MFC

Mijn vrouw had het al vaker gedaan.

Toen wij op een avond thuis kwamen na een gezellig avondje uit en nog even wat zaten te drinken op de bank, vertelde ik mijn vrouw over mijn idee. Ik zei haar dat het mij geweldig zou lijken om haar een keer met een andere man te zien neuken, maar zij zag dat duidelijk niet zitten en werd zelfs een beetje kwaad. Ik veranderde snel van onderwerp want ik dacht gelijk dat dit dan ook nooit zou gebeuren en wilde de sfeer van deze leuke avond niet verpesten.

Maar toen gebeurde er iets wat mij nog steeds verbaast. Een paar weken later kwam onze buurman aan de deur, hij had wat vragen over problemen met zijn computer. Het was een warme avond en mijn vrouw had een kort rokje en een bloes aan, daaronder droeg ze geen bh. Omdat het warm was, dronk onze buurman een biertje met ons mee. Opeens viel het mij op dat hij met regelmaat naar de borsten van mijn vrouw keek en zag ik dat haar bloes opengevallen was, waardoor een borst duidelijk zichtbaar was. Niels, zo heet onze buurman, had een behoorlijke bobbel in zijn broek. Om wat uit te lokken, stelde ik hem voor om even naar mijn computer te gaan kijken. Toen hij opstond zag ik dat mijn vrouw naar zijn goed gevulde kruis keek. Ze had nog niet door waarom, maar ik zag wel dat haar tepel vooruit begon te steken.Toen we even alleen waren vroeg ik aanmijn buurman of er een probleem was, omdat het goed te zien was dat hij een stijve had. Nee, zei hij, maar hij kreeg wel een rood hoofd. Geen probleem hoor, zei ik. Bij het zien van mijn vrouw haar borsten krijg ik ook nog steeds een stijve lul. Als je verder wil gaan, moet je haar wel zelf verleiden, want ze wil niets met andere mannen, heeft ze me gezegd. Daarop antwoordde Niels dat dat niet klopte, want zij had hem een paar maanden geleden wel eens gepijpt toen ik in op mijn werk was. Mijn mond viel open van verbazing, ik wist even niet meer wat ik moest zeggen.

Na een kleine tien minuten gingen we weer terug naar buiten. Ik zag onmiddellijk dat mijn vrouw nog een knoopje van haar bloes losgedaan had, zodat haar borsten bijna volledig zichtbaar waren. We dronken nog een paar biertjes en Niels begon steeds vaker mijn vrouw aan te raken, eerst een hand op haar pols, toen haar been en daar bleef zijn hand liggen en begon hij haar been te strelen tot onder haar rokje. Mijn vrouw liet hem gewoon zijn gang gaan en keek naar mij. Ik zei: ik vind het goed, als jij het wil. Mijn vrouw zei, dat ze dan wel naar de slaapkamer wilde gaan.Toen we op de slaapkamer waren, waren de kleren zeer snel uitgetrokken en begonnen we allebei mijn vrouw te strelen. Zij bukte zich en begon Niels te pijpen. Ik zei: dat heb je volgens mij al vaker bij hem gedaan? Het lijkt wel alsof je zijn lichaam al helemaal kent. Mijn vrouw begon schoorvoetend toe te geven dat er al eerder wel wat gebeurd was. Ze hadden elkaar wat gestreeld en Niels had haar gevingerd en zij had hem gepijpt, maar meer niet. Goed, zei ik, dan wil ik nu wel eens zien wat er nog meer gebeurt.

Na een tijdje gekeken te hebben hoe Niels en mijn vrouw aan het vrijen waren, kon ik mij niet meer houden en moest ik meedoen. Terwijl Niels boven op mijn vrouw lag, begon ik haar klitje en zijn hete staaf te strelen. Dit had blijkbaar een goed effect want mijn vrouw kwam klaar en Niels spoot zijn zaad op haar buik. Ik nam zijn nog na druipende staaf in mijn mond en likte Niels schoon. Nu is het mijn beurt, zei ik. Hoe bedoel je, zei Niels. Nu mogen jullie mij pijpen, zei ik. Ze begonnen samen aan mijn pik en mijn ballen te likken. Niels nam hem in zijn mond. Ik zag dat mijn vrouw nu goed geil was en ze trok mijn staaf uit Niels zijn mond en stak hem in haar natte kut. Terwijl ik met haar neukte heb ik Niels gepijpt. Dat wond mijn vrouw zo hard op dat ze nog twee keer klaar kwam. Nadat we alle drie voldaan waren, nam Niels afscheid.

Jammer genoeg is er verder nooit meer wat gebeurd, omdat Niels een paar weken later verhuisde naar een andere stad.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb