Mijn vrouw geniet er van

Mijn vrouw geniet er van.

Mijn vrouw schepte er genoegen in zich na een beurt door haar minnaar door mij haar eigen man, te laten uitlikken en mij in geuren en kleuren te vertellen hoe goed hij weer was. Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond. Ik zag dat het rolluik weer op een kier stond, dat had mijn vrouw gedaan om mij gelegenheid tot gluren te geven. Ik keek en zag nog net hoe hij geweldig klaarkwam in de kut van mijn vrouw. Aan zijn gezicht te zien was hij zich goed aan het leegstoten, hij stond bij de tafel achter haar, en zij boog zich er over heen met haar kont naar achter zijn stoten opvangend. Ik ging terug naar mijn auto en sloeg het portier toe en ging terug kijken, zij ging rechtop staan en zijn noch glimmende lul gleed uit haar gleuf nog nat van haar sappen gemengd met zijn zaad. Duidelijk hoorde ik haar zeggen “Marc is thuis!”. Ze schikte haar kleren en kwam naar achter om mij te begroeten, ik bleef nog even kijken en zag dat Chris zijn lul nog niet kon opbergen omdat die nog te stijf was.

Toen opende ik de achterdeur en werd door mijn teefje begroet, ze ging op de rand van de keukentafel zitten sloeg haar rok op en zei “kom snel, lik mijn kut het zaad is nog warm”. Ik begon meteen haar spleet uit te likken, die weer erg open stond van zijn grote lul en vol zaad zat dat viel er in klodden uit en ik maar likken toen zei ze “doe het grondig dan kan ik zonder slip blijven lopen en kan hij mij misschien straks nog eens goed pakken, want het ging me net iets te snel”. Ik werd bloedheet, nu ik zo bezig was haar kut te verwennen terwijl ze met opgehouden rok naar me keek, terwijl haar minnaar zo vlak bij was, die zou door de keuken in te stappen meteen kunnen zien dat ik zijn zaad uit haar kut aan het likken was. Hij had ook kunnen zien hoe ik even later mijn kleine penis uit mijn broek haalde en in de kut van mijn vrouw stak. Zij had weinig genot van mijn pikje, maar ik neukte me snel klaar en spoot het in haar. Ze zei op schertsende toon “Wanneer leer jij me nu eens langdurig verwennen, zoals hij dat kan?”, maar ja hij heeft wel beter gereedschap daarvoor. Ik voelde me vernederd. Zij veegde nu haar kut schoon met een stuk keukenpapier, we maakten onze kleding in orde en gingen de huiskamer in waar Chris naar de televisie zat te kijken met zijn lul weer netjes weggeborgen. We dronken nog wat en toen was het voor mij tijd om te gaan slapen omdat ik ‘s anderendaags er vroeg uit moest.

Na een tijdje werd ik wakker omdat ik moest pissen en ging stilletjes de trap af. Natuurlijk keek ik stiekem door de deur van de gang in de huiskamer en zag ze weer uitbundig neuken in de fauteuil, hij zat met zijn rug naar de deur gekeerd gewoon in de grote zetel en zij met haar gezicht naar de deur (en mij) en zat wijdbeens op hem allicht met zijn grote mast in haar kut. Ze reed hem stevig af en kreunde dat ze klaar ging komen en met een van genot vertrokken gezicht keek ze naar de openstaande deur, vermoedend dat ik daar wel zou staan gluren… ze zag me ook staan. Ze deed nog enkele op en neer gaande bewegingen op zijn lul, ik hoorde haar spleet soppen van het nat en kwam zelf ook klaar. Terwijl ze mij aankeek trok ze zijn gezicht tegen haar borsten en liet hem op haar tepels zabberen, ze ging nu langzamer nagenietend op en neer op die grote tamp van de snotneus mij nog steeds aankijkend, of ik wel goed had gezien hoe ze klaar kwam bij hem. Toen ging ze van hem af en ik hoorde duidelijk een plop toen zijn eikel uit haar kut viel en ze begon hem te pijpen, daar kon ik niets meer van zien en toen ging ik maar naar boven verder slapen na even zelf aan mijn pikje te hebben staan rukken bij hetgeen ik weer eens te zien had gekregen.

Toen kwam er een dag dat het allemaal wat openlijker gebeurde. Chris geilde er enorm op dat hij als jonge gast een getrouwde slet als die van mij kon pakken wanneer hij wilde met zijn enorme lul en hij voelde ook wel dat haar kut telkens spande bij hem als het enige dagen geleden was, dus begreep hij wel dat ik kleiner moest zijn waar het telde voor een vrouw. Tegenwoordig liep mijn vrouw veel zonder beha rond onder haar bloesjes, zodat je de losse tieten goed kunt zien bewegen, (was vooral omdat haar minnaar als hij er zin in had er dan gemakkelijker aan kon zitten stiekem). Ze heeft het zelf ook altijd geil gevonden om zonder beha rond te lopen, het staat een tikkeltje hoerig maar ach, vanaf het moment dat de snotneus bij ons over de vloer kwam begon ze wel meer hoerige dingen te doen en speciale sletterige kleding te dragen. Het wond mij zeer erg op, mag ik wel zeggen.

Maar nu verder; op een avond toen ik gaan slapen was (wegens vroeg opstaan) hadden ze al flink liggen neuken, maar hij had zich al die tijd weten te beheersen. Ik was natuurlijk ook weer komen gluren en mijn slet had dat gezien, ze hadden ook al redelijk wat gedronken en waren niet helemaal meer nuchter, ik had ook al wat gedronken toen ik zogezegd ging slapen maar terug kwam om te gluren en toen besloot ze om nog wat verder te gaan. Ze wenkte me. Ik kwam te voorschijn en ze neukten gewoon verder, met een donkere stem zei mijn vrouw dat ik hen iets te drinken moest inschenken. Langzaam liet ze die kanjer van een lul in en uit haar kut glijden (nu kon ik hem van eens van heel dichtbij zien). Ik schonk hun een drankje in, ze verhuisden van de zetel naar de vloer, mijn slet ging van zijn lul af en ging op handen en knieën zitten op zijn hondjes en hij ging achter haar zitten op zijn knieën zette zijn grote kop tegen haar open kut en schoof hem er in en begon haar zo verder te pakken. Mijn vrouw zei “kom nu zijn er geen geheimen meer, kom onder me en lik mijn kut terwijl hij me neukt”. Ik ging op de grond liggen en likte haar kut terwijl de grote lul in en uit schoof, alle remmen vielen weg! Ik greep zijn mast beet nadat die er uit geschoven was en duwde hem er terug in en trok hem er terug uit neukte haar dus met zijn lul, nu pas drong het goed tot me door hoe veel groter en dikker zijn lul was tegen die van mij, dat verschil kon ik nu goed voelen. Hij stootte zijn knots van een eikel naar binnen waarbij haar kutlippen zich maximaal verwijden om hem binnen te krijgen, als hij zich ver terugtrok durfde ik nu ook zijn lul likken. Mijn teef kwam plots als eerste klaar en toen naderde voor hem ook het hoogtepunt, toen trok mijn slet zich van zijn machtige lul af, trok stevig verder aan zijn lul, terwijl ze met de vingers van haar andere hand mijn kaken open hield en zijn lul in mijn mond duwde en toen werd het zaad rechtstreeks in mijn mond gespoten “direct van de tap” lachte mijn slet pervers, “slikken maar, slikken zeg ik je”, en dat deed ik dan ook. Hij had veel zaad, dat wist ik nu ook weer eens goed.

Even later zaten we stil bij elkaar met een drankje en beseften alle drie dat we nu toch wel heel erg ver gegaan waren. Hij kleedde zich aan en ging naar huis. Zoals gewoonlijk liep mijn teef met hem mee naar de deur, daar ze echter al zo geil geneukt hadden, duurde het afscheid niet lang. De teef en ik gingen ook slapen en ze liet me eerst nog eens neuken in haar gapende kut, waar ik niet veel van voelde maar daar ik nog niet klaar gekomen was duurde het niet lang of ik spoot mijn zaad ook in haar uitgewoonde kut. Later vertelde ze me dat Chris toch wat geschrokken was van het feit dat hij in mijn mond had gespoten (en dat hij toch geen homo was) en dat hij toch liever geen trio’s meer wilde, tenzij mijn vrouw er op stond.

Het was duidelijk, hij begon ook al in haar macht te geraken.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten