Mijn vrouw krijgt er vier lullen bij.

Om te beginnen zal ik ons eerst even voorstellen. Ik ben Bert, een man van midden 30, goed getraind lichaam, donker haar en getrouwd met de mooiste vrouw: Claudia, zij is vrij lang met blonde haren een mooi strak lijfje en een goed gevulde c-cup.

Ons seksleven is meer dan goed en we genieten altijd optimaal van elkaar. Nu hebben we het wel eens over onze fantasieën gehad en zonder blikken of blozen vertelde mijn lieve vrouwtje dat ze het wel eens met meerdere mannen zou willen doen. Nou weet ik niet of ik jaloers of juist beregeil zou zijn als ik haar zou zien genieten met een andere man, maar ik dacht er zeker wel over na.

Zoals elke vrijdagavond komen mijn vrienden en ik bijeen voor een potje poker, deze avond was het bij ons en Claudia had voor alles gezorgd. Hapjes, drankjes, alles was er.

Eenmaal begonnen met het spelletje verloor ik de ene pot na de andere en er bleef vrij weinig over voor mij om nog in te zetten. Net op dat moment komt mijn lieve Claudia naast me staan en legt ze haar hand op mijn schouder terwijl ze vraagt of ze nog wat voor ons kan betekenen. Gelijk kijk ik haar met een gemene en toch geile blik aan en zeg tegen haar dat ze zich moet gaan omkleden en iets leuks aan moet trekken. Ze kijkt me wat vragend aan, maar doet wat ik haar gevraagd heb.

Als ze 10 minuten later beneden komt met een mooi strak jurkje aan en het haar lekker geil opgestoken, ziet ze dat we met ons spel verhuisd zijn naar de vloer. Ze vraagt wat hier de bedoeling van is en ik geef haar het antwoord dat ze nooit verwacht had: “Jij, mijn lieve Claudia, bent mijn inzet van deze avond. Elke keer wanneer ik een partij verlies trek jij een kledingstuk uit.” Een van mijn vrienden grapte al, wat geil dat ze dan vrij snel in haar lekkere blote kont zou staan. Ze keek me beduusd, maar geil aan en riep een beetje bluffend: “Kom maar op, ik kan jullie allemaal aan!”

Na wat gejoel van de jongens en mij begon het echte spel. Uiteraard zou ik potje na potje verliezen zoals afgesproken. Na haar blouse en jurkje uitgetrokken te hebben stond Claudia in niet veel meer dan haar jarretelletje met zwarte string, bh en een paar hoge hakjes voor mij en de jongens. Ze ging op tafel staan en had blijkbaar niet veel zin om nog langer te wachten op de volgende potjes die gespeeld moesten worden. Een beetje heupwiegend en met een geile sensuele blik in haar ogen, daagde ze ons uit om rond de tafel te komen staan. Eerst haar bh, toen haar string en jarretelletje en daar stond ze dan met alleen nog haar pumps aan met haar heerlijke geile blote lichaam voor mij en mijn vier vrienden.

Een van mijn vrienden ‘Tim’ keek me vragend aan en na een blik die alleen wij snapten greep hij naar een van haar borsten en begon er lekker aan te zuigen. Freek volgde zijn voorbeeld en greep de andere beet. Claudia spreidde haar benen en niet veel later voelde ze de vingers van Jeroen haar spleetje verwennen. Simon had zijn inmiddels stijf geworden lul al uit zijn broek gehaald en nam plaats bij haar gezicht. Claudia keek me even plagend aan en nam toen gretig de lul van Simon in haar mond. Ik moest eerlijk bekennen, het was een geil gezicht om mijn bloedeigen vrouwtje zo te zien genieten van vier mannen.

Jeroen likte inmiddels vakkundig aan haar klitje en stak af en toe een paar vingers in haar kutje. Dit liet Claudia niet onberoerd en ik hoorde haar luid genieten onder de likkende en zuigende monden op haar lichaam. Tim trok zijn broek uit en tikte Jeroen aan om van plaats te verwisselen. Even zoende hij mijn vrouwtje en richtte toen zijn harde 20 cm lange lul op haar kutje en ramde deze in een keer naar binnen. Claudia gaf een kreetje van opwinding en Tim neukte haar in een afwisselend tempo. Ook Freek en Jeroen ontdeden zich van hun kleding en zoende haar om beurten waarop Claudia hun beurtelings lekker pijpte. Simon ging op de grond liggen en beval Claudia op hem te komen zitten, dit deed ze maar wat graag en niet veel later zag ik de dikke en lange staaf van Simon tot aan zijn ballen in haar verdwijnen.

Mijn vrouwtje was mij compleet vergeten en ging helemaal op in het spel met de jongens. Jeroen nam plaats achter Claudia en streelde haar heerlijke ronde billen. Ik wist dat Jeroen gek was op anale seks en hij zou mijn Claudia waarschijnlijk in haar maagdelijke kontje willen neuken. Dit hebben we nog nooit gedaan en ik ging er dan ook vanuit dat zij dit nooit toe ging laten. Jeroen drukte een vinger erin en toen hij geen commentaar kreeg kwam de volgende erbij. Hij spuugde een grote klodder speeksel op haar lekkere gaatje en drukte zijn eikel er tegenaan. Claudia keek me aan, met een vragende, beetje pijnlijke blik in haar ogen, en ik zag dat Jeroen even doordrukte.

Mijn vrouwtje gaf een gilletje maar liet het gebeuren en met een beetje druk van Jeroen schoof zijn lul cm voor cm lekker haar maagdelijke kontje in. Ik zag haar blik veranderen en er kwam een geile blik voor in de plaats. Daar lag ze dan, mijn vrouwtje, tussen twee mannen in, volop te genieten. De lullen van Freek en Tim kreeg ze voor haar gezichtje gehouden en het schouwspel was zo geil om te zien, dat mijn lul op knappen stond.

Ik hoorde Claudia steeds harder en luider kreunen en ik wist dat haar zoveelste orgasme naderde. Ook Simon liet wat mannelijk gegrom horen en kwam met een brul klaar, diep in de kut van mijn vrouwtje. Dit was voor Jeroen teveel en ook hij spoot zijn hele lading leeg in de heerlijke kont van Claudia. Freek hield het ook niet meer en spoot zijn dikke klodders over haar gezichtje heen. Tim en ik waren de enige die nog niet klaargekomen waren en ik stapte op mijn vrouwtje af, zoende haar geil op haar mond en draaide haar zo dat ik mijn lul nu ook diep in haar al volgespoten kontje kon steken.

Ook Tim wilde graag nog even genieten van haar en vroeg haar om op hem te komen zitten, zodat wij haar ook nog even lekker samen konden nemen. Ik voelde de lul van Tim tegen die van mij aanschuiven telkens wanneer we in haar stootte. Wat een geil gevoel. Ook Claudia genoot van onze lullen en kwam schokkend klaar, maar omdat wij geen genade meer toonde en lekker bleven doorgaan in ons ritme duurde haar orgasme heerlijk voort.

Ik hield het niet meer door de aanblik van mijn genietende vrouwtje en spoot haar kontje vol met mijn zaad. Tim volgde mijn voorbeeld en spoot zijn warme zaad diep in haar kut. Iedereen was voldaan en de jongens riepen dat dit de beste inzet ooit was en dat we misschien een volgende keer wel een van hun vrouwtjes dezelfde behandeling moesten geven. Toen iedereen weg was, bedankte Claudia me met een heerlijke tongzoen en vielen heerlijk in elkaars armen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten