Mijn vrouw en haar neukvriendje(s).

Mijn naam is Jeroen, ik ben 29 jaar en woon samen met Nicole, 24 jaar. Zij is erg knap, met grote tieten, blond haar en een slank figuurtje en als we op straat lopen, dan zie je iedere man naar haar kijken, alsof ze haar zo zouden willen neuken. Ze denken dan: dat kan niet, want er loopt al een man naast, maar ze zouden ons eens beter moeten leren kennen!

Ik ben zelf onderdanig ingesteld, maar ook een beetje jaloers, en dat die twee tegenpolen voor veel opwindends kunnen zorgen, wist ik vroeger ook niet. Nicole was aanvankelijk dominant, maar alleen tegenover mij. Ze heeft twee vaste neukvrienden die allerlei bizarre dingen met haar uithalen en dan is ze ineens puur onderdanig en kickt ze daar op. Maar tegenover mij is zij altijd dominant. Ik zal hier eens schrijven hoe het allemaal is gegaan.

Toen Nicole en ik vroeger neukten droomde ik er van dat ze eens of meerdere malen met een ander naar bed zou gaan. Maar zelf wilde ze dat toen niet. Ze zei dat ze alleen van mij hield. Ik bleef er altijd over zeuren en stond toe en moedigde haar zelfs aan, dat ze in het weekend samen met haar zus op stap ging. En zo kwam het dat ze langzaam maar zeker toch wel zin begon te krijgen in een andere man. Enkele jaren geleden ontmoette ze op deze manier een jongen van 29 jaar, een vrachtwagenchauffeur. Als hij op doortocht was, passeerde hij met zijn vrachtwagen altijd onze woonplaats. Van haar zus kreeg ik te horen dat deze kerel haar nu regelmatig suf neukte en dat hij Erik heette en dat Nicole smoorverliefd op hem was geworden en alles voor hem zou doen. Ik kreeg het er gewoon benauwd van en op een gegeven moment gaf ik Nicole te verstaan dat het uit moest zijn tussen haar en die vrachtwagenchauffeur. We kregen ruzie en ze stelde het volgende voor: of we zouden uit elkaar gaan, of bij elkaar blijven terwijl ook Erik regelmatig over haar mocht beschikken, waar, wanneer en hoe hij maar wilde. Erik zag dit zelf natuurlijk wel zitten, want welke chauffeur zou niet eens graag halverwege zijn rit een stop maken om een gewillige vrouw helemaal gek te neuken!

Ik was jaloers en kwaad, maar wilde Nicole niet opgeven, dus stemde ik toe en vanaf dat moment gebeurde het regelmatig dat er midden in de nacht gebeld werd en Erik naar Nicole vroeg. Dan ging ze het bed uit en reed ze in onze auto naar hem toe, de volgende dag kwam ze dan met wallen onder haar ogen, helemaal suf geneukt terug. Kompleet bevredigd en hondsmoe. Dan gooide ze haar met sperma besmeurde slipje naar me toe en dwong ze me om mezelf af te trekken, terwijl ze naast me kwam liggen en tot in de kleinste details vertelde hoe ze Erik had gepijpt en hoe hij haar op zijn hondjes had geneukt.

Ze genoot er zichtbaar van om mij met mijn jaloerse instelling zo duidelijk te vertellen wat ze gedaan had en ze maakte me zo geil, dat ik mezelf lag af te rukken met haar spermaslipje in mijn handen en zo klaarkwam voor haar ogen. Het bleek dat die Erik veeleisend was en er rare manieren op nahield, maar Nicole genoot daar juist van en zo werden die twee heel intiem met elkaar. Soms had zij met mij helemaal geen sex meer en dat vertelde ze dan trots aan Erik. Ze zei tegen mij dat ze helemaal van Erik was en dat ik me maar moest aftrekken als zij over hun avontuurtjes vertelde. Steeds weer vertelde ze precies wat er gebeurd was tussen haar en haar chauffeur, maar ik bleef van haar houden en verlangde er steeds weer naar dat ze me haar slipje zou geven en naast me liggend, zou vertellen wat ze had met Erik had gedaan, zodat ik mezelf weer heerlijk af kon trekken.

Op een speciale manier gingen we alle drie op onze eigen, persoonlijke wijze van deze driehoeksverhouding genieten. Zo heeft Nicole me al opnames laten horen en zien, waarop Erik en zij aan het neuken zijn en zij twee keer klaarkomt op een vibrator. Ik heb foto’s van haar onder ogen gekregen, neukend of met een mond vol sperma. Of met een kaal kutje, waar het zaad nog uit druipt. Terwijl ik dat kale kutje nog niet eens gezien had!

Nu heb ik al drie maanden haar kut niet meer gezien, alleen op de foto’s en ik blijf geil op haar en trek me af als zij bij me is. De broer van Erik is er nu ook bij betrokken en hij neukt haar ook. Misschien is het voor jullie een onbegrijpelijke relatie, maar het is wel de volle waarheid. Ik hou veel van mijn lieve vriendin en het is overigens haar idee dat ik dit verhaal heb geschreven. Ondanks haar bizarre levenswijze ben ik nog steeds gek op haar!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten