Mijn vrouw geneukt door haar vriendin.

Op een avond lagen mijn vrouw Nynke en ik in bed. Zoals wel vaker het geval is, lagen we wat met ons zelf te spelen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien, terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en ondertussen vertelt waar ze op dat moment aan denkt.

Terwijl ik keek hoe haar vinger langzaam haar clitoris verwende trok ik in traag tempo aan mijn lul. De lipjes van haar kutje weken uiteen en haar kutje begon te glimmen van het vocht. Terwijl ze zo lekker bezig was vroeg ze ineens aan mij wat mijn geilste fantasie was. Ik schrok hier wel een beetje van, omdat ik geen idee had hoe Nynke op mijn fantasie zou reageren. Mijn geilste fantasie is om Nynke bezig te zien met een andere vrouw, maar ik heb haar nog nooit gehoord over seks met een andere vrouw, zelfs niet als fantasie. Nynke merkte aan mijn reactie dat ik twijfelde of ik iets zou zeggen. Je mag me alles vertellen hoor, zei ze, het is maar een fantasie. Nou eh, als ik met mijzelf bezig ben denk ik aan jou, begon ik voorzichtig. Lief, zei Nynke, maar wat doe ik dan in jouw fantasie? Je laat je dan verwennen door een andere vrouw, zei ik en lette daarbij zorgvuldig op haar reactie. Ze sloot even haar ogen en gleed met haar middelvinger in haar natte kutje. En wat doet die andere vrouw dan bij me wat jou zo geil maakt? vroeg Nynke. Als ik zelf lekker op dreef ben denk ik dat jij op hetzelfde moment lekker door haar wordt gebeft, terwijl ze met twee vingers diep in je kutje zit. Mmmmm, kreunde mijn vrouw, dat klinkt leuk, maar heb je dan iemand voor ogen die dat bij mij zou moeten doen? Ik moest even slikken, maar besloot eerlijk te zijn tegen haar. Ik zei tegen haar, ik weet niet of je het leuk vindt, maar het is Linda, je beste vriendin.

De reactie die volgde verbaasde me maar wond me ook enorm op. Mijn vrouw kreunde en ik zag hoe ze met haar kutje kneep. Ik durfde nu wat vrijer te praten en zei tegen haar “het schijnt jou ook behoorlijk geil, zo te zien.” Nee, zei mijn vrouw, maar het idee dat jij ligt te kijken hoe Linda mijn kut likt, terwijl jij je aftrekt vind ik heel geil. Nu ik zeker wist dat mijn vrouw het ook heel geil vond durfde ik er op door te gaan. Doe je ogen dicht en denk maar dat het Linda is die je kutje verwent. Mijn vrouw pakte de vibrator onder haar kussen vandaan en stak deze diep in haar inmiddels zeiknatte kut. Met haar andere hand vingerde ze haar clitoris terwijl ze haar ogen gesloten hield. Ik kende haar nu al lang genoeg om te weten dat ze nu verschrikkelijk opgewonden was.

Ohh, Nynke, vertel me alsjeblieft waar je nu aan denkt, smeekte ik. Ahh, ik word gelikt door Linda en ik zie hoe jij aan je lul ligt te rukken terwijl je naar ons kijkt, kreunde mijn vrouw. Ik had nu geen enkele belemmeringen meer en zei tegen Nynke: “Oh ga door, laat je pakken door Linda, zeg haar wat ze moet doen, zeg haar wat je lekker vindt” ondertussen flink aan mijn lul trekkend. Ook bij Nynke was het hek inmiddels van de dam. Met haar ene hand pompte ze de vibrator in en uit haar kut terwijl ze met haar vinger van haar vrije hand haar clitoris bewerkte. Ondertussen kreunde ze hevig “Ohhh, jaaa, lik mijn kutje, steek je vingers diep in me, lik me vlug, Ahhhhh, ga door, jaaaa, ik kom klaar op je tong ahhhhhhhh.” Hevig schuddend en trillend kwam Nynke klaar en deze aanblik werd ook mij teveel en hevig spuitend beleefde ik een ongekend heftig orgasme.

Bijkomend van onze heftige orgasmen kwamen we beide tot de conclusie dat dit wel heel opwindend was. Opeens vroeg Nynke me “stel je nu eens voor dat dit echt zou gebeuren, zou je het dan ook net zo geil vinden? Misschien word je wel jaloers op Linda.” Mijn enige angst is dat ik veel te snel klaarkom, maar dat is geen probleem want ik vind het zo geil om te zien dat mijn lul binnen de kortste keren weer overeind staat, antwoordde ik. Nou, dan moeten we maar eens kijken of we onze fantasie werkelijkheid kunnen maken, zei Nynke.

Na dit gehoord te hebben kwam mijn lul weer met schokken overeind. Terwijl ik mijn lul in het kutje van Nynke liet glijden, vroeg ik: “maar hoe denk je dat aan te pakken?” Linda en ik zijn al heel lang vriendinnen en we zien elkaar regelmatig, in ieder geval elke woensdagavond als jij en haar man Rens aan het darten zijn. We weten bijna alles van elkaar. Ik weet wat voor lingerie ze heeft en welke vibrators ze in huis heeft. Ook weet ik dat Rens niet meer zo spetterend in bed is, terwijl Linda wel regelmatig zin heeft in seks en daarbij ook wel van een beetje spanning houdt. Als we woensdagavond weer met zijn tweetjes zijn zet ik de computer aan en kijk ik op willy.nl en zeg ik dat ik aan wat nieuwe lingerie toe ben. Dan kijk ik wat rond op de site en laat ik aan haar zien wat ik leuk vind en wat ik wil bestellen. Hetzelfde doe ik met de vibrators en dildo’s. Ik vertel haar van welke hulpmiddelen ik opgewonden raak en vraag aan haar wat zij leuk vindt en wat haar opwind. Als ze hier op ingaat vraag ik haar mee te lopen naar de slaapkamer om haar te laten zien wat ik inmiddels aan lingerie en hulpmiddelen in huis heb liggen.

Terwijl Nynke haar strategie aan het uitleggen was ging mijn lul gestaag in en uit haar kutje. Ook Nynke liet zich niet onbetuigd en bewoog flink mee terwijl ze haar plannetje ontvouwde. Ze vervolgde haar plan met Linda. Als we dan in de slaapkamer zijn laat ik haar al mijn speeltjes zien. Als ik dan merk welk artikel haar speciale interesse opwekt ga ik er op door. Ik vertel Linda dan dat het een van mijn favoriete speeltjes is en dat ik mij er regelmatig mee klaarmaak. Ik duw haar dan langzaam op het bed en zeg haar dat ze het ook eens uit moet proberen en dat ik haar er graag bij wil helpen. Het idee dat Nynke dit woensdag voortvarend aan ging pakken maakte mij ongekend geil.

Ook Nynke was ondertussen weer supergeil geworden. Terwijl ik haar hard neukte kreunde mijn Nynke. “Ohhh, ik ga klaar gelikt worden door Linda, ohhh, wat geil jaaaa, lik mijn klitje hard, lik me klaaaaarrrrrrrr, ahhhhhhh”. Terwijl Nynke met haar kutje om mijn lul kneep werd het ook mij teveel. Een tweede orgasme ontlaadde in haar kutje en ik had het gevoel dat er geen einde aan mijn zaadstroom kwam. Wat was dit ongelooflijk geil.

Nog een paar dagen dan zou het woensdag zijn, voor mijn gevoel duurde het nog weken. Eindelijk was het dan zover en woensdagavond om half acht ging de bel. Nynke die sexy maar niet overdreven gekleed was opende de deur en Linda en Rens kwamen binnen. Ik vond Linda altijd al leuk om te zien, blond half lang haar en lange benen, maar nu ik wist wat er stond te gebeuren vond ik haar meer dan leuk, ik vond haar supergeil. Ze droeg een leuk zwart bloesje, een kort rokje, een zwarte panty en laarzen. Eigenlijk was het niets bijzonders ik had dat wel vaker van haar gezien, maar vanavond had het door de omstandigheden iets meer, waardoor ik onmiddellijk opgewonden werd.

Zoals elke woensdagavond dronken Rens en ik eerst een kop koffie voordat we naar het darten gingen. Ik liep met Nynke mee naar de keuken om te helpen met de koffie. In de keuken kneep ze in mijn lul en voelde ze mijn erectie. Dat zal wel lastig darten worden, lachte ze, ik hoop dat je je kunt concentreren. Ik liet mijn hand onder haar rok verdwijnen en gleed in haar slipje. Jij bent anders ook flink nat, zei ik. Ja, dat is zo, maar bij mij merk je het niet en ik hoef me niet op het darten te concentreren, hoewel ik wel hoop dat ik de bull raak. We liepen naar binnen om onze koffie op te drinken. Rens was druk aan het vertellen over zijn werk, maar ik hoorde hem maar half, omdat mijn gedachten afdwaalde naar Linda en Nynke. Ik betrapte mezelf erop dat ik Linda van top tot teen zat op te nemen en ondertussen probeerde ik onder haar rok te kijken. Ik zag die geweldige lange benen en twee heerlijke tieten in dat zwarte bloesje. Ze waren niet overdreven groot maar ze mochten er zijn. Ik was natuurlijk niet echt objectief, want gezien de omstandigheden had ik haar in een vuilniszak nog geil gevonden. Stiekem zat ik eraan te denken hoe het eruit zou zien als Linda met haar hoofd tussen de benen van Nynke zou liggen.

Mijn gedachten werden ruw verstoord door Rens die zei dat het tijd was om te gaan. We begaven ons op weg en in het café aangekomen waren onze teamleden en de tegenstanders al aanwezig. Ik moest de spits afbijten. Ik ben best een redelijke goede darter maar die avond bakte ik er niets van. Waar zit jij met je gedachten, probeer je eens te concentreren, je gooit echt beroerd vandaag, mopperde Rens. Ja, ja, je lult maar, waarschijnlijk ligt je vrouw nu met haar hoofd tussen de benen van mijn vrouw, dacht ik. Het beeld van Linda die Nynke aan het beffen was schoot door mijn hoofd. Even overwoog ik om naar het toilet te gaan en de spanning uit mijn lul te laten verdwijnen door even vlug klaar te komen. Direct daarop verwierp ik de gedachte, omdat ik wist dat dit slechts een tijdelijke oplossing zou zijn. Binnen de kortste keren zou ik weer zo geil zijn als boter.

Aan de avond leek geen einde te komen. Eindelijk was het dan zover dat we naar huis gingen, het was inmiddels al na middernacht. We kwamen bij ons huis aan en ik stak de sleutel in het slot. Mijn hart bonkte in mijn keel van de spanning, terwijl ik wist dat, als er al iets was gebeurd dan was dat inmiddels al afgelopen. Ik liep met Rens de woonkamer binnen en onze vrouwen zaten gezellig naast elkaar op de bank. Aan Linda en Nynke was niets te merken, alleen dat het haar van Nynke wat slordiger zat dan in het begin van de avond. Hetzelfde gold overigens ook voor Linda.

Als jullie het niet erg vinden dan gaan wij meteen naar huis. Morgenvroeg gaat het de wekker weer vroeg af, zei Rens. We stonden allemaal op en liepen naar de voordeur. Ik deed de deur open en Rens liep al naar buiten. Linda stond bij Nynke en gaf haar twee zoenen. Het was weer erg gezellig, we moeten dit snel weer eens overdoen, zei Linda en ze liet haar handen daarbij even op de billen van Nynke rusten. Dat doen we zeker, antwoordde Nynke. Slaap lekker en ik bel je morgen. We gingen naar binnen en Nynke sloot de voordeur. Ik sloeg mijn armen om Nynke heen en zei, vertel me alles, ik wil alles weten. Ho, ho, niet zo ongeduldig mannetje, even geduld tot we op bed liggen. Inmiddels had mijn nieuwsgierigheid zijn hoogtepunt bereikt. Oké, maar dan wil ik ook meteen naar bed, zei ik. Nynke lachte en pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik deed het nachtlampje aan en zag naast het bed het slipje van Nynke liggen. Ook was het bed niet opgemaakt, wat aan het begin van de avond wel zo was. Mijn hart sprong een paar keer over en mijn lul schokte in mijn strakke spijkerbroek. Er moest hier wel wat gebeurd zijn.

Ik kleedde me snel uit. Ook Nynke ontdeed zich van haar kleding. Eerst deed ze haar laarzen uit. Het geluid van de ritssluitingen bezorgde me rillingen over mijn hele lijf. Vervolgens waren haar bloes en bh aan de beurt. Daarna ontdeed ze zich van haar rok. Wat ik al wist werd bevestigd, ze droeg geen slipje meer. Ik nam mijn lul in mijn hand en vroeg haar waar haar slipje was gebleven. Die was zo nat dat ik die maar heb uitgelaten, schat. Hoe kwam die zo nat dan? vroeg ik. Als jij mij belooft dat je niet meteen klaarkomt, vertel ik je alles tot in detail. Nynke begon te vertellen. Linda en ik zaten op de bank. Ik had de computer van te voren al aan gezet. Na de koffie zei ik haar dat ze me wel even kon helpen om wat leuke lingerie uit te zoeken. Oh, ja leuk, misschien zie ik ook nog wat voor mezelf. We keken op de site en ik zocht wat leuke slipjes uit waarbij ik mij uitvoerig liet adviseren door Linda. Ondertussen dreef ik in mijn eigen slipje, maar ik liet niets merken. Ik zocht een paar doorschijnende slipjes uit in het wit en zwart en een paar zwarte nylonkousen. Voor Linda moest ik hetzelfde bestellen. We keken verder op de site en kwamen bij de sekspeeltjes. Hier wil ik ook nog wat uitzoeken, ik ben wel aan iets nieuws toe. Welke vind jij dat ik moet nemen? Linda wees een roze vibrator aan waarvan je de snelheid traploos in kon stellen. Ik vind deze wel lekker, zei Linda. Oh, heb je er ervaring mee, antwoordde ik lachend.

Terwijl mijn vrouw aan het vertellen was over haar en Linda speelde ik ondertussen met mijn lul. Ik deed heel voorzichtig, want haar verhaal wond me zo op dat ik bij het minste geringste klaar zou komen. Ook Nynke vingerde haar kutje lekker onder het vertellen en werd alweer flink nat tussen haar benen. Mijn vrouw ging weer verder met haar verhaal. Nou eh, ja ik heb hem zelf ook, antwoordde Linda. Deze roze en een witte, maar ik gebruik meestal deze roze. Ik legde mijn hand iets boven haar knie neer en vroeg haar “dus jij denkt dat het wel iets voor mij is deze roze vibrator.” Ik beleef er in ieder geval veel plezier aan, zei Linda. Terwijl ze dit zei liet ik mijn hand langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoog glijden. Voordat ik hem bestel kan ik hem misschien wel een keer van je lenen om te kijken hoe het bevalt, zei ik en ondertussen liet ik mijn vingertoppen over het kruis van haar panty gaan. Ja natuurlijk, maar als je klaar bent, doe er dan wel een paar nieuwe batterijen in, anders grijp ik mis, lachte Linda. Terwijl ze dit zei, deed ze haar benen wat verder uit elkaar wat mij de ruimte gaf om haar kruis beter te strelen. Mijn vingers gleden nu ongegeneerd over de panty en ik bewerkte het kutje van Linda. Kom mee naar mijn slaapkamer dan laat ik je mijn speeltjes zien, dan kun je gelijk kijken welke je wilt lenen om uit te proberen. Ik liep voor haar uit naar de slaapkamer, deed mijn nachtkastje open en haalde mijn speeltjes te voorschijn.

Kies maar uit, riep ik spontaan. Linda pakte een paarse vibrator met roterende kop en clitorisstimulator. Deze wil ik wel proberen zei ze en zette de vibrator aan. Een zacht zoemend geluid vulde de slaapkamer en de roterende kop draaide langzaam in het rond. De aanblik van Linda met de bewegende vibrator in haar hand maakte mij nog geiler dan ik al was, zei Nynke. Ik liet mijn hand onder de rok van Linda verdwijnen en stroopte haar panty naar beneden om daarna mijn hand in haar slipje te laten verdwijnen. Het kutje van Linda was inmiddels al behoorlijk nat en met mijn vinger bewerkte ik het stijve klitje. Linda stond met haar ogen dicht te genieten, terwijl de vibrator nog in haar handen bewoog. Voor mij waren er nu geen belemmeringen meer en ik trok Linda naar mij toe. Zachtjes duwde ik haar op het bed. Op het bed trok ik haar laarzen uit, gevolgd door haar panty. Daarna was haar bloesje en bh aan de beurt. Ze lag nu alleen nog in een klein wit doorschijnend slipje met een flinke natte plek in het kruis. Ook het slipje moest er aan geloven en in een soepele beweging trok ik het uit.

Terwijl Nynke het hele verhaal aan mij vertelde lag ze heerlijk met haar ogen dicht haar soppende kutje te vingeren alsof ze het hele gebeuren opnieuw beleefde. Ook ik kon me levendig voorstellen hoe het er uit moest hebben gezien en deed mijn best om niet onmiddellijk klaar te komen. Ahh, vertel verder schat, smeekte ik. Ja, ja, rustig zei Nynke. Toen ik haar slipje had uitgedaan zette ik mijn mond op haar kutje en likte ik zachtjes haar clitoris. Linda trilde over haar hele lijf en kreunde. Dit moedigde mij aan om haar verder te likken. Ondertussen liet ik twee vingers in haar natte kutje verdwijnen. Linda duwde haar onderlijf omhoog tegen mijn tong aan en haar kutje kneep hard om mijn vingers die diep in haar zaten.

Toen ik even omhoog keek zag ik haar liggen met haar ogen gesloten en de vibrator trillend in haar hand. Ik pakte de vibrator uit haar hand en ging met mijn benen wijd boven haar gezicht zitten. Ik zette de roterende kop tegen haar kutje en duwde hem naar binnen. Linda was inmiddels al zo geil dat de vibrator gemakkelijk in haar verdween. Toen de vibrator diep in haar kutje stak en het tongetje haar clitoris raakte voerde ik de snelheid op. Linda begon hard te kreunen en bewoog mee op het ritme waarop ik de vibrator bewoog. Terwijl ik bezig was liet ik mijn kutje op haar mond zakken. Eindelijk zou het gaan gebeuren, ik zou de tong van Linda op mijn kutje gaan voelen. Ik kwam al bijna klaar bij de gedachte, net als nu, nu ik er weer aan terugdenk. Ohh, en wat denk je dan van mij, kreunde ik geil. Hou nog even vol schat dan vertel ik verder, zei Nynke terwijl ze twee vingers diep in haar kutje bewoog. Terwijl ik de vibrator op de hoogste stand liet trillen zoog de mond van Linda zich vast aan mijn kutje. Haar tong gleed zo ver als ze kon in me. Ondertussen hoorde ik haar gesmoorde gekreun en bewoog ze wild onder de vibrator. Ook ik kon van geiligheid mezelf niet meer onder controle houden. Ik hoorde mezelf hard kreunen en perste mijn kutje op haar mond. Haar tong verdween uit mijn kutje en likte over mijn clitoris. Ik voelde hoe Linda twee vingers in mijn stak en mijn g spot bewerkte. Dit was teveel voor mij en als een wilde kwam ik schokkend klaar. Mijn hele lichaam trilde en schudde. In mijn geiligheid bewoog ik de vibrator flink heen en weer en ook Linda kwam wild bewegend klaar.

Ik ben toen even wat te drinken gaan pakken voor ons, zodat we weer wat op adem konden komen. Nadat we ons drinken op hadden begonnen we elkaar weer te strelen en te kussen. Linda vroeg opeens wat ik nog meer aan speeltjes had liggen en toen pakte ik de voorbinddildo. Ik liet haar het apparaat zien en vertelde haar dat er een eind in haar kutje kon en dat zij me met de andere kant zou kunnen neuken. Toen ik haar ook nog liet zien dat die kon vibreren werd ze wel erg enthousiast en zei ze gelijk dat ze dat mee wilde maken. Linda pakte de voorbinddildo van mij aan en deed hem om, ze schoof de penis aan de ene kant in haar kutje en vroeg me om op mijn knieën plaats te nemen. Ik deed wat ze vroeg en achter me hoorde ik dat ze de vibratie aan had gezet van de voorbinddildo. Alsof er een echte man achter me zat bewoog ze de kop van de dildo een paar keer langs mijn natte kutje en toen duwde ze hem langzaam bij me naar binnen. Dat ging echt heel soepel, maar dat kwam dan ook omdat ik zo ontzettend nat en geil was.

Het was sensationeel gewoon om haar zo in me te voelen stoten en met het getril erbij was het helemaal geweldig. Linda neukte me als een man en ik hoorde haar steeds harder achter mij kreunen. Ze zei dat ze het fantastisch vond om mij als een man te kunnen neuken en dat het zo geil was om te zien hoe ze die voorbinddildo in mijn kutje zag verdwijnen bij iedere stoot. Ze zag mijn kutje echt soppen en mijn kutsappen dropen langs de dildo op de lakens, zo geil was ik. Ik moedigde haar steeds meer aan, door te zeggen dat ze dieper en harder moest stoten en ik voelde weer een orgasme opkomen. Toen Linda ook nog eens zei dat ze me vol ging spuiten had ik het niet meer en ik kwam zo gigantisch lekker klaar, ik duwde mijn hoofd in het kussen om niet de hele buurt bij elkaar te gillen, zo geil was het. Op hetzelfde moment kwam Linda ook weer klaar en ze spoot echt, nee ze spoot natuurlijk mijn kutje niet vol, maar ze kwam wel spuitend klaar, het laken was in een keer zeiknat van al het vocht.

Terwijl Nynke mij dit vertelde stootte ze haar onderlijf omhoog en duwde ze haar vingers zo diep mogelijk in haar kutje. Een enorm orgasme maakte zich van haar meester die ze trillend en kreunend onderging. Ook bij miste het verhaal zijn uitwerking niet. Na het lang te hebben moeten tegenhouden kwam eindelijk dat mijn alles bevrijdende orgasme. Mijn lul begon hevig te kloppen en als een vulkaan spoot mijn zaad zich een weg naar buiten.

Enkele minuten bleven we als verdoofd liggen. Daarna vroeg Nynke me hoe ik het had gevonden. Ik vertelde haar eerlijk dat dit het geilste was wat ik ooit had gehoord, ondanks dat ik het jammer vond dat ik er niet bij was geweest. En hoe was het voor jou? vroeg ik Nynke. Het was nog geiler dan ik dacht en ik weet haast zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn, alleen moet ik nog even een plannetje bedenken dat jij de volgende keer mee kan doen, want ik wil ook wel eens weten hoe het is om te zien als jij Linda neukt, terwijl ik ondertussen met mijn kutje op haar gezicht zit, vertelde ze lachend. Voor mijn gevoel zullen de komende dagen weer verschrikkelijk lang gaan duren. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het eindelijk zo ver is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten