Lekker geheim sexdaten

Mijn vrouw laat zich afneuken.

Ze was zo heet dat het slijm uit haar kut druppelde en haar tepels stonden als harde spenen vooruit. “Kan ik er wat aan doen dat ik zo snel heet wordt” zei ze tegen haar man. Haar man Gerard had er wel wat last van, hij wilde wel regelmatig neuken, maar niet elke vijf minuten Hij had al wat afgespoten het laatste jaar en wilde wel eens wat rust, daarom wilde hij eens een praatje met haar maken en een plan voorstellen. “Laat me het zo voorstellen” zei hij “ik zorg voor een paar goeie potente mannen en daar mag je een maal in de week mee dollen”. Petra keek hem ongelovig aan “hoe bedoel je een paar mannen?” zei ze een beetje uit het veld geslagen. “Ja een paar, of had je er liever meer dan twee?” reageerde hij. “Nou ik weet het eigenlijk niet, ik had niet gedacht dat je dat zou willen, je weet dat ik altijd zin heb en dat ik dan absoluut gepakt wil worden maar eigenlijk lijkt het me wel een spannend idee” antwoordde ze direct. “En hoe of waar zou dat moeten gebeuren?” vroeg ze verder. “Nou ik had gedacht ergens in een seksbioscoop, ik weet het zelf niet” zei hij verder. “We zouden eens op zoek kunnen gaan” ging hij verder. “Oké laat ons zaterdag dan eens naar Hulst gaan, ik heb gehoord van een vriendin dat er daar wel wat te beleven valt op dat gebied” terwijl ze dat zei voelde ze al een geile golf door haar kut heen schieten alleen al door er aan te denken. “Oké zaterdag zullen we eens gaan kijken, zorg dat je wat gepaste kleding aantrekt dat helpt misschien wel” zei hij haar nog.

Het was zaterdag en ze zaten in de auto richting Hulst. “Nog een paar kilometer en we zijn er” zei hij wat gespannen. “Weet je zeker dat je er mee door wilt gaan?” vroeg hij nog eens. “Ja, ja, ik wil wel eens kijken, ik ben alleen wat nerveus” zei ze en schuifelde wat over en weer op de autostoel. Na vijf minuten draaide ze de parkeerplaats op en liepen ze naar het centrum. “Kijk, daar is er al een sekswinkel” zei ze opeens en wees naar een winkel waar verschillende artikelen in de etalage lagen die er niet om logen. “Oké laten we dan maar binnen gaan hè” zei hij en stapte samen met Petra de winkel binnen. Ze liepen eerst wat door de winkel en zagen dat er inderdaad een seksbioscoop aanwezig was en ze liepen op de balie af. “Hallo meneer mag ik wat vragen” zei Petra stoutmoedig. “Ja hoor u mag vragen wat u wil, daar zijn we voor” zei de man. Petra raapte de moed samen en vroeg, “wel het zit zo ik zou graag eens door een paar mannen gepakt willen worden, kan dat hier in de bioscoop?” De man bekeek haar eens en zei, “jazeker dat kan, alleen zou je niet liever willen dat het in een andere ruimte zou zijn die daar speciaal voor gemaakt is?” En hij vervolgde, “daar in de hoek is een zaaltje waar je zeker aan je trekken zal komen alleen moet ik dat wel aanmelden, zodat eventuele mannen weten dat er iemand is die op hen wacht.” Hij wachtte even op haar antwoord. “Oké” zei Petra die zich nu al wat meer op haar gemak begon te voelen. “Hoeveel moet het dan kosten” vroeg ze nog snel. “Kosten, nee jij moet niets betalen, de heren wel natuurlijk en afhankelijk van hoeveel mannen er komen krijg jij een deel van de opbrengsten” antwoordde de man met een glimlach. Petra kon haar oren niet geloven, genot krijgen en nog betaald worden ook. “Zie je schat het komt wel in orde, laat ons het er maar op wagen en samen stapten ze het zaaltje binnen.

In het zaaltje was het donker toen ze binnen kwamen, maar na enkele minuten konden ze al goed zien wat er zich in de kamer bevond. In het midden van de zaal stond een groot vierkant bed met er omheen een rij banken. Op de grote muur flitste het filmscherm aan en er begon bijna direct een film te draaien, natuurlijk een seksfilm. Petra nam plaats op een van de banken en keek wat naar de film, twee dames een blonde en een brunette gingen een weddenschap aan wie de meeste mannen konden bevredigen en rond de twee dames stonden wel veertig stevige kerels. Zo te zien hadden ze wel stevig gereedschap in hun broek want die stonden al bol vanaf het moment dat de dames uit de kleren gingen. De dames hadden alle twee een enorme boezem en zwiepten er vervaarlijk mee rond. Petra zat gespannen te kijken en streelde Gerard over zijn kruis. Op dat ogenblik ging de deur van het zaaltje open en stapten drie mannen het zaaltje binnen. Blijkbaar kenden ze elkaar want ze wenkte elkaar en gingen schuin tegenover Petra en Gerard zitten, het spel kon nu beginnen. Een van de mannen stond op en liep op Petra af, “goedendag mevrouw ik heb gehoord van de baas dat er hier iemand is die graag wat plezier zou willen maken, ben jij dat toevallig?” zei hij en keek haar met een geile blik aan. “Ja hoor, maar het is mijn eerste keer dat ik zoiets doe” zei ze opgewonden. Ze keek naar de man, een knappe verschijning moest ze toegeven en ze voelde dat hij het voor het zeggen had. “Laat ons dan maar van start gaan hè” zei hij en reikte haar de hand. Hij knikte nog even naar Gerard en nam Petra mee naar het grote bed.

“Voor we beginnen zou ik graag je naam willen weten of heb je daar bezwaar tegen? vroeg hij. “Nee hoor geen bezwaar, mijn naam is Petra en die man daar is Gerard mijn echtgenoot, hij regelde dit voor mij” zei ze en wierp een handkusje naar Gerard. “Mijn naam is Tom en die twee andere mannen zijn mijn vrienden Joop en Gino, die komen er direct ook wel bij maar je hebt alle zeggenschap natuurlijk, wat je niet wil mag je gerust zeggen” zei hij en knoopte daarbij haar bovenste knoopjes van haar bloesje los. “Ik wil wel eerst eens naar je tieten kijken, misschien zijn ze wel zo vol als die op de film daar” zei hij en keek Petra daarbij diep in de ogen. Petra bloosde even en liet Tom verder haar bloes openen, haar grote tieten, maatje dubbel D, kwamen half bloot te liggen en Tom floot tussen zijn tanden. “Zo, lekker zeg, zo zie je ze zelden” zei hij en wenkte zijn twee vrienden. Joop en Gino kwamen nu ook bij haar staan en samen begonnen ze Petra te ontdoen van haar kleren, ze trokken haar bloesje volledig uit en eentje friemelde al aan haar rok. Tom legde een van zijn handen op haar tieten en masseerde de heuvels. “Mag ik er eentje bevrijden” zei hij en zonder haar antwoord af te wachten schoof hij een hand tussen haar BH en haar linkertiet en schepte de enorme tiet uit haar BH. Petra hapte even naar adem toen hij haar tiet zo uit de BH tilde maar kon de rilling over haar rug voelen lopen, ze stond zo goed als in lichter laaie. “Ja doe maar lekker hoor, laat ze alle twee maar vrij” zei ze heet en bood hem haar tweede tiet aan. Tom greep naar de ander borst en liet ze daarna los, haakte haar BH nu los en terwijl hij dat deed likte hij aan een van de forse tepels. “Ja zuig maar aan mijn tetters je hebt de volledige toestemming” hijgde Petra.

Terwijl Tom zo met haar bezig was hadden de twee andere mannen niet stilgezeten en na een paar minuten gingen haar rok en haar string richting de vloer. “Stap er maar uit hoor liefje” zei Gino en Petra volgde direct zijn bevelen op. “Kom we zullen ze wat rust geven” zei Joop “laat je maar lekker gaan, we weten wat we doen” en met deze woorden tilden ze Petra op en legde haar op het grote bed. Tom en Joop gespten hun broeken al los en terwijl ze daar mee bezig waren ontfermde Gino zich over de grote memmen van Petra. Hij likte eerst zachtjes aan de tepels en zoog ze toen een voor een in zijn mond. “Ja lekker zuig, zuig ze maar lekker stijf” hijgde Petra heet en bood hem haar twee harde spenen aan. Gino zoog een voor een aan de tepels die inderdaad al behoorlijk hard waren, Tom en Joop waren nu op hun slip na al helemaal naakt en kwamen wat dichterbij. Ze stonden nu heel dicht bij Petra’s hoofd en ze kon de twee dikke bulten al zien en wat ze zag beloofde wat. Op de film waren de twee sletten al aan het pikzuigen en een voor een zogen ze de enorme lullen diep in hun keel. “Ik wil ook zo’n dikke lul als in de film” zei Petra en ze keek verlangend naar de twee bulten. Joop pakte zijn lul vast en kwam over Petra heen staan, “voel maar eens schatje, als het je maat is pak hem dan maar uit” en hij bood haar zijn lul aan. Petra voelde even door de slip heen en graaide toen in Joop zijn slip , ze trok de paal uit zijn slip en zette direct haar lippen rond de dikke eikel. “Oh, ja, ze gaat er al mee aan de slag” zei Joop en hij duwde zijn pik wat dieper in haar mond, het grote gevaarte schoof enkele centimeters verder naar binnen en de halfslappe pik begon nu pas op te zwellen.

Tom was ook al dichterbij gekomen en trok zelf zijn slip uit, slingerde even met zijn lange spuit en leidde een vrije hand van Petra naar zijn dikke paal. “Dit zal ook wel gaan denk ik” zei hij en Petra voelde een enorme knots in haar handen. “Trek hem maar goed af, dan kan hij nog wat groeien.” Met die grote pik in haar mond kon ze onmogelijk zien wat er allemaal rond haar gebeurde maar ze hoorde enkele keren de deur van het zaaltje open en dicht gaan, volgens haar berekening moesten er nu een man of zeven acht in de zaal zijn. Natuurlijk kon ze dat niet zien en dat was maar goed ook, want het zaaltje zat al halfvol met mannen en ook enkele vrouwen waren van de partij. In totaal waren er nu zo’n twintig man in de zaal en door de grote aanwezigheid begon ook de temperatuur behoorlijk te stijgen. Zeker toen ze allemaal rond Petra en de drie heren zaten en stonden werden ze letterlijk heter en heter. Enkele heren hadden zich al ontkleed en stonden hun pikken al te masseren. Twee van de vier vrouwen in de zaal waren hier blijkbaar al vaker geweest, want ze legden zich ook neer op het grote bed. “Hallo Petra, welkom in het clubje, ik zie dat je je mond al vol hebt. Zuig maar lekker door ik zal je een welkomstkus geven” zei ze en ze liet zich overvallen door twee heren die daarbij stonden te masturberen. Joop nam plaats tussen haar benen en keek naar de grote kut die uitnodigend omhoog stak, ze had een hoge venusheuvel. “Wel, wel een hoge berg zie ik, dat kom zeker van te veel stoten gekregen te hebben en ik ga er zeker nog een stootje aan toevoegen, wat dacht je daar van” zei Joop heet en hij smeerde zijn dikke eikel tegen haar halfopen kut.

Even spande ze haar billen en zo kwam haar kut wat hoger te zitten, het was een uitnodiging die Joop niet afsloeg en die boorde dan ook zijn stengel in haar spleet. Petra kon niets uitbrengen met die pik in haar mond maar je kon de ingehouden zucht goed horen. “Man toch, wat is het heet hier binnen” zei Joop geil en liet zijn lul wat heen en weer in haar natte kut schuiven. “Til je kont wat op dan kan ik je beter palen” zei hij en trok haar billen wat omhoog. Nu kon hij het ritme verhogen en dat deed hij, zijn dikke gladde paal schoof als een stoommachine door Petra haar neukkanaal. Steeds nam hij grote halen zodat de eikel op het punt kwam dat hij bijna uit haar spleet floepte, haar kut begon al rood te zien door de penetratiekracht van Joop. Joop keek begeerlijk naar zijn eigen paal die in en uit haar spleet schoof. “Lekker beest” hijgde hij en versnelde voor even zijn ritme, het ging zo snel dat hij de controle verloor en de dikke natte spuit uit haar kut neukte. Joop stopte met stoten, greep zijn pik vast en schoof de spuit tot aan zijn ballen terug naar binnen en begon weer te neuken. “Zo lekker beest, dat ging even mis maar ik ga je nu beter vasthouden” zei hij heet en hij greep haar enkels stevig vast en versnelde zijn neukritme, het hete neukvlees sopte in en uit haar kut. Petra voelde de knots harder en harder worden en de dikke eikel schuurde langs haar clitoris, die werd zo gevoelig als wat en het orgasme liet niet langer op zich wachten. Ze proestte de pik uit haar mond en zoog een grote scheut lucht in haar longen. “Ik ga klaarkomen” hijgde ze heet. “Nu jaaaaaa, nuuuu jaaaa” het orgasme barstte los en ze kwam klaar, het kutvocht overspoelde Joop zijn neukende pik die nu nog wat natter werd en sneller in en uit schoof.

Petra had haar orgasme gekregen maar het was zeker niet haar laatste vandaag, dat wist ze wel. De heren keken elkaar aan en knikten naar elkaar. “Tijd om te wisselen” zei Tom. Joop trok zijn lul uit haar kut en verwijderde zich tussen haar benen en Tom nam zijn plaats in en pompte zijn lul direct in haar gleuf. “Ja Joop je had gelijk, lekker heet en glad is het hier binnen” zei hij heet en ramde zijn pik in Petra haar open grot. Ondertussen hadden enkel heren zich in het publiek losgemaakt en kwamen naar voren, ze bleven even staan bij Petra die nu alweer een lul in haar kut, in haar mond en in een van haar handen had. “Zo, dat ziet er geil uit” zei een van de mannen. "Ik ben zo geil als wat en mijn zaad staat te koken in mijn ballen, lekker heet wijf” hijgde hij nog en begon zich af te trekken boven Petra haar stevige tieten. De man zijn lul stond gespannen als een boog, hij rukte aan zijn staaf en de eikel zwol nog wat op, toen spoot hij zijn hete spermastralen over Petra's tieten heen. De andere heren verdrongen zich bij het gebeuren en enkele tellen later was het hun beurt om hun lading over Petra heen te spuiten, een man stond links van haar en de andere rechts. Als op commando spoten ze beiden tegelijk hun dikke klodders zaad over de tieten en de buik van Petra. “Wat een lekker zicht” zei Tom die door het geile zicht zijn zaad ook al voelde borrelen in zijn dikke ballen. “Ja lekker dat geil op haar memmen, we zullen er ook wat bijspuiten hoor” zei Joop nu en trok zijn lul uit haar mond. “Nou liefje, waar wil je mijn zaad, in je mond of moet ik je snoetje volspuiten” zei hij heet en begon zijn dikke paal af te trekken boven haar gezicht. “Spuit maar waar je wil, ik wil je zaad nu” hijgde Petra met horten en stoten door het geram van Tom in haar kut.

Joop duwde haar hoofd wat naar achter en stak zijn lul weer terug in haar open mond. “Oké sletje, in je keel dan”, zei hij heet en hij ramde zijn pik in en uit haar mond. “Jaaaa lekker geil, ik ga je in je keel spuiten” hijgde hij terwijl hij erop los ramde als een gek. Petra kreeg geen lucht meer en snoof uit alle macht wat lucht door haar neus, Joop neukte erop los en stootte zijn lul telkens diep in haar keel. Na enkele stoten perste hij zijn spuit tot aan zijn ballen in haar mond en spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Twee, drie, vier, vijf stralen witheet sperma gleden Petra’s keel binnen, ze slikte met alle macht het zaad naar binnen. Toen Joop zijn lul uit haar mond haalde hijgde hij nog “zo dat was lekker zeg” en hij zag nog net hoe Tom de kut van Petra vol aan het pompen was met een flinke hoeveelheid zaad en Gino zijn pik op Petra richtte. Gino trok aan zijn lul en spoot dikke klodders heet sperma over Petra haar lichaam heen, haar huid glom van het zaad.

In het publiek hield Gerard het hele gebeuren in het oog en die was zelf zo heet geworden als een gesmolten pakje boter. Een van de vrouwen in het publiek had gezien dat Gerard met een stijve zat die al een hele tijd uit zijn broek omhoog stak en waar Gerard aan rukte als een geile gluurder. “Zal ik je even helpen” zei de vrouw en nam plaats naast Gerard. “Geil hè, dit schouwspel, daar word je lekker geil van hè?” polste ze nog even. En Gerard zei “ja lekker geil en zeker als je weet dat het mijn vrouw is die daar een geile beurt krijgt.” Ze keek een beetje ongelovig en zei toen “dan zal ik jou ook even verwennen” en ze pakte de dikke lul van Gerard vast. “Je mag gerust aan mijn tieten en aan mijn kut zitten hoor” zei ze nog snel en pompte het vel over Gerard zijn eikel heen en weer. Gerard opende zijn broek wat verder en terwijl ze hem masturbeerde schopte hij zijn schoenen uit en trok hij zijn broek en onderbroek uit, hij knoopte zijn hemd los en trok die in een ruk over zijn hoofd. “Zo nu heb je plaats genoeg” zei hij tegen de vrouw. “Ho wacht even” zei ze en ze ontkleedde zich even snel als Gerard, haar grote tetters sprongen tevoorschijn en terwijl ze haar rok en slipje uittrok schoof Gerard zijn grote handen onder haar enorme tieten. “Voel ook eens aan mijn kut” zei ze heet en ze opende haar benen. Gerard schoof een hand tussen haar benen en voelde hoe de grote kut al helemaal open stond, terwijl hij dat deed keek hij de zaal in en zag dat er weer enkele mannen zich rond Petra hadden geplaatst. “Ja zeg, ze gaat weer een beurt krijgen” zei de vrouw. “Als je wilt kunnen we straks naar haar toegaan, maar eerst ga ik die lekkere speer van jou eens lekker afzuigen” en met deze woorden bukte ze zich over Gerard heen en slokte de dikke eikel naar binnen.

Na deze eerste neukbeurten waren alle aanwezigen in de zaal al zo heet als de pest en iedereen deed het met iedereen, kutten werden gevuld pikken afgezogen en de vrouwen werden meermaals tot een orgasme gelikt of geneukt. De heren hadden de tijd van hun leven en door het hete zicht van de andere neukende koppels paren en trio’s konden ze meer dan eens hun sperma laten spuiten. Overal lagen witte spermaklodders, en de lichamen van de vrouwen blonken alsof ze pas ingesmeerd waren met olie. Gerard en de vrouw waren ondertussen bij het bed en ontfermde zich over de suf geneukte Petra. “We komen je even helpen” had Gerard gezegd en stelde gelijk ook Felicia aan Petra voor. “Deze vrouw, heeft er voor gezorgd dat mijn spuiter al voor de tweede keer zo stijf staat als een vlaggenstok, nadat ik al eens lekker ben klaargekomen tussen haar tieten” zei hij en hij toonde Petra zijn dikke paal. “Kom maar lekker hier” zei Petra en ze trok Gerard aan zijn pik dichterbij. “Kom jij er ook maar bij” zei ze nog tegen Felicia en ze schoof wat op. De beide vrouwen lagen nu zij aan zij en de heren stroomden weer toe.

Het neukfestival had zo’n 6 uur in beslag genomen en nog Petra nog Gerard konden bij benadering niet zeggen hoeveel pikken en kutten ze voor zich hadden gehad. Samen reden ze terug naar huis en op de achterbank zaten Felicia en Tom. Gerard zei “we gaan thuis nog even een goed bad nemen, ik heb wel zin in iets lekker om te bikken en daarna, ja dat zien we wel”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Vind Dominas En Subs In Jou Buurt