Mijn vrouw en ons saldo gevuld

Mijn vrouw en ons saldo gevuld.

Allereerst zal ik Wilma even voorstellen. Het is een vrouw van 43 jaar oud, en ze is mijn vrouw. Ze ziet er fantastisch uit voor haar leeftijd, en heeft een prachtig figuurtje. Mijn naam is Ben, en ik ben 48 jaar geleden de aarde op geschopt. We zijn beiden bi, en genieten dus van een sappig kutje, of een harde lul. Een gebeurtenis waar ik u over zou willen vertellen, is het avontuur welke we tijdens onze vakantie hebben beleefd.

Balend voor de eventuele onderbreking tijdens mijn vakantie, besloot ik toch maar het beste er van te maken. Mijn baas had mij die morgen opgebeld, en verteld dat ik een klant moest gaan bezoeken op het eiland waar we aanwezig waren. Over vier dagen werd ik verwacht in een hotel in de hoofdstad, en ik liep mopperend naar ons appartement om het Wilma te gaan vertellen. Plots dacht ik er aan dat ik de rekeningen van mijn bezoek aan de klant zou moeten betalen, maar wist niet zeker meer of ik de creditcard van de zaak wel had mee genomen. In het appartement aan gekomen, riep ik naar Wilma dat ik er was, en direct kwam ze met een omgeslagen badlaken uit de badkamer. Glimlachend gaf ze mij een zoen, maar die glimlach verdween direct toen ze zag dat ik niet in een al te vrolijke stemming was, en vroeg mij de reden. Ik vertelde haar over het telefoontje van mijn baas, en ze begreep wel waarom ik dus zo prikkelbaar was. Wilma was een ware heldin voor mij, want ik was al weer vergeten dat ik moest kijken of ik mijn creditcard mee had genomen, terwijl Wilma direct op zoek ging naar het stukje plastic Je bent mijn rots in de branding Wilma, zei ik glimlachend, en keek naar haar terwijl zij de creditcard vond. Nu moet ik maar even snel naar het saldo kijken, dan kan de zaak nog eventueel het tegoed bijvullen, want het zal wel weer zo’n dure jongen zijn waarbij ik op bezoek moet, mompelde ik terwijl ik de laptop open klapte.

De schrik sloeg mij om het hart, en met een rood hoofd keek ik naar Wilma die inmiddels naast me was komen staan. Hoe is dat nu mogelijk, zei ik terwijl ik weer naar het scherm keek. Er bleek 10.000 euro van de rekening afgeboekt te zijn, terwijl de creditcard op de datum die op het scherm stond, niet door mij was gebruikt. Wanhopig greep ik mijn telefoon, en wachtte op verbinding na het intoetsen van het nummer van American-express. Na het telefoontje werd het een en ander duidelijk, er bleek met een pas met mijn gegevens, een groot geldbedrag te zijn opgenomen, waarschijnlijk was mijn pas geskimd. Wilma begreep de wanhoop van mij, want het bedrag zal terug moeten komen om mijn baan veilig te stellen. Ik ging niet veel later maar een stukje lopen om eens goed na te denken over mijn probleem. Na een klein uurtje lopen, terwijl mijn hersens bleven malen, viel mij een bar op, en daar ik onderhand wel trek kreeg in een biertje, stapte ik naar binnen. Binnen was het wat groezelig, maar mijn bezoek was er alleen maar op gericht om wat te drinken, dus maakte ik mij daar niet al te veel zorgen over. Aan de bar zat een grote kerel in een net pak, en hoewel ik dit niet echt een omgeving vond voor zo’n outfit, nam ik daar geen notie van, en nam plaats aan de bar, en bestelde een grote pot bier. De man keek naar mij, en zag de wanhoop op mijn gelaat. Hij stapte van zijn kruk, en nam plaats op de kruk naast mij. Zit je ergens mee, vroeg hij mij in het Nederlands, en verbaasd keek ik hem aan. Ach een Nederlander die denkt dat hij even een landgenoot uit de brand kan helpen, zei ik met een sarcastische toon terwijl ik daar direct weer spijt van kreeg. Glimlachend keek de man mij aan, en vertelde dat hij zakenman was, en hij mij er nogal verloren uit zag zien. Ik had spijt van mijn opmerking, en vertelde de man dat ik inderdaad een onoverkomelijk probleem had, ik begon hem het verhaal te vertellen.

Ach jongen, maak je niet druk, je weet toch dat overal een oplossing voor te vinden is?, reageerde Herman, die zich tussendoor voorgesteld had, na het aanhoren van de gebeurtenis. Ik weet het, alleen is het kwartje nog niet bij mij gevallen, was mijn reactie. Dan wordt het tijd dat er geen kwartjes, maar euro’s gaan vallen, was de tegenreactie van de grote zakenman, en hij sloeg een arm rond mijn schouders. Luister Ben, ik denk wel dat ik tot een oplossing kan komen, maar er staat wel iets tegenover natuurlijk, tienduizend euro is tenslotte een hoop geld, begon Herman zijn oplossing voor mijn probleem, hoewel ik wel argwanend afwachtte wat hij te melden had. Wat staat er dan tegenover Herman, ik kan je maandelijks een goed bedrag geven!, was mijn reactie. Jongen, als ik het voor het geld zou doen, was ik allang afgehaakt, je zal waarschijnlijk 500 euro per maand af lossen, en dan moet ik nog heel wat maandjes op mijn geld wachten, ik heb een beter idee, vertelde hij mij. Vol verwachting keek ik de grote man naast mij aan. Heb je een foto van je vrouw bij je, vroeg Herman vol verwachting. Eeehh, ja in mijn telefoon, was mijn antwoord. Laat eens zien, ik wil dat wijfie wel eens zien, was de reactie van de grote man terwijl hij nog wat biertjes bestelde. Ondertussen had ik al genoeg biertjes achter mijn kiezen, om te beseffen dat ik mij al aardig dronken begon te voelen, en gretig ging ik op zoek naar een sexy foto van Wilma. Herman keek naar de foto die door mij op het scherm was getoverd, en zag een goed gevormde vrouw die er zeer aantrekkelijk uit zag. Goed!, ging Herman verder met zijn voorstel, Ik zorg dat jouw tekorten worden bij gevuld, en jij bied mij jouw vrouwtje aan voor een avondje!

Ik zat de man met een wazige blik aan te staren, en dacht even dat ik hem niet goed had verstaan. Herman toverde een grote smile op zijn gezicht, en zei, ja, ik wil jouw vrouwtje neuken, en die rekening wordt gezuiverd, zo simpel is het! Wilma was niet echt preuts, maar ze zou waarschijnlijk passen op het moment dat ze de hoer zou moeten spelen, en daar kwam het bij dit voorstel toch wel op neer. Ik wist niet wat te doen, aan de ene kant werd er door een landgenoot een passende oplossing geboden, en aan de andere kant Wilma die zich zou moeten geven voor deze man. Na een poosje naar de schuimkraag van mijn biertje te hebben gestaard, werd ik weer tot de realiteit geroepen door Herman die vroeg of ik al tot een besluit was gekomen. Ik weet het niet, ik denk niet dat Wilma daar toe in staat is, was mijn antwoord. Nou, dan bel je haar, en vraag je het haar toch, was de reactie van de grote man die triomfantelijk naar mij zat te kijken, terwijl hij Wilma al naakt voor zich zag. Eehh, ja dat zou ik wel kunnen doen, was mijn afwezige reactie, terwijl ik besefte dat van haar reactie heel veel af zou hangen.

Wilma nam op, en ik vertelde haar wat mij was overkomen. Nou, dan moet je toch maar toe happen lieverd, was haar eerste reactie, is hij alleen?, was haar vraag. Eehh, ja, antwoordde ik terwijl ik naar de breed glimlachende Herman keek die weer een paar biertjes bestelde. Oké, dan zal ik hem eens laten weten hoe een geile meid op haar toekomst is voorbereid, was haar volgende reactie. Even later drukte ik op het rode hoorntje, ten teken dat het gesprek was beëindigd, en wende mij tot de grote man naast mij. Oké Herman, jij krijg je pleziertje met mijn vrouw, en je zorgt er voor dat mijn saldo wordt aangevuld, sprak ik tot hem. Met een grote grijns op zijn gezicht, zei Herman dat ze dan de volgende avond hier moest verschijnen, en dan zou hij morgenochtend regelen dat mijn probleem zou zijn opgelost. Even een ding afgesproken, zei ik hem, terwijl ik lette op zijn reactie, ik wil erbij zijn, zodat ik weet dat er geen rare dingen zullen gebeuren. Lachend merkte Herman op dat ik er eventueel nog wat van op zou steken, en vertelde mij dat we de volgende avond om zeven uur hier verwacht werden.

Nerveus wachtte ik op de komst van Wilma, die zich op dat moment aan het douchen was, en nadat ze de kamer binnen kwam, en het badlaken wegnam, vroeg ze of ze er goed geschoren uitzag voor die bullebak van een Herman. Nu ben ik altijd dol enthousiast over mijn vrouwtje, maar zoals ze er nu uitzag, maakte mij geil. Zo vreselijk geil had ze er nog nooit uit gezien, en ik voelde een erectie opkomen in mijn gespannen broek. Samen gingen we eerst wat eten in het restaurant onder het complex, en hoewel we samen blij waren met deze oplossing, heerste er ook wel spanning voor wat er komen ging die avond. Na het eten namen we een taxi om naar de bar te gaan, en hoewel ik nog wel ongeveer wist hoe ik die vorige dag had gelopen, moest de chauffeur toch flink zoeken hoe hij ons daar kon krijgen. Bij de bar aangekomen, keek ik naar Wilma, en kwam tot de conclusie dat ze er wel heel erg geil uitzag in haar zwarte jurkje. Ik hield de deur voor haar open, en ze betrad de ruimte, waarna ze even rond keek. Ik had bij binnenkomst al direct Herman in het vizier, en liep op hem af, gevolgd door Wilma, die de boel wel heel doorzichtig in zich op nam! Herman gaf mij een hand terwijl hij met een geile blik naar Wilma staarde, en haar met zijn ogen al aan het uitkleden was. Ze was dus blijkbaar goedgekeurd, en door de vleeskeuring gekomen. Herman bood ons wat te drinken aan, en drukte mij zijn telefoon in de handen. Kijk even zelf of je rekening is gezuiverd, zei hij mij terwijl hij zijn aandacht direct naar Wilma verlegde, en dicht bij haar ging staan. Ik toetste de codes in, en vernam dat het saldo daadwerkelijk was aan gezuiverd. Hij had dus veel geld over voor mijn schatje, en vond zelfs voor mijn vrouw, tienduizend euro wel vreselijk veel geld.

Na ons drankje genuttigd te hebben, stelde Herman voor om naar een andere ruimte te verkassen, hij was kind aan huis hier, en had voor vanavond een ruimte geregeld. Ik wilde Wilma van haar kruk helpen, maar Herman was mij al voor, en hij stak zijn arm naar mijn vrouw uit, en deze greep hem met veel plezier vast. Hij was dus bij haar in de smaak gevallen, en even dacht ik dat zij er wel eens plezier in zou kunnen hebben om met een andere man de liefde te bedrijven. Hoe naïef kan een man zijn, natuurlijk werd zij geil bij de gedachte dat een vreemde man haar die avond ging neuken. Ik liep achter de twee aan, en zag de grote hand van Herman op de billen van mijn Wilma rusten, terwijl zijn vingers zich in de malse bollen knepen. In de ruimte aan gekomen, nam ik plaats op een stoel die daar stond, en Herman had Wilma naar het midden van de ruimte geloosd, en begon haar heftig te tongzoenen. Zijn grote hand gleed naar haar kruis en trok het jurkje naar boven, waarna zijn hand achter het elastiek van haar slipje verdween. Ik zag graaiende bewegingen van zijn hand door de stof van het slipje, en besefte dat hij haar gewoon aan het vingeren was. Wild zoenend, klonk er kreunende geluiden van Wilma door de ruimte, en was de man blijkbaar goed bezig mijn vrouwtje tot een eerste orgasme te begeleiden. Trillend stond ze op haar benen toen de grote man ook nog eens een hand onder haar jukje schoof en daarna achter de stof van haar slipje haar billen begon te kneden. Ze kwam tot een eerste orgasme op de in en uit schuivende vinger.

Plotseling werd de deur geopend, en ik nam al een sprint naar de deur om deze te sluiten, toen Herman mij toeriep dat het vrienden waren die even een kijkje kwamen nemen, en hoewel het mij niet zinde, nam ik weer plaats in de stoel. Vier mannen kwamen de ruimte binnen, en keken naar de twee vrijende mensen in het midden van de kamer, waarna een man uit het gezelschap tussen zijn tanden floot, en opmerkte dat dit wel een vreselijk geil wijf was. Ja jongens, als ik iets regel, is het meestal wel goed, zei Herman trots kijkend naar de vier mannen, kom geniet ook mee, zei hij, en de vier mannen liepen naar het stelletje toe. Herman had inmiddels zijn hand van de billen van Wilma getrokken, en deze werd direct ingenomen door de hand van een van de vier mannen, die rond Wilma stonden. Een andere man was ondertussen bezig de kleding van Wilma uit te trekken. Zijn hand ging naar de sluiting van het jurkje, en zijn duim en wijsvinger omvatte het lipje van de rits aan de achterkant van de jurk, waarna hij deze naar beneden trok. Direct trokken graaiende vingers de stof over haar lichaam, zodat ze een tel later alleen nog in een slipje tussen de mannen stond. Diverse handen gleden over haar lichaam, en knedende vingers omvatte haar stijve tepels. Plots vond Herman het blijkbaar tijd voor een volgende ronde, en nam Wilma mee naar een sofa die midden in de ruimte was geplaatst.

Hij drukte haar naar beneden, en nadat zij op haar rug op de sofa lag, grepen zijn dikke vingers de zijkanten van haar slipje, en trok het stukje stof over haar billen en benen. Direct daarna liet hij zijn handen op haar knieën rusten, en trok deze uiteen, zodat Wilma nu met gespreide dijen onder de man lag. Hij zakte door de knieën, en liet zijn gezicht zakken tot hij zijn mond op de schaamlippen kon plaatsen. Zijn tong schoot over de gevoelige kittelaar van Wilma, en ze kwam nogmaals heftig klaar op de likkende bewegingen van Herman. Inmiddels had een van de mannen zich ontdaan van zijn kleding, en bukte zich, waarna zijn kloppende lul voor de mond van Wilma werd gepresenteerd, ze wist wel wat er van haar werd verwacht, en opende haar mond om de stijve lul naar binnen te laten glijden. Herman was haar nog steeds aan het beffen, en dat hij dat op de juiste manier deed, werd wel duidelijk uit het feit dat Wilma doorlopend orgasmes kreeg. Zijn dikke vingers verdwenen steeds als dikke lullen in haar kut, en ze werd wilder en wilder. De man die ze aan het pijpen was, werd door de orgasmes van mijn vrouw zo geil, dat hij zijn lul uit haar mond trok, en over haar middel stapte, waarna hij zijn lul tussen de grote borsten van Wilma drukte. Terwijl hij de tieten tegen elkaar drukte, en neukbewegingen maakte, schoot steeds zijn paarse eikel boven de bollen uit. Herman vond het tijd voor wat ruiger werk, want hij trok zijn mond van de kut van Wilma, en kwam omhoog tussen haar benen. Eerst trok hij zijn overhemd uit, waarna hij zijn hemd uittrok, en daarna zijn broek ontsloot.

Wat Wilma niet kon zien, doordat de man op haar het zicht belemmerde, nam ik wel waar, en ik schrok wel een beetje, want toen Herman zijn slip naar beneden trok, schoot er een monster van een lul tevoorschijn. Dat de grote man geil was geworden, bleek wel uit het feit dat er grote druppels voorvocht op zijn grote paarse eikel aanwezig waren. Hij zakte door zijn knieën, en greep zijn lul vast, waarna hij de eikel voor de schaamlippen plaatste. Zonder verdere plichtplegingen, drukte Herman zijn lul tot aan zijn zak bij Wilma naar binnen, die gillend dacht dat ze uit zou gaan scheuren. Met een grote grijns bleef Herman even stil, en Wilma voelde de pijnscheuten door haar onderlichaam jagen, maar toen hij zijn lul tot de eikel terug trok, en haar zachtjes begon te neuken, verdween de pijn voor een gelukzalig gevoel. De man die tussen haar tieten lag te neuken, werd steeds wilder, en het zou dus niet lang meer duren eer hij zijn ontlading zou ondergaan. Ook Herman zat dicht bij een orgasme, want ik zag zijn kop steeds roder worden, en aan de grimas op zijn gezicht te zien, was hij bezig het werk af te maken. Plots trok de man bovenop Wilma zijn lul tussen de tieten vandaan, en begon als een bezetene aan de staaf te trekken. Grote stralen wit zaad schoten uit de zwellende eikel, en kwamen op het lichaam van mijn vrouw terecht. Haar gezicht, tieten, hals, en zelfs in haar haar, toonden sporen van sperma, en nadat de man zijn eikel in de richting van haar mond duwde, sloot Wilma haar lippen rond de eikel, om de laatste restjes uit zijn lul te zuigen.

Een grote grom vulde daarna de kamer, en aan de krampen van de billen van Herman, was te zien dat hij zijn zaad in de kut van mijn vrouw aan het lozen was. Wilma kwam door dit neukgeweld ook weer tot een orgasme, en kreunde dat haar kut vol zaad zat, en dat bleek ook wel, want steeds als Herman zijn lul iets terug trok, en daarna weer vol naar binnen gleed, stroomde het witte vocht tussen de schaamlippen naar buiten. Moe maar voldaan trok hij zijn lul uit de opgerekte kut van Wilma, en direct stroomde er een straal sperma naar buiten. De andere mannen hadden zich ondertussen ontdaan van hun kleding, en stonden genietend van het schouwspel, aan hun lul te trekken. Ik zag dat een van de mannen een vreselijk dikke lul had. Hij was niet echt lang, ongeveer de lengte van mijn lul, maar hij was zeker een aantal centimeters dikker. Een andere man had een dunne lange lul van een centimeter of tweeëntwintig, terwijl de derde een normale maat had.

Wilma lag uitgeput op de sofa, terwijl Herman en zijn vriend lachend bij mij kwamen staan, en een biertje pakten. De drie andere mannen liepen naar de sofa, en de man met de dikke lul reikte zijn hand naar mijn vrouw, waarna hij haar omhoog trok. Hij ging op zijn rug op de sofa liggen, en zei haar op zijn lul plaats te nemen. Met trillende benen stond ze voor hem, en moest door de andere twee mannen geholpen worden om overeind te blijven. Ze tilde moeizaam haar been op, en stapte over de man heen, waarna ze haar lichaam liet zakken. De man dirigeerde zijn dikke lul tussen de schaamlippen, en met een kreun zakte Wilma, tot de lul helemaal in haar lichaam was verdwenen. Direct greep de man haar bij de schouders en trok haar bovenlichaam naar beneden, waarna een van de mannen voor haar gezicht kwam staan, en zijn eikel tegen haar lippen drukte. Ze liet de lul in haar mond glijden, en begon te zuigen. Plots trok ze haar mond van de lul weg omdat ze voelde hoe er een eikel tegen haar anus werd gedrukt, maar voordat ze wilde protesteren, gaf de man met de lange lul druk, en schoot de eikel door de sluitspier, en gleed hij naar binnen. De man voor haar greep haar bij de haren, en drukte wederom zijn eikel tussen haar lippen. Hij was behoorlijk geil geworden, want zonder medelijden, begon hij haar nu in haar mond te neuken, waarbij zijn lul steeds tot aan zijn zak in haar mond gleed. De andere twee mannen stootte nu steeds wilder in het lichaam van Wilma, en sloegen de meest gore taal uit.

Herman en zijn vriend vonden het prachtig, en dat ze weer opgewonden raakten van het tafereel, bleek wel uit het feit dat ik de lul van de grote man met schokjes omhoog zag komen. Ik werd stiekem wel een beetje jaloers op Herman, zijn lul was zeker vijfentwintig centimeter lang, en vuistdik. Ook de andere man was goed geil geworden door het zien van de neukende vier voor zich, want zijn lul stond snoeihard omhoog, en toen hij even de voorhuid over de eikel trok, kwamen er druppels voorvocht naar buiten. De man die Wilma in haar mond aan het neuken was, gromde en kreunde, en trok plots zijn lul uit haar mond, waarna grote stralen sperma in haar gezicht uiteen spatte. Ook de man met de lange lul hield het niet meer, en aan de krampende billen te zien, ontlaadde hij zich in de darmen van mijn vrouw. De man met de dikke lul, kroop moeizaam onder Wilma vandaan, en begon zich boven haar rug af te trekken tot ook hij zijn grote klodders sperma op haar lichaam liet druipen. Nadat de man met de lange lul zijn staaf uit de anus van mijn vrouw trok, en hij haar billen uiteen trok, stroomde er een golf sperma uit het gat, en droop het via haar schaamlippen op de stof van de sofa, waarna er zich een plasje vormde. Wilma viel voorover op de sofa, en was duidelijk uitgeput, maar toen ze aanstalten maakte om op te staan, riep Herman dat ze maar even moest blijven liggen.

De vijf mannen dronken gezamenlijk wat, en het viel mij op dat zelfs de drie mannen die zojuist mijn vrouw hadden geneukt nog een erectie hadden. Herman gaf zijn vrienden een teken, waarna twee van hen naar de sofa liepen, en Wilma overeind hielpen. Toen ze naast de sofa stond, sloegen de mannen een arm rond haar middel, en grepen met de andere hand de knieholtes van mijn vrouw. Ze tilde haar op, en ik zag dat Herman naar de sofa liep, en op zijn rug plaats nam op het meubelstuk. Hij greep zijn stijve grote lul vast, en richtte de paarse eikel omhoog, waarna de twee mannen met Wilma tussen hen in, in zijn richting liepen. Aan beide kanten van de sofa, stonden de mannen die mijn vrouw boven de lul van de grote man dirigeerden, en lieten haar een stukje zakken. Wilma kreeg de schrik van haar leven, en gilde dat dat niet ging, en ik zag wat zij bedoelde, want Herman richtte zijn eikel op haar anus. Zonder op haar gesmeek te letten, lieten de mannen haar lichaam nog iets zakken, waarna de eikel door de sluitspier schoot, en Wilma gillend voelde hoe er grote pijnscheuten door haar onderlichaam schoten. Plots lieten de mannen haar los, en de lul schoot in een keer tot de grote zak in het lichaam van mijn arme Wilma. Gillend van de pijn probeerde ze omhoog te komen, maar Herman had zijn armen rond haar lichaam geslagen, en greep haar grote tieten, waarna hij haar tegen zich aan trok. Direct kroop een andere man tussen haar gespreide benen, en plaatste zijn eikel tussen haar schaamlippen.

Nadat de man nu rustig in en uit haar kut schoof, verdween de pijn, en maakte plaats voor opwinding. Ik zag nu dat de grote lul van Herman, door de neukende man boven Wilma, in en uit haar anus schoof, en aan zijn gezicht te zien, zou het niet lang duren tot hij een orgasme zou krijgen. Wilma kreeg nu doorlopend een orgasme, en kreunde steeds luider. De drie andere mannen stonden nu rond het neukende trio, en trokken als bezetene aan hun lullen. Herman gaf de man boven Wilma nu een seintje, en deze trok zijn lul uit de soppende kut van Wilma, waarna hij haar handen greep, en haar omhoog trok. Met een plop schoot de grote lul van Herman uit de gepijnigde anus van mijn vrouw, en zag ik dat ze op haar knieën werd gezet, waarna de vijf mannen om haar heen gingen staan. De man met de lange lul kwam als eerste, en hij greep Wilma bij haar kin. Hij richtte zijn eikel op haar mond, en nadat Wilma haar lippen van elkaar had gehaald, schoten grote stralen sperma haar mond binnen. Ook Herman kon het niet meer binnen houden. Hij stond achter Wilma, en greep haar bij de haren, waarna hij haar hoofd naar achter trok, en grote stralen sperma over haar gezicht spoot. Ook de andere drie mannen waren toe aan een zaadlozing, en even later zat Wilma onder het sperma van de vijf mannen, en droop het via haar kin tussen haar grote tieten.

Nadat de mannen hun kleding weer aan hadden getrokken, en Wilma nog op zoek was naar haar slipje, kwam Herman naar mij toe. Je heb een vreselijk geil wijf jongen, en als die slet weer een keer uitgewoond wil worden, bel je me maar, dan zorg ik wel dat we weer voldoende sperma hebben, zei hij tegen mij.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb