Mijn vrouw gelukkig betrapt!

Mijn vrouw gelukkig betrapt!

Wij, Marjan en Theo zijn al een aantal jaren getrouwd en hebben best een goed sexleven. Alleen mijn vrouw praat niet vaak over sex, wat dat betreft is ze een beetje preuts!

Op een avond toen ik net thuis was gekomen van mijn werk belde een vriend van ons aan, het was Ron. Het ging niet zo goed bij hem thuis, de vraag om een nachtje bij ons te overnachten werd door ons beide goedgekeurd. Glaasje gedronken en toen moest er nog eten op tafel komen. Ik stelde voor om snel iets te gaan halen. Toen ik terug kwam stond mijn vriend zijn hemd open en mijn vrouw haar blouse ook iets meer dan anders. Ik zocht er niets achter, het was de warmte zeker.

Na nog wat drinken en eten ging ik een douche nemen. Het water liep al maar ik was nog iets vergeten in de kamer. Toen ik over de gang liep hoorde ik geluiden door de open trap. Ik ging voorzichtig kijken en wat zag ik! Mijn vrouw die anders niet graag over sex praat, had anders wel haar mond vol, maar dan niet met woorden, maar wel met de lul van onze vriend. Ik bleef even verbouwereerd kijken, niets vermoedend gingen ze door, hij was haar kutje aan het strelen. Het werd nog erger toen zij zo heet werd en haar broekje uit deed en hem vroeg om haar te neuken. Ze draaide zich om met de knieën op de stoel en ja hoor, hij pakte mijn vrouw daar onder mijn ogen. Eerst in haar kutje dan in haar kontje en dan terug in haar kutje. Het water van de douche liet ik lopen, want zo lang dat liep dachten ze dat ik onder de douche stond. Ik had haar nog nooit zo zien genieten van de sex. Ik wist het niet, maar blijkbaar werd ze geil van het pijpen en het kontneuken ....

Ik stond te kijken en kon niets zeggen. Zijn pik ging ook nog een keer tussen haar borsten terwijl ze hem op en neer in haar mond stak. Ik schaamde me, maar ik werd er geil van, echt waar!

Ik stond daar te kijken naar één van mijn beste vrienden die mijn vrouw aan het neuken was. Ze waren nog steeds aangekleed, dus was het moeilijk op comfortabel te neuken zag ik. Ik hoorde mijn vrouw fluisteren trek je broek helemaal uit, hij deed wat ze zei en trok haar blouse ook uit. Daar zat ze dan met haar tieten bloot voor hem, hij streelde haar borsten en begon aan haar tepels te sabbelen, die stonden stijf van de geilheid. Ik kreeg ondertussen ook een flinke bobbel in mijn broek, hij trok haar string, die hij tot nog toe aangelaten had maar wel opzij had getrokken om haar te neuken, nu uit. Ze liet het allemaal heel gewillig gebeuren. Ze trok op haar beurt zelf zijn onderbroek uit en zijn pik die tot nu toe nog niet echt in volle glorie had kunnen functioneren sprong er nu gigantisch uit, wat een kanjer! Ik zag dat ze er zin in had om hem nog maar eens in haar mond te nemen. Ron zag het ook en maakte haar met een blik duidelijk dat het oké was. Ze nam zijn ballen met haar ene hand vast en met haar andere hand begeleide ze zijn grote dikke pik in haar mond mmmm...

Ik had het eigenlijk moeten onderbreken, maar ik vond het zo geil om er naar te kijken dat ik gewoon aan de grond vast genageld stond en bleef kijken. Terwijl hij gepijpt werd en ze ging wel heel schokkend tekeer, ging Ron met zijn hand naar haar kutje. Ze was denk ik kletsnat want ik hoorde tot waar ik stond, het geluid van haar natte kut toen hij met drie vingers gelijk in haar kutje schoof. Marjan schoof haar dijen omhoog om zijn vingers nog dieper te laten komen, ze kreunde met haar mond vol door Ron zijn pik. Ssssst zei hij, stil anders kan je man ons horen, het water van de douche liep nog steeds dus Marjan was er gerust in. Ik zag Ron zijn pik schokken van genot en hij werd alsmaar dikker in dat kleine mondje, Marjan trok zijn pik even terug en maakte zijn eikel vrij. Met het puntje van haar tong maakte Marjan nu cirkeltjes rond zijn eikel, die op en neer ging van opwinding.

Plotseling stond Marjan op en liep naar de tafel, ze trok Ron mee en ging voorover op de tafel liggen met haar kontje omhoog. Marjan trok met beide handen haar kontje open en zei fluisterend, steek hem in mijn kont, maar snel want Theo gaat zo uit de douche komen! Ik geef toe dat het niet normaal is maar ik werd er zo geil van, dat ik begon te rukken op hetzelfde ritme als Ron in de kont van Marjan aan het rammen was. Ik hoorde hem tegen haar billen kletsen waar ik stond, zo hard ging hij tekeer, arm kontje dacht ik, maar nee Marjan genoot met volle teugen. Marjan draaide zich na een tijdje om, om zich nu in haar kutje te laten nemen, dat had ik te laat door en ze zag mij daar staan met mijn pik in mijn hand. Ik zag dat ze wilde stoppen, maar Ron had haar benen al gespreid en stevig vast, ik gaf haar een knipoog dat het goed was en dat ze door kon gaan. Ron was zich van geen kwaad bewust en hij stootte zijn enorme pik in haar lekker natte kut tot hij voor de tweede keer klaarkwam een gedeelte spoot hij in haar en een gedeelte spoot hij over haar tieten. Na weer wat bijgekomen te zijn zei hij, Theo blijft wel heel lang in de douche, gelukkig!

Ja zei Marjan we gaan ons nu maar snel aankleden voor als hij komt. Ron ging naar de WC, ik kwam naar beneden, verlegen wou ze haar string en de rest weer aan trekken. Hè zei ik, dat zal niet gaan, ik trok haar naar mij toe. Ze dacht dat ik boos zou zijn door hetgeen ik zojuist gezien had, maar ik streelde haar nog steeds kletsnatte kut. Ik voelde dat ze zo geil was als boter pff zei ze, dit heb ik nog nooit meegemaakt zo geil dat ik ben oooooo... Ik stopte twee vingers in haar kut, het ging heel gemakkelijk, ze was al goed gesmeerd, ze bukte en begon mij te pijpen. Ik trok haar terug, dat zal ik niet lang volhouden want ik ben te geil, fluisterde ik in haar oor. Ik duwde haar tegen de muur en stak mijn pik in haar kletsnatte kutje. Samen kwamen we klaar, zij voor de tweede maal ik de eerste, het sap van haar kut en waarschijnlijk ook nog het sperma van Ron droop langs mijn ballen uit haar kut.

Ik vond het zalig en ik geef toe, het is ontzettend geil als een man ziet hoe zijn vrouw geneukt word.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb