Mijn vrouw had het toch gedaan.

Het was al laat, en ik was alvast naar bed gegaan toen ik mijn vrouw Petra stilletjes in ons bed voelde komen. Ik gaf haar een kusje op de wang en vroeg “was het leuk vanavond” ze was namelijk naar een feestje van haar werk gegaan, en ik had ze dus niet zo vroeg thuis verwacht. ”Weet je zeker dat je dat echt wil horen Simon” vroeg ze. “Ja schat waarom niet”. “Oké, dat zal ik het je maar vertellen.”

“Het is nu al een jaar lang zo, dat je me, terwijl we neuken, heel de tijd zegt dat je graag zou willen dat ik eens met een andere man zou neuken. In het begin vond ik dat belachelijk, maar omdat je er steeds weer over begon, ben ik er meer en meer over gaan nadenken. Zo gebeurde het dat ik de laatste maand zeer geil werd van drie mannelijke collega’s, die altijd geile opmerkingen tegen me maakten. Ik kreeg er steeds meer behoefte aan om maar eens goed geneukt te worden door die mannen, een gedachte waar ikzelf echt geil van werd. Ik weet dat ik je het nooit heb verteld, maar soms ga ik op het werk naar het toilet en masturbeer ik mezelf omdat die mannen me zo geil maken met hun opmerkingen.

Nou, vanavond is het volgende gebeurd. Ik was op dat feestje aangekomen, en zoals je gezien hebt toen ik vertrok, was ik nogal redelijk sexy gekleed. Ik had een kort rokje aan, en wat jij niet gezien hebt is, dat ik mijn slipje had uitgelaten. Ik had, omdat jij steeds maar aan mij vroeg om een keer met een andere man te neuken, daar echt behoefte aan gekregen. Op het feestje heb ik zoals iedereen eerst wat met hen gedronken en toen iedereen al een beetje tipsy was, begonnen ze met hun drieën weer tegen mij. Ze maakten weer geile opmerkingen over mijn borsten en dat ik een geil wijf was, en dat ze me wel eens wilden neuken, en zo ging het maar door. Ik had wel verwacht dat ze weer zouden beginnen, we stonden volledig uit het zicht, en ik heb ze een voor een bij hun hand genomen en onbeschaamd onder mijn rokje laten voelen aan mijn natte blote kut. Dat is toch wat jullie willen, niet?

We zijn samen naar boven gegaan waar ze me om beurten op een bureau hebben geneukt. Ze hebben me helemaal uitgekleed, het deed me zo goed me naakt aan hen te geven, waarna ik hen alle drie heb afgezogen, het duurde niet lang of ze legden me op een bureau, ik was zo geil dat ik mijn benen spreidde zodat ze me konden neuken. Het was zalig die drie lullen, waar ik al zo lang over dacht, in me te voelen. Jij kunt dat gevoel natuurlijk niet weten, maar het was heerlijk toen ik die eerste man zijn lul tegen mijn kut voelde en hij langzaam tussen mijn schaamlippen in me gleed. Hij neukte me hard en diep, terwijl ik die andere zijn lul in mijn mond geduwd kreeg en ze me beiden neukten. Hoe ongelooflijk het ook mag klinken, maar we kwamen met ons drieën tegelijk klaar, een in mijn mond en de andere in mijn kut. Terwijl ik nog schokkend lag klaar te komen neukte de derde me zo hevig dat ik nog een keer klaarkwam. Ze kregen er niet genoeg van en hebben me nog lang gekust, gevingerd en betast over heel mijn lichaam, ik heb me totaal aan hen gegeven.

Ik heb het slipje dat ik bij me had voor ik naar huis kwam aangedaan om te verhinderen dat het sperma langs mijn benen zou lopen.” “Was het dat wat je wou weten, dat is toch wat je wou?” Ik dacht dat ze me wat wijs wou maken en zei dan ook ”en ik moet dat geloven?”. “Geef me je hand” zei ze. Ze nam mijn hand en liet me eerst aan haar slipje voelen dat nat was, en stak toen mijn hand in haar slip, ik voelde aan haar kutje en voelde het sperma van die mannen nog steeds uit haar kut lopen. Tijdens haar verhaal was ik super geil geworden, want ja, dat is wat ik haar zo vaak al had gevraagd, dat ze een andere man zou neuken. Dat ze het nu ook echt had gedaan, dat had ik helemaal niet verwacht. “Trek mijn slipje uit” zei ze, wat ik gehoorzaam deed. “Je hebt me zelf gevraagd dat andere mannen me vol zouden spuiten en nu ga jij me schoon likken” zei ze. Ik schrok wel even van haar dominerende vraag, maar plaatste mijn hoofd tussen haar benen, ik begon haar te likken. Het sperma van die mannen had een rare smaak maar het maakte me geil en ik likte haar al langer hoe heviger tot diep in haar kut. “Doe je mond open” zei Petra, wat ik gehoorzaam deed. “Dit is omdat ik door jou geil geworden ben op andere mannen”, en ze plaste gewoon in mijn mond. Nadat ik alles binnen had gekregen, zei ze “en nu ga jij me neuken.”

Toen ik mijn pik in haar stak voelde ik toch nog steeds het sperma van die andere mannen. Ik was zo ontzettend geil dat er andere mannen voor mij in haar klaar waren gekomen, ik voelde dat ze klaarkwam terwijl ze riep “ik ben een slet en ik zal me nog vaker door hen laten neuken” en het duurde niet lang of ik kwam diep in haar zaadkut klaar. Waarna we beiden compleet uitgeput in slaap zijn gevallen.

De volgende morgen, het was zondag, konden we in bed blijven, en had ik met haar een lang gesprek. “Ik krijg gewoon weer een stijve als ik denk over wat je gisteren gedaan hebt” zei ik. “Je bent nu bijna een jaar lang als we neukten aan het vragen geweest of ik met een andere man wou neuken, wat ik eerst absoluut niet wou. Maar hoe meer je dat vroeg, hoe meer ik uitkeek naar andere mannen en fantaseerde wat ze met me zouden doen. Toen op mijn werk die drie mannen me eigenlijk lastig vielen met hun constante seksuele opmerkingen, werd ik telkens zo geil van het idee om me door hen te laten neuken dat ik me mezelf op het werk masturbeerde in de wc van geilheid. En ja gisteren heb ik het dan gedaan. Ik had het beter op voorhand aan je gevraagd, maar ik had echt behoefte om het te doen.

Ik houd echt heel veel van je en die mannen was puur voor de seks, ik zou je nooit willen missen, maar het was zo ontzettend geil om met ze te neuken. Ik ben zo goed klaargekomen, ze hebben me totaal afgeneukt, dat ik het nog een keer wil doen.” “Ja, ik heb altijd al gewild dat je met andere mannen neukte, en me vertelde wat je gedaan hebt, al zou ik er wel graag bij geweest zijn. En als je het nog een keer wil doen word ik daar geil van, te weten dat een andere man zijn pik in je steekt” antwoordde ik. We hebben die morgen nog lang geneukt.

Toen ze de volgende dag terug kwam van haar werk vertelde ze me dat ze eerst van plan was een lange broek aan te doen naar haar werk om te verhinderen dat ze onder haar rok kwamen. Na wat er die zaterdag gebeurd was zou dat wel kunnen, maar uiteindelijk kon ze het niet laten en deed ze toch een rok aan en ging ze voor de eerste maal zonder slip naar haar werk.

Na wat er die zaterdag gebeurd was hadden de drie mannen geen remmingen meer, en regelmatig als niemand het zag zaten ze onder haar rokje, ze voelden en vingerde haar. Ze had hen wel gezegd dat het daar zou bij blijven, maar na wat ze met hen gedaan had was het moeilijk gechoqueerd te doen en de boot af te houden. “Je hebt me wat aangedaan met continue aan te dringen om met andere mannen te neuken . Ik sta daar op mijn werk als een slet, een hoer en het ergste is dat ik ervan geniet als ze onder mijn rok komen. Ik moet hen morgen zeggen dat het daar bij blijft en dat het verder gedaan is,” zei ze. “Laten we afspreken, dat zolang je er van geniet, we ze hun gang laten gaan” zei ik. “Je bent gek” zei ze. “Nee, ik ben ongelooflijk geil te weten dat je daar gewoon gebruikt word door andere mannen” antwoordde ik. “Ik kan niet ontkennen dat ik enorm geil ben als ze onder mijn rok komen, ik zal het nog even aanzien” zei ze.

De gedachte dat mijn eigen vrouw gewoon naar haar werk gaat en daar gebruikt word als een hoer, misschien kan je het niet begrijpen maar ik ben daar nu de hele dag zo geil van. Wetende dat ze misschien juist nu gevingerd word, dat die mannen gewoon onder haar rok zitten, en dat ze het zelf aanmoedigt door nu zonder slip te gaan werken. We hadden nu trouwens alle dagen seks zo geil waren we beide. Een weekje later kwam ze thuis en zei ze ”dit weekeind ga jij met me mee, ze hebben me gevraagd bij een van hen af te spreken. Jij gaat mee op voorwaarde dat je doet wat ik je vraag. Je mag erop toezien hoe ze me neuken, en nu ik doe wat jij zo graag wilt, heb ik ook wel een paar dingen die ik jou wil zien doen.” Verdere uitleg kreeg ik niet.

Het was weer zaterdag en Petra had deze avond met de mannen afgesproken. Ik had geen idee wat ik kon verwachten die avond, de gedachte haar met andere te zien neuken maakte me gek, ik droomde daar al zo lang van, en had nooit gedacht dat ze zover zou gaan. Ik ben nu al 10 jaar met haar samen en heb haar steeds gekend als een braaf huisvrouwtje. We hebben ondertussen drie kinderen en hadden een normaal seksleven, het slabakte wel een beetje de laatste jaren maar toch ging alles zijn normale gang. Nu we beiden in de dertig zijn had ik nooit meer verwacht dat ze opeens een echte slet zou worden, tot wat er nu de laatste dagen gebeurde. Ik had opeens een totaal andere vrouw, die mijn geilste gedachte waar maakte.

Die avond zag ik Petra van de trap komen, super sexy gekleed, een kort rokje en een bloesje waarbij je duidelijk kon zien dat ze geen BH droeg. “Voel maar onder mijn rok” zei ze “ik draag geen slipje.” Ik voelde onder haar rokje en ze was echt nat, blijkbaar wond de gedachte van wat er ging komen haar nu al op. Toen we in de auto zaten, herkende ik haar helemaal niet, ze zat zichzelf openlijk te masturberen wat een verandering ik had een nieuwe vrouw die me al langer hoe meer beviel.

Aangekomen op het adres waar de man woonde, werden we goed ontvangen, de twee andere mannen waren er ook. Zonder veel plichtplegingen en zonder zich van mij wat aan te trekken tongzoende ze Petra en gingen ze met hun handen onder haar rok. Petra verzette zich niet, in tegendeel ze drukte zich tegen hen aan terwijl ze aan hun broek hun penis bevoelde. Even later gingen we allen naar de slaapkamer. Petra deed onmiddellijk zelf haar bloesje en rokje uit en stond volledig naakt voor ons. “Je mag toekijken en je aftrekken” zei ze tegen me. Ze hadden al snel hun kleren uit en stonden rond haar en betaste haar over haar hele lichaam waarbij zij hun lullen aftrok. Ik was zo overweldigend geil dat ik me inderdaad aan het aftrekken was terwijl zij verder gingen.

Ze was neergeknield en zoog nu de mannen een voor een af. Je zag duidelijk dat ze genoot van die stijve fallussen in haar mond en ze zoog en likte alsof het een echte lekkernij was. Ze legde haar op het bed waarbij zij onmiddellijk haar benen wijd spreidde om zich totaal aan hen over te geven. Een van de mannen likte haar kut terwijl een andere zijn lul in haar mond stak en de derde haar borsten masseerde. Het duurde niet lang voor ik haar zag rillen over heel haar lichaam, wat overging in hevig schokkende bewegingen en ze uiteindelijk hevig klaarkwam. Ze kreunde “schatjes, ik ben helemaal van jullie neuk me, ik ben jullie hoer, jullie mogen doen met mij wat jullie willen hier en op het werk”. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen, mijn eigen vrouw die zichzelf totaal overgaf aan die mannen en hen zelfs zei dat ze haar in de toekomst alle dagen konden gebruiken op het werk.

“Kom hier” zei ze tegen me. Ze wou dat ik met mijn hoofd tussen haar benen ging liggen zodat ik op enkele centimeters van me de penis van een van hen in haar zag binnendringen. Ik zag zijn grote eikel tussen haar schaamlippen verdwijnen en hoorde haar hevig kreunen, ze duwde haar onderlichaam tegen hem aan zodat hij dieper in haar kwam. Hij pompte in haar waarbij ik haar kut kon ruiken waaruit het vocht liep. Petra stopte met neuken en nam zijn pik in haar hand, “Nu ga jij doen wat ik van jou wil zien” zei ze, ze duwde zijn lul die nat was van haar kutvocht tegen mijn lippen en zei: “Mond open.” Ik opende mijn mond en ze stak zijn lul in mijn mond “ ik wil je al lang zien gebruiken door een man, zuigen!” zei ze. Ik kon niet anders dan doen wat ze vroeg, de smaak van zijn lul en dat ik hem moest afzuigen kwam me totaal vreemd over. Tot mijn grote verbazing werd ik er geil van, zo geil dat ik hem echt pijpte voor mijn eigen genot, ik had nooit verwacht dat ik bi zou zijn. Ze trok de pik uit mijn mond en stak hem terug in haar kut en neukte verder. De volgende man ging op haar liggen en duwde zijn lul bruut diep in haar, ze liet een kreet van pijn maar tegelijk zag ik haar rillen van genot, ze kusten elkaar en ze perste haar lichaam tegen hem om hem helemaal te bezitten. Tot ze weer een keer klaar kwam, even later spoot de man zijn sperma in haar, ze wou hem niet loslaten en duwde hem in haar, ik had haar nooit zo zien genieten.

“En nu jij” zei ze, “jij wilt dat ik andere mannen neuk, nu is mijn wens jou te zien geneukt worden, op je handen en knieën, nu!” Ik deed wat ze vroeg en een van de mannen plaatste zich achter mij, ik voelde zijn lul tegen mijn kontje drukken, nee dat gaat ze toch niet willen dacht ik. Maar de man drukte zijn eikel langzaam in me, het deed heel veel pijn, maar voor haar wilde ik volhouden, zijn paal schoof verder helemaal in me. Toen hij er helemaal inzat verminderde de pijn, hij begon me langzaam te neuken. Hoe langer het duurde hoe meer ik ernaar verlangde, het was ongelooflijk ik werd geneukt door een man en ik begon te verlangen naar de volgende stoot, ik riep nog “neuk me, ga door.” Petra lachte en zei “nu weet je wat geneukt worden is.”

De man trok zich terug uit me en neukte nu Petra, na even spoot ook hij zijn sperma in haar. “Nu mag jij komen en me neuken in het sperma van mijn mannen” zei ze tegen mij. Ik lag op haar en voelde mijn lul in haar gaan terwijl het sperma van die mannen uit haar kut spoot telkens ik in haar pompte. Ik kon me echt niet meer inhouden toen we samen klaar kwamen.

“Als we straks thuis zijn mag jij de boel schoon likken” zei ze. We namen afscheid en toen we in de auto zaten zei ik tegen haar “ Ik heb je nooit zo hevig zien klaarkomen, je zo geil gezien. En ons eigen seksleven is er ook zoveel beter op geworden. Als dat je zo erg geil maakt moet je dat maar vaker doen, je hebt hen toch wel gezegd dat ze je overal mogen gebruiken.” We keerden beiden voldaan huiswaarts en waren een ervaring rijker.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb