Mijn vrouw laten neuken.

Dit is geen fantasie verhaal maar een ervaring die ik samen met mijn vrouw al vele malen meegemaakt heb, natuurlijk niet alle dagen maar het gebeurd toch nog regelmatig.

Ik ben 50 jaar en al vijftien jaar samen met mijn vrouw, zij is een paar jaar jonger en ziet er best nog sexy uit. Ik weet al lang dat zij exhibitionistisch is aangelegd en werkelijk kan genieten van sex met twee, drie en meer, en zij weet dat ik ervan hou en ook verlang dat ze zich toont en geeft aan andere mannen. Het is dan ook een vaste regel dat als we samen op stap gaan ze altijd een rok aan heeft en nooit een slipje draagt.

Als we op een terras of in een café wat gaan drinken, en er een man tegenover haar zit, weet ze dat het onze regel is dat ze steeds met haar benen lichtjes gespreid moet zitten zodat de man tegenover haar en inkijk heeft onder haar rokje, en ze doet dat dan ook plichtsgetrouw altijd, want ook zij houd ervan zich te tonen aan vreemde mannen. Ze doet het dan wel zo, dat de mannen die tegenover haar zitten haar heerlijk geschoren kutje kunnen zien maar dat het voor hen erop lijkt dat het niet met opzet gedaan is. Meestal zie je dat die vreemde mannen wel heel geïnteresseerd kijken, over het algemeen trachten ze zo onopvallend mogelijk te gluren, maar steeds gaat die blik terug onder haar rokje. Het is uitzonderlijk dat ze niet geïnteresseerd zijn en niet kijken. Als de man die tegenover haar zit me bevalt zeg ik haar, haar benen verder te spreiden zodat hij begrijpt dat het niet meer per ongeluk is dat ze zich werkelijk aan hem toont, ik zie dan haar benen verder uit elkaar gaan terwijl wij rustig verder babbelen.

Laatst zaten we in een leuk café, er was niet veel volk maar het was best gezellig, zoals steeds heeft ze haar benen lichtjes gespreid en draagt ze geen slipje, zoals ik het graag heb. Tegenover ons zit een leuke man. Op een zeker moment kijkt hij onze richting uit. Ik zie aan zijn reactie wat hij ziet. In eerste instantie kijkt hij haar recht aan maar aangezien zij zich niet verroerd zie ik dat zijn aandacht weer ergens anders naar toe gaat. Blijkbaar blijft hij geïnteresseerd want bij tijd en wijle kijkt hij naar ons tafeltje. Zij heeft dat natuurlijk ook gezien, ze weet goed dat hij recht tussen haar benen kijkt naar haar naakte poesje, de opwinding komt langzaam door haar lichaam en ze voelt hoe haar kutje zwelt en vochtig wordt, ze voelt als het ware zijn ogen tussen haar benen, en zegt me dat dan ook. Ik zeg haar haar benen verder te spreiden, zodat de man begrijpt dat het niet per ongeluk is, voorzichtig spreid ze haar benen nog iets verder waardoor er meer licht valt op haar ongeschoren kutje, en ze kijkt hem strak aan. De man heeft nu alleen nog maar aandacht voor onze tafel, en niemand anders in het café merkt wat. Ze sluit en opent haar benen wijder, hij is nu zeker dat ze best weet dat hij onder haar rok kijkt, ik zie dat hij wil reageren, hij kijkt haar aan, maar weet niet goed wat te doen. Ik zeg haar naar het toilet te gaan, en ze weet best waarom, zoals een gehoorzaam meisje past staat ze op, geeft me een kusje, kijkt hem aan, en ze loopt de zaak in naar achteren.

In de toiletten gaat ze voor de spiegel staan en mort wat aan haar kleding zoals we samen afspraken. Niet lang na haar zie ik hem opstaan en naar de wc’s lopen, en ik weet best waarom. Hij ziet ze voor de spiegel staan en komt dicht achter haar staan, ze voelt door de stof heen zijn stijve lul tegen haar aandrukken, ze reageert niet en weet best dat onze afspraak is dat ze alles moet toelaten, hij betast haar borsten, ze laat hem begaan ook als zijn hand over haar dijen streelt in de richting van haar kutje. Hij streelt nu haar intiemste plekje en ze voelt zijn vingers in haar natte kutje verdwijnen en ze glimlacht hem toe in de spiegel, zijn vingers dringen dieper in haar, en hij kust haar.

Hij trekt haar mee de wc in, en duwt haar zachtjes tegen de muur. Ze opent zijn broek en trekt die, samen met zijn slip, naar beneden. Zijn lul springt stijf tevoorschijn. Ze glimlacht nog steeds, ze hapt dan zijn dikke pik in haar mondje, en begint een fantastische pijpbeurt. Ze likt zijn eikel, zijn stam en zijn ballen met haar heerlijke, beweeglijke tongetje en hapt dan weer zijn pik helemaal in haar warme mondje om er heerlijk op te zuigen. Zijn lul groeit in haar mond tot maximaal formaat. Maar ze merkt dat hij gaat klaarkomen en ze houd op. Ze komt omhoog en geeft hem een heerlijke, natte en lange tongzoen. Er is nog geen woord gezegd tegen die vreemde man die ze totaal niet kent, maar zijn hand voelt ze weer onder haar rok gaan en hij vingert nu haar natte poesje en masseert tegelijk haar malse borsten, terwijl haar hand zijn stijve lul vast neemt en hem aftrekt, ze is nu heet en geil en ze wil dat hij haar neemt. Hij draait haar om en ze steunt met haar handen op het toilet terwijl ze zijn stijve harde pik langzaam voelt binnendringen in haar natte poesje. Hij neukt haar hard en diep, plotseling voelt ze zijn sperma in haar spuiten en hij trekt zich langzaam terug. Ze fatsoeneert haar kledij en zegt “Dank je wel” voor ze weer verdwijnt.

Als ze terug bij me komt in het café hoef ik niets te vragen, ik zie zo aan haar dat ze nog na zindert, als ze naast me zit voel ik zo de warmte van haar lichaam, ze kust me en geeft me het relaas van wat er zich op de wc’s afgespeeld heeft. Ik weet dat ze in haar binnenste een echte slet is, maar daarom zijn we ook samen, en daarom hou ik van haar.

Even later zie ik de man dan terug komen van de wc en meestal is hij dan ook snel vertrokken. Als het heel geil en goed geweest is, is ze nog bloedheet, en soms als het haar echt bevallen is en de man is niet vertrokken maar zit terug rustig aan zijn tafeltje, nodig ik hem uit bij ons te komen zitten om nog iets te drinken, en als het klikt gaan we samen naar huis en nemen mijn vrouw samen.

Later als we in de auto zitten laat ze me aan haar poesje voelen, ik voel hoe zijn sperma nog uit haar kutje druppelt, en dan snel naar huis waar ons nog een hete avond wacht.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb