Mijn vrouw is zo geil.

Toen ik mijn huidige vrouw twee jaar geleden leerde kennen, was de seks met haar direct geweldig. Beiden vinden wij het heerlijk en putten er veel vertrouwen en plezier uit om met je partner veel naakt te zijn, veel seks te hebben, en met elkaar intieme ervaringen te delen zonder te (ver)oordelen. Wat ik heerlijk vind is dat een vrouw haar geile gevoel achterna gaat zonder er te koop mee te lopen maar het gewoon goed voor zichzelf te regelen. Dat deed ik ook. We zijn inmiddels begin 40 en we begrijpen alle twee dat het verleden het verleden is.

Zo ben ik erachter gekomen dat Katja vaak met mannen het bed deelde na een eerder huwelijk waarbij seks niet een grote rol speelde. Toen zij na enkele jaren huwelijk een keer vreemd ging met Simon, die een groter libido had en veel groter geschapen was dan haar man, heeft ze de smaak pas echt te pakken gekregen.

Kort daarna is ze gescheiden. Terwijl zij met mannen uit ging maar niet aan haar trekken kwam, een relatie met haar betekent dat ze dagelijks seks wil. Dus was Simon vaak de oplossing als aanvulling of voor tussendoor. En zo werd Simon haar vaste neukvriendje.

Ze ging o.a. met single vriendinnen op vakantie en maar aan de rol. Sommige mannen meende dat ze een slet was omdat ze er verschillende binnen een week versleet maar zelf gaf ze aan dat ze gewoon heerlijk geil is. Overigens vindt ze het wel enorm opwindend om in bed als geil sletje gebruikt te worden.

En toen kwam ik. Het klikte direct goed tussen ons en het verhaal over Simon was dan ook het begin van het delen van intieme persoonlijke ervaringen. Omdat ook ik een potent persoon ben en we dagelijks seks hebben wist ze mij te vertellen aan Simon nu geen behoefte meer te hebben.

Na deze ervaring met Simon bleek ze toch nog een ervaring te hebben die ze nog niet gedeeld had met mij. Want naast Simon was er ook nog een Leo. Leo was de man van een collega van haar die ze enkele jaren geleden op een personeelsfeest had leren kennen. In die periode had ze een verhouding met iemand die haar die dag nog wel had geneukt maar haar niet voldoende kon bevredigen en daarom was ze vooraf langs Simon gegaan, een stevige wip gemaakt en toen door naar het feest. Op het feest vloeide de drank er rijkelijk en haar collega kon daar niet zo goed tegen. Die Leo had ook het een en ander gedronken maar baalde daar wel van. “daar gaat mijn geile avond” zei hij. “Ze had nog wel zo’n zin om zich als hoertje te laten nemen” zei hij in het kabaal van het feestgewoel. Er direct achteraan, oh sorry dat had ik niet moeten zeggen, realiserend dat hij zijn mond voorbij sprak en nog wel tegen een directe collega van zijn vrouw. Geeft niet zei Katja, als ik me niet twee maal had laten nemen vandaag had ik je hoertje wel willen zijn, daar hou ik wel van zei ze, om te laten blijken dat hij niet de enige was die zijn mond voorbij kan praten.

En zo is het gekomen dat Leo en Katja daarna elkaar hebben opgezocht voor een kinky en slaafse relatie. Leo smste Katja overdag of ze vrij was die namiddag en Katja liet zich vervolgens dan hoerig en slaafs gebruiken door Leo. Hij kwam dan langs, legde 20 euro neer en zij moest zorgen dat hij aan zijn trekken kwam wat hij ook voorstelde en zonder te mopperen. Daar werd ze dus enorm geil van.

Ook deze kinky relatie verstokte na het hebben van een relatie met mij. Nu we de ervaring met Simon achter de rug hadden durfde ze ook haar laatste achtergehouden contact op te biechten. Ik wist dat ze van geile praat hield tijdens de seks maar met die Leo ging het toch nog een stuk verder en vooral zijn goedkope en geile praat benadering. Het bleek dat ik het nog netjes hield en zij vertelde mij hoe het ging met hem. De link werd snel gemaakt door ons en al fantaserend kwamen we tot de deal om Leo een keer te laten langs komen. Leo was ondertussen bij die collega weg en woonde nu in een huis met een huisgenoot. En inderdaad, een ontmoeting werd geregeld met hem omdat ik ook wel wilde weten wie die Leo was en goed bevonden. Toen we de contacten legde kwamen we eruit dat Leo het wel fijn vond dat ik met haar bij hem langs kwam om samen van mijn hoertje gebruik te maken. Daarna werd een datum geprikt en afgesproken dat ik met haar een week vooraf geen seks zou hebben om een enorm gewillig geile vrouw mee te nemen. Het leek ons alle drie een geil idee.

De dag naderde en voor we naar hem toegingen heeft ze de kontdouche gebruikt zodat alles goed schoon was. Ze deed een mooi lingeriesetje aan en we stapten in de auto. Belden aan en Leo deed open. Vooraf hebben we afgesproken dat bij binnenkomst we direct in onze rollen zouden vallen. Namelijk dat ik met een brezer hoertje bij hem langs zou komen terwijl zij dacht alleen met mij naar huis te gaan. Je zei dat je alleen woonde, zei ze in haar rol en quasi verbaasd tegen mij toen Leo daar stond. Zo’n goedkoop meisje als jij maakt het toch niet uit dat ik een vriend laat meegenieten, Ze ziet er wel erg lekker uit, dat had je niet gesmst.

Kom eens hier geil ding, gebood hij haar, dan kan ik een zien en voelen wat die maat van me heeft meegenomen. Ze sputterde eerst zogenaamd een beetje tegen, maar dat ging weg toen we haar tussen ons in lieten staan en beide met onze handen over haar lichaam gleden en ik haar ondertussen in haar nek zoende. Ze kreeg rillingen over haar hele lichaam en zuchtte toen dat ze nu ook wel geld zou willen als we haar met z’n tweeën zouden neuken. Voor hoeveel mogen we je dan met ons tweeën nemen, vroeg Leo. Ehh, 50 euro zij ze toen, maar niet anaal. Dat is goed maar dan wel voor 40 euro zei Leo, en ze stemde in.

Leo had een matras klaar liggen voor de bank in de kamer en zei dat ze daar maar op moest gaan liggen en zich langzaam voor ons moest uitkleden. Ondertussen gingen wij op de bank zitten wachten wat ze ons zou laten zien. Ze kleedde zich langzaam uit en speelde met haar heerlijke grote tieten en gleed met haar vingers over haar kutje. Leo pakte een vibrator en gooide die voor haar neer met de opdracht deze te zuigen en ook in haar hoeren kut te stoppen. Kunnen we alvast zien of je wel nat wordt. Ze schoof na enige wrijf werk haar broekje opzij en we konden gelijk zien dat haar gehele kale kutje glom van het kutvocht. Zo, wordt dit hoertje al nat door het laten zien van haar kutje, sprak Leo opgewekt verbaast. Duw die vibrator in je natte spleet, kom op duw hem erin. Ze hield de grote vibrator tegen haar natte kut en bijna zonder te duwen gleed hij naar binnen. Direct begon ze zichzelf in een snel tempo te vullen waarbij ze een hand gebruikte voor het tempo en de andere voor het wrijven over haar klitje. Nog geen 20 seconden later kwam ze heftig klaar waarbij ze de vibrator in en uit haar kut haalde en ondertussen stralen kutvocht langs haar opgezwollen schaamlippen stroomden. Het hele matras onder haar middel was kletsnat. Dat krijg je dus wanneer je haar een week niet neukt dacht ik.

Ondertussen hadden wij onze broeken uit en speelden met onze lul. Kom eens voor ons staan zei Leo, waar we vooraf hadden afgesproken dat hij het initiatief zou nemen vanavond. Nog bijkomend van haar klaarkomen kwam ze overeind en ging voor ons staan. Ze druppelde nog behoorlijk na en met onze handen gleden we over haar kut, binnenkant van haar benen, billen, buik en tieten. Leo ging naast haar staan en ze pakte zijn stijve lul vast waardoor ze weer begon te glimlachen. Ze bukte en draaide met haar kont naar mij toe zodat ik door kon gaan met betasten en ze begon hem te pijpen. Dit geile brezer sletje hoef je inderdaad niets uit te leggen. Hij pakte haar hoofd en duwde haar over zijn lul. Zijn 19 cm gleed moeiteloos tot zijn schaamhaar in haar mond. Soms moest ze even diep ademhalen waardoor ze zijn lul helemaal uit haar mond liet en slierten van speeksel ertussen bleven hangen. Leo duwde haar dan bijna direct weer over zijn lul en zei, doorzuigen pijpslet, voor 40 euro moet je gewoon door blijven zuigen. Ik ging achter haar staan en met mijn handpalm wreef ik over haar gladde kut van beneden naar boven en van links naar rechts. Haar schaamlippen voelde ik mee gaan met mijn bewegingen en ze kwam al snel weer spuitend klaar. Ik zette haar met een been op de bank en de ander op de grond, deed haar benen wat meer uit elkaar en gleed met drie vingers in haar hete kutje. Ze kreunde daardoor tijdens het pijpen wat Leo beantwoorde door haar sneller over zijn lul te duwen. Haar kutje zag er weer heerlijk uit en ik ging door de knieën om haar te likken.

Haar lippen waren warm en stonden uit elkaar. Met mijn tong over haar clitoris, tussen haar lippen likte ik heerlijk verder. Godverdomme die hoer pijpt me klaar hoorde ik Leo zeggen. Hij pakte haar hoofd en haalde die van zijn lul in de hoop dat ie het kon tegen kon houden. Toen hij toch merkte dat dit niet lukte duwde hij zijn lul diep in haar mond en hield haar in deze positie vast. Nu spuit ik dit goedkope sletje haar keel vol, wat ook gebeurde. Met tranen in haar ogen verwerkte zij zijn warme zaad en toen liet hij haar los. Ze kwam even los en zoog hem toen verder leeg waarmee zijn sperma uit haar mond over haar kin en borsten naar beneden droop. Ondertussen ben ik achter haar gaan staan en duwde mijn harde lul diep in haar kale poes. Na vier stoten moest ik snel stoppen want anders kwam ook ik klaar. Het was namelijk ook voor mij een week lang onthouding geweest. We legde haar op haar rug op de bank en ik wreef het sperma van Leo over haar heerlijke zachte tieten terwijl ik haar tongde. Leo was inmiddels met zijn hoofd tussen haar benen gegaan om haar langdurig te beffen. Ondertussen was ik iets afgekoeld en kwam overeind zodat zij me kon pijpen. Met veel plezier deed ze dat, ondertussen haar benen optrekkend en zo wijd mogelijk houdend zodat Leo er makkelijk bij kon. Leo wisselde zijn tong en vier vingers met regelmaat en draaide in haar kutje om ook af en toe haar clitoris te likken. Ze stopte met zuigen en keek hoe Leo haar kut naar een voor haar nieuw hoogtepunt werkte en riep dat ze klaar begon te komen. Veel minder dan hiervoor maar nog steeds met duidelijk kutvocht vulde ze zijn mond.

Neuk me, vroeg ze aan Leo en daarna stopte ze mijn lul weer in haar mond. Gepijpt worden vind ik heerlijk maar ik kom er normaal gesproken niet van klaar maar nu moest ik wel af en toe mijn lul uit haar warme pijpmondje halen en vooral aan mijn rekeningen denken. Leo die nog niet op oorlog sterkte was kwam toch overeind en duwde zijn half slappe lul in haar erg natte kut. Met langzame bewegingen duwde hij zijn lul naar binnen en het resulteerde in een steeds harder wordende lul. Ondertussen zoog ik haar harde tepels schoon wat mij weer opwond terwijl zij mijn lul probeerde af te trekken wat ik tegen wilde gaan want anders kwam ik op zo’n manier klaar. Ze merkte dat Leo nog niet hard genoeg was en gaf stiekem bij mij aan dat ik haar moest neuken. Ik nam plaats naast Leo en zei laten we haar om de beurt nemen, ik tien keer en dan jij tien keer. Vlak naast elkaar op onze knieën stonden we nu voor haar opgetrokken benen en hielden er ieder een vast. Met mijn harde paal ging ik 10 x bij haar in en helemaal uit terwijl Katja op haar ellebogen overeind kwam om te zien hoe we haar namen. Leo werd daar duidelijk opgewonden van wat een harde lul voor hem opleverde. Nu ik, zei hij dan ook en we wisselden. Hij duwde in een keer zijn lul bij haar naar binnen terwijl hij mij aankeek en zij dat we deze goedkope hoer een kwartier zo zouden neuken. Zelf haalde ik lang niet de 10 x omdat ik niet klaar wilde komen.

Leo nam het graag van me over en ragde zijn lul onder veel verbaal gescheld, vuile neuk snol en hou je benen wijd slet. Waarmee hij haar naar een volgend hoogtepunt bracht. Toen ik het echt niet meer hield stond ik op en ging naast haar op de bank zitten. Met enorme spanning in mijn lul spoot ik een, voor mijn doen gigantische hoeveelheid sperma in haar gezicht en over haar heerlijke tieten. Zo dat is veel, zei ze en met haar vingers wreef ze het sperma in haar mond en over haar borsten. Leo die dit ook allemaal zag ging nu echt te keer als een bezetene en ik kon aan mijn heerlijke vrouw zien dat ze nu echt helemaal gek werd van geiligheid. Een kerel over haar spuitend en de ander maar hard doorneukend. Toen ik klaar was met spuiten wreef ik het geile vocht over haar buik en tieten. Daarna likte ik haar tieten schoon terwijl ze in het neuktempo van Leo op en neer werd geduwd. Op je knieën snol, blafte Leo haar toe wat ze natuurlijk ook direct deed. Ik ging voor haar zitten om mijn lul te laten zuigen en Leo pakte haar bij haar heupen en ramde nu in een hoog tempo haar kutje. Mijn lul was slap en voldaan in haar warme mondje. Nu mijn heftige geilheid even op de achtergrond was kon ik genieten van mijn vrouw die heerlijk werd geneukt. Ik boog naar voren en trok haar billen uit elkaar zodat Leo haar goed diep kon palen en ondertussen haar borsten kon voelen. Dit sletje heeft nog steeds harde tepels, ze moet gewoon hard geneukt worden zei hij.

Ondertussen werd mijn lul door dit neukgeweld ook weer hard en ik ging achterover hangen. Ze stopte even met kijken en met een geile lach en schokken van het stoten keek ze mij heerlijk aan. Wat een geweldig wijf heb ik toch, dacht ik maar ik bleek het te zeggen want Leo keek even op en zei inderdaad man, ze kan nog wel een paar kerels hebben. Ik wenkte naar Leo dat hij op het matras moest gaan liggen en zei tegen Katja dat Leo op zijn rug en Katja op haar buik eroverheen moest. Dat deed ze dan ook en ik ging achter haar staan. Leo stopte zijn harde lul in haar kutje en ik ging erachter zitten. Een geweldige uitkijk had ik en begon haar kontje te likken. Ze wist wat komen zou en begon harder te kreunen. Met mijn tong rond en in haar kontje neukte we haar naar weer een hoogtepunt en ik zag dat haar kutvocht langs de strakke paal van Leo vloeide. Om de beurt zei Leo en ik ging op mijn knieën achter haar zitten en wachtte tot hij zijn lul uit haar trok waarop ik direct de mijne erin stopte. Ik pakte haar billen aan de onderkant en trok mijn lul eruit en schoof haar kutje over de lul van Leo. Die er weer uit en ik er weer in en zo maar door.

We begonnen langzaam maar toen we de slag te pakken hadden lukte dit steeds sneller. Ze keek om met een vette grijns op haar gezicht en begon nu ook mee te duwen in ons ritme. Daardoor kwam het dat we tegelijk onze lul bij haar naar binnen duwde dat met een diepe jaaaaaa werd verwelkomt. We bleven erin en langzaam bewegend neukte we haar tegelijk in haar natte kut. Ze kwam hierdoor waanzinnig klaar waardoor ik even dacht dat ze erin bleef en trok me terug. Ga door neuk mijn kut met z'n tweeën zei ze geil. Ik pakte mijn lul in mijn hand en duwde die tegen die van Leo en drukte door. En weer zaten we er met z’n tweeën in. Ze kwam wat overeind om het goed te laten passen en wij neukten haar verder. Leo zei dat hij nog nooit een hoer met z’n tweeën tegelijk had geneukt en kneep en zoog aan haar borsten en tepels. Vindt je dit wel lekker slette hoertje zei hij en ze keek hem aan en zei, neuk door dan. Ik trok me terug en pakte een flesje olie, wreef haar kontje in en ging half boven haar staan om mijn keiharde lul tegen haar kontje te duwen. Niet in mijn kontje had ik gezegd, zei ze maar daar trok ik me niets van aan Je krijgt 10 euro meer betaald vuile neukhoer laat je kont ook maar even vullen. Ze duwde haar heupen omhoog en ik gleed in haar kontje. We neukte haar nu hard door en ze kreunde dat ze dit wel heel erg lekker vond. Je vindt dit lekker vroeg Leo 3x achter elkaar.

Wacht dan even zei Leo en hij kroop onder haar vandaan en liep naar zijn telefoon. Drukte snel wat toetsten en legde hem weer terug. Ik was hierdoor gestopt wat voor Katja aanleiding was mijn lul in haar mond te nemen. Bezwaar als we nog wat hulp krijgen vroeg hij mij en voor ik antwoord kon geven kwamen er twee nette mannen zijn kamer in. Het was zijn huisgenoot met een vriend. Deze hoer kan wat ik al eerder zei nog wel wat verse neukstaven kwijt, toch? vroeg Leo mij met een geile blik. Katja die ze ook zag keek mij aan en vroeg, mag het??? Ik ben nu wel toe aan een kleine gangbang. Hoe kon ik haar dit weigeren zo geil als ze naar me keek en stemde in.

Naast elkaar dan en zo kwam het dat ze op haar knieën vier lullen aan het pijpen en trekken was en door allemaal handen werd betast. Kom we gebruiken haar eens goed en Leo regelde dat ze op haar knieën ging zitten en wenkte mij om naast hem op de bank voor haar te gaan zitten. Zij zuigend over onze lul en ondertussen die twee afwisselend in haar kut. ik pakte olie en smeerde dat over haar billen en ging naast ze staan. Toen ik aan de beurt was duwde ik weer mijn harde lul in haar kontje. De huisgenoot kroop onder haar en de ander ging aan de andere kant van haar staan. Nu pijpte ze om de beurt de twee mannen voor haar en liet zich heerlijk dubbel penetreren. Daarna hebben we haar afwisselend helemaal gek geneukt.

Katja kwam meerdere keren klaar en toen ze echt niet meer kon hebben we haar onder gespoten. Onder het sperma bleef ze geheel suf geneukt liggen. Na enige tijd zei Katja dat ze nu naar huis wilde en thuis douchen. We zaten daarna in de auto en we vroegen elkaar of we het wel leuk vonden. Ik was erg trots om zo’n heerlijke vrouw te hebben en ze zei dat ik een geweldige man was en dat ze gloeide van liefde voor me. Thuis gekomen vond ze het jammer dat we het niet hadden gefilmd. Jezus wat ben ik lekker genomen heerlijke man van me, nu een paar dagen geen seks en ze beloofde me dat ik de volgende keren aan de beurt was om haar twee vriendinnen te mogen neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb