Mijn vrouw en witte port.

Misschien herken je het wel, je hebt al jaren een relatie en op een bepaald moment is de sex alleen nog maar bijzaak voor je vrouw, als je geluk hebt mag je nog een keer in de week. Totdat ik witte port leerde kennen en in het bijzonder mijn vrouw. Het begon op een zaterdagavond, rond elf uur gingen we naar de stad, dat is onze standaard stapavond. We gaan dan altijd wat drinken met haar en mijn vrienden, het is altijd gezellig en verder geen bijzonderheden. Mijn beste vriend is er ook bij en die drinkt die avond opeens witte port. Mijn vrouw en ik kennen het niet en op aandringen van mijn vriend drinken we een paar glazen mee. Het is echt heerlijk spul en het slaat meteen goed aan.

Mijn vrouw danst en heeft het goed naar haar zin, ze kust me af en toe heerlijk en streelt stiekem met haar hand over mijn pik, lekker hoor. Ik merk dat ze steeds een stapje verder gaat en dat dit geen standaard stap avondje is. De witte port smaakt ons uitstekend en we drinken behoorlijk door. De meeste vrienden zijn al naar huis gegaan, maar mijn vriend en mijn vrouw en ik blijven nog gezellig in de kroeg hangen, de muziek is goed en mijn vrouw danst ontzettend sexy. Ze heeft die avond een zwart jasje aan met daaronder een wit topje, een strak kort rokje wat mooi rond haar billen zit en daaronder een zwarte panty. Na een tijdje dansen trekt ze haar jasje uit en zijn de rondingen van haar borsten goed te zien, zo ziet ze er echt verleidelijk uit. Het was mijn beurt om weer een paar glazen witte port te halen en ik zeg tegen mijn vriend ”let jij op haar, of dans anders maar even met haar, dan haal ik wel wat te drinken.“ “Doe ik” zegt hij. Het is behoorlijk druk aan de bar en terwijl ik sta te wachten op mijn beurt draai ik me om, ik zie ze erg intiem dansen. Mijn pik begon meteen te groeien, in plaats van, dat ik het erg vind, word ik er erg opgewonden van. Ik kom terug met de port en mijn vrouw schrikt een beetje en gaat alleen verder met dansen. Mijn vriend en ik hebben het onder het genot van de port over haar lekkere billen. Mijn vriend lacht en zegt “ze voelen ook lekker aan hoor.” Ik lach en zeg “ik weet het, ik ken ze, dus jij hebt net haar billen lopen keuren.” Hij lacht en zegt “ik heb het netjes gevraagd en het mocht van haar en inderdaad ze voelen heerlijk aan” we lachen en we zijn in een prima stemming. Ik loop naar haar toe en ga ook even met haar dansen, dan geef ik haar een kus en fluister ik in haar oor “kan hij een beetje dansen?” Waarop ze antwoord “ja, best wel.” Ik roep mijn vriend erbij “ze wil dat je met ons mee danst.” We dansen, maar ik doe steeds een stap verder achteruit, totdat ze samen erg intiem staan te dansen.

Hij pakt haar billen soms stevig vast en kijkt dan naar mij, als ik terug lach gaat hij steeds dichter tegen haar aan dansen. Het nummer stopt en hij geeft haar een vriendschappelijke kus op de mond. Als hij weer wat te drinken gaat halen komt ze naar mij toe en begint ze me heerlijk te zoenen, we lachen en we zijn beide in een geile bui. Ik vraag of ze nog wil blijven want het is al erg laat. “Na dit drankje gaan we naar huis, oké” zegt ze. “Ja, dat is goed” zeg ik. Maar dan komt haar favoriete plaat, een echt slow nummer, ze wil nog een keertje dansen. Ik vraag “wil je nog een keer met hem dansen?” Ze knikt van ‘ja’ en pakt zijn hand, ze dansen weer erg intiem, met haar billen tegen zijn pik en hij beweegt zijn handen over haar billen naar haar buik, erg geil om te zien. Helaas, het nummer duurt maar enkele minuten, we drinken onze glazen leeg en gaan naar huis. We hebben de grootste lol en zijn behoorlijk aangeschoten. Onderweg houden we een taxi aan en laten ons naar huis brengen. Zo zitten we met ons drieën op de achterbank van de taxi, mijn vrouw in het midden. Soms streelt ze met haar hand langs mijn benen en over mijn kruis, haar andere hand zie ik op de knie van mijn vriend liggen. Ondertussen praten we wat met de taxichauffeur. Mijn vriend doet zijn ogen dicht, waarop ik de hand van mijn vrouw van zijn knie weg haal en die hoger op zijn been leg. Mijn vrouw kijkt me ondeugend aan en geeft me een kus. Haar hand laat ze langzaam van zijn been naar zijn kruis glijden. Ik streel inmiddels zachtjes met mijn hand tussen haar benen en over haar kutje heen, waardoor ze bij mijn vriend ook wat gerichter te werk gaat. Zijn pik wordt lekker door haar gemasseerd. De taxichauffeur kijkt af en toe via de achteruitkijkspiegel mee en ziet dat er drie mensen plezier hebben op zijn achterbank.

Thuis aangekomen vraag ik of mijn vriend nog wat wil drinken, of dat hij gelijk door naar huis fietst. Hij kijkt mijn vrouw aan en vraagt “wil jij nog niet slapen?” Waarop ze zegt “nou als jij nog een drankje doet, dan doe ik er gezellig nog eentje mee.” Binnen gekomen trek ik gelijk een fles wijn open en zitten we nog even gezellig na te praten, vooral over de blik van de taxichauffeur. Waarop mijn vriend zegt “dat was niet vreemd ook jongedame, hij zag echt wel wat je aan het doen was bij ons in zijn taxi.” Brutaal ging ze nu naast hem zitten en wreef ze zonder een woord te zeggen haar hand weer over zijn kruis heen.” “Vond je het erg dan?” vroeg ze hem met een geile blik in haar ogen. “Nou, nee hoor, maar kuste jij me ook niet in die taxi?” zegt mijn vriend lachend. “Ha, ha, nee dat deed ik niet, zou je dat lekker vinden dan?” vraagt ze. Ze kijkt mij ondeugend aan en ik knik van ‘ja, doe maar.’ Ze begint hem gelijk wild te zoenen en ik ga naast haar zitten en trek haar zwarte jasje uit. Ze pakt mijn hand en legt die op haar kruis, ze geniet duidelijk als ik haar kruis streel en hij haar zoent. Zijn handen willen onder het witte truitje, maar ze gaat op hem zitten en ze trekt zijn shirt uit en geniet van zijn lichaam, hij is redelijk tot goed gespierd. Ze streelt hem over zijn borst en buik en ze zoenen steeds heftiger. Ik sta op en neem plaats op een stoel, ik bekijk het nu van de andere kant van de bank en besef me dat mijn vrouw heerlijk geniet van mijn vriend waardoor mijn pik aardig begint te groeien.

Zijn handen gaan over haar heerlijke billen, haar nagels gaan ruw over zijn borst en rug, zijn hand gaat van haar billen naar de binnenkant van haar benen en hij wrijft ruw over haar slipje tegen haar kutje aan. Beide genieten behoorlijk, zo aan het gekreun te horen. Ze stopt met zoenen en kijkt me erg geil aan en trekt dan haar witte shirt uit, de uitdrukking op het gezicht van mijn vriend zegt me genoeg. Verlekkerd kijkt hij naar haar borsten, die nog verpakt zitten in een super sexy paarse bh en hij voelt haar stevige borsten door haar bh heen. Mijn vrouw kreunt steeds harder, waardoor zijn handen van haar borsten naar de achterkant van haar bh gaan, zonder pardon maakt hij de sluiting los. Ze trekt haar bh uit en hij legt zijn mond op haar borsten, hij zuigt, likt en geniet van haar borsten. Hij kijkt haar aan en zegt “sexy hoor, die tepel piercing” en begint er voorzichtig met zijn tong mee te spelen. Mijn vrouw geniet enorm, ze kijkt me aan terwijl hij haar borsten verwent, haar rechterhand gaat langzaam over haar buik en verdwijnt in haar slipje, naar haar kutje, ze vingert zichzelf. Ze kijkt me aan en wil een zoen van me, ik loop naar haar toe en geef haar een kus. Dan kijkt ze me met een geile blik aan en zegt ze “wil je ook even voelen?” Ze haalt haar hand uit haar slipje en laat me haar vingers zien, haar vingers zijn erg nat. Mijn vriend kijkt op en ziet haar natte vingers en op dat moment legt ze haar natte vingers op zijn lippen. Hij likt haar vingers schoon en ze kust hem weer heerlijk. Ik ga weer op de bank zitten en trek mijn broek uit terwijl ik ze zo bezig zie. Ik speel ondertussen met mijn inmiddels flink stijf geworden lul in mijn boxer, in afwachting van, hoe dit verder zal gaan.

Mijn vrouw stopt nu met kussen en kijkt mijn vriend aan, ze knoopt zijn broek open en gaat van hem af. Ze zit nu op haar knieën voor hem en hij gaat staan, waarop ze zijn broek naar beneden trekt. Ze geniet van het feit dat er een harde bobbel in zijn boxer zit, haar hand gaat langs zijn pijp naar boven en ze speelt met zijn ballen. Ze trekt even later ook zijn boxer uit en trekt met heerlijke bewegingen aan zijn pik. Hij geniet van haar masserende handen en van het genot wat zij hem geeft moet hij gewoon gaan zitten. Ondertussen heb ik mijn boxer uit getrokken en masturbeer ik me heerlijk. Mijn vrouw maakt hem steeds geiler met haar mooie lange trek bewegingen. Mijn vriend gaat steeds harder kreunen, ze doet haar mond open en schuift haar lippen heerlijk over zijn pik heen. Ik moet eerlijk zeggen, hij ging behoorlijk diep naar binnen, na een paar keer rustig zuigen begint ze steeds harder en harder te zuigen en te trekken. Mijn vriend kreunt van genot, tot hij bijna klaar komt. Hij kreunt: “O, shit, stop, ik kom bijna.” Maar mijn vrouw begint hem nu nog harder zuigen, waarop hij haar bij haar hoofd pakt, om haar van zijn pik af te halen. Het lukt hem met moeite, waarop mijn vrouw hem geil en hoerig aankijkt. Hij kust haar en proeft zo al het vocht wat rond haar lippen zit, dan tilt hij haar op en staan ze zoenend tegenover elkaar. Hij kust haar op de mond en in haar nek en zakt zo langzaam af naar haar borsten, hij knoopt haar rokje los die in een keer op de grond valt. Dan trekt hij voorzichtig haar panty omlaag. Hij staat nu oog in oog met haar sexy paarse string. Met zijn handen spreid hij haar benen en gaat dan met een hand via haar benen langzaam naar boven, naar haar kruis. Hij schuift haar string opzij en gaat met een vinger naar binnen, ze kreunt hard, waarop hij meteen een tweede vinger naar binnen duwt. Ze kreunt en doet haar benen steeds verder uit elkaar. Hij vingert haar, van rustig naar harder en harder tot erg ruw. Ze vindt het ontzettend lekker. Hij tilt haar op, zet haar op de tafel, doet haar benen wijd en schuift haar string opzij. Dan begint hij haar heerlijk te beffen en stopt er een vinger bij, ze kreunt het uit. Hij kan het blijkbaar erg goed. Na ongeveer vijf minuten likken aan haar geile kutje stopt hij er nog een paar vingers bij. Hij trekt haar string uit zodat hij haar nog beter kan likken, mijn vrouw ligt nu met haar benen wijd gespreid op de tafel.

Mijn vrouw kijkt me aan en zegt dat ik er bij moet komen. Ik ga boven haar hoofd staan terwijl ze met haar hoofd op de tafel ligt, ze pakt mijn pik en laat hem diep in haar keel glijden. Ze trekt haar benen op zodat mijn vriend haar kutje nog beter kan likken. Soms kreunt mijn vrouw meer als normaal, na een paar minuten zie ik ook waarom, mijn vriend vingert niet alleen haar kutje, hij duwt af en toe ook een vinger in haar kontje, ze vindt het geweldig. Ik haal mijn pik uit haar mond en mijn vrouw komt omhoog en kust nogmaals mijn vriend. Ze duwt hem weer op de bank en ziet dat zijn pik nog steeds kaarsrecht overeind staat. Ze is nu zo geil dat ze zijn pik wil voelen, ze gaat op hem zitten en duwt meteen zijn harde pik in haar kutje. Ik schrik even, want hij heeft geen condoom om, maar al snel neemt de geilheid het over en ik kijk hoe heerlijk zijn pik bij haar naar binnen glijd. Beide kreunen ze van genot en het tempo gaat steeds verder omhoog. Hij kijkt haar aan en zegt “dit vind je lekker hè.” Ze antwoord met “ja, heerlijk, je pik is zo lekker” en ze zoent hem stevig. Dan pakt hij haar op en legt hij haar weer op de tafel neer, hij spreidt haar benen en neukt haar nu erg hard. Ze vindt het zo lekker, want ze blijft maar roepen hoe lekker zijn pik wel niet is. Als hij bijna klaar komt vraagt hij waar ze het wil hebben. Ze kreunt geil “in me, spuit het maar in me.” Zo geil heb ik haar in jaren al niet meer gezien en mijn vriend maakt er dankbaar gebruik van. Ik hoor haar kut gewoon soppen van het vocht bij iedere stoot die hij in haar doet. En dan komt mijn vriend klaar, hij kreunt en steunt op het moment dat hij zijn ballen in haar geile kutje leeg spuit. Al spuitend in haar kutje blijft hij gewoon doorgaan met stoten en ik kan duidelijk het zaad uit haar kutje zien komen en zijn lul ziet nu ook wit van de hoeveelheid sperma en kutvocht. Man, wat is dit geil, ik moet me gewoon inhouden om ook niet direct al mijn zaad over de vloer heen te spuiten. Als hij zich echt compleet leeg heeft gespoten haalt hij zijn pik langzaam uit haar en dan komt er nog een flinke lading zaad uit haar open staande kutje. Ze gaat van de tafel af, knielt voor hem neer en neemt zijn pik nog even lekker in haar mond en sabbelt hem helemaal schoon.

Hij gaat daarna uitgeput op de bank zitten, mijn vrouw komt nu naar mij toe, kijkt me aan en zegt “nu jij.” Ze gaat voor me zitten, neemt mijn pik in haar mond en begint me heerlijk te pijpen. Met een hand onder mijn ballen en de andere rond mijn pik pijpt ze me ongekend lekker. Omdat ik heel de avond al zo geil ben duurt het niet lang voor ik klaar kom. Normaal slikt ze niet, maar nu kom ik heftig klaar en slikt ze alles door. Ze is blij denk ik en beloont me op deze manier, het is een heerlijke beloning. Uitgeput zitten we daarna alle drie op de bank en we zijn eigenlijk alle drie erg voldaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb