Mijn vrouw heeft er genoeg van

Mijn vrouw heeft er genoeg van.

Ik ben Danny en al jaren gelukkig met mijn vrouw Esther. Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik (best vlot, makkelijk pratend en stoer) het voor het zeggen heb. En dat zij verder keurig de boel op orde houdt. Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig uit; halflang haar, cupje B en meestal een rok met een blouse of een truitje. Kortom een gewone relatie denkt men. Maar ik weet wel beter. De tijden dat het was zoals ik beschreef zijn voorbij. Esther heeft genoeg van me en laat me dat ook goed blijken.

Op een zaterdagmorgen toen ik uit de douche kwam, zat Esther op de rand van het bed; ze had een crèmekleurig slipje aan en had een handdoek om haar schouders. Toen ik kwam aanlopen zei ze: “Ga voor me liggen op de grond en laat je pikkie maar naar achteren steken”. Ik heb helemaal genoeg van dat achterbakse gedrag van je. Al sinds het begin dat we met elkaar omgaan weet ik dat je regelmatig in mijn kasten struint en van alles aantrekt. Het is natuurlijk al erg genoeg dat je mijn slipjes aantrekt en dat dat slijmerige paaltje van je overal vlekken in maakt. Ik heb eens door het sleutelgat gekeken en gezien dat dat kleine dingetje behoorlijk hard wordt. En dat terwijl ik al jaren onder een mietje lig die met zijn doorbuigende zachte paaltje probeert om mij wat plezier te brengen. Ik dacht dat het niet erger kon, maar toen ik je laatst bezig zag toen we bij mijn ouders logeerden met twee slipjes van mijn moeder, schrok ik. Ik zag je genieten vuil miezertje. Spuitend in de spullen van je schoonmoeder. En bij mij wordt hij niet eens hard genoeg om me eens lekker te neuken. Ik heb trouwens ook eens op je computer gekeken en nu weet ik waar je zo geil van bent.

En ineens pakte ze een boekje van haar kaptafel. Op de middenpagina stond een foto van twee jongens die elkaar aan het pijpen waren. Mijn pik sprong overeind en er ging een schok door mijn lichaam. Kijk nou toch, zei ze. Eerst dacht ik dat ik gewoon een vies rukkertje in huis had die zich lekker aftrok op mijn spulletjes en nu weet ik dat dit kleine rukkertje gewoon een homo is. Nou dan gaan we je ook zo behandelen.

Ze trok me overeind en gaf me een slipje van haar om aan te trekken. Daarover moest ik een trainingspak aandoen. Toen gingen we de deur uit. Rechtstreeks naar het huis van de buren. Michiel deed open, want Barbara was vandaag de hele dag met vriendinnen op stap. Toen we in de gang waren vroeg Michiel wat we kamen doen. Danny komt je wat vertellen, zei Esther. Ze trok zijn joggingbroek naar beneden en daar stond Danny in het slipje van Esther. Michiel lachte gemeen en zei” Nou jongen, dat heb je dan lekker voor elkaar. Esther zei: “dit rukkertje loopt geregeld in mijn kleren, soms staat hij achter de vitrage boven te rukken als jouw vrouw in de tuin staat, dat is toch idioot. En nu heb ik ontdekt dat hij zich achter de computer ook zit af te rukken op jongetjes. Kun je hem niet iets laten aantrekken van Barbara, dan kunnen wij misschien ondertussen samen iets gezelligs doen. Boven gekomen mocht ik zelf iets uitkiezen. Je kan alles pakken zei Michiel vals, jouw pikkie past overal in hoor. En terwijl ik voor de lade stond waren Esther en Michiel al met elkaar bezig. Michiel was nogal onstuimig en Esther genoot daarvan. Laat dat kleine rukkertje maar zien wat echte mannen met me doen.

En nadat Michiel zijn paal op volle sterkte was zei Esther: “ Michiel ik wil hem hard achterin hebben, mijn kont moet gebruikt worden door een echte man. Ik moest naar Esther om haar kontje in te smeren. Opschieten sukkel, Michiel wil er in. Blijf er maar goed bij staan hier voor me. En terwijl ze voorover gebogen over de leuning van de bank stond ging Michiel haar sterretje in. Hier heb ik jaren op gewacht zei ze. Een echte paal die me neemt. En terwijl hij begon te stoten keek ze minachtend naar mij. Ik stond daar helemaal verloren, het slipje van Barbara strak om mijn pik. Ze keek eerst midden in mijn gezicht en toen naar beneden. Vals lachend en een beetje giechelend keek ze naar mijn pik. Bij je eigen vrouw blijft hij slap sukkel, maar als je jongetjes ziet dan schiet hij overeind. Als speciale beloning mag je de paal van Michiel even voelen. Michiel haalde zijn staaf er uit en ik mocht hem even op mijn hand hebben, wat een machtig apparaat. Ik werd gek van verwarring.

Toen zei Esther: wij gaan nu lekker door en ruk jij je maar gewoon af zoals je gewend bent. Direct nadat ik gespoten had moest ik naar de gang en gingen ze zonder mij verder. Ik voelde mij diep vernederd maar het wond mij zo ontzettend op! Ik hoorde Esther praten en lachen met Michiel. Door het sleutelgat kon ik zien wat ze aan het doen waren. Ik zag hoe Michiel mijn Esther in haar kont aan het neuken was. Ik hoorde haar kreunen, gillen en schreeuwen. Michiel zijn enorme snikkel verdween helemaal diep in Esther haar reet ze kreunde van genot bij elke stoot. Mijn pikkie stond alweer stijf in Barbara’s slipje. Jammer dat ik door een sleutelgat moest gluren om dit geile schouwspel te zien. Maar het had ook iets geils, stiekems ik weet niet wat voor gevoel het was maar ik werd er beregeil van...

Plotseling vloog de gangdeur open! “Dat dacht ik wel” zei mijn vrouw boos! Wat ben je ook een vieze gluurder Danny! En?! Was het geil om mij te horen kreunen? Ga maar op je knieën zitten. Ik nam plaats naast het bed. Michiel kwam naar mij toe lopen met zijn stijve pik recht vooruit. Doe je mondje maar open sukkel, dan mag je me pik even schoonlikken! Ik heb je vrouw even goed in haar kont geneukt, zei Michiel en duwde zijn pik naar mijn mond. “En NU schoonlikken” Michiels grote glimmende snikkel rook naar kont. Ik nam zijn eikel in mijn mond en begon te likken, en slikken en de smaak was zoutig, vies...goor maar ook geil tegelijk. Michiel wreef zijn hele lul nu over mijn lippen en tong. Mijn gezicht zat onder mijn eigen spuug en hun geile sappen. Michiel pakte zijn lul beet en Klets! Ik kreeg zijn eikel recht in mijn gezicht geslagen. Klets nog een keer. Esther begon te lachen... haha.. Ja! Danny. Dit is een echte lul! Niet dat slappe pikkie van jou! Je bent gewoon een waardeloze vent Danny en je verdient straf voor je stiekeme gedrag.

Jij wilt zo graag geile geurtjes ruiken...! Nu ga je liggen op de grond! Ik deed braaf wat Esther mij opdroeg en ging op mijn rug liggen. Michiel ging met zijn kontgaatje bovenop mijn neus zitten. Zijn grote ballen drukten op mijn lippen. Esther zat op haar knieën naast mij en zei: Ruiken en snuiven maar Danny... Ik kon niet anders. Mijn neus zat in de reet van Michiel en ik snoof zijn geur op. Ik werd bedwelmt door de mannengeur die zich Meester maakte van mij. Mijn vrouw zat naast mij te lachen lik ondertussen ook maar aan Michiels ballen. Danny! Na een tijdje stond Michiel op en zei: Ik moet pissen als een stier! Dat is mooi zei Esther en ze keek mij aan. “Danny jij gaat in het bad zitten hiernaast” Met zijn drieën liepen we naar de badkamer. Ik nam plaats in het bad. Michiel pakte zijn halfslappe snikkel beet en begon over mij heen te pissen. Zijn gele zoute vocht prikte in mijn ogen. Kom op! Mond open zei mijn vrouw. Je moet Michiel zijn pis proeven en doorslikken. Er kwam geen eind aan die harde pisstraal. Zo goed als kwaad probeerde ik zijn zoute urine door te slikken. Toen nam Esther plaats boven het bad en begon mij ook nog eens onder te plassen. Zeiknat van hun pis zat ik daar in de badkuip. “Nu blijf je hier zitten”, zei Esther. Laat ons pis maar lekker diep in je huid trekken! Ik ga nog even heerlijk met Michiel neuken. En waag het niet om uit bad te stappen Danny!

Daar zat ik dan...Esther en Michiel zijn zeker nog een uur lang met elkaar gaan neuken. Ik heb alles kunnen horen maar niks kunnen zien. Mijn rol als man was uitgespeeld...Ik was niks meer dan een waardeloze pisvlek geworden!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten