Mijn vrouw geneukt door een jonge Duitser

Mijn vrouw geneukt door een jonge Duitser.

Onlangs waren er dorpsfeesten bij ons in het dorp en daar komen altijd veel toeristen op af. Wij zijn er ook naar toe gegaan, gewoon om een gezellige avond te hebben. Gedurende de avond kwamen we in gesprek met een Duitse jongen die op een camping in de buurt kampeerde. Het was een aardige vent, een jaar of 23, groot en slank, gewoon een leuke jongen om te zien. Na een paar biertjes (Mia stond bij wat vrienden te praten) vroeg ik hem wat hij van Mia vond, hij keek me eerst even verwonderd aan, maar zei dat hij haar een leuke vrouw vond. Toen ik dit wat later aan Mia vertelde ze dat zij hem ook wel leuk vond, en dat hij wat haar betrof wel in ons plannetje voor een trio paste. Aan het eind van de avond toen de jongen naar de camping wilde gaan vroeg ik hem of hij zin had om bij ons thuis nog een biertje te drinken, we kwamen toch langs ons huis op weg naar de camping. Gearmd, Mia tussen mij en Johan, want dat was zijn naam, liepen we naar huis.

Thuis aangekomen pakte ik een paar biertjes en ging naast Mia op de bank zitten. Johan zat op een stoel tegenover ons. We kletsten wat, en op een gegeven moment begon Mia mij te zoenen. Ik zag Johan kijken en toen ik stopte vroeg ik aan hem of hij haar ook wilde zoenen. Dat wilde hij wel, Mia ging bij hem op schoot zitten en begon hem te zoenen. Eerst reageerde Johan wat onwennig en onzeker, maar na een paar minuten was hij alle schroom kwijt en deed hij volop mee. Mia stond op, nam Johan bij de hand en kwam terug naar de bank. Ze ging tussen ons in zitten en zoende ons beide toen. Onze handen gingen over haar kleding, en door haar shirtje zag ik haar tepels hard worden. Ik stak mijn hand onder haar shirt en begon haar ene borst te strelen, Johan volgde mijn voorbeeld en deed het zelfde met de andere borst. Dit ging een tijdje zo door, om de beurt zoende Mia ons en het duurde niet lang voordat Mia haar shirt uit had en wij beiden aan haar borsten likten en zogen.

Toen werd het tijd om naar de slaapkamer te gaan. Mia had haar shirtje al uit en eenmaal op bed aangekomen was ook haar broek snel verdwenen. Terwijl Mia Johan uitkleedde, deed ze zijn shirt uit. Terwijl ze zich al zoenend een weg naar beneden baande, deed ik zelf mijn kleren uit. Ik lag al naakt op bed, Mia was nog steeds bezig Johan uit te kleden, zij zat op de rand van het bed en hij stond tussen haar benen. Ze trok zijn spijkerbroek uit en Johan had al een behoorlijke paal in zijn broek. Mia zag het en begon zijn pik door de onderbroek heen te strelen. Ze deed de onderbroek iets naar beneden en er kwam een behoorlijk dikke en lange pik tevoorschijn. Ze nam zijn pik in haar hand en begon er mee te spelen terwijl ze met haar tong langs zijn ballen likte en langzaam zijn eikel in haar mond nam. Ondertussen streelde ik haar rug en haar borsten, ik kon merken dat ze steeds geiler werd. Mia liet Johan zijn lul uit haar mond glippen en draaide zich om naar mij om mij te zoenen, daarna ging ze op haar rug op bed liggen, trok haar benen op, en zei tegen Johan dat hij op haar moest komen.

Hij kwam tussen haar benen, ze pakte zijn lul en zette die tegen haar kutje. Langzaam drong Johan steeds dieper in haar en ik zag Mia bijna naar lucht happen. Johan begon haar met langzame diepe halen te neuken, steeds dieper ging die enorme Duitse pik in haar.

Ik lag te kijken hoe mijn vrouw geneukt werd door een jonge Duitse vent! En ik genoot ervan. Toen Mia merkte dat Johan bijna klaar kwam, liet ze hem stoppen, hij ging van haar af en toen was het mijn beurt.

Ik duwde mijn pik in haar kletsnatte grotje en begon haar te neuken terwijl Johan toekeek. Johan kwam dichterbij ons liggen en begon Mia weer te zoenen terwijl ik haar neukte. Ik voelde aan haar bewegingen dat Mia bijna klaarkwam, ik ging van haar af en Johan wist niet hij snel hij zich weer tussen haar benen moest nestelen. Hij duwde in één keer zijn nu nog stijvere lul bij Mia naar binnen. Na een paar stoten kreeg Mia een enorm orgasme, ze gilde het bijna uit, dat maakte het voor Johan zo geil dat ook hij klaar kwam. Hij spoot zich helemaal leeg in Mia.

Toen ik dit zo zag hield ik het ook niet meer. Ik duwde Johan van haar af, ging tussen haar benen en begon haar te neuken. Ik duwde mijn mond op de hare en pompte diep en snel in haar, Mia begon alweer zwaarder te ademen, en met een enorme explosie kwam ik in haar klaar, het leek wel of mijn lul uit elkaar knapte. Ook Mia kwam opnieuw klaar, ze drukte haar vingers in mijn rug, klemde haar benen om me heen en ze kreeg opnieuw een orgasme.

Ik rolde van haar af en met z’n drieën lagen we op bed na te hijgen. Mia zoende mij en toen Johan. Nadat we een tijdje hadden gelegen ging ik naar de keuken om wat te drinken te halen, want we hadden wel dorst gekregen. Toen ik weer in de slaapkamer kwam zat Mia boven op Johan, ze had zijn paal alweer in haar kutje en bereed hem als een volleerd Jockey. Ik zag die enorme paal van Johan alweer in en uit mijn vrouw gaan en ik kreeg het er alweer warm van. Ze kwamen beide weer klaar, Mia zoende Johan opnieuw en duwde haar tong diep in zijn mond, ze kon blijkbaar niet genoeg van hem krijgen. Toen ik dit zo zag kon ik het niet laten om mezelf af te trekken, Mia zag het en hielp me een handje.

Na nog wat gekletst te hebben vielen we alle drie moe maar voldaan in slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd, sliepen Johan en Mia nog, ik ging uit bed om koffie te zetten. Weer op de slaapkamer maakte ik ze wakker en kroop weer bij hen in bed, we waren alle drie nog naakt. Ik besloot om te gaan douchen en liet Johan en Mia achter in bed, toen ik weer terug kwam lag Mia alweer in Johan zijn armen, druk zoenend en vrijend. Ik liet ze alleen en ongeveer een half uurtje later hoorde ik de douche. Mia kwam beneden sloeg een arm om mijn nek drukte haar kruis tegen het mijne en zoende me.

Toen ik aan haar kutje voelde was deze kletsnat, Johan kwam beneden dronk nog een kopje koffie en vertrok toen naar de camping. Die week is Johan nog een keer langs geweest. Hij was er al toen ik van mijn werk thuis kwam en ze hadden beiden al een geile blik in hun ogen en ik kon op dat moment wel raden wat er was gebeurd.

Later vertelde Mia dat ze die middag al twee keer met Johan geneukt had.

s’ Avonds hebben Johan en ik Mia nog eens lekker verwend. Dit is nu een week of vier geleden en elke keer als we het erover hebben worden we weer geil. Johan hebben we niet meer gezien en we hebben verder ook niets afgesproken want het ligt niet in onze bedoeling om van hem een vaste sekspartner te maken. Zo blijkt maar weer dat je sommige dingen niet kunt plannen maar dat je het gewoon moet laten komen zoals het komt. Wij gaan in ieder geval niet meer fanatiek op zoek naar een triopartner, als het ervan komt dan zien we het vanzelf wel.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb