Mijn Vrouw Lisa - De eerste keer

Mijn Vrouw Lisa - De eerste keer. 

Mijn vrouw en ik hebben altijd gesproken over onze fantasieën en vooral tijdens de seks. Ik dacht vaak hoe zij seks had met andere mannen, en vaak tijdens de seks deed ze alsof ze net thuis was en dat ze flink geneukt was door iemand die haar had opgepikt. Dit was jammer genoeg nooit werkelijkheid geworden, hoewel ze er wel al een paar keer grote belangstelling voor had getoond .

Op een dag echter, had ik afgesproken om haar te ontmoeten voor een drankje na het werk bij een lokale bar. Toen ik de bar binnen stapte, zag ik mijn vrouw praten met een zwarte man van ongeveer 40 (zij is 28), hij had zijn arm om haar heen. Ik zag dat ze zich zeer sexy had gekleed vandaag. Ze droeg een behoorlijk sexy jurk met een lage hals en een split tot halverwege haar dij. Ze heeft zeer grote borsten, en de manier waarop haar harde tepels door de stof heen prikten was het duidelijk dat ze geen beha droeg.

Toen mijn vrouw me zag, glimlachte ze en gebaarde me te gaan zitten aan de andere kant van de tafel, ze ondernam geen enkele poging om de arm van de man te verwijderen. Ze stelde me voor als haar man, en de andere man als Bill, die ze volgens haar ongeveer twintig minuten geleden had ontmoet .

Op hetzelfde moment wendde ze zich tot Bill, gaf hem een ​​zeer sexy kus en vroeg ze mij om even onder de tafel te kijken. Toen ik dit deed zag ik dat ze een hand op zijn been en hij had een hand onder haar jurk! Toen ik weer opkeek vroeg ze me “Moeten we Bill niet uitnodigen bij ons thuis voor een drankje?". Ik antwoordde onmiddellijk “ Goed idee! “ . Waarop ze beiden glimlachten .

Op weg naar huis zaten ze op de achterbank en zoenden elkaar hartstochtelijk. Toen we thuis waren zei Lisa dat ze zich even ging omkleden, nadat ze Bill en ik onze drankjes had gegeven. Toen ze terug kwam, was ze gekleed in een volledig doorzichtig negligé die stopte net boven haar geschoren kutje en was losjes vast gebonden aan de voorzijde. Ze zei dat ze teleurgesteld was dat Bill het zichzelf niet wat meer comfortabel had gemaakt. Waarop hij besloot zich uit te kleden en toen zag ik echt de grootste, zwaarste en zwartste lul die ik ooit had gezien.

Minstens 30 centimeter lang en zo dik als Lisa’s pols, het apparaat had een sterke opwaartse curve, prachtige dikke aderen langs de volledige lengte en een enorm dikke eikel met een paarse kop. Het voorvocht was al rijkelijk aan het lekken uit de grote open sleuf van zijn eikel. Onder zijn gigantische lul hingen twee enorme zwarte ballen met bijna de grootte van sinaasappels. Deze man was gewoon een paard! Toen Lisa dit zag, hijgde ze en begon toen gelijk de lengte en dikte van deze mooie stormram te verkennen met beide handen.

Ze moest wel drijfnat zijn, omdat ze hem meteen aan zijn lul mee trok naar de slaapkamer en hem vertelde op het bed te gaan liggen. Toen ging ze over hem heen zitten en leidde zijn enorme paal voor haar kutje en langzaam, centimeter voor centimeter, spietste ze haarzelf op die hengstenlul. Ze liet hem helemaal in haar kutje verdwijnen tot aan zijn ballen. Toen begon ze langzaam op en neer te rijden op dit monster, ze keek mij aan en zei dat van nu af aan, als ik een andere mannen pik in haar kut wilde zien, dat ik daar dan altijd getuige van mocht zijn.

Toen vroeg ze of ik mij ook uit wilde kleden, want zodra hij haar kutje vol zou spuiten met zijn zaad wilde ze dat ik haar zou neuken “ sloppy seconds “ of ze zou op mijn gezicht gaan zitten met haar volgespoten kutje. Beide klonk geweldig, maar ik vroeg haar om eerst op mijn gezicht te gaan zitten. Later vertelde ze me dat toen ik dit zei, ze direct haar eerste orgasme kreeg. Bill vond het ook wel een geile gedachte, want hij zei: “ Maak je geen zorgen, ik zal haar kutje graag vol spuiten, zelfs de hele nacht lang als je wilt, en hier is de eerste lading! “. Gelijk trok hij Lisa neer op zijn pik zo hard als hij kon, kromde zijn rug en slaakte een luide kreun. Zijn zware ballen begon op en neer te bewegen op hun eigen ritme en het was duidelijk dat hij bezig was haar flink vol te pompen met enorme stralen zaad.

Lisa begon hijgend “ Oh god ja , blijf spuiten in me, meer, meer, god, ik voel het gewoon uit mijn kut stromen, wat lekker geil! “ .

Ik zag dat zijn sperma uit haar kutje begon te sijpelen en het stroomde langs zijn grote pik in een dikke, witte gestage stroom, langs haar benen en over zijn kloppende ballen in enorme klodders. Ik had nog nooit zo veel sperma gezien! En nog steeds waren zijn enorme ballen meer in haar aan het pompen.

Lisa bleef maar heen en weer schuiven, waardoor een luid soppend, en slurpend geluid hoorbaar was, ze lag gewoon te soppen in al het zaad dat werd gespoten in haar meer dan bereidwillige kut. Eindelijk was hij klaar, na bijna een volle minuut, zijn sperma droop langs de dijen van mijn vrouw, het droop van zijn zwarte ballen en vermengde zich met haar kutvocht op het matras.

Lisa zei me toen op mijn rug te gaan liggen tussen Bill’s benen, omdat ze wilde dat ik haar kutje meteen kon proeven. Ze vroeg Bill om zijn pik af te vegen aan haar gezicht en vervolgens zijn met zaad bedekte ballen in haar mond te stoppen. Op hetzelfde moment hield ze haar hand onder haar kutje en langzaam kwam ze met haar kutje van ​​Bill’s nog steeds harde paardenpik en bewoog ze haar kutje direct boven mijn gezicht .

In plaats van onmiddellijk op mijn gezicht te gaan zitten, verwijderde ze haar hand en keek hoe een aantal grote stralen en klodders zaad uit haar kut dropen op mijn gezicht en in mijn mond. Wat een geil gezicht was dat, haar kutje stond wijd open en gevuld met witte klodders slijmerig dik sperma, afgeleverd door de grootste, zwartste pik die geen van ons beiden ooit hadden gezien.

Vervolgens ging ze op mijn gezicht zitten en begon heen en weer te schuiven, ze verdronk me bijna met zijn sperma en mijn gezicht zat er nu onder. Hij had haar kutje zo uitgewoond dat zelfs mijn neus in haar kut verdween! Wat een smaak, ik vond het geweldig !

Ik kon haar weer horen zuigen op zijn pik en ballen en ik zag dat ze zijn sperma helemaal over haar gezicht wreef. Ik verwachtte al dat zijn volgende lading in haar mond en over haar gezicht zou komen, maar ik hoopte dat hij nog een paar keer in haar kut zou spuiten. Hopelijk zou hij haar in de nacht nog een keer nemen en weer een keer in de ochtend.

Na me ongeveer voor een minuut het zaad van Bill uit haar kutje te hebben laten eten, rolde Lisa op haar rug en vroeg me om mijn pik in haar kutje te duwen en haar nu mijn lading te geven, terwijl ze zoog aan die gigantische lul van Bill. Dit was geweldig, want ze begon Bill‘s pik te zuigen en trok hem daarna uit haar mond en stopte hem in de mijne, dit beviel Bill uiteraard ook.

Mijn pik was in de zevende hemel, het pompen in deze nog steeds met zaad gevulde kut, die een geile, stroperige, soppende puinhoop was. Zijn sperma perste ik met mijn lul uit haar kutje, het liep over mijn ballen en haar kont en het gevoel was heerlijk, zo geil dat het maar een minuut duurde voordat ik mijn lading kon toevoegen aan de kleverige lading die Bill al in haar had achtergelaten.

Daar lag ik met mijn pik in haar, herhaaldelijk voelde ik haar kut stuiptrekken en ik voelde het uitpompen van dikke klodders gecombineerd zaad over mijn ballen en dijen .

Toen hoorde ik Lisa verstikkende geluiden maken en ik keek omhoog naar Bill, die stond met vrijwel de gehele lengte van die dikke zwarte paal in haar keel. Eerst dacht ik dat Lisa hem niet zou kunnen hebben en dat het haar pijn deed, maar toen ik haar armen rond hem heen zag begreep ik dat het geen probleem voor haar was. Ze liet hem langzaam pompen en pakte hem bij zijn kont om hem nog meer naar binnen te krijgen. Hoe ze erin is geslaagd om dat monster helemaal naar binnen te krijgen, weet ik niet. Ze had zeker nooit iets van deze omvang gehad!

Bill bleef langzaam pompen in en uit Lisa‘s mond het leidde haar tot een aantal orgasmen alvorens zijn paal er uit te trekken met een hoorbare plop om mij te laten kijken naar zijn pik, die tegen die tijd dikke druppels wit voorvocht lekte uit de brede open spleet van zijn eikel. Toen begon hij langzaam de smakelijke lengte in mijn meer dan ontvankelijke mondholte te duwen. In eerste instantie kon ik alleen maar de monsterlijke kop en een paar centimeter van de met sperma bedekt schacht in mijn mond nemen, maar daarna verraste ik mezelf. Mijn keel opende zich en mijn mond voelde hoe hij steeds verder met die honkbalknuppel naar binnen kwam, tot mijn neus zich begroef in zijn bezwete schaamhaar. Ik begon toen langzaam te glijden met mijn zuigende mond, heen en weer over deze enorme paal, terwijl het zaad voortdurend in mijn mond vloeide. Na enkele minuten duwde hij me weg, hijgend kreunend “ Ik kom klaar! “ En schoof het enorme druipende ding in de mond van mijn vrouw.

Hij slaagde er alleen maar in om het apparaat een klein stukje in haar mond te krijgen en haar wangen bolden explosief, ze begon te slikken als een gek. Er was gewoon te veel van deze overvloedige zaadlozing voor haar om alles door te slikken, eerst grote klodders, en dan een rivier van sperma die begon te sijpelen uit de hoeken van haar mond en het droop langs haar gezicht.

Hij bleef klaar komen voor meer dan een minuut, grommend en pompend. Na een tijdje gaf Lisa het op om nog langer te proberen alles door te slikken en ze liet het gewoon stromen over haar gezicht. Ze streelde zijn ballen om ervoor te zorgen dat ze het er allemaal uit kreeg.

Uiteindelijk was hij uitgespoten, en zich tot mij met zijn lekkende pik nog steeds in Lisa’s mond wendend, zei hij : “Ik wil wel vaker klaar komen in je vrouw, dus ik zal het elke dag doen en je kunt kijken. Sterker nog, waarom zou je me niet verrassen en bel me op om te vragen of ik mijn zaad in haar mond kom spuiten. Op die manier weet ik dat je het echt wil .“

Lisa verraste me door onmiddellijk te antwoorden, “ Dat klinkt goed, maar ik wil ook dat je mijn kutje en kontje vult met je lul. ! Op dit moment echter, zou het helemaal te gek zijn om met wat meer zwarte mannen te neuken en ik weet dat mijn man dat ook zou willen ! Ken je mensen die je kunt uitnodigen voor een gangbang ?

Bill antwoordde dat enkele van zijn vrienden een poker game hadden op dit moment en hij was er zeker van dat ze bereid zouden zijn. Echter, vroeg hij zich af of ze in staat zou zijn om ze allemaal tegelijk te kunnen hebben, want hij wist dat er minstens zes en misschien wel meer zwarte neukers waren.

Lisa antwoordde onmiddellijk “ Hoe meer hoe beter, zeg maar dat ik een slet ben, dat ik niet eens hun namen wil weten. Ik wil gewoon worden gegangbanged op welke manier ze het maar willen doen. Zeg hen dat ik alles doe wat ze me vragen om te doen ! “

Bill zei dat dit goed was, maar als Lisa hem echt wilde overtuigen zich als een slet of een hoer te gedragen, dan wilde hij het direct. Hij zei dat hij wilde dat ze zich eerst op moest frissen en in haar doorzichtige negligé moest blijven wachten.

Toen vertelde hij ons dat wanneer de andere mannen hier kwamen ze allemaal zouden worden geïnstrueerd om zich uit te kleden en te wachten in de woonkamer. Daarna zou hij Lisa halen en haar te laten masturberen voor hen, terwijl ze zijn pik zou pijpen. Tot alle mannen een keiharde lul zouden hebben en dan zou ze om beurten gaan zitten op elk van hun pikken, op een manier van “Neuk mij maar! “. Van dat punt af zijn de mannen dan vrij om haar te nemen op welke manier ze wilden .

Ik vond het een behoorlijk geil idee dat mijn vrouw geneukt zou worden door totale vreemden, maar ik zou naar de logeerkamer gaan terwijl alle actie gaande was en Lisa niet zien totdat ze allemaal klaar waren. Bill zou de mannen vertellen dat Lisa‘s man er ook was en dat hij er van hield dat ze haar zouden nemen en dat hij blij zou zijn om na afloop hun lading te likken uit haar gaatjes als ze klaar waren.

We gingen akkoord en Bill maakte een snel telefoontje om ons daarna te vertellen dat zes van zijn vrienden hier dan in ongeveer twintig minuten zouden zijn.

Hierna kuste ik Lisa en vertelde haar om echt te genieten en zoveel mogelijk zaad in haar lichaam te krijgen, goed, geil en druipend voor mij ! Ik zei dat ik op haar zou wachten en wilde dat ze volledig alles wat er gebeurd was, na afloop te beschrijven. Toen ging ik naar de logeerkamer. Hun twee hadden nu even de gelegenheid om op te ruimen en te wachten op de geile vrienden van Bill.

Ik moet in slaap zijn gevallen (vraag me niet hoe), want het volgende waar ik me bewust van werd, was Lisa liggend op het bed naast me en ze vertelde mij dat het nu mijn beurt was om haar te neuken, om te voelen hoe wijd open en drijfnat ze was na al die mannen !

Wat een geil gezicht was dat, het zaad droop uit haar lichaam en langs haar gezicht, haar haar volledig bedekt met zaad, en de enorme ladingen van zeven zwarte studs sijpelden langzaam tussen haar benen als dikke witte lava ! Haar kutje was voortdurend aan het trillen, met dikke klodders liep het zaad uit haar kutje in de reeds samengevoegde collectie tussen haar dijen.

Ik gleed meteen op haar druipende lichaam, likte en wreef mijn gezicht tussen haar wijd gespreide benen, waar het zwarte mannen zaad als een overstroming uit kwam lopen. Daarna haar lichaam tot ik haar grote zaad druipende tieten kon zuigen en ten slotte naar haar sperma gevulde mond.

Ik duwde mijn keiharde pik in haar met een luid soppend geluid, de dikke kleverige sperma pompte ik uit haar, het liep langs mijn ballen en dijen. Haar kutje was zo nat, geil en gevuld met zoveel sperma nadat ze al die mannen had gehad. De soppende geluiden waren geweldig, zoals een zwembad van sperma, constant klotste het in haar kut.

Lisa fluisterde in mijn oor “ Volgende keer hebben we hier een feestje, kun je kijken wat ze allemaal met me doen en lik je hun sperma uit me de hele nacht lang. Dan kan je de mannen schoon likken nadat ze op me zijn geweest, en zuig je ze weer hard, zo kunnen ze me weer opnieuw nemen ! “

Dit horend, kon ik het niet langer tegenhouden en schoot een nieuwe verse lading in deze prachtige kut die al zoveel enorme zaad ladingen had gekregen van al deze zwarte vreemden vanavond !

Nu is Lisa verslaafd aan een bende zwarte studs, en ze heeft Bill voor dit weekend gevraagd weer een andere groep te regelen. We kijken er allemaal naar uit!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb