Mijn vrouw krijgt eindelijk haar grote dikke lul

Mijn vrouw krijgt eindelijk haar grote dikke lul.

Ria en ik zelf (Henk ) beide 54 jaar, ruim 30 jaar getouwd, Ria slank 170cm lang,slank en een lekkere d cup, neukten nog steeds 2 a 3 keer in de week, regelmatig als ik met haar bezig was vroeg ik haar of ze niet eens een grote lul wilde dan de mijne, ik heb maar een 14 cm korte dunne pik, en kon me voorstellen (ook omdat het me geil leek) om haar eens genomen te zien worden door een echte grote dikke vette lul! Soms zei ze, okay 1 keer dan, maar later na het neuken zei ze dan steevast, ik heb genoeg aan jouw pikkie Henk. Twee dagen voordat we op vakantie gingen naar Spanje waar we een caravan hadden gehuurd op een camping, lagen we weer te neuken en zei ik toen we lekker klaar waren gekomen. Neem wat geile setjes mee lieverd want je weet maar nooit wat we tegen komen op de camping, giechelend keek ze me aan en zei, je wilt me echt zien met een ander he!!

Uuhh uuuuh ja, stamelde ik, maar alleen als jij het ook wilt lieverd, ze kuste me en zei zacht, misschien Henk misschien. We waren al een paar dagen op de camping waar het lekker druk was met aardig wat jonge lui toen we voor onze caravan zaten en zagen dat er een jong stel van rond de 20 jaar naast ons in de vrije caravan kwamen. Het bleek een stel te zijn dat ook uit Holland kwam en Mieke en Wim heette, ze waren voor het eerst samen zeiden ze toen we ze aangesproken hadden, en wij nodigden hen uit voor een wijntje. Gezellig babbelend die avond zagen Ria en ik dat Wim bijna niet van Mieke af kon blijven!!! Glimlachend zei ik tegen een uur of 10, het word tijd dat we ons mandje op gaan zoeken want volgens mij heeft Wim stoute plannen met Mieke!! Ze keken ons lachend aan en Wim zei, hihi dat klopt Henk, Mieke kreeg een blos op haar wangen en giechelend zei ze, nou, nou Wim schaam je, ze stonden lachend op en zeiden, welterusten we gaan!!!

Ria ruimde de spullen op en nadat we nog een wijntje hadden genomen liepen we zoals iedere avond nog even een rondje over de camping. Bij terugkomst bij onze caravan hoorden Ria en ik dat Wim zijn woord had gehouden?? We hoorden uit de openstaande ramen flink gehijg en gekreun en Ria die me lachend aankeek fluisterde, even wachten Henk even wachten. Aandachtig stonden we stiekem te luisteren en in het schemerlicht slopen we wat dichter naar het openstaande venster en gluurden we voorzichtig naar binnen!! We zagen hoe Mieke op zijn hondjes werd genomen door Wim en toen voelde ik hoe Ria over mijn broek begon te wrijven. Jezus, Jezus, hijgde ze, Jezus wat geil Henk fluisterde ze. We konden niet zien of Wim een grote of kleine had, maar wel zagen we dat Mieke een prachtig lijf had met eigenlijk te kleine tietjes. Ik begon Ria te vingeren terwijl ze me bleef aftrekken, en we zagen dat Wim iets na achteren ging en zijn pik die we nog steeds niet konden zien probeerde in haar kont te duwen, begrepen we! Nee, ooh nee Wim niet doen, oooh mijn god niet in mijn kont Wim, auw, aauw, nee je bent veel te groot, kermde ze jammerlijk. Hij trok terug en begon haar hard en fel stotend weer in haar kut te neuken, binnen een paar minuten kwamen ze klaar. Snel gingen we onze caravan in en neukten Ria en ik als nooit tevoren! De volgend morgen zaten we aan het ontbijt en kwamen Mieke en Wim ook buiten ontbijten, goedemorgen zeiden ze, wij ook natuurlijk en ik vroeg, en lekker geslapen Wim, jaa Henk zeker lachte hij,

Die dag verbleven we aan het strand en toen we om een uur of 6 weer terug kwamen zagen we hoe Mieke en Wim vermoeid ogend uit hun caravan stapten!!!! Zo, zo, zei ik, hen aankijkend. Zo, zo, hebben jullie genoten vandaag?? Uhh, uuh, nogal Henk grinnikte Wim, hihi zei ik hihi ik zie het, en ze begrepen dat we wisten dat ze net even lekker gespeeld hadden samen!! We dronken wat met zijn vieren wat en spraken af dat we die avond naar het feestje zouden gaan wat werd georganiseerd in de kantine van de camping. Het was gezellig druk en we hadden nog net een tafeltje met zijn vieren, we dronken aardig wat. Wim vroeg Ria ten dans en ik Mieke en zo om en om swingend zag ik hoe Wim steeds vaker naar de tieten van Ria begon te kijken!!! Knipogend naar hem liet ik merken dat ik zag hoe hij de tieten van Ria bewonderde, toen we 10 minuten later inmiddels behoorlijk aangeschoten in de wc stonden zei ik tegen hem, je vind de tieten van Ria wel mooi geloof ik he?? Uhh, uhh, stotterde hij, uuuh, ja best wel Henk !! Ik keek hem nu indringender aan en zei zacht. Volgens mij zou je ze best wel eens in je handen willen nemen of niet lachte ik. Breed lachend antwoordde hij, JAA graag zelfs, maar ik weet niet of Mieke en Ria dat zo’n goed idee vinden?? Oké, zei ik, oké, ik regel dat lachte ik. Verbaasd keek hij me aan en zei, eerlijk, eerlijk meen je dat? We liepen terug naar onze tafel en zagen hoe Ria en Mieke stonden te swingen, toen ze terug aan tafel kwamen en het inmiddels een uur of 12 was zei ik, zullen we het feestje voortzetten in onze caravan. Oké, zeiden ze, en gearmd met Ria liepen we achter Wim en Mieke aan naar onze caravan, toen we vlak bij onze caravan waren fluisterde ik tegen Ria,

Ria volgens mij vind Wim je wel heel erg mooi en weet ik zeker dat hij je wel eens aan je tieten zou willen zitten?? Ondanks dat ze net als wij teut was verstarde ze en zei zachtjes, je bent gek Henk je bent gek. Nee hoor, grinnikte ik, nee hoor hij heeft het net zelf verteld toen we op de wc stonden!! Jezus Henk, Jezus ik ben minstens 30 jaar ouder, dat geloof ik niet. Oh nee echt wel, zei ik zacht, ze keek me aan en zei, weet je het zeker Henk, enne vind jij dat goed?? Ik kuste haar en zei, ik vind het goed maar alleen als jij het goed vind!! Ze kreeg een vuurrood hoofd en met verbazing in haar ogen kwamen we aan bij de caravan. Terwijl Ria de lichten aandeed een stukje muziek opzette en ik een fles wijn open trok zag ik hoe Ria naar Wim staarde, ik glimlachte naar Wim en knikte van ja!! Lachend keek hij terug naar me en zei, JA Henk , ik zag hoe Ria naar me keek met een blik van, WEET JE HET ECHT ZEKER, en ik knikte!!

Wim stond op en zei, kom op Ria laten we nog een dansje wagen, terwijl ze strak tegen elkaar aan stonden te dansen ging ik naast Mieke zitten. Heb je het na je zin lieverd vroeg ik aan haar, jaa Henk jaa alleen de wijntjes he, hihi zo,n mooie jonge vrouw die niet tegen de wijntjes kan lachte ik. Oké, oké, glimlachte ze, oké ik kan er dus echt niet tegen Henk en sorry voor de gezelligheid maar ik ga echt slapen zo. Ze dronk haar glas leeg en zei tegen Wim, Wim ik ga slapen ik ben dronken en moe, Wim die nog steeds met Ria stond te schuifelen keek haar aan en zei, ga maar vast liefje ik kom zo ook. Mieke stond wat wankel op en zei, oké welterusten en tot morgen, ze viel bijna om en ik zei, ik loop wel even met je mee. Ik bracht haar naar de caravan van hun, hielp Mieke naar binnen en zei, moet ik je even helpen met uitkleden !!!! Hihi Henk, hihi, durf je dat wel? Ik kleedde haar uit en legde haar op bed, nog voordat ze haar hoofd op het kussen had liggen sliep ze al, in haar slip en bh lag ze voor me op bed en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar even over haar hele kleine tieten en tepels te wrijven, maar ging niet verder!! Snel liep ik terug en zag bij binnenkomst hoe Wim met z,n handen onder de rok van Ria zat en haar met zijn handen om haar billen strak tegen zich aan had getrokken!!!! Ze keken me aan maar dansten gewoon door!

Ik liep naar hen toe en zei, Mieke slaap als een os!! ik ging achter Ria staan kuste haar in haar nek en zachtjes hijgend deed ik mijn armen onder haar oksels door en wreef over haar mooie grote geile tieten!!! Ja, jaa, kreunde ze, jaaa, Wim haalde zijn handen onder haar rok vandaan en begon spontaan haar bloes open te knopen!! Fluisterend vroeg ik haar, dit wil je he, dit wil je toch?? Met gesloten ogen en licht hijgend zei ze, oké, oké een keer dan !! Haar bloes ging uit en even later ook haar bh en ik zag hoe Wim zich voorover boog en op haar keiharde tepels begon te zuigen, ik trok haar rok en slipje uit en zei, Ria, Ria laat je neuken, laat je neuken door Wim!

Oooooh jah, Henk.. ik wil hem, Oooh mijn god ik wil geneukt worden door hem!!

Wim en ik trokken snel onze kleren uit en toen Ria naar de lul van Wim keek slaakte ze een gil van verbazing?? Jezus Henk, Jezus kijk eens, stamelde ze, ik keek en zag dat Wim een stijve had die minstens 20 a 21cm moest zijn ook, de dikte was enorm hij had er een waarvan ik nu begreep dat Mieke gisteravond nee zei toen hij haar probeerde om in haar kont te neuken!! Ria zakte op haar knieën voor hem en begon hem spontaan te pijpen, ze kreeg zijn giga pik niet helemaal in haar mond maar likkend en pijpend aan die grote vette staaf kirde ze. Wim, Wim, neuk me, neuk me, steek die lekkere geile monsterlul in mijn natte ouwe kut, haar ogen tolde van geiligheid en ze liet zich languit op de grond zakken!! Voor het eerst van haar leven kreeg Ria een lul die vele malen groter was als de mijne, en toen ik zag hoe Wim haar cm voor cm opvulde begon ze te kreunen, steunen, kirren, hijgen en kermde luider en luider, neuk, neuk, neuk me, met die gigapik ! Wim nam haar, hij nam haar hard, fel en meedogenloos en al diep in haar neukgrot pompend sloeg ze haar benen om zijn middel om hem nog dieper in zich te voelen!! Oooh mijn hoooo Jezus, oooh Henk, Henk, Henk wat geil, wat geil, ooooh wat geil die vette pik diep in me.

Het duurde maar 10 minuten toen Wim zijn zaad diep in de kut van Ria spoot en ik trekkend aan mijn lul zag hoe Ria er alles aandeed om zijn pik in haar te houden. Nog een keer, oooh jaa, kom, kom, nog een keer kermde ze bloedgeil. Wim trok haar overeind, ging zitten en liet Ria zachtjes met haar gezicht naar hem toe weer met haar kut over zijn pik zakken, strak vast houdend om zijn nek en haar benen om zijn lenden beurde hij haar rustig op en neer. Plots hoorde ik hem fluisteren, vind je het lekker Ria vind je het lekker om mijn lul in je kut te hebben??? Ja, jaa, oooh, jaa Wim, kirde ze geil, hij trok haar nu wat verder omhoog zodat zijn harde staaf uit haar kut floepte en fluisterde nu tegen haar???

Wil je mijn lul ook in je kont ???????

Ik zag hoe het geil uit haar kut droop en hoorde haar zeggen, oké, oké, neuk me in mijn kont met die enorme lul van je, maar zachtjes Wim heel zachtjes?? Het verbaasde me niet, als Ria geil is maar zeker als ze bloedgeil is zoals nu vind ze alles goed en geil!! Wim draaide haar om, en mij lief maar vooral geil aankijkend stamelde ze. Henk, Henk, hij gaat me met zijn harde paal in mijn kont neuken. Ik glimlachte en zei, oké meisje, oké, laat je nemen in die geile kont van je!!

Heel erg zachtjes zakte ze cm, voor cm, met haar kontgat over zijn lul en met een vertrokken gezicht van de pijn liet ze zich gaan. Ze liet die superpik steeds verder in haar kont glijden en ondanks de pijn in het begin, begon ze zelf steeds harder op en neer te wippen. Ze gilde, kermde en zwaar hijgend vroeg ze om meer en meer en nog meer, totdat ze achterover zakte en kronkelend met gesloten ogen kwam en kwam. Toen Wim haar voor de tweede keer volspoot alleen in haar kont nu, zag ik een heftige siddering door haar mooie slanke lijfje trekken en viel ze bijna bewusteloos voorover!!

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb