Mijn vrouw met twee Antilianen.

Mijn vrouw is echt een bloedmooie vrouw. Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil is om alleen voor ons tweetjes te behouden en dus leen ik haar uit, wanneer zij er maar behoefte aan heeft. Maar er is natuurlijk altijd een voorwaarde bij en dat is dat ikzelf altijd aanwezig ben bij de geile neukpartijen die mijn vrouw heeft tijdens een geile ontmoeting met een andere man.

Ik wil even vertellen over een ontmoeting die ze vorige week heeft gehad, in dit geval met een tweetal heel erg groot geschapen Antilianen. Het was al laat in de middag toen er via ons profiel op stelvoorsex.nl een reactie op mijn mooie vrouwtje binnenkwam. We zaten hem allebei te lezen en waren meteen om. Het ging om twee goede vrienden die al heel lang op zoek waren naar een oudere, geile blonde vrouw die ze eens lekker uit wilden wonen. Ze beloofden dat ze het rustig aan zouden doen omdat ze getrouwd was, maar ze beloofden ook dat ze haar een onvergetelijke neukbeurt zouden gaan geven. Mijn vrouw wilde gelijk al een afspraak met die grote Antilianen maken, helemaal toen ze de bijgevoegde foto’s had gezien. Dus ik belde die jonge kerels op en maakte voor diezelfde avond nog een afspraak bij ons thuis. Ik heb een kamer voor mijn vrouw ingericht waar ze helemaal los kan gaan. Het duurde niet lang of de mannen zouden al langs komen, dus mijn vrouw deed een heel erg sletterig jurkje aan en ging op bed liggen. De mannen belden een paar uur later aan en ik verwelkomde hen met een drankje en stuurde ze met de drank ik hun hand naar boven. De mannen hadden het drankje onderweg al op en openden de deur van haar kamer, daar zagen ze mijn lekkere geile vrouw liggen. Mijn vrouw was de eerste die actie ondernam, door naar de mannen toe te kruipen en hun pikken uit hun broeken te halen. Al snel werden hun slappe pikken hard en nu voelde mijn vrouw wat voor vlees ze in de kuip had. Ze werd dol van geilheid en trok in één snelle beweging beide broeken helemaal naar beneden. Daar stonden die twee geile Antilianen, helemaal hard voor haar en ze begon ze allebei rustig af te trekken terwijl ze één van die pikken in haar mond nam. Terwijl de een van haar warme hand aan het genieten was, zoog ze de pik van de ander rustig af. Ze liet het apparaat zo ver mogelijk in haar keel glijden en stikte bijna op die harde kloppende pik, maar ze bleef met de tranen in haar ogen gewoon door zuigen.

De mannen hadden hier wel plezier in en grepen haar bij de haren, zodat ze nog harder moest zuigen. Ze wisselde van pik en deed dit een aantel keren. Nu waren de mannen het zat en ze drukten haar op haar rug en draaiden haar om. Eén van hen trok haar billen de lucht in, door haar heupen vast te grijpen en de andere kroop voor haar en begon haar mond te neuken. Terwijl haar mondje lekker geneukt werd, drukte de andere Antiliaan zijn enorme dikke donkere pik diep in de kut van mijn vrouw. Ze kreunde van genot terwijl de man hard in haar aan het pompen was en haar op haar fijne, dikke, blanke billen sloeg. Wat een fantastisch gezicht was dat voor mij. Ik was alles op mijn gemak aan het filmen en genoot intens van die meer dan lekkere pikken die mijn vrouw aan het afraggen waren. Nu trokken ze allebei hun grote lullen uit haar lichaam en ging één van hen liggen, terwijl mijn vrouw op hem kroop. Ze liet zich tergend langzaam over zijn pik zakken en leunde voorover zodat de Antiliaan die nu in haar zat haar kon kussen en ook aan haar dikke tieten en tepels kon likken en zuigen.

Mijn vrouw voelde nu dat de andere Antiliaan achter haar kroop en haar billen aan het kneden was. Nu spuugde hij op haar kontgat en smeerde dit spuug als smeersel uit met zijn eikel. Langzaam maar zeker verdween de eikel en daarna de rest van die donkere pik diep in het kontje van mijn vrouw. Ik genoot met een harde pik in mijn broek en de camera in mijn handen. Ik wist gewoon dat als ik dit op het Internet zou zetten, dat er zeker veel reacties op zouden komen. Mijn vrouw wilde dat echter niet, maar ik probeer haar hier nog wel van te overtuigen. Ondertussen werd ze keihard geneukt door twee heel erg geile Antilianen. De man die onder haar lag kroop nu onder haar vandaan en besloot zich even terug te trekken om toe te kijken hoe zijn maatje mijn geile vrouwtje hard in haar kont aan het neuken was. Hij trok zichzelf af terwijl hij naast mij stond en hoewel mij dat een niet erg aangenaam gevoel gaf, besloot ik het toch te filmen.

Daarna draaide ik mijn camera weer richting mijn vrouw, die heel erg hard in haar lekkere strakke reet geneukt werd. Ze gilde het uit, zo hard en lekker werd ze gepakt. Nu trok de man zijn pik uit haar kont en liet hij zich afzuigen, terwijl de andere Antiliaan achter haar kwam zitten en zijn pik achterlangs in haar sappige kutje liet glijden. Hij greep haar heupen goed beet en drukte zijn dikke pik diep in mijn vrouw en begon haar flink uit te wonen, om het maar plat uit te drukken. Beide mannen leken bijna klaar te gaan komen als ik hun gekreun zo hoorde en naar de uitdrukkingen op hun gezichten keek, het bleek dat ik gelijk had. Al snel zag ik aan het tempo van de Antiliaan die haar kutje neukte dat hij zijn zaad diep in haar zou gaan spuiten. En inderdaad, met flink schokkende bewegingen spoot hij zijn ballen leeg, diep in die geile kut van mijn vrouw, hij trok zijn lul terug en het zaad stroomde gewoon uit haar afgeneukte kut. Op hetzelfde moment pakte de ander mijn geile vrouwtje bij de haren en spoot hij al rukkend haar hete bezwete gezicht helemaal onder met een behoorlijke lading zaad. Mijn vrouw deed haar mond open en likte in het wilde weg om zoveel mogelijk van zijn zaad in haar geile mondje te krijgen. Nu slikte ze alles wat ze op had gevangen door en zoog ze nog even als naspel aan de twee harde lullen die langzaam slapper werden.

De mannen hebben zich daarna in de badkamer samen met mijn vrouw wat opgefrist en bedankten ons allebei voor de heel erg geile ontmoeting. Daarna ben ik bezig geweest mijn vrouw ervan te overtuigen het geile filmpje op het net te zetten, maar ze is nog niet om. Misschien lukt het mij de volgende keer. Als ze ziet hoeveel mannen met grote lullen er dan gaan reageren, dan is ze vast zo om.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb