Mijn vrouw liet zich naaien

Mijn vrouw liet zich naaien.

‘Zachtjes’, prevelde mijn vrouw toen ik haar begon uit te kleden. Ik wist wat ze bedoelde: in de kamer naast ons lag Jeroen, een collega van me. We waren naar een vergadering geweest, het was heel laat geworden en Kitty had zelf gezegd dat hij beter kon blijven slapen in plaats van nog eens 80 km door het slechte weer naar huis te rijden, om over een uurtje of vijf dezelfde route terug af te leggen naar zijn werk. Hij had het aanbod dankbaar geaccepteerd en zijn vrouw gebeld. Daarna hadden we nog wat gedronken.

Terwijl ik haar kleren uittrok merkte ik haar opwinding. Haar borstjes waren hard en haar kutje nat. ‘Maakt het je geil dat Jeroen hiernaast ligt?’, vroeg ik nonchalant. Ze kermde zacht toen ik twee vingers tussen haar natte schaamlipjes naar binnen liet glijden. ‘Weet je wat mij geil zou maken?’, ging ik door, terwijl ik zachtjes haar clitoris masseerde. ‘Als je nu je nieuwe nachthemdje aan zou trekken en naar hem toe zou gaan om hem welterusten te wensen!’ Ze sloeg wild haar armen om mijn nek. ‘Gek!’, stootte ze uit, maar ik voelde haar beven van begeerte. ‘Toe’, drong ik aan, ‘je wilt het zelf ook wel…’ Met een paar snelle bewegingen bracht ik haar op de rand van een orgasme. ‘Wat moet ik dan doen?’, hijgde ze vertwijfeld. ‘Ga hem een nachtkusje geven….’ Het idee begon me zelf ook op te winden. ‘Kijk maar wat er gebeurt.’

‘O god…’ Ze begon onderdrukt te kermen. Ik wist dat ik het pleit gewonnen had en koesterde haar schokkende lijf. Als ze eenmaal een orgasme had gehad, was ze niet meer te houden. Precies de goede gemoedstoestand om haar op avontuur te sturen. Ik haalde haar zwartzijden nachthemdje uit de kast. Het was kort en op een geraffineerde manier doorschijnend. Ik trok het liefdevol over haar hoofd en haar van emotie sidderende lijf. ‘Ga staan’, zei ik, ‘en laat je bewonderen.’

Ze zag er fantastisch uit. De harde tepeltjes op haar tietjes waren duidelijk zichtbaar en ook haar navel schemerde verleidelijk achter de dunne stof. Wat meer naar onder werd de stof wat dichter, waardoor de fantasie van de toeschouwer werd geprikkeld: was het een zwartte string dat daar schemerde, of een lichtbehaard venusheuveltje? Als ze zich omdraaide was die vraag beantwoord. Haar rug was helemaal bloot, het laagje over haar achterste ijl dun, waarachter de mooie, strakke billen zich prachtig aftekenden. ‘Ga maar’, zei ik schor. Ze lachte nerveus. Ik knikte bemoedigend en ze trippelde weg.

De afscheiding tussen de beide slaapkamers bestond uit een kastenwand. Ik opende zachtjes een van de deuren en wachtte gespannen af. Het bed kraakte even en er was gemompel van stemmen, een zenuwachtig lachje en dan doodse stilte. Nu moesten ze elkaar kussen, dacht ik. Ik drukte mijn oor tegen de dunne houten wand. Onverstaanbaar gefluister, een lachje, onderdrukt gehijg, overstemd door gepiep en gekraak van het bed, een brommende stem, een opgewonden kreetje, opnieuw gehijg, maar duidelijker en het onmiskenbare geluid van veren in een matras die tot leven werden gebracht. Op en neer, op en neer, dreunde het in mijn hersenen. Ja, geen twijfel mogelijk, mijn vrouw liet zich naaien. Ik kreeg het koud en warm tegelijk. Ik herkende haar opgewonden stotende ademhaling en ook het kletsende geluid van bloot op bloot werd duidelijker. Harder ging het en verrukte kreetjes vermengden zich met bronstig kreunen. Dan de hoge, snokkende, jammerende kreet van mijn vrouw die ik zo goed kende. Ze kwam klaar.

Ik stelde me voor hoe haar lippen zich nu tuitten om de genotkreetjes naar buiten te persen, de pupillen van haar ogen in opperste concentratie naar boven gedraaid. Hoe haar benen zich om zijn middel kromden en haar tietjes geil dansten onder de voortdurende stoten van de harde pik in haar nu wijd geopende kut. Ik verbeeldde me dat ik haar stem hoorde die hem kreunend aanmoedigde: kom maar, kom maar, kom! Ook het bed lek zijn reserves nu terzijde te schuiven, want het kraakte en piepte oorverdovend onder het intense geweld waarmee de finale werd ingezet. Klets, klets, piep, piep ging het en dan een bevrijdende, woeste grom, opgetogen kirren, nog één, tweemaal een harde klets, gevolg door een langgerekt kreunen en stilte. Onduidelijk gemompel, zacht gelach, het bed dat nog één keer kraakte. Ik schoot omhoog, sloot voorzichtig de kastdeur en dook in bed.

Ze keek verlegen, mijn lieve Kitty, toen ze de slaapkamer binnenkwam. Op het eerste gezicht was er niets veranderd, ze had nog steeds, of weer, haar nachthemdje aan, maar haar gelaatsuitdrukking sprak boekdelen. Ze schoof zachtjes in bed en vlijde zich hunkerend tegen me aan. ‘Ik heb het gedaan’, fluisterde ze huiverend, ‘ik heb het echt gedaan…’ Ik kuste haar op haar wang. ‘Ik weet het’, zei ik, ‘het was duidelijk te horen…’ ‘O god…’ Ze klemde zich aan me vast. ‘Ik ben nog nooit zo geil geweest. Neuk me asjeblieft…’ ‘Vertel eerst eens hoe het ging.’ Ik kreunde, want ze had mijn opgewonden penis al gevonden. ‘Word je daar geil van?’ ‘Ja.’ Antwoordde ik.

Terwijl ze zacht mijn harde paal tussen haar gekromde vingers liet glijden lispelde ze het verhaal in mijn oor. ‘Het schemerlampje was nog aan toen ik binnenkwam. Ik ging op de rand van zijn bed zitten en boog me voorover. Ik vroeg me af of je een nachtzoentje wilde hebben, zei ik. Jezus!, zei hij. Hij trok naar me zich toe en we kusten elkaar…’ ‘Op de mond?’ ‘Ja natuurlijk gekkie… Het was behoorlijk… eh.. heftig. Ik lag half over hem heen, waardoor mijn hemdje omhoog was geschoven en dat schoof hij onder het kussen nog verder naar boven. Zo kwam hij bij mijn tieten en toen hij die begon te betasten werd ik zo geil dat ik met mijn linkerhand onder de dekens op zoek ging naar zijn lul. Hij was helemaal naakt en hij stond recht overeind… Net als die van jou… Hij wist niet hoe hij het had en vroeg wat jij ervan zou denken. Ik zei dat jij me had gestuurd en dat het oké was… En ondertussen trok ik mijn hemdje uit… Nou, toen was hij niet meer te houden. Hij trok me in bed en begon mijn tietjes te kussen en ondertussen gleed zijn hand tussen mijn benen. Ik was nat, natuurlijk, en voordat ik het wist zat hij er al in…’

Het werd een kort nachtje. Na haar verhaal hadden we woest geneukt, allebei ten prooi aan een razende hartstocht. De bronstige kreten moesten tot Jeroen zijn doorgedrongen, als hij tenminste niet heel diep in slaap was gevallen. Het was drie uur toen we in slaap vielen, maar al om zes uur was ik weer wakker. Ik dacht terug aan de gebeurtenissen van de afgelopen uren en kon de slaap niet meer vatten. Terwijl ik mijn ogen liet gaan over mijn rustig slapende eega kreeg ik weer een erectie van jewelste. Ze lag naakt op haar zij, haar verleidelijke billen naar me toegekeerd. Ik schoof de dekens van haar af en draaide haar voorzichtig op haar rug. Ze kreunde even. Ik nam voorzichtig haar rechterhand en legde die tussen haar benen. Weer kreunde ze lichtjes, maar tot mijn vreugde zag ik hoe haar vingers begonnen te bewegen. Ik hielp haar door zachtjes aan haar benen te spreiden. Ze moest een geile droom hebben, want ze deed precies wat ik wilde. Mijn pook begon te steigeren en ik nestelde me op mijn knieën tussen haar benen. Traag begon ze zich te masturberen en ik deed mee. Allengs begon ze zich meer te roeren. Twee van haar vingers stootten haar mosseltje binnen en terwijl haar tieten in een geile cadans begonnen te wippen sloeg ze haar ogen open. Het was precies het juiste moment om mijn kruit af te schieten. In een strakke golf kletterde mijn sperma over haar borsten en gezicht en onder dit spervuur kwam ze, hevig rammend in haar kutje, klaar.

Het was inmiddels half zeven en Kitty stond op om naar de badkamer te gaan. ‘Laat de deur openstaan als je gezelschap wilt’, stelde ik voor. Er voer een siddering door haar heen en ik zag hoe haar billen zich samentrokken. ‘Je bent écht gek’, hijgde ze overstuur. Maar toen ik een minuutje later de overloop overstak naar de logeerkamer stond de badkamerdeur wel degelijk halfopen.

Jeroen was al wakker. Hij zat half overeind in bed toen ik het licht aanknipte. ‘Rise and shine makker’, lachte ik. ‘Er is werk aan de winkel!’

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten
Rss feed wordt geladen