerlijk opgelikt. We hebben ons daarna weer aangekleed en in de woonkamer nog wat gedronken voordat hij vertrok. We hebben nu al meerdere mannen met elkaar gedeeld, maar die eerste zal ik nooit vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb